hel32
|
Jutro Aprilčica, dobrodošla nazaj, pa da je tvoj brat zdrav, in tudi ti, da se pozdraviš, sem te pogrešala. za Julijo, da spi celo noč, in da se lahko tudi sama naspiš. Šivilja, upam, da ni prašičja gripa in da se čimprej pozdravite, a drugače sploh ne testirajo nobenega? Sanika, si pisala da se virus pod kontrolo ne širi, in da se širi na mrazu, mi itak skozi vlažimo dluznico nosov s fiziološko, no glede na napisano smo zdravi odrasli bolj ogroženi, ma zdaj me je še bolj strah Eee, super za pregled, pa da lepo rastete! romana 24, lepo, da se nam občasno javiš, in da vaša mala pridno spi celo noč.Ma s pospravljanjem in likanjem se jaz nič ne ukvarjam preveč, raje se z otroci ukvarjam, pa zato sem mama, , ah, saj bo. Go-ta, pa midva tudi ne hodima kam z malim, edino ven, na zrak, me je res že malo strah, upam, pa da se malo poleže, ko bo hladneje. He-ga, pozdravljena, ti si tudi imela noseščiško sladkorno, daj povej, si bila na pregledu, kako dolgo je trajal in je zdaj v redu? Pa upam, da se krčki poležejo, mi jih tudi še imamo, sicer nama do 3mes še nekej majnka, glavno, da se lahko v kosu naspimo. Muca, lepo, lepo, da se spomneš na nas, in , da ste ujeli ritem in upom, da se obdrži, dobra si, da še tako pozno zvponoči lahko bediš, glede mleka se pa ne jezimpreveč, ti zaradi tega lahko zmanjka, držim pesti za jutri da bo UZ, kolkov dober.Lepa je, vaša Lana. Drnula, eh, škoda za vreme, pri nas pa sonček sije in je ful toplo , vem kako zgleda, ko je vse povsod navešeno, imamo na 2 koncih obešalnike na steni pa je kljub temu vse na stolih in potem jaz vse to tovorim nazaj, in potem vsi iščejo svoje stvari, eh, tak je to Tako, naspali smo se tak, tak, sem ob polnoči šla spat,pa Lukas se zbudi ob 7:30, pa nekaj sem prehlajena, sem že na tabletah, upam, da se mali ne naleze. Grema potem ven, je taki lepi sonček zuni, pa malo ga sračka zdaj, ne more zaspat od jutra ne, ga kr držim v naročju, ma je težek pa neki morma skuhat. se še javim kaj, boma probala zaspančkat zdaj