|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2010
16.11.2009 20:41:58   
Mubi
Aha hvala za nasvet Anjuša!
Ja, ta masaža naj bi bila vključena v to ceno. Ne vem pa še kdo to vodi. Če je tako kot praviš, se bom pomoje odločila za obisk 4ih ur, potem bom pa vaje delala doma. mal velik mi je tole za plačat glede na mojo brezposelnost. raje šparava za user posted image . :D

(odgovor članu Anjuša)
Neposredna povezava do sporočila: 2626
16.11.2009 20:44:51   
fiška33
Mubi, jaz si trenutno poskušam kaj pametnega zdownloadat... Pregnancy workout, Pregnancy yoga,...Postpregnancy workout user posted image (ima še katera kakšno idejo, kaj bi še lahko v Mulo vtipkala?)... pa bom kar doma poskusila telovadit. Dol sta že Pregnancy yoga, ki je na žalost sinhronizirana v kitajščino. Pa tak lepe nosečke not nastopajo user posted image . Poskušam dobiti še angleško verzijo. Dol je tudi Postpregnancy workout. Ta bo pa tudi fajn. Ženska pravi, da se je v nosečnosti zredila 30 kg, zdej pa zgleda kot manekenka. Bo uporabno user posted image . Če mi rata kaj pametnega dobit, bom z veseljem delila, če bo kakšna interesentka.

No, posteljico sva stestirala. Pride ravno prave višine, tako da je še najin jogi mala ograjica.

user posted image

Preizkuševalec pravi, da bo OK user posted image

user posted image

LP

< Sporočilo je popravil fiška33 -- 16.11.2009 20:46:06 >

(odgovor članu Mubi)
Neposredna povezava do sporočila: 2627
16.11.2009 20:52:09   
Mubi
U to je pa še boljša varianta :D pa predvsem cenejša :D
Bom takoj mojga zaposlila, da poišče tole na muli, pa še kaj drugega.... kajti on to obvlada :D če se sama lotim, ne najdem nič user posted image Tako da vam bom tudi jaz sporočila, če kaj pametnega najde.

(odgovor članu fiška33)
Neposredna povezava do sporočila: 2628
16.11.2009 20:59:12   
nusi
Danes sem bila na vadbi za nosečnice in jo vodi ena babica, ki ima tečaj za vadbo, kar je ful dobr, ker še dost drugih stvari sproti razloži. Smo bile samo 4, tako, da imamo svež zrak. Bilo je pa malo ogrevanja, potem malo hitrejše zadeve za dvignit utrip, nato raztezanje in na koncu sproščanje. Luštno, bom še šla, je pa kar drago. V drugem fitnesu je 11 € ceneje, ampak jih pa ne vodi ista oseba...

(odgovor članu Mubi)
Neposredna povezava do sporočila: 2629
16.11.2009 21:19:00   
nanny.girll
fiška33 zelo lepa postlica user posted image

telovadba- jz bi tudi nekaj potreovala. križ me fuuul boli že ene 3 tedne in gin je priporočala kakšno tako u izi telovadbo. a je katera imela tudi težave s križem in kaj kej priporoča proti bolečinam *hvala za pomoč*

ju3 pa NS komej že čakam user posted image držite pesti, da bo vse ok user posted image

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 2630
16.11.2009 21:21:25   
nusi
Nam je danes ta na telovadbi povedala, da če imamo že bolečine v križu bo trajalo kr dolgo, da se jih znebimo mislm, da celo do 2 m?

Ja pa postlca je tut men všeč, da je tko ob postelji, se mi zdi zelo praktično.

< Sporočilo je popravil nusi -- 16.11.2009 21:22:13 >

(odgovor članu nanny.girll)
Neposredna povezava do sporočila: 2631
16.11.2009 21:27:51   
nanny.girll
nusi a je kej povedala če je treba na telovadbo hodt ali se to samo po sebi zrihta??

