Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijke 2008, 2. del 13.11.2009 13:26:38
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_ haha Majuska, ti si zdaj prilezla iz postelje? blagor tebi. Hja no, 1x na leto se zgodi tudi to ... da spim do nezavesti Očitno je mal za mano prišlo, letanje, boleči šivi ... Peeteeeeeeek je in krasno vreme. Kaj boste počele za vikend? Za jutri še ne vem, v nedeljo imamo družinsko kosilo, ima svak RD. In že dva dneva iščem darilo zanj, upam da danes zaključimo s tem
|
|
RE: Julijke 2008, 2. del 13.11.2009 16:09:04
|
|
|
|
nanka
|
dan, dan da, končno petek in konec službe. Teden je bil kar naporen, zdaj se vržem pa v službo nr.2, pospravljanje, pranje, obešanje... ampak to je bolj na easy.
|
|
|
|
RE: Julijke 2008, 2. del 13.11.2009 18:08:54
|
|
|
|
Inigo
|
almera - čist odvisno kk ga naštimam. včasih si ga marko fajn našpona... pol se mali ponavad nagne naprej in se nasloni na tisto blazinico naprej in uživa. včasih mu pa bolj paše bit nazaj naslonjen. pol ga treba kr mal sustit... ampak ga je pa pol precej težje nosit. ja... in včeraj mi je poknal... kr mali že tk dolgo kašlja, sestra pa mi po telefeonu skos pravi, nj ga ne vozim tja dokler ni vročine, ker je gužva in ker bo tam še kaj zravn fasal... in sm komaj izsilila termin, da naju je naročila. dobla sma dans ob 7.10. in na vrsto sma prišla...KDAJ? ob 8.03!!! in pol u laboratorij... tam taka gužva in dela sam ena... pol pa grem sama nazaj popoldan, kri je ok... ampak zakaj pol hudiča kašlja?! za antibiotik ni. in me je misla P kr tkle s tem odgovorom odpravit. seveda na to nism pristala. nekaj se more nardit. in pol nama je predpisala fizioterapijo - masažo prsnega koša za lažje izkašljevanje in inhalacije fiziološke raztopine. dans sma pol kr mela prvič... in sploh nebi o tem kk je blo. katastrofalno! mali se je drl, migal... da smo ga tri komaj držale! pol na masaži pa... se je aparata ful bal. tko da je sestra sam po hrbtu malo pomasirala... mogoče bo v pondelk bolš. mamo pa to 7x!
< Sporočilo je popravil Inigo -- 13.11.2009 18:09:08 >
|
|
|
|
RE: Julijke 2008, 2. del 13.11.2009 19:33:30
|
|
|
|
sasi13
|
bogi brin
|
|
RE: Julijke 2008, 2. del 13.11.2009 19:39:18
|
|
|
|
metuljcek321
|
Hej! Vidim, da dogaja in da je teden hitro naokoli ... It's Friday - yes, yes, yes!
|
|
RE: Julijke 2008, 2. del 13.11.2009 19:51:38
|
|
|
|
metuljcek321
|
Uživajte max ... Pa, pa
|
|
[Brisano sporočilo] 13.11.2009 20:02:20
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 13.11.2009 20:06:40
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 13.11.2009 20:07:46
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 13.11.2009 20:08:04
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 13.11.2009 20:09:45
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijke 2008, 2. del 13.11.2009 20:25:12
|
|
|
|
Majuska
|
Evo nas ... smo popoldne okoli šibali. Sta fanta prišla po mene, da smo šli nazaj v LJ. Najprej smo poskusili srečo z darilom v Mercatorju, nimajo glih takega čajnika, kot bi ga svak hotel - no, smo se ustavili pri igralih in na kavici, potlej pa hop še v mesto in končno dobili primerno darilo. Smo glih dobro domov prišli, malčka preoblekli in nahranili, zdaj je v postelji. Aja, čajnik je takle črn
|
|
[Brisano sporočilo] 13.11.2009 20:39:44
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 13.11.2009 20:48:20
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 13.11.2009 20:51:10
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 13.11.2009 20:52:56
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijke 2008, 2. del 13.11.2009 21:00:03
|
|
|
|
dzanika
|
umpa hvala k si me spomnila na propolis za otroke. Na to še pomislila nisem. Ker ta za odrasle z alkoholom se mi zdi res preveč grob za ta nežna usteca. Sicer je pa pri nas stanje takšno da so se vse pike prestavile name. To pa res grozno boli. Sem pa vesela da gre Janu na bolje in je danes že lepo papcal. Sam se mi pa smili ker zdej šele vidim kako to boli. pleničke - mi že skoraj od začetka uporabljamo hoferjeve in so nam super. lidl - zaenkrat sem samo kakšne 2x bla notri ker ga v zasavju nismo meli. Zdej so ga pa zgradili in bom šla večkrat kaj pogledat. Bom pa poskusla tut pleničke in javim kako se bodo obnesle. Sicer pa redno kupujem hrano in vse v sparu. Mi je najbolj pri roki in sem se ga ful navadla.
