|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ne odobrava nosečnost
16.11.2009 19:25:20   
luna_25
Hej! Pozdravljene vse skupaj, sem nova pa sem se odločila, da se vam pridružim, saj vidim, da se imate tu kar fajnuser posted image . Zaupala bi vam svojo izkušnjo ter potarnala še s katero, ki ima podoben problem.
S fantom sva skupaj dve leti in sva se odločila, da bi počasi začela delati na otročku. Jaz sem zaposlena za določen čas in mislim da mi bodo podaljšali, saj je potreba po mojem delovnem mestu, on pa ima še nekaj izpitov in diploma. No pa da ne zaidem od bistva, ne dolgo nazaj je on oz njegov brat svoji mami omenil, da boa začela delati na otroku in je njegova mami(taščauser posted image ) čist ven padla, da mora šolo končat in se zaposlit. No dobro...smo pozabli...kak teden nazaj pa sva spala pri njih doma in je bilo meni zelo slabo in sem ponoči bruhala in vzela tablet proti slabosti. Tašča je takoj šla do brata, od mojga fanta in takoj začela, da sem noseča in kako sva neodgovorna(saj jaz nimam službe za redno on pa še študira) in da kaj se greva in da še za povrhu jem tablete. Nato pa ji je povedal od česa mi je bilo slabo( spila dva jegra na prazen želodecuser posted image )no pol se je pa umirila.
Sej ni tako hudo, samo sedaj vem kakšno reakcijo lahko pričakujem, ko se bo pa to res zgodilo. Čeprav nikoli nisem imela problemov z njo in sva se vedno dobro razumeli, me je sedaj razočarala po polni črti.
Pa naj povem še da sem stara 25 let in da že imava stanovanje. Tako, da ni da nas bi dobila v hišo in mogla skrbet za nas. 
Namesto, da bi bila vesela naju ima za neodgovorna in  ne odobrava, da bi bila noseča ( saj za enkrat še ne).
Napisala sem cel roman, vendar sem nekomu mogla izpovedat kaj me muči že nekaj dni. Me zanima ali ima katera podobno izkušnjo in kako je reagirala.

Lep večer vsem!

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ne odobrava nosečnost
16.11.2009 19:32:10   
Kliki
Podobne izkušnje sicer nimam,ampak ti bom podala svoje mnenje na to.
Če  vidva čutita tako da  bi imela user posted image  ga imejta. Sploh če imata svoje stanovanje dohodek in vse ostalo se pa samo poštima.
Tašča kot tašča pa da ne bo pomote se dobro zastopim z njo.

(odgovor članu luna_25)
Neposredna povezava do sporočila: 2
16.11.2009 20:02:03   
Petka09
Glede na to, da imata svoje stanovanje in da sta se verjetno že pogovorila kako bo, ko bo otrok enkrat na svetu, potem ne vidim ovir, da ga ne bi imela.
Verjetno sta pač preučila vse zmožnosti, ki jih imata - da bosta finančno zmogla skrbeti za vse skupaj (ker tvoj fant še nima službe) in da se ne bo tebi zgodilo, da bi ostala kar naenkrat brez službe (ker imaš za določen čas).
Važno pač, da ne bosta tašči na grbi in da bosta poskrbela zase in s tem ji bosta najbolj zavezala jezik.
Naj ji tvoj fant reče, da bosta vidva že poskrbela zase in tudi za otroka in da je to izključno vajina odločitev - saj ona s tem ne bo imela nič niti vaju ne bo finančno podpirala. Tko da.... Nima se ona kaj vtikovat, samo tašča zna bit pač tašča user posted image .

Verjamem, da te je to prizadelo. Po eni strani jo razumem, ker sigurno ni ona proti, da bi vidva mela otroka, proti je samo proti temu, ker jo skrbi, kako bo njen sin dokončal šolo in tut ti nimaš službe za nedol. čas in posledično sta lahko oba brez dohodkov, ko se rodi otrok. Mislim, da jo to sekira.

Vsekakor pa, odločita se po svoje in tašči se pač naj pove, da ne bo imela nič pri tem in da sta dovolj odrasla in odgovorna, da sta sposobna prinesti neke odločitve.

