ninček1
|
Jutro! Jaz pa nisem ravno dobro spala.Skozi mi je tako vroče ponoči, kot da me poliva.Pri odprtem oknu glih ne upam spat, kuriva pa tudi ne. Mislim, da kakšen sprehod res ne bi bil slaba ideja. Kora, lepo je že velika vaša punčka-akrobatka.Jaz upam, da se je naš tudi zdaj malo zagnal in , da ima okrog kile.Pred 4 tedni je imel 719 g.Je pa pozo spremenil, ker me je prej skozi dol brcal, zdaj pa ga spet ob straneh čutim, če se na bok vležem-mi da vedet-alo stara,na nogo si se mi vlegla . Zanimivo Valentinčica, da si rodila, kljub medenični vstavi, ker pri nas v Mariboru so nam ravno zadnjič na materinski šoli povedali, da naredijo kar carski rez, če je prečno ali medenično.Jaz bi sicer raje rodila po naravni poti brez carskega...Bomo vidli kako se bo obrnil, še ma čas 4 tedne. Jaz rada pojamram malo, zato je forum po mojem.Že večkrat ko sem pojamrala, sem videla, da nisem edina, ki ima take težave in mi je bilo potem lažje.Če ne bi pojamrala, bi se po nepotrebnem žrla in spraševala , ali se to samo meni dogaja, al kaj že spet.... Glede pižam, jaz sem si kar v h&m-u kupla, velikost L in so fajn široke in dekoltirane, tako, da me nič ne tišči in če bo ponoči lakota, samo malo zgornji del dol potegnem..... Glede strij-jaz jih hvala bogu še nimam, se pa mažem vsaki dan z mandljevim oljem, res pa je , da nimam velikega trebuha sploh, tako, da če bo kje kaj počlo, bo bolj v zadnjem mesecu.Črte tudi nimam in popek se mi tudi ni ven obrnil...sploh ne vem kdaj se...čisto na koncu?...mislim, da ni nekega pravila. Kak je to s prsno črpalko.Ve ste si že vse kupile?Kaj pa če nimaš mleka?Jaz bom dragemu naročila, da jo kupi in prinese v porodnišnico, ko bom vidla, če sploh mam mleko-moja mama ga ni imela. Aha še nekaj me zanima, ve ko že imate otrokece....Kako je s temi varuškami.So smiselne?Jaz živim v bloku v stanovanju, mali bo spal zraven mene.Najbolj oddaljena bom od njega, ko bom v kuhinji ali dnevni sobi, to je približno 5 metrov. Se mi vseeno splača nabavit? Gledala sem tudi tale angel care, če (bognedaj) neha dihat in zapiska, stane 150 eur, res da ne smem pri tem gledat cene, pa vendar me zanima kaj ve mislite o teh stvareh?