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 2632
16.11.2009 21:30:50   
nusi
Nč se ne bo samo zrihtal user posted image , bo treba kr mignt. Sej lahko delaš sama vaje, samo pazi, da jih boš res pravilno. Bolj kot bomo noseče slabš bo s hrbtenico, na koncu ti pa baje še mišice v vratu bolj zategne zarad trebuha, ki je vedno večji.

Sej ni panike, samo lotit se je treba user posted image

(odgovor članu nanny.girll)
Neposredna povezava do sporočila: 2633
16.11.2009 21:40:51   
Sky3
Snovalka  hvala za info.
fora je v tem, da sm jst en čist zakompliciran primer. jst namreč premorem: 1 prepis na drugo fakulteto, eno (letos zaradi zdravstvenih težav odobreno) ponavljanje. zdej sm namreč 2. v 2. letniku 4letnega programa. bojim se, da ko bi hotla spet ponavljat 3. letnik (v primeru, da se mi ne bi izšlo, ker bi bil skorajda čudež, če bi mi ratal na faksu s tako obvezno prisotnostjo) da bodo vsi v luftu. in niti ne vem, kako bi izgledalo, če slučajno padem, ker se program spremeni... se bojim, da bi se mi veliko razveljavilo in ne bi imela priznanih letnikov (ker je po novem krajši program in drugače zasnovan predmetnik).
ne vem no... to bom res morala stopit do predstavnika na faksu, pa njega vprašat, kaj točno se zgodi pri prestopu v bolonjca, kakšna so pravila in kolko se jih pri nas dejansko upošteva...

... bi bla pa res full vesela, če bi nekak vseen zvozila 3. letnik (4. bi potem tut že nekak šel, ker bi bil mali že v vrtcu itd.) user posted image

(odgovor članu Snovalka)
Neposredna povezava do sporočila: 2634
16.11.2009 21:51:05   
fiška33
Mene je križ že bolel, kake 3 tedne nazaj, ene 5 dni skupaj, pa me trenutno ne boli. Tudi meni je g rekla, da bo glede tega vedno slabš. Svetovala je tudi plavanje. Upam, da bo čim prej kaj zdownloadano, ker me že malo panika grabi, ko vidim, da ste ene že pridne user posted image .

Glede posteljice ob postelji pa sta mi svetovala brat in žena. Je menda res praktično. Za dojenje ne bo nič vstajanja. Sej v Ikei je vsaj 50% posteljic, ki so pripravljene tako, da se ena stranica odstrani, ampak so vse tam blizu 100 €. Tudi za kasneje je fajn, ko otrok že shodi, pa je jogi naštiman na najnižje in lahko sam pride proti jutru v ta veliko posteljo spat user posted image . No, tole je ta, ta cenejša posteljica, nova pride 35 €, in se da tudi tak naštimat, čeprav v katalogu ni posebej napisano.

LP

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 2635
16.11.2009 23:00:18   
fiška33
NAŠLA!!!user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

http://download.f60s.com/forums/t/128725.aspx

Tu na tem linku se da zdownloadat

Pilates Pre-Natal Program
Davina McCall - Pregnancy Workout
The New Method: Baby and Mom: Prenatal Yoga
Leisa Hart's FitMama - Prenatal Workout

Zgleda super, jst že vlačim user posted image

LP

(odgovor članu fiška33)
Neposredna povezava do sporočila: 2636
16.11.2009 23:26:31   
fiška33
You have reached the download limit for free-users. Would you like more?

Get your own premium account now! Instant download access! Or try again in about 15 minutes.

