|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2010
11.11.2009 10:34:39   
Srčekgirll
IZVIRNO SPOROČILO: Hančika

Lep pozdrav!

Se vam še jaz pridružim! Moj PDP je 12.7.2010, datum pregleda pa imam 25.11. tako da že komej čakam da vidim malo pikico.

Lepo nosečnost vam želim!

Dobrodošla!
Čestitke za user posted image in želim ti čim lepšo user posted image in zdravegauser posted image .

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu Hančika)
Neposredna povezava do sporočila: 176
11.11.2009 10:34:44   
Srčekgirll
IZVIRNO SPOROČILO: Martinčka

evo mene, danes je bil plusek precej močen in odebljen tako da ni dvoma... M bi sicer mogla priti jutri ampak kot kaže so ji vrata zaprta za nekaj časauser posted image

Moj PDP je kot sem rekla 23.7.2010, sicer pa sme vidla da ste napisale koliko ste stare in iz katerega konca slovenije ste, tako da še naj jaz povem; V nedeljo sem ravno dopolnila 23 let in sem iz Celjskega konca... sicer delam kot študentka in delam magisterij. Poročena dva mesca in nadvse srečna:)

Na pregled sem bila pa pri G. naročena ko sem imela vnetje, tako da bi morala imeti prvi pregled 23.11. če me bo vzela, če še ni prehitro, zdaj ko sem nosečka.

pozdravček vsem

user posted image user posted image user posted image user posted image Čestitke, pa čim lepšo user posted image in zdravegauser posted image .
Na seznam sm te že dodala.

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu Martinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 177
11.11.2009 11:00:51   
pilotina
mala biba hvala user posted image

jutri imava pregled ob 17:00 pri dr. Rešu v Dravljah

sem kar mirna, ker sva z dragim pozitivna, da je in bo vse dobro

(odgovor članu mala biba)
Neposredna povezava do sporočila: 178
11.11.2009 11:01:34   
čarodejka
Čestitke Martinčka in dobrodošlaaaa!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 179
11.11.2009 11:06:49   
čarodejka
Pilotina jutri ob 17.00 držim pesti!
Super,da razmišljaš pozitivno!user posted image

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 180
11.11.2009 11:13:54   
pilotina
čarodejka hvala user posted image

(odgovor članu čarodejka)
Neposredna povezava do sporočila: 181
11.11.2009 11:14:19   
pilotina
.

Neposredna povezava do sporočila: 182
11.11.2009 11:37:54   
veky
PRVO HVALA VSEM ZA VZPODPUDNE BESEDE! ŽELIM SI, DA V PONEDELJEK VIDIM SVOJO PIKICO - UPANJE OSTAJA, ČEPRAV SE OB ENEM PRIPRAVLJAM NA NAJHUJŠE! VSE IMAM V ENEM ŽAKLJU POZIVNE MISLI IN ČRNE SCENARIJE! POSEBNO KO BEREŠ FORUME NA PODOBNE TEME VIDIŠ, DA SE ENIM LEPO IZIDE ENIM PA ŽAL TUDI NE,...TAKO, DA MI DEJANSKO NE PREOSTANE DRUGEGA KOT ČAKANJE, KI PA UBIJA! 

PILOTINA TEBI PA VSO SREČO, DRŽIM PESTI!

PESTI DRŽIM TUDI ZA VSE VAS, KI STE ZAGLEDALE PLUSKE ALI user posted image user posted image , DA BI ČIM HITREJE ZAGLEDALE SVOJE PIKICE!

SREČNO!       user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 183
11.11.2009 11:51:04   
mala biba
¸Veky ostani močna, verjamem v to da bo vse ok.....smo z mislimi stabo.....ne beri teh forumov, ker te znajo v slabo voljo spravit, tu gor majo dekleta vse mogoče težave......sploh ni nujno da si med njimi......verjamem da bo vse ok, kot mora BIT IN PIKAuser posted image

Pilotina držim jutri pesti ob 17.00.....naj te pozitivnost ne zapusti in vse ostale sotrpinke tudi......BODIMO POZITIVNE!

Imam jo,svojo pikico...no - zdej je že prava mala biba:)- mali škrat bodi zdrav ti želita mamica, ati in Nejc