|
|
|
|
RE: Julijke 2008, 2. del 13.11.2009 21:10:53
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: Almera Majuška - sem videla, da ga okoli žurate, je bila tema v stanovajnu, ko smo se mimo peljali Opa, kam ste pa šli? No kadar bo luč, se komot oglasite na kofetu Almera, pocajtaj se no ... hm, alergija na ameriški slamnik? Dvomim!
|
|
[Brisano sporočilo] 13.11.2009 21:48:11
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijke 2008, 2. del 13.11.2009 22:03:21
|
|
|
|
ksenci
|
hej! preberem vas še, pisat se mi kr ne da! vidim da nismo edini ki se ubadamo z zamašenimi nosi in kašlanjem. z aljažem sva 4 tedne pokašlevala in se kr nisva mogla znebit te nadloge. no aljaž je imel še vročino, ampak trkam in upam, da smo se tega zdaj vsaj za en čas znebil. drugače smo ok, aljaž je začel sam jest z žlico-kr naenkrat je fant pokazal interes in sam poje celo porcijo, ob tem pa je tako važn zraven in se mu ful dopade da zna jest sam veiko sta skupaj s špelo in vzgajata vragolije. počasi bomo začel prpravlat stvari za kr še dva mesca in bo tu! upam, da ne bo zamujal tolk kot aljaž mejte se faj, predvsem pa bodte zdravi, se oglasim kaj večkrat-sej veste, da me daje nosečniška lenoba
|
|
|
|
RE: Julijke 2008, 2. del 13.11.2009 22:03:57
|
|
|
|
Inigo
|
almera - ne ne, obstrani nahrbtnika. tam ko je una šnola, da potegneš narazn nahrbtnik, da otroka lažje not daš. tiste paske odtegujem in zategujem. drgač pa brin kašlja na oboje. nekaj časa mokro, ko se nekako odkašlja... se pa duva... pol pa bruha, valda! z noska mu pa teče, ampak čist mal. nosa nima čist nč zabitga... tut nobene vročine, nč posebno slabe volje... sam kašelj. btw - v našem vrtcu mamo prvi primer nove gripe. tk se pravi okol...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 13.11.2009 22:09:28
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijke 2008, 2. del 13.11.2009 22:23:23
|
|
|
|
Majuska
|
populis, a je kombinezonček v redu? metuljčica, kje se potepaš? HD, si še kar pridna s peglanjem? Lahko še k meni mal prideš ... Že žnj-tič gledam IQ z Meg Ryan in se zabavam ...
|
|
[Brisano sporočilo] 13.11.2009 22:52:15
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijke 2008, 2. del 14.11.2009 8:10:00
|
|
|
|
Majuska
|
'jutro julije, še pančkate? Naš fant je bil priden (če odštejem budnico okoli 3h) in se je zbudil šele 10 minut nazaj ... očitno je bil tudi on zmatran. Tako da mu zdajle nesem flaško .... za vse nas pa
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......