Tole mi je zdaj napisalo, ko sem hotla naslednji del dol potegnit user posted image .
Bom poskusila spet čez 15 min, drugače grem spet na mulo user posted image

lp

(odgovor članu fiška33)
Neposredna povezava do sporočila: 2637
17.11.2009 7:44:14   
m_o_i
bro jutro!!

tiste, ki vam je vsec chipolino-tov vozicek ULTRA : na voljo je tudi v e-paketu za nosecnice user posted image

(odgovor članu fiška33)
Neposredna povezava do sporočila: 2638
17.11.2009 7:46:28   
j.b.
Dobro jutro user posted image ,

No, tudi jaz se vam pridružujem v skupini Majčic :) Predvideni rok imam 14.Maj.
Vidim da ste pa vse že zelo pridne, si pridno ogledujete vso opremo za bebiko ter pridno telovadite.

Jaz pa zaenkrat - kar se tiče telovadbe - skoraj vsak dan grem za kakšno uro s psom na sprehod, in se počutim odlično. Hrbet me ne boli preveč, in hvalabogu mi ni še preveč slabo user posted image

Kako pa kej trebuščki, se keri že kej vidi? user posted image

(odgovor članu fiška33)
Neposredna povezava do sporočila: 2639
17.11.2009 8:12:53   
patella
jutro,punce! 

Kako smo kej dones? Jst sm trenutno na "bolniški", ker v kliničnem centru, kjer opravljam vaje, razsaja ta prekleta gripca! Anjuška, a ti si se mogoče cepla, glede na to, da si zdravstveni delavec? Jst sem bila na začetku čist skulirana glede te gripe in sploh nism pomislna, da bi jo kje staknila, zdej so me pa kar mal napsihiral na unmu oddelku, kjer sm mela vaje in so me poslal domov. Sicer grem naslednji teden spet opravljat vaje, ker bi rada čim več nardila pred porodom, sam me je pa kar mal strah, da bi kej fasala.user posted image

Uglavnem, punce ste že čist v elementu za nakup otroške opreme. Midva nisva šla še nič v nabavo, ker morva najprej stanovanje do konca zrihtat in nama to vzame ves prosti čas. Opremica za otročka pa pride na vrsto enkrat po novem letu. Nekaj je ostalo še od naju, ko sva bla mala - mogoče bo kej prav pršlouser posted image .

j.b. - men se trebušček že kar ornk pozna oz. ga ne moreš več zgrešit user posted image , noseča sm pa 13tednov pa 6 dni.

Jst bi mogla met pa kar organizirano vadbo za nosečnice, ker če ne se ne bom sama spravla. Frcefela, v katerem ZD je zastonj telovadba, si rekla?

No, lepo se mejte!

(odgovor članu j.b.)
Neposredna povezava do sporočila: 2640
   [Brisano sporočilo]
17.11.2009 8:22:20   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu j.b.)
  Neposredna povezava do sporočila: 2641
   [Brisano sporočilo]
17.11.2009 8:26:11   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu patella)
  Neposredna povezava do sporočila: 2642
17.11.2009 8:44:55   
j.b.
No, jest mam tut namen it u šoping pol po novmu letu, ampak tooolk teško čakam nakupe, sm že čisto navdušena.

Patella - jest sm pa u 15 tednu, pa se mi še kr zmeri nč ne pozna (no, kot de mi orh na wc tiščal)user posted image

Nekateri priporočajo da je otrok že od začetka v drugi sobi (da nimaš problemov kasneje s tem da otrok noče spati sam v sobi). Midva ga bova zaradi priročnosti zaenkrat imela kr u najni sobi. Kaj menite ve?

Čawček

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2643
17.11.2009 8:57:13   
Teja K
dobro jutro nosečke srečke :-)

Vidim, da pridno "telovadite", vsaj s prstki in tudi kupujete na veliko user posted image .
Tudi sama sem se želela vpisati v tečaj zgodnje nosečnosti v ZD Šiška, ampak očitno nimam sreče, ker teh žensk sploh ne morem priklicat, tečaj pa se začne že jutri, tako da verjetno ne bo nič...

Ahh ja dobro došle vse nove majčice.