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 3
16.11.2009 20:04:47   
ledenaa
ja saj ima prav
najprej naj bo šola in zaposlitev-tako je 50% vse lažje
ne vem zakaj bi te razočarala a ti ne bi bila šokirana kot matiuser posted image

če te zanimajo pa njeni razlogi jo pa tudi vprašaj

(odgovor članu luna_25)
Neposredna povezava do sporočila: 4
16.11.2009 20:10:16   
FLASK_A
Midva sva bila oba študenta, ko sem zanosila s prvim otrokom. Načrtovano. In če bi se lahko še enkrat odločila, bi naredila ISTO! Čudovito je imeti otroka takrat ko čustiš, da si za to sposoben in ga boš imel rad. Sedaj imava drugega (prav tako načrtovanega) otroka, jaz sicer še vedno študentka, on zdaj že zaposlen.

Če vidva mislita, da ga bosta brez težav preživljala in mu nudila vse to kar si to malo bitje zasluži, se nihče ne more vtaknit v vajino odločitev.
Srečno!

(odgovor članu ledenaa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
16.11.2009 20:11:49   
kalbo
Če bi midva z ženo čakala redno zaposlitev bi bla še zmeri sama, če bi pa taščo poslušala, bi bla pa bohvekje... o tem toliko.

Kaj za vraga pa razlagata širnem vesolju, da bosta delala na otroku. Če se vama zdi, da je pravi čas, naredita otroka, in povejta vsem v tretjem mesecu nosečnosti, pa bo mir.

(odgovor članu ledenaa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
16.11.2009 20:12:24   
FLASK_A
Aja, moji starši tudi niso bili nevemkako zadovoljni. Na začetku. user posted image Oba študenta pa to... Zdaj so pa z malima dvema največji kolegiuser posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 7
16.11.2009 20:21:13   
luna_25
Ja seveda se bova odločila po svoje in se ne bova ozirala na druge, še najman pa na njo.  Se pa strinjam, da je fajn če imaš prej šolo končano.
Če bi bila jaz na njenem mestu, bi bila vesela in bila pripravljena pomagat svojemu sinu in mu stati ob strani.
Hvala Kliki in Petka09 sta mi takoj pričarali nasmeh na obrazu in imata prav  ter upam, da ko bova začela na otročku, da se bo kmalu prijelouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenaa)
Neposredna povezava do sporočila: 8
16.11.2009 20:25:18   
manna
Zakaj pa razlagata širnemu svetu da bosta delala na otroku?! Midva nisva nikomur razlagala, sva kar nardila. Pa moj lubi tudi ni še imel diplome - šele zdaj jo piše ko ima najina hčerkica 5 mesecev.... Je pa res da sem imela jaz službo za nedoločen čas, on pa je delal kot študent in ga bojo tudi zaposlili ko diplomira, je že zmenjen.
Če si vidva želita otročka in vesta da ga bosta lahko preživljala, potem kar ...

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 9
16.11.2009 20:28:45   
luna_25
FLASK_A No pa vama se je vse poštimal, čeprav sta bila študenta, saj tudi jaz mislim, da bi bila ona ful vesela, saj zato mi ni jasno kaj ji je v glavo stoplo pa tut že ima enga vnučka in ga obožuje.

(odgovor članu luna_25)
Neposredna povezava do sporočila: 10
16.11.2009 20:36:28   
luna_25
Al midva tudi nisva imela namena, razlagat pol je pa moj malo v šali malo zares omenil bratu, da bova začela delat na tem, je pa on hitro šel njej povedatuser posted image user posted image user posted image  in evo sedaj pa tako kot je.
Samo je prav fajn takole brat mal izkušnje in mnenja sem takoj boljše volje.
Jaz itak vedno pravim, da se zgodi vse s svojim namenom in če bom zanosila, kljub ne redni službi in on še študent, bo že moglo tako bit.user posted image

(odgovor članu luna_25)
Neposredna povezava do sporočila: 11
16.11.2009 21:11:37   
rija
IZVIRNO SPOROČILO: luna_25

saj zato mi ni jasno kaj ji je v glavo stoplo pa tut že ima enga vnučka in ga obožuje.

recimo odgovornostuser posted image

jaz bi bila tudi vnučka strašno vesela in normalno, da bi pomagala kar je v moji moči, pa vendar bi pričakovala, da zadeve gredo korak po koraku in pričakovala bi določeno mero odgovornosti od svojega otroka.

glede na vse življenske izkušnje pri letih tvoje tašče bo najverjetneje že vedela, zakaj je tako odreagirala.

verjemi, sama sem pri 25 letih gledala na življenje povsem drugače kot sedaj....ko sem po letih bližje tvoji tašči kot tebiuser posted image

...vox populi...