(odgovor članu veky)
Neposredna povezava do sporočila: 184
11.11.2009 11:57:08   
čarodejka
Draga Veky jaz ti iz srca želim,da v ponedeljek na ekrančku zagledaš svojo malo srečo!!!
Upanje umira zadnje zato ostani pozitivnaaaa!!!
V ponedeljek držim pesti za vašo družinico!!
Lep pozdrav tudi iz gorenskega konca!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu veky)
Neposredna povezava do sporočila: 185
11.11.2009 12:04:28   
Hančika
Tudi jaz se pridružujem in držim pesti...za vse!!!user posted image

lep dan s sončkom obsijan...in s user posted image ...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 186
11.11.2009 15:49:45   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

heelllooo....sem majcica 2009,vsem skupaj zelim prijetno nosecnost...oglasam se zato ker se vrjetno pridruzim tudi vasi skupini...se ne vemo...user posted image

jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej kok sem srečna za vas... sem vedla da bo še letošnja nosečnost k ste tko hitel user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

drgač pa iskrene čestitke že julijkam 2010

vaša majčica 2009

< Sporočilo je popravil Blueeyes -- 11.11.2009 15:50:45 >

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 187
11.11.2009 16:21:29   
pilotina
veky user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu veky)
Neposredna povezava do sporočila: 188
11.11.2009 17:58:01   
mala biba
Drage moje danes mam taka čustvena nihanja da kr goza......se smejim in se lahko naslednji tenutek že jočem......res pa je če se pri meni nič ne dogaja, mi postaja dolgčas......ima katera že kaj podobnega?.....čustveno nihanje pa tak vem, da je normalno v nosečnosti.....ok....... bolše to kot slabostuser posted image

Imam jo,svojo pikico...no - zdej je že prava mala biba:)- mali škrat bodi zdrav ti želita mamica, ati in Nejc

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 189
11.11.2009 18:56:05   
pilotina
mala biba...ja ja...dogaja se tudi meni že par dni...user posted image , sprememba razpoloženja v trenutku

Neposredna povezava do sporočila: 190
11.11.2009 19:00:34   
šipek
Lepo pozdravljam vse punce in se pridružujem... Sicer še nisem popolnoma dojela, da sem noseča, ampak vsi 4 testi so tako pokazali. user posted image Pa še tega ne bi šla delati, če mi ne bi menstruacija toliko zamujala. Je uspelo hitreje, kot sva pričakovala. Sem že ugotovila, da se trajanje nosečnosti šteje od prvega dne zadnje menstruacije, tako da sem noseča "že" 7 tednov. Ampak kar nemorem verjeti, ker nimam nekih "hudih" znakov. Razen bolečih prsi, občasnih bolečin v spodnjem desnem delu trebuha (nekako kot preden se začne menstruacija) in spahovanje. Sem pa bila zadnjih 14 dni grozno čustvena in razdražljiva. Me pa malo skrbi, ker sploh nisem pričakovala nosečnosti in sem ravno v zadnjih tednih prehranjevala bolj s sendviči in rogljički, ker smo imeli ogromno dela v službi. Seveda je padel tudi kakšen pršut, ki ga ne priporočajo... Niti nisem jemala folne, prej par mesecev ja, sedaj pa kakšen mesec ne. In me sedaj skrbi, ker sem imela slabo prehrano, pa stresno... Pa še nekaj, ali ima katera izcedek - tak belo rumen, se mi zdi da je zjutraj bolj obilen... Pregled imam pa šele 1.12. - joj, ne vem kako bom dočakala. Se mi zdi, da bom šele takrat pomirjena, da je vse uredu in čisto verjela, da mala pikica obstaja...

Neposredna povezava do sporočila: 191
11.11.2009 20:26:44   
anajrim
"Šipek" lepo pozdravlejna user posted image , naj te ne skrbi prehrana, ker ni tako pomembno, glavno je da se sedaj pravilno prehranjuješ ko bo rast najintenzivnejša. Glede folne kisline je pa tako. Pri moji prvi nosečnosti je dokler nisem zvedela da sem noseča, nisem jemala, pa ni bilo nič narobe. Tugi G je rekla da ni panike. Jo pa jemlji sedaj do konce prvega trimesečja. Pa srečno in brez skrbi!

Pilotina držim pesti jutri! user posted image

Veky tebi pa velio poguma in čakam na najlepše informacije.

lp

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu šipek)
Neposredna povezava do sporočila: 192
12.11.2009 6:45:35   
pilotina
šipek dobrodošla

ne sekiraj se zaradi prehrane...sedaj, ko je bejbi še tako mičken jemlje od tvojih zalog in ni straha, da bi mu česarkoli primanjkovalo...prej bi tebi zmanjkalo, ker bi ti pikec vse pobral user posted image
za folno pa tudi, pač je nisi jemala in jo začni sedaj

a ja, napiši tvoj PDP, da damo v seznam

< Sporočilo je popravil pilotina -- 12.11.2009 6:46:02 >

(odgovor članu šipek)
Neposredna povezava do sporočila: 193
12.11.2009 6:46:28   
pilotina
anajrim hvala user posted image

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 194
12.11.2009 6:55:28   
tix
Sem tako vesela, da se moram povsod mal "pohvalit", od danes naprej "uradno" (po CB) članica julijk  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 195
12.11.2009 7:02:08   
mala biba
Dobro jutro julijkeuser posted image

Vidim, da ste ve tudi tako zgodneuser posted image .....Šipek in Tix dobrodošle......mi smo veseli, da sta naju obiskaleuser posted image .....Šipek nič se ne obremenjuj s prehrano, veliko je takih ko ne vejo, da so noseče in kadijo kot nore in se nalivajo z alkoholom, tako, da brez panike.....boš pa zdej poskrbela za to.....Tix ti se kr "pohvali" sej smo se vsiuser posted image .....