Trebušček, meni se pozna vsak dan bolj, ampak verjetno je to zaradi sendvičev user posted image user posted image , moram malo začet na prehrano pazit. Prvi mesec sem bila čisto pridna sem jedla veliko sadja in zelenjave, potem mi je postalo slabo in sem se basala samo s sendviči, ker so mi nenormalno dišali, sploh več nisem rabila kuhane hrane (če prav sem se vsak večer potrudila in skuhala za moja dva dedca, pa sem potem še jaz pojedla). Samo za sendviče pa bi lahko tudi ubijala... In včeraj sem stopila na tehtnico in me je skoraj kap user posted image , kar 5 kg sem dobila gor v zadnjem tednu in pol.... kar je fullllllllll glede na to da sem se v prvi nosečnosti zredila za 12 kg...

Tako, da danes za kosilo mam piščančjo župco z knedlčki, za včerjo pečene bederce in pečen krompir (mmm pečen krompir tudi zanj bi ubijala user posted image )...

Hlače nosečniške in trenerke nosečniščke vse že nosim od moje pregleda naprej, ker me je vse že tiščalo in sem komaj čakala da G. potrdi da je bebika in sem letela v šoping... Včeraj pa mi je še šefica prinesla ene žametne hlače in eno krilo (full lepo oboje) in eno trenirko za doma, ki sem jo včeraj že nosil in je fullllllllllllll udobna.

drugače pa kot vidite, sem bolj redko gor, v soboto imam izpit, in letos me te nosečniščke utrujenosti ubijalo... uhh je težko bit noseča izredna študentka, z nagajivim 7 letnikom in redno službo, ampak saj pridejo zdaj meseci nabiti z energijo tako da bo...

Nakupi, še nič kupila, tudi ne vem kakšen voziček bi imela (v prvi sem imela sposojenega), sem pa že matki rekla, naj pridobi nazaj kinderpet, pa jajčko, pa še kakšno stvar, ki jo je veselo posojala okrog (seveda je pozabila komu, vkljujčno z mojimi nosečniškimi cotami user posted image )

Uhh sedaj pa sem se že preveč razpisala, moram it delat papa, vas pa berem sproti tako, da se veselim vseh dobrih novic!!!

(odgovor članu j.b.)
Neposredna povezava do sporočila: 2644
17.11.2009 9:25:25   
fiška33
Dobro jutro user posted image

Pozdravljena in dobrodošla j.b. user posted image

No, telovadba je zdownloadana. Preverila sem PreNatalYoga in DavinaMcCall-PregnancyWorkout in zgleda oboje prav fajn. Pilates_Pre-Natal_Program vodi nek moški in ni niti muzike zraven user posted image . Telovadbo je res dolgočasno predstavil user posted image . Zdaj dl že Fit mama, pa tudi zgleda da bo fino. Vse se da dol potegnit iz tega linka
http://download.f60s.com/forums/t/128725.aspx ,
vendar če dl brezplačno, je pač treba vmes med deli čakat 15 min. Ni panike user posted image .

Heh, TejaK, veš, sem mojemu razlagala, kako se ti nisi v prvi nosečnosto skoraj nič zredila, ker si vedla, da boš mogla kmalu atija zamenjat. Sem mislila, kak bom mojga potolažla, da on je pa v redu in se jaz zraven njega sproščeno redim user posted image . In je rekel, ja ta dobri ga pa vedno najebemo user posted image . V glavnem, ni zadovoljen, da sem se jaz že toliko zredila, no pa tudi jaz nisem. Zdaj začnem s telovadbo, pa baterijo za vago si bom kupla, potem pa začnem in upam, da se naslednje tri al štiri mesece ne zredim nič, ker kg so že tukaj user posted image .

Držim pesti za preglede in izpite!user posted image

LP

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 2645
17.11.2009 9:30:34   
knorbalbo
Jutro!