(odgovor članu luna_25)
Neposredna povezava do sporočila: 12
16.11.2009 21:13:54   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: luna_25

Hej! Pozdravljene vse skupaj, sem nova pa sem se odločila, da se vam pridružim, saj vidim, da se imate tu kar fajnuser posted image . Zaupala bi vam svojo izkušnjo ter potarnala še s katero, ki ima podoben problem.
S fantom sva skupaj dve leti in sva se odločila, da bi počasi začela delati na otročku. Jaz sem zaposlena za določen čas in mislim da mi bodo podaljšali, saj je potreba po mojem delovnem mestu, on pa ima še nekaj izpitov in diploma. No pa da ne zaidem od bistva, ne dolgo nazaj je on oz njegov brat svoji mami omenil, da boa začela delati na otroku in je njegova mami(taščauser posted image ) čist ven padla, da mora šolo končat in se zaposlit. No dobro...smo pozabli...kak teden nazaj pa sva spala pri njih doma in je bilo meni zelo slabo in sem ponoči bruhala in vzela tablet proti slabosti. Tašča je takoj šla do brata, od mojga fanta in takoj začela, da sem noseča in kako sva neodgovorna(saj jaz nimam službe za redno on pa še študira) in da kaj se greva in da še za povrhu jem tablete. Nato pa ji je povedal od česa mi je bilo slabo( spila dva jegra na prazen želodecuser posted image )no pol se je pa umirila.
Sej ni tako hudo, samo sedaj vem kakšno reakcijo lahko pričakujem, ko se bo pa to res zgodilo. Čeprav nikoli nisem imela problemov z njo in sva se vedno dobro razumeli, me je sedaj razočarala po polni črti.
Pa naj povem še da sem stara 25 let in da že imava stanovanje. Tako, da ni da nas bi dobila v hišo in mogla skrbet za nas. 
Namesto, da bi bila vesela naju ima za neodgovorna in  ne odobrava, da bi bila noseča ( saj za enkrat še ne).
Napisala sem cel roman, vendar sem nekomu mogla izpovedat kaj me muči že nekaj dni. Me zanima ali ima katera podobno izkušnjo in kako je reagirala.

Lep večer vsem!

/quote]

Morda se samo boji, ker otrok je odgovornost, pač njen sin še nima tiste službe (saj veš, moški preživetje), morda po eni strani tudi vidi, da morda ne bi mogla pomagati in jo pač grabi panika. Kot prvo, če nisi noseča, ne delaj zaklučkov. Ko boš noseča, boš vedela tudi pri tašči, pri čem si. Prej pa ne delaj si skrbi.Morda, ko bosta s taščo v kakem dobrem elementu, poskušaj kaj v to smer spregovoriti in vzpostaviti dialog. Zaradi takega dogodka pa ne delaj slona, če ni muh, ker je zdej zima. user posted image

Malo sem poudarila tekst, ker ne vem, če razivdiš odgovor, neki me zeza danes. Zato je odebeljen tekst.

< Sporočilo je popravil Repka -- 16.11.2009 21:21:34 >

(odgovor članu luna_25)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
16.11.2009 21:19:00   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo

Če bi midva z ženo čakala redno zaposlitev bi bla še zmeri sama, če bi pa taščo poslušala, bi bla pa bohvekje... o tem toliko.

Kaj za vraga pa razlagata širnem vesolju, da bosta delala na otroku. Če se vama zdi, da je pravi čas, naredita otroka, in povejta vsem v tretjem mesecu nosečnosti, pa bo mir.

Moška mnenja tako včasih odtehtajo vse dvome. Ko bi bili vsi odprti kot Kalbo, no skratka, te občudujem in tvojo družico tudi, da sta zmogla in prišla na svoje mesto, sama in sama z otroki. Kot sta vedela. Da obstaja mesto. Oba skupaj.

