|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2008, 2. del
14.11.2009 8:21:35   
neboglasnica
Daaan...

Najprej: pri nas sta mož in Ana zbolela, Staš je sicer močno prehlajen, ampak se drži.

Populis:
4321 in uživajte pri mami...

Dzanika: user posted image

Plenice: kar Mullerjeve, zadnjič smo pa kupili Pamperske v Mercatorju - poden od podna, se kar trgajo user posted image .

Uživajte danes, kjerkoli že boste, saj veste - Martinova sobota je ponovno.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4076
14.11.2009 8:24:05   
neboglasnica
Majuska: tole je čisto preveč zdrav zajtrk zame. Kje pa je kak "džank fud"?user posted image

Almera: sem kupila 2 kom.

čaji: še jaz, še jaz za črtne kode. Pravzaprav hči, pa ji moram malce pomagati, aneda? user posted image

Staš se je odločil, da gre nazaj spat user posted image , bomo videli za kako dolgo.

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 4077
14.11.2009 8:28:01   
neboglasnica
Ma tole s Humarjem pa sploh ne dojamem. Sem mislila, da se bo ponovno izvlekel. user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4078
   [Brisano sporočilo]
14.11.2009 8:43:11   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 4079
   [Brisano sporočilo]
14.11.2009 9:02:07   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4080
   [Brisano sporočilo]
14.11.2009 10:22:01   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4081
14.11.2009 10:59:16   
Majuska

IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

Majuska: tole je čisto preveč zdrav zajtrk zame. Kje pa je kak "džank fud"?user posted image

ma kakšen đank fud ... če hočeš packarijo, ti lahko pa ingliš zajtrk ponudim user posted image

user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 4082
14.11.2009 12:47:52   
nanka
dan,
bolezen je tudi nas obiskala, nimam pojma kaj( ok jaz mislim da je gripa, nova ali pa stara saj je vseeno) je Matic obležal. Vročina 39, kašlja, boli ga grlo in vse mišice, včeraj so ga pa kolena. Zdaj pa z grozo pričakujem prihodnje dni kdo bo obležal naslednji ( upam da puci ne pokisarita kaj). Sta pa zbolela tudi dva nečaka, tako da imamo pri nas v trh hišah tri bolnike z podobnimi simptomi. Maticev sošolec in bratranec ima že 4 dni 40 vročine, pri zdravniku so ga odpravili z virozo in brez zdravi, testa na novo gripo pa ne bodo naredili, ker je predrago user posted image ( svakinja je ostala popolnoma brez besed) navodila pa so lekadol in počitek. Svakinja pravi, da v 13 letih ni bil še nikoli tako bogi kot je te dni. Matic se zenkrat drži še kar, glede na vse skupaj, bom pa v ponedeljek poklicala k zdravniku in povedala o vseh simptomih in čakam nadaljna navodila.

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 4083
14.11.2009 12:50:08   
nanka
za vse bolančke user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 4084
   [Brisano sporočilo]
14.11.2009 12:56:01   
Brisani uporabnik

(odgovor članu nanka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4085
14.11.2009 14:03:02   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: nanka

za vse bolančke user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa še moj piskrček... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

So me pa razp... pri Sarini sošolki. Ista pesem kot vedno. Mami, a grem lahko k njej prespat? Ok, če boš prišla domov takoj zjutraj. Ja ja, seveda. Ampak ne zjutraj ob 12 uri. Ja ja seveda, mi zatrjujejo vsi pri tisti hiši. Danes ob 10 uri kličem kje je. So rekli naj ostane do kosila, se bosta učili. Kličem sedajle, ja ja, pojedli so že, zdaj se gresta pa učit. user posted image user posted image user posted image Rečem, da jo pridem takoj iskat, pa me sošolkin amami pokliče in reče, da jima je ona dovolila, da se pred kosilom igrata, zdajle se gresta pa učit. Spet sem popustila in dovolila še za eno uro. Ampak ob 15 uri bom pred vrati!!! Grrr, kako me razjezijo taki ljudje. Pa ni prvič. Ok, hvala za potrpežljivost.

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 4086
14.11.2009 14:20:20   
neboglasnica
Sem zdajle za foro merila vročino še Stašu, samo dve minuti smo zdržali, a je že pokazalo 38 C. To pot bo oči na bolniški, jaz sem bila kar en mesec doma zase, ne morem sedaj še za ostale vzet bolniške. Me ta velik bolnik že kliče.

