|
RE: Julijke 2008, 2. del 14.11.2009 17:50:19
|
|
|
|
glugluglu
|
sami bolančki nanka, neboglasnica, almera Nanka, jaz sem ziher, da ima več ljudi novo gripo kot si mislijo, v naši šoli zelo veliko otrok manjka, vročina kašelj in podobno, samo očitno jim niso dali krvi testirat. Neki sodelavec v službi (jaz nisem imela stika z njim so imeli pa drugi, ki so v moji bližini) je zbolel za novo gripo s čisto navadnimi simptomi gripe, kri si je dal pa testirat zato, ker je žena neka zdravnica. In, da se še jaz pridružim v klubu obolelih, Nina je zbolela, v enem ušesu ima 38 vročine, v drugem pa je imela 40, samo na tistem je ležala, tako, da je očitno od tega tako visoko. Dopoldan je šla Nina na turnir v rokometu, tam so bili 4 ure, očitno jo je čisto zdelalo, že tam mi je na koncu delovala čudno, poleg vročine jo pa še noge bolijo pa sploh ni veliko igrala. Očitno se ji je že prej nekaj kuhalo, potem je pa napor še pospešil zadevo. Sedaj je pa čaj popila in šla počivat. Drugi smo zaenkrat ok, no Tian še spi, ker ga je gledanje malih rokometašic in predtem obisk Interspara na Viču čisto zdelalo, potem smo pa vabljeni še na en obisk tu v bližini nas na rojstni dan, ampak očitno nas bo samo moški del zastopal, mogoče bom jaz šla za kakšno uro pogledat, odvisno od Nine.
|
|
|