Včasih me spominja vse skupaj, kot če bi spraševal v najstniških letih, ko se še spoznal nisi, kako je biti poročen s takim človekom, kjer je na obzroju že cela poroka. user posted image

Zgradite svojo intimnost, naj ne živijo življnje drugi vaše življenje, da bodo odločali o njem!

(odgovor članu kalbo)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
16.11.2009 21:21:14   
valentinčica30
IZVIRNO SPOROČILO: rija

recimo odgovornostuser posted image

jaz bi bila tudi vnučka strašno vesela in normalno, da bi pomagala kar je v moji moči, pa vendar bi pričakovala, da zadeve gredo korak po koraku in pričakovala bi določeno mero odgovornosti od svojega otroka.

glede na vse življenske izkušnje pri letih tvoje tašče bo najverjetneje že vedela, zakaj je tako odreagirala.

verjemi, sama sem pri 25 letih gledala na življenje povsem drugače kot sedaj....ko sem po letih bližje tvoji tašči kot tebiuser posted image

Ja očitno sva bila z mojim tut med neodgovornimi, sva dva otročka pridelala na faksu, živela pri njem v eni sobici.... Preživeli smo, bilo nam je lepo in nam je še.
Sedaj imava svoje podjetje, hišo in ko pogledam nazaj je bil to pravi trenutek za otroke, nisem bila tako obremenjena in nisem delala vseh stvari z glavo. Sedaj pričakujeva tretjega, ukvarjava se s kupom brezveznih vprašanj na katere prej sploh pomislila nisva, skratka komplicirava.
No, to je dokaz, da ni nikoli pravi čas. Zmeraj kaj manjka ali je česa prevečuser posted image user posted image user posted image .
Skratka ko vama zapaše kar veselo na delo, ni važno kaj misli okolica, važno je kaj vidva mislita in mislim da so tvoja leta super za user posted image .

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 15
16.11.2009 21:23:15   
somic
pa lahko da se tašča boji, da bo zgubila svojega sina s tem ko bo on dobil otroka. če bi bilo pri meni tako, da bi si ga želela oba in da bi bila sposobna otroka vzdrževat, se ne bi ozirala na druge, ker to bo najin otrok in ne od koga drugega.

poslušaj svoje srce!

srečno!

največje veselje in užitek do sedaj je moj patrik (6.1.2010). bom dočakala še kakšno tako veselje??

(odgovor članu ledenaa)
Neposredna povezava do sporočila: 16
16.11.2009 21:27:39   
ledenaa
me zanima ko boste ve bile mame in bo prišel sin k vam brez šole brez vsega in rekel ja delava na otroku
Boste skakale do neba ja-najbrž
Vsaka mama hoče da njen otrok ima vsaj nekaj osnove za življenje ( šola je prva) brez nje dan danes je težko.če imaš šolo imaš ogromen plus za zaposlitev ,še najboljše pa je da se ima oboje
že zdaj komaj ena družina preživi čez mesec pa oba delata ,tako da ne vse metat na rdečo preprogo kako je vse fajn oh in sploh
ne ni
je prekleto težko in večina družin v slo životari in si sposoja denar da preživi čez mesec

< Sporočilo je popravil ledenaa -- 16.11.2009 21:33:22 >

(odgovor članu luna_25)
Neposredna povezava do sporočila: 17
16.11.2009 21:56:58   
Petka09
Ja, hotla sem povedat tut še to, da je treba vseeno malo snet rožnata očala, ko si človek zaželi delat otroka, ker tko kot punce pravijo: je treba otroka vseeno delat takrat, ko si ga sposoben s partnerjem tudi preživet oz. skrbet za njega v finančnem smislu.
Meni se vseeno zdi zelo neodgovorno, če študenti al pa brezposelni načrtujejo družine pod sloganom: sej bo že kako, sej pa bodo starši pomagali.
Od kje v bistvu takšno razmišljanje, da te pr 20-ih al 30-ih še starši vzdržujejo in da to nekateri celo pričakujejo od njih?
Saj vem, da ne more nekdo čakat do ne vem kdaj, da bo res vse tip top in služba za nedol. čas, ampak nekak nek dohodek pa le mora bit. Četut ma en za določen čas, je fajn da ma pa vsaj ta drugi za nedoločen. Al pa da sta oba znajdljiva in da se zavedata, da četut otrok pride in četut oba zgubita službe, da pa se bosta že nekak znašla... in to NE na račun staršev.
Verjamem, da je avtorica posta pomislila na vse to in jo žalosti samo negativna reakcija tašče.