Neposredna povezava do sporočila: 4087
14.11.2009 15:02:32   
Majuska
Ojej Nanka, srčno upam, da ne boste pokasirali ta nove gripe. Vam pošiljam user posted image in upam, da čimprej mine.

In vsem ostalim bolančkom tudi user posted image

mi smo glih dobro po kosilu, oči se trudi, da bi Aleksander še malo odspal ... pol pa v trgovino, če bo vse posreči.

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 4088
   [Brisano sporočilo]
14.11.2009 15:06:07   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 4089
14.11.2009 16:27:11   
neboglasnica
Evo mene, tudi jaz sem zbolela... Po mojem, ker me vse boli. Le kako naj povem v službi, da me spet ne bo? Me je kar groza poklicati.

Neposredna povezava do sporočila: 4090
   [Brisano sporočilo]
14.11.2009 16:44:49   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 4091
14.11.2009 17:01:40   
neboglasnica
Almera: user posted image 3838

hej, hej!!! NAVIJAT BABE ŽABE!!!!!!!! Dajmo naši!!!

Neposredna povezava do sporočila: 4092
   [Brisano sporočilo]
14.11.2009 17:48:15   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4093
14.11.2009 17:50:19   
glugluglu
sami bolančkiuser posted image

nanka, neboglasnica, almerauser posted image user posted image user posted image

Nanka, jaz sem ziher, da ima več ljudi novo gripo kot si mislijo, v naši šoli zelo veliko otrok manjka, vročina kašelj in podobno, samo očitno jim niso dali
krvi testirat. Neki sodelavec v službi (jaz nisem imela stika z njim so imeli pa drugi, ki so v moji bližini) je zbolel za novo gripo s čisto navadnimi simptomi  gripe, kri si je dal pa testirat zato, ker je žena neka zdravnica.

In, da se še jaz pridružim v klubu obolelih, Nina je zbolela, v enem ušesu ima 38 vročine, v drugem pa je imela 40, samo na tistem je ležala, tako, da je očitno od tega tako visoko.

Dopoldan je šla Nina na turnir v rokometu, tam so bili 4 ure, očitno jo je čisto zdelalo, že tam mi je na koncu delovala čudno, poleg vročine jo pa še noge bolijo pa sploh ni veliko igrala. Očitno se ji je že prej nekaj kuhalo, potem je pa napor še pospešil zadevo. Sedaj je pa čaj popila in šla počivat.

Drugi smo zaenkrat ok, no Tian še spi, ker ga je gledanje malih rokometašic in predtem obisk Interspara na Viču čisto zdelalo, potem smo pa vabljeni še na en obisk tu v bližini nas na rojstni dan, ampak očitno nas bo samo moški del zastopal, mogoče bom jaz šla za kakšno uro pogledat, odvisno od Nine.

Neposredna povezava do sporočila: 4094
   [Brisano sporočilo]
14.11.2009 17:57:43   
Brisani uporabnik

(odgovor članu glugluglu)
  Neposredna povezava do sporočila: 4095
14.11.2009 18:45:42   
neboglasnica
No, še Sara je padla za svobodo. Se je punci nekaj kuhalo že od četrtka, pa smo mislili, da je od napora, ker ima judo in atletiko na isti dan. Očitno je bil že začetek. Pa v petek šola, nato praznovanje RD-ja, nato spanje=žur pri sošolki...zdaj se je komaj zbudila.

Glede testiranja za novo gripo:
mi je kolegica, ki je medicinska sestra, povedala, da ne dajo vsakega cepiti, ampak samo en ali dva primera v neki okolici. Res je predrago.

Glu: a boš ti doma, ali bo Nina sama?

Neposredna povezava do sporočila: 4096
14.11.2009 18:46:53   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: populis

Grem zej bolj intenzivno navijati, čauči.

Premalo intenzivna si.... user posted image . Navijanje na tatkotu ne velja. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4097
14.11.2009 18:49:14   
neboglasnica
JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

2:1

Večkrat vas moram napi....user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4098
14.11.2009 19:33:03   
neboglasnica
user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4099
14.11.2009 19:41:37   
metuljcek321
Evening!

2 novički za začetek:
1. včeraj, v petek, 13. 11., je Anja dobila 13. zob (5ka spodaj)user posted image

2. svakinja bo zibala v tretje - aprilauser posted image

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 4100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Družinski sestanek - Družinske novoletne z...
S pomočjo družinskih sestankov se bo otrok naučil dveh pomembnih življenjskih lekcij - kako predstaviti svoje ideje in ž...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......