blackcoffee
|
joj.. na kaj vse bo še treba misliti.. to bodo pravi projekti. imam sinka, kmalu bo star leto dni. nekje od 5 meseca nosečnosti, do sedaj, nisem bila še nikjer - da bi šla zvečer tako mal ven žurat. kaj je že to??! včasih se mi meša. pa ne gre za to, da bi morala za vsako ceno žurat.. gre za to, da malo menjam okolje in da se dobim s staro klapo na kakem drinku, dveh.. pogledam kak koncert... domov bi itak prišla v roku treh - največ štirih ur, saj pred 22h od doma niti šla ne bi. pa mi je že zdaj prolem, ko samo pomislim na to. sine ni prespal noči še nikjer drugje kot doma. na babico in dedija je zelo navezan, ga dnevno čuvata tudi po dve ure. in ene parx se je celo zgodilo, da je zaspal čez dan, ko je bil v varstvu pri njima za kakšno urco. brez mene, brez zize, brez nejgovega slončka, brez krave muke, skratka brez vsega!! me pa skrbi predvsem to, če bi šla za cel večer nekam, saj sta moja starša že dokaj stara, on pa naspidiran, da kar šprica. oče ga sploh ne obvlada tudi reagira počasneje (ima preko 80let), mati (67) pa se izmuči do konca, ko je tamali na svojih obratih. me je kar strah, kako bo tole izgledalo čez par let - ali se bo umiril ali bo še večja akcija? pa od kod takim malim toliko energije?! kar zadeva intime... hudirja. tud to zna bit problem, ker otrok nima svoje sobice. in so zdaj pač bolj v rabi kuhinjski elementi, pa tla v dnevni, računalniška miza se je tud dobro obnesla, pa tuš... samo poslušte, to ni to! postla je le postla. v spalnici bog ne daj, da malo zavzdihnem. je koj auf in zahteva pozornosti. meni pa se ljubiii. včasih sem prav jezna, ker ne morem ordinirat tako, kot sem bila tega prej navajena. kako ve prenašate tole spremembo?
< Sporočilo je popravil blackcoffee -- 15.11.2009 19:41:08 >