Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 16.11.2009 21:58:59
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Matcar, kaj sma spet same ostale? Pa ne,nisma!Upam,no!
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 16.11.2009 22:02:04
|
|
|
|
ly117
|
Botrca ku,ku, vidim te.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 16.11.2009 22:04:11
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Botrca ku,ku, vidim te.
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 16.11.2009 22:06:05
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya sem se nažrla tak da bom poknila..... jaz pa palačink z evrokremom...
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 16.11.2009 22:06:16
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Botrca ku,ku, vidim te. Jaz tudi!
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 16.11.2009 22:06:35
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Botrca ku,ku, vidim te. Kje si se skrivala celi dan?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 16.11.2009 22:06:52
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya sem se nažrla tak da bom poknila..... jaz pa palačink z evrokremom... Meni pa sploh ni do hrane
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 16.11.2009 22:09:14
|
|
|
|
matcar
|
Babike,jaz vas nerada zapuščam.Grem spat,upam,da mi bo Saš pustil... Nočko vsem skupaj!
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 16.11.2009 22:09:21
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya sem se nažrla tak da bom poknila..... jaz pa palačink z evrokremom... Meni pa sploh ni do hrane
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 16.11.2009 22:09:48
|
|
|
|
marta82
|
Nočko vsem.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 16.11.2009 22:10:29
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Babike,jaz vas nerada zapuščam.Grem spat,upam,da mi bo Saš pustil... Nočko vsem skupaj! Nočko, pa tudi ti se naspi in upam da se boš jutri bolje počutla.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 16.11.2009 22:11:53
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Kje si se skrivala celi dan? Dop. sva bila zunaj, pol pa kosilo pa spanje, pa k sestrini tašči (ki je babi3 za Jana) na kavo...pol pa itak večer in spravljanje Jana spat. Zdaj še eno perilo perem in čakam, da obesim. Zraven gledam razočaranje gospodinje.
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 16.11.2009 22:12:46
|
|
|
|
botrca
|
Matcar povej mi kako se reče tistemu zdravilu ko si dala Maksu nazadnje ko je bil bolan?
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 16.11.2009 22:20:00
|
|
|
|
botrca
|
Nič grem perilo obesit, ko bodo reklame pa r.g. gledat. Nočko vsem...
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 16.11.2009 22:21:05
|
|
|
|
vitabella
|
nič babe štajerske, grem jaz tut spat!!!! da pa vas razsvetlim: jaz sem pa res zelo zelo tiha oseba in me vsi preglasijo! otroci v razredu pa sploh ja, res! svašta! kr neki no v glavnem, štajerci in štajerke pa še sploh. ste tolk lapasti in glasni da se moje čivkanje običajno sploh ne sliši tako da se bom mogla naučit šrajat, da bom prišla dobro skoz na štajerskem in v šoli sem spravla otročka spat, pa tudi mojo mamo, jo mam na obisku, zdaj grem pa še jaz. nočko!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 16.11.2009 22:24:44
|
|
|
|
ly117
|
Vitabella nič se bat. Ko se nas enkrat navadiš in vključiš boš glasna. Boš pa mogla dosti vadit, pol pa bojo otročički bogi.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 16.11.2009 22:31:46
|
|
|
|
ly117
|
Grem jaz tudi. Nočko vsem.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 17.11.2009 7:20:01
|
|
|
|
rina22
|
Jutro, jutro Kak ste kaj spale? Jaz full slabo, se je Timeja skoz nekaj budila Tak da sem zdaj kot zombi Upam, da bo vsaj zdaj malo zadremala.... Ampak zgleda, da ne bo, ko tak gleda vrtiljak in se meni z njim, da je joj
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 17.11.2009 7:21:22
|
|
|
|
rina22
|
HVALA VAM za to, kar ste napisale Ste me res razveselile...... Pa dosti mi pomeni vse..
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 17.11.2009 7:23:09
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Rina saj jaz sem tudi zadnjič izvedela, da sem bila na začetku pretiha. Pa drugače nisem taka. Ampak ko prideš v družbo, kjer se vsi od prej poznajo in imajo neke svoje teme, rabiš nekaj časa, da se popolnoma vklopiš. In niti slučajno nisi povprečna! Da ne slišim več kaj takega, ker jih boš po riti dobila. Si posebna in izjemna, kot vsaka izmed nas. HVALA, to si res lepo napisala Ja, res je, ko še nobenega tak ne poznaš, pa se vse med sabo že poznate, je malo težko Upamo na bolje Se bom potrudla
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 17.11.2009 7:24:38
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Te čisto razumem,kako se počutiš.Sem pred 8.leti bla na istem kot ti zdaj.Pa čisto resno sem mislila in nisi nič zamorila.zato pa smo tu,da se nam izpoveš in kolko le lahko,ti bomo svetovale in pomagale. da boš prej ok in dobre volje.Imamo pa vsi kdaj slabi dan! Tudi ti si to tak lepo napisala Sem vesela, da ste me razumele in mi pomagale Ma, res sem bila povožena...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 17.11.2009 7:26:21
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: vitabella da pa vas razsvetlim: jaz sem pa res zelo zelo tiha oseba in me vsi preglasijo! otroci v razredu pa sploh ja, res! svašta! kr neki no v glavnem, štajerci in štajerke pa še sploh. ste tolk lapasti in glasni da se moje čivkanje običajno sploh ne sliši tako da se bom mogla naučit šrajat, da bom prišla dobro skoz na štajerskem in v šoli Tega pa ne verjamem Res.... Tak tiha, kot sem jaz, ziher nisi. Zdaj sem zadnja leta komaj malo več začela govorit, sem vedno bla bolj tiha...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 17.11.2009 7:27:10
|
|
|
|
rina22
|
Zaj mam pa jaz monologe Grem si eno vellllllkkkkoooooo kavo skuhat se tipkamo kaj
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 17.11.2009 7:44:19
|
|
|
|
nebo
|
Jutro, pa smo preživeli že tretjo neprespano noč, in to zaradi 6 letnice, ki je danes ponoči imela 39,4 stopinj vročine, nisem več vedela kaj naj, pa včeraj zvečer mi je kar nekaj blodla, je zgleda nekaj sanjala....skratka grem si po kafe............................čakajte me Evo sem že tu, aja pa ko se en zbudi z vročino, se gre drugi dojit - LOGIČNO, aja pa do 24h smo bili sami...tako, da ostajam brez besed...pa saj bo, samo da sem jaz ok pa Rok seveda.... Ve čveke vidim, da pridno čvekate in tako je tudi prav!!!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 17.11.2009 7:47:20
|
|
|
|
tasa_m
|
jutro. Hvala za kafe Rina
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Skupno spanje - da ali ne?Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.