Še enkrat Luna_25: Taščo bosta pomirila le, če ji res zagotovita, da bosta odgovorno skrbela za svoje življenje in da imata načrt kako preživeti v primeru da pride otrok. Tašča mora dobiti občutek, da sta odrasla in odgovorna. Nikakor ne pejta v načrtovanje otroka z besedami: bo že nekak.
Verjamem, da je včasih dobro malo vse skupi pustit v luftu in itak nikoli ne bo vse pošlihtano, da bi res meli idealne pogoje za ustvarjanje družine. Ampak dohodek je pa ključen, ker ne mormo že tako obremenjenih staršev obremeniti še s tem, da nas vzdržujejo še takrat, ko že imamo svoje družine. Zato vidva lepo pomirita taščo in se pogovorite in ji povejta kako in kaj. Da si boste spet dobri, ne pa da si boste sicer lep odnos od prej skalili zdej s tem napačnim razumevanjem. Pomirita jo, pa bo vse v redu. Srečno!

(odgovor članu ledenaa)
Neposredna povezava do sporočila: 18
16.11.2009 21:57:37   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ledenaa

me zanima ko boste ve bile mame in bo prišel sin k vam brez šole brez vsega in rekel ja delava na otroku
Boste skakale do neba ja-najbrž
Vsaka mama hoče da njen otrok ima vsaj nekaj osnove za življenje ( šola je prva) brez nje dan danes je težko.če imaš šolo imaš ogromen plus za zaposlitev ,še najboljše pa je da se ima oboje
že zdaj komaj ena družina preživi čez mesec pa oba delata ,tako da ne vse metat na rdečo preprogo kako je vse fajn oh in sploh
ne ni
je prekleto težko in večina družin v slo životari in si sposoja denar da preživi čez mesec

Kaj vem, tista dva, ki jim bo to velika želja, ne bosta razglašala na veliko, ampak bosta na veliko seksala in se ne bosta ozirala in vso spakedrano žlahto spraševala, bi ali ne bi.
Pišuka no, pri nas v službi je bilo en kup študentov, ko je bilo še možno, ko so študirali in bili tik pred diplomo, imeli so pa skor ene tolko plače, da so boljš živeli kot mi, ko smo morali od tega še davke odvajati. Kaj pa jim je hudega, če jim potem še doma skuhajo, pa reskirajo samo vožnjo. Daj no, odrasli imamo še kake stroške zraven, kot so pač stroški, pa še kakšen kredit, pa še kaj, no, in nas morda včasih otrok šiša pri dobičku študentskega dela, če pogledamo neto, brez davkov, prispevkov in kot se je še dalo nekoč. Malo sedaj stiskajo tudi oni.

A sedaj v sodobnem času je diploma problem? Da nekdo ne bi mogel živeti otroka ker študira? Stvar navade in vzgoje. Nečakinji sta imeli pri 18 izpit za avto, , ker so bili dodatna še dva, sta pač postransko služili s honorarnim delom preko študenta. Mama in ata nista dala niti cekina niti za izpit pri obeh pri 18, niti za avto, ki sta si ga kupili.

Pa ne vem no, nazadnjaško mišljenje je pač materializem, da bo nekdo njihovo hčer oženil, če še nima diplome. Ko si jim bo prikazal nekdo s srednjo šolo in bo miljonar, kaj bodo skakali. Znani nogometaš, ki je nedavno bil z neko našo manekenko, ima tudi samo osnovno šolo - la kako bi reagirali nanjga. Če le niso alergičnini na na i in ostalo, kar sledi iz iiiija. Pa nisem na i in ostalega. Ozkoglednost pač.

(odgovor članu ledenaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
16.11.2009 22:03:19   
Anonimen
Ko kdo kolne državo, bile so volitve. Bile so male države v svetu, ki so bile še bolj na dnu s standardom, pa so danes izmed top držav stanarda.