Jaz pa sem se odločila da bom šla kar na vodeno vadbo za nosečnice ker sem prepričana da doma ne bi naredila nič.....tko da jutri začnem v Moj Fit v Črnučah, za 30€ na mesec po dvakrat tedensko se mi zdi še kar ugodna varianta, pa še blizu imam.....bomo vidl kako mi bo všeč! Poročam jutri! Res že komaj čakam da začnem malo migat in fajn bo ker se baje trenira za porod tko da bom še malo bolj samozavestna in upam da bom mela več energijeuser posted image user posted image

Če se bo katra pridružila jutri....jaz bom mela rdečo majčko pridem maja, tko da se bomo pofočkaleuser posted image user posted image

Uživajte še naprej!!!

(odgovor članu fiška33)
Neposredna povezava do sporočila: 2646
17.11.2009 9:31:16   
Teja K
user posted image user posted image Fiška, kdo bi razumel moške user posted image user posted image , nikol niso zadovoljni... Sam jaz se nisem zredila zaradi psihe, ne zato, ker bi mogla bit lepa za bodočega user posted image user posted image ... Sem namreč ta "srečnica", da ko sem žalostna in nesrečna in iščem izhod ne rabim čisto nič jest, ker imam kar en knedl v grlu... Sem se pa potem načrtno redila 2 leti, da sem imela normalne kg in nisem zgledala več anoreksična. Meni sem bila sicer ušeč, ampak drugi so pravili, da sem zgledala grozno, res je da sem imela, ko je bilo vse končano in ko sem končno svobodno zadihala in mi ni več nihče grozil in me psihiral imela samo 45 kg, na mojo višino 164. Tako da sem rabila skoraj celo leto, da sem pridobila spet svojo težo 53 kg...

No sedaj nimam teh težav user posted image user posted image .. Je pa ravno ena na ljubljanskih nosečkah rekla, da se jutri začne vadba v fintess centru črnuče (je kar blizu mene) prav za nosečke, hmmm mogoče bi mogla it prečekirat user posted image ... Se bom danes odločila...

(odgovor članu fiška33)
Neposredna povezava do sporočila: 2647
17.11.2009 9:33:18   
san
fiška, točno tako imam jaz in se super obnese. pa še posteljnina imam tako, sam mačka mamo pa sivegauser posted image

snovalka, pripada ti starševsko nadomestilo in otroški dodatek, pa tudi štipendija, če seveda ne presegaš cenzusa. Z Zakonom o štipendiranju je prišlo do novosti tudi na tem področju, ker se po novemv dohodek družine štejejo tudi starševski in otroški dodatek, kar se prej ni. Pa pazi, ker tu se štejejo tudi partnerjevi dohodki, če se ne motim, v kolikor sta prijavljena skupaj ali pa poročena. V bistvu največ dobiš kot študentka in še kvazi samohranilka, tko pač je. Pa pozanimaj se tudi na csd za socialno pomoč.
Za kaj več informacij v zvezi z državnimi štipendijami se lahko obrneš na pristojen Center za socialno delo, saj so po novem oni zadolženi za to področje. Jaz vem smo toliko. še link:

http://www.uradni-list.si/1/objava.jsp?urlid=200759&stevilka=3157

no, pozdravljene nove majčice, vedno več nas jeuser posted image user posted image

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 2648
17.11.2009 9:38:29   
Teja K
no knorbalbo je objavila to vadbo user posted image , jaz razmišljam, da bi prišla

Ej Knorbalbo a je to vadba na fintes napravah ali ala pilates in to?

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 2649
17.11.2009 9:43:44   
knorbalbo
Hej, mislim da to ni na fitnes napravah in da je bolj v obliki lahke aerobike in vaj za krepitev medeničnih mišic al nekej tazga...vglavnem je priprava za porod in malo kondicije itd...pomoje je kr fajn tko da jst jutr sigurn grem probat.....ker mi tut cena ustrezauser posted image

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 2650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.