Teja K
|
dobro jutro nosečke srečke :-) Vidim, da pridno "telovadite", vsaj s prstki in tudi kupujete na veliko . Tudi sama sem se želela vpisati v tečaj zgodnje nosečnosti v ZD Šiška, ampak očitno nimam sreče, ker teh žensk sploh ne morem priklicat, tečaj pa se začne že jutri, tako da verjetno ne bo nič... Ahh ja dobro došle vse nove majčice. Trebušček, meni se pozna vsak dan bolj, ampak verjetno je to zaradi sendvičev , moram malo začet na prehrano pazit. Prvi mesec sem bila čisto pridna sem jedla veliko sadja in zelenjave, potem mi je postalo slabo in sem se basala samo s sendviči, ker so mi nenormalno dišali, sploh več nisem rabila kuhane hrane (če prav sem se vsak večer potrudila in skuhala za moja dva dedca, pa sem potem še jaz pojedla). Samo za sendviče pa bi lahko tudi ubijala... In včeraj sem stopila na tehtnico in me je skoraj kap , kar 5 kg sem dobila gor v zadnjem tednu in pol.... kar je fullllllllll glede na to da sem se v prvi nosečnosti zredila za 12 kg... Tako, da danes za kosilo mam piščančjo župco z knedlčki, za včerjo pečene bederce in pečen krompir (mmm pečen krompir tudi zanj bi ubijala )... Hlače nosečniške in trenerke nosečniščke vse že nosim od moje pregleda naprej, ker me je vse že tiščalo in sem komaj čakala da G. potrdi da je bebika in sem letela v šoping... Včeraj pa mi je še šefica prinesla ene žametne hlače in eno krilo (full lepo oboje) in eno trenirko za doma, ki sem jo včeraj že nosil in je fullllllllllllll udobna. drugače pa kot vidite, sem bolj redko gor, v soboto imam izpit, in letos me te nosečniščke utrujenosti ubijalo... uhh je težko bit noseča izredna študentka, z nagajivim 7 letnikom in redno službo, ampak saj pridejo zdaj meseci nabiti z energijo tako da bo... Nakupi, še nič kupila, tudi ne vem kakšen voziček bi imela (v prvi sem imela sposojenega), sem pa že matki rekla, naj pridobi nazaj kinderpet, pa jajčko, pa še kakšno stvar, ki jo je veselo posojala okrog (seveda je pozabila komu, vkljujčno z mojimi nosečniškimi cotami ) Uhh sedaj pa sem se že preveč razpisala, moram it delat papa, vas pa berem sproti tako, da se veselim vseh dobrih novic!!!
|