Problemov, ki jih država ne zna rešiti, je v grobem splošna težava, ki se je ne znajo losati. Znajo jo pa poglabljati. Spomnite se države v zahodnem svetu, ki je bila izmed boljših, pa sedaj nimajo za "kruh".  Le zakaj?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
16.11.2009 22:04:34   
rija
IZVIRNO SPOROČILO: valentinčica30

Ja očitno sva bila z mojim tut med neodgovornimi, sva dva otročka pridelala na faksu, živela pri njem v eni sobici.... Preživeli smo, bilo nam je lepo in nam je še.

nisem rekla, da sta vidva neodgovorna. vendar žal ne uspe vsem, kot je vama.

pa tudi računaj, da so se časi zelo, zelo spremenili.
žal na slabše.

...vox populi...

(odgovor članu valentinčica30)
Neposredna povezava do sporočila: 21
16.11.2009 23:46:32   
Sarcy
Moje mnenje je, da je tašča zadnja katera se lahko vtikuje v vajino življene sploh s takimi pripombami. To je samo vajina osebna odločitev, ne rabi noben vedeti kaj nameravata. 

Midva o najinih odločitvah ne razpravljava ne pred mojo in ne pred njegovo družino. In ko misliva kaj narediti narediva hitro in tiho. Tudi midva sva vse presenetila z otročkom tako, da jim ni bilo nič jasno in mislim da je tako najboljše.

Tašče pa si ne puščaj blizu da ti ukazuje, ker se je ne boš rešila (imam slabe izkušnje) in pol boš ti tista ki bo slabe volje ne ona.

< Sporočilo je popravil Sarcy -- 16.11.2009 23:48:33 >

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 22
16.11.2009 23:53:05   
rija
IZVIRNO SPOROČILO: Sarcy

Moje mnenje je, da je tašča zadnja katera se lahko vtikuje v vajino življene sploh s takimi pripombami.

da bi lahko to trdili, nam manjka en zelo, zelo pomemben podatek: ali ta tašča še vzdržuje svojega sina....user posted image

...vox populi...

(odgovor članu Sarcy)
Neposredna povezava do sporočila: 23
17.11.2009 7:18:10   
mika
Ko sem jaz zanosila, je moj oče bil v takšnem šoku, da smo se vsi ustrašili, da ga bo kap. Resno. V obraz je bil krvavo vijoličen. Bila sem še študentka, brez službe, mož pa s službo za nedoločen čas in popoldanskim delom. Dohodek njegov je bil tak, da sva se kasneje odločila, da bom s hčerko doma dve leti.
Tale šok je trajal pol ure, dokler ga nisva pomirila s tem, da sva mu razložila kakšen je najin plan, ki sva ga tudi kasneje uresničila. In takoj za tem, je rekel moje sestri...Kaj je teta? ona pa njemu Kaj je dedek?user posted image

Hočem povedat, da je normalno, da starše zaskrbi. In lepo od vaju bi bilo, če bi tašča še naprej bila v skrbeh, da ji povesta, tako kot si tukaj nam,da bo pomirjena, čeprav ona že to vse ve. Slišat mora od vaju, še enkrat. Ona ima pred očmi tisto, česar vidva še nimata in ne tega kar imata.
Druga stvar je, če bi bila apriori proti, potem pač ignoriraš njeno obnašanje in se veseliš user posted image  brez nje.

(odgovor članu luna_25)
Neposredna povezava do sporočila: 24
17.11.2009 7:21:38   
mika
IZVIRNO SPOROČILO: rija

IZVIRNO SPOROČILO: Sarcy

Moje mnenje je, da je tašča zadnja katera se lahko vtikuje v vajino življene sploh s takimi pripombami.

da bi lahko to trdili, nam manjka en zelo, zelo pomemben podatek: ali ta tašča še vzdržuje svojega sina....user posted image

Gledam iz tega stališča, da je zaskrbljena mama in ne tega stališča, da je zlobna mama oz. tašča. Ni se še imela priložnosti izkazatuser posted image , zato mislim da je prav, da ji data priložnost in bo čist fajn in zlata babicauser posted image .
Konec koncev je slišala to od drugega sina in bog ve, kako on prenaša te informacije.

< Sporočilo je popravil mika -- 17.11.2009 7:22:43 >

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?