Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: luna_25 Hej! Pozdravljene vse skupaj, sem nova pa sem se odločila, da se vam pridružim, saj vidim, da se imate tu kar fajn . Zaupala bi vam svojo izkušnjo ter potarnala še s katero, ki ima podoben problem. S fantom sva skupaj dve leti in sva se odločila, da bi počasi začela delati na otročku. Jaz sem zaposlena za določen čas in mislim da mi bodo podaljšali, saj je potreba po mojem delovnem mestu, on pa ima še nekaj izpitov in diploma. No pa da ne zaidem od bistva, ne dolgo nazaj je on oz njegov brat svoji mami omenil, da boa začela delati na otroku in je njegova mami(tašča ) čist ven padla, da mora šolo končat in se zaposlit. No dobro...smo pozabli...kak teden nazaj pa sva spala pri njih doma in je bilo meni zelo slabo in sem ponoči bruhala in vzela tablet proti slabosti. Tašča je takoj šla do brata, od mojga fanta in takoj začela, da sem noseča in kako sva neodgovorna(saj jaz nimam službe za redno on pa še študira) in da kaj se greva in da še za povrhu jem tablete. Nato pa ji je povedal od česa mi je bilo slabo( spila dva jegra na prazen želodec )no pol se je pa umirila. Sej ni tako hudo, samo sedaj vem kakšno reakcijo lahko pričakujem, ko se bo pa to res zgodilo. Čeprav nikoli nisem imela problemov z njo in sva se vedno dobro razumeli, me je sedaj razočarala po polni črti. Pa naj povem še da sem stara 25 let in da že imava stanovanje. Tako, da ni da nas bi dobila v hišo in mogla skrbet za nas. Namesto, da bi bila vesela naju ima za neodgovorna in ne odobrava, da bi bila noseča ( saj za enkrat še ne). Napisala sem cel roman, vendar sem nekomu mogla izpovedat kaj me muči že nekaj dni. Me zanima ali ima katera podobno izkušnjo in kako je reagirala. Lep večer vsem! /quote] Morda se samo boji, ker otrok je odgovornost, pač njen sin še nima tiste službe (saj veš, moški preživetje), morda po eni strani tudi vidi, da morda ne bi mogla pomagati in jo pač grabi panika. Kot prvo, če nisi noseča, ne delaj zaklučkov. Ko boš noseča, boš vedela tudi pri tašči, pri čem si. Prej pa ne delaj si skrbi.Morda, ko bosta s taščo v kakem dobrem elementu, poskušaj kaj v to smer spregovoriti in vzpostaviti dialog. Zaradi takega dogodka pa ne delaj slona, če ni muh, ker je zdej zima. Malo sem poudarila tekst, ker ne vem, če razivdiš odgovor, neki me zeza danes. Zato je odebeljen tekst.
< Sporočilo je popravil Repka -- 16.11.2009 21:21:34 >
|