No po mojem katastrofalnem  včerajšnem dnevu upam, da bo danes kaj boljše....

Pilotina mislim nate ob 17.00user posted image .....lp

(odgovor članu tix)
Neposredna povezava do sporočila: 196
12.11.2009 8:19:27   
šipek
Hvala vsem za tako prijazno dobrodošlico! Moram se enkrat malo "poglobiti" v vse, kar je že napisano pod julijkami, da vas malo spoznam... Ravno odhajam od doma, pa sem morala pogledat, če je že kaj novega na forumu! user posted image  Držim pesti za vse, ki imajo danes preglede, pa tudi za vse ostale - moramo se trudit in mislit lepo in pozitivno o nas in naših pikicah! user posted image  Meni je včasih zelo težko, ker mi možgani stalno hočejo razmišljati ali je kaj narobe... Se trudim, da jih preusmerim! Aha, po mojih izračunih je moj PDP 2.7.2010. Kaj bolj natančno pa povem po 1.12., ko imam 1. pregled pri gin. Lepo se imejte!

Neposredna povezava do sporočila: 197
12.11.2009 8:55:09   
Martinčka
šipek in tix dobrodošliuser posted image user posted image user posted image ...
pri meni sicer nič novega... mislim da se počasi najavlja slabost ker mi dviguje ob kakšnih čudnih vonjih... včerej sem odtajala kokš in mi je blo tok slabo da joj.. hvalabogu pa še ne tok da bi na wc pristala... in danes zjutri mi je bilo slabo zaradi vonja kisle paprike in jogurta... vidim da bom kr težavna:) haha... drugače pa zaenkrat vse ok... ginekologinje še nism poklicala da ji povem da pridem 23ga noseča k njej:) haha... aja drzgače imam pa jaz tudi belkasto rumen izcedek čez dan... sam kot berem ga imate mnoge tako da me kaj preveč ne skrbi...

a te že kaj povedale doma? meni je tok grozno k bi rada do pregleda bila tiho... vsakič k smo s starši skupaj me taako mika sploh ker vedno nekaj tako pride da rečejo "ja če bi pa vidbva otroka imela...." aaaa... če ne bi bila nosečka bi ponorela kot sem norela prej ob takšnih izrazih, zdaj pa se mi samo smejiuser posted image  komaj čakam da povem tašči ter mami ki najbolj komaj čakata naraščaj...

(odgovor članu šipek)
Neposredna povezava do sporočila: 198
12.11.2009 9:23:41   
tix
haha, jaz sem se že prej, predvsem pri tašči, pohecala z namigom na nosečnost, tako da so samo zbegani in nič ne vedo user posted image user posted image

Zaenkrat niti nimam kakšnih znakov, razen to se mi je zdelo nenavadno, da me že En teden pogosto neki špika v jajčnikih in trebuhu kot med user posted image in do zdej je blo zmer med, nikol prej. zdi se mi, da sem skoz žejna, sej, mogoče se mi samo zdi.

Midva vrjetno, do pregleda ne bova nič rekla, razen kakšnemu kolegu, mislim, pa da bojo dediji zelo veseli, babice pa tut k bodo dobro dojele :) ne bo pa pri nobenmu prvi vnuk

Neposredna povezava do sporočila: 199
12.11.2009 10:09:05   
polhec
cestitam vsem novim na forumu ;-) midva počasi dojemava, da gre zares, prav posebno takrat ko imam napade slabosti (vikend je bil katastrofalen). No proti slabosti pomaga, če vsake 2 uri das nekaj v uste, vsaj pr men je pol bol, čeprav je to včasih prov težko, ku se ti vse dviguje in niti ne pomisleš, da bi kaj pojedel. Drugače se pa razen občasnega spikanja v jajčnikih in nihanja razpoloženja, kar dobro držimo. No midva sva pri nas doma že povedala (ker nisva mogla bit tih) za ostale bova pa počakala na pregled, da nam potrdijo da je vse ok.

Ej kuk časa ste potrebovale, da ste zanosile? Nama je uspel v tretjem ciklusu po laposkopij, tko da sva bla prav vesela. Čeprav nama je bilo napovedan, da naj pričakujeva + v obdobju 1-1,5 leta. hvala bogu, da ni tuk časa trajal.

In s katerega konca slovenije ste? Jst okolica Ljubljane.

(odgovor članu tix)
Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?