hel32
|
Jutro Mi smo zdravi, imamo se super, vsaki dan sem bolj hvaležna za vse kar mi prinaša življenje, in naj tako ostane. Joob, vau, , kako konkreten fantič prave mere ima, pa upam, da se kaj več javiš.Za rotavirus1.dozo smo že dobili, je kr hudo, da zbolijo in sva se odločila, da ga cepiva, za vsa redna in tudi to. Ayo, jaz kopam Lukasa s trdim milom panten in tudi z tekočim hipp, laske mu umijem kr z navadnim milom, je pa meni bolj všeč tekoče milo, sam za prve mesece priporočajo trdo, ker kao ima majn pafrumov, mažem ga pa z mandljevim oljem, ali mustelo.Nisem pa vedela oz. me čudi, da skoraj v nobeni državi ni rednega cepljenja, kot ti praviš,pa vse je za plačat, tak da imamo v slo. še kar srečo. Tudi jaz med vikandom nimam veliko časa pisat, se raje z familijo ukvarjam, čez teden sva bolj sama. Upam, da se Ilara hitro pozdravi. kerala, po eni strani imam srečo, da ga hranim z AM, tako vedno vem, koliko spije, se kr orng naje in potem spi, drugač je pa pri dojenju, kaj pa vem, kaj bi bilo, mogoče ga pa prepogosto pristavljaš in se mlako nima časa tvorit in je bolj vodeno, sicer pa nimam izkušenj z tem ne 1x ne zdaj, pa itak sploh ne upam, da bom sploh katerokrat dojila, pač nisem mlekarica. Go-ta, ma tudi mene je fuuuuul strah te svinjske gripe, da sploh ne vem ali bi še malega kam peljala ali bi kr doma bila, pa jaz itak moram po opravkih, ah ne vem, po eni strani priporočajo cepljenje po drugi je nevarno, midva se verjetno ne bova cepila, strah me je pa za Lukasa in Tjašo, upam, da se ji izognemo. kje pa je Aprilčica?????? Smo se skoraj cel vikend potepali, morem zdaj nadoknadit, imam perilo za prat, bajto pospravit,.......pa ven tudi greva!