branka28
|
IZVIRNO SPOROČILO: rožca26 IZVIRNO SPOROČILO: lunka1 punce, mene pa zanima, a je katera že kaj razmišljala o NAČINU PORODA (naravno, z EA,...). Uh,ja, mam še iz prejšnje nosečnosti plane, pa so se mi sesuli Jest si resno želim, kot ste po vsej verjetnosti že opazile, rodit naravno (če je le možno brez dodatkov, razen une maske) Drgač pa bi zelo rada rodila sede - na stolu, ker jest ležat ne moram. Pa če je le možno bi imela rada svoje popadke Pa seveda svojga zraven ... sanjam, a ne Mam pri tem težave, ker lahko da skup pade. Sej hoče bit zraven, to ni problem, sam pa prav, da če se kej zgodi (nesreča), on najprej vse to porihta, pol pa se mu mal zavrti Joj, na koga bom pa pol jezo stresala ? Aja, če so pa komplikacije pa nočem rodit na mučenje, rajš ne me pol operirajo. Raje to, kot pa da se 12ur matram, otrok pa še vedno notr. Se podpišem. Prvič sem rodila naravno, razen da sem dobila umetne popadke, ker plodna voda ni bila več vredu in sem morala še isti dan roditi. Rodila sem po 4 urah, kar se mi zdi dokaj hitro, glede na to, da se nekatere matrajo po 12 ur. Seveda je bil moj zraven pri porodu in upam, da bo tokrat tudi. Tako da upam, da bom sedaj imela svoje popadke in da bo vse skupaj šlo tako hitro, kot prvič. Me pa je zelo strah poroda, čeprav sem enkrat že to dala skozi, ne vem pač neki strah imam v sebi.
|