|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: * Avgustovčki 2009 *
10.11.2009 20:53:12   
hruškolinka
Naše pokakane stvari ne gredo dol niti pri 90 stopinj pranja. Pred pranjem flekec namažem s kakšnim čistilom, kak vanish,omino bianco al kak že, al pa kaj tazga.

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 1351
10.11.2009 21:26:43   
tulpek
Ima pa vaš user posted image trdovratne kakce user posted image . Meni pogosto pokaka tetra pleničko, ko ga previjam, pa gre vse dol. In tudi iz bodijev je šlo.

(odgovor članu hruškolinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1352
10.11.2009 22:19:20   
Drnula
Jaz se tudi čudim trdovratnemu dreku user posted image Necin ni bil, Hanin pa je. In tudi če takoj sperem ostane na bodiju še kdaj flek. Bi mogla dat takoj z riti na 90C - ? Še dobro, da gre čez plenico samo sem in tja.

Moj igra pink ponk, jaz pa grem gledat Hausa

Prijetno noč !

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 1353
10.11.2009 22:22:53   
eee35
Ah, ti mali posranci...Naši bodiji tudi imajo fleke, pa še največ en bel bodi, če ima ta mali slučajno kakšne težave, da ne more kakat, mu ga oblečem, pa je gotovo v parih minutah, ne vem, kaj je touser posted image . Danes ga nekaj matra, ne vem, po moje krčki ali kaj, joka in stoka skoz, upam, da ni kakšen prehlad. Oči ga zdaj nosi, po moje se ne bomo danes kopali, vsak dan ga dajeva v banjico, ker neznansko uživa pa se veseli tega in teži, ko ga dajeva ven, škoda, ampak je že ful pozno, no bom vidla. Evo, zdaj na trebuhu leži, pa dr. Housa gleda, ne moreš verjet, kako krave pase. Ne sme tv gledat!!!!!user posted image
Ma bom ta angelcare kupila, tudi, če ga pol prodam, ker mi ne da miru, sanikaa, saj vem vse to, kaj si napisala, ampak si ne morem pomagat, nekaj me je obsedlo, pa bojim se zanj in upam, da bo pol tega konec.
Jutri imamo pregled kolkov, upam, da bo konec s temi plenicami za povijanje.

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 1354
10.11.2009 22:27:04   
hruškolinka
Martinov drekec je smolnat in lepljiv ko šmrkelj, zato pa ne gre nič dol.
eee, saj res ga lahko potem prodaš naprej, take stvari se rabljene takoj pokupijo, ker so cenejše.

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 1355
11.11.2009 11:19:37   
simonalokar
mamice medve sva od prve pikice bomo vidl kako bo upam da ne bo reakcij zdaj pa vas grem prebrat za nazaj

Neposredna povezava do sporočila: 1356
11.11.2009 12:14:46   
sams
evo, zdej vas berem in preden dokončam in pozabim, bi hotela pokomentirati tole:
sanikaa: jaz sem si vedno želela trenirati sinhronizirano plavanje, ker VEM, da bi bila fuuul dobra, še zdej zganjam vragolije v vodi user posted image , komaj čakam, da bodo otroci večji, da bomo skupaj user posted image . Zato sem pa trenirala balet, ampak sem zaradi pomanjkanja gracioznosti bila daaaleč najslabša user posted image ... res, po mojem nisem bila gledljiva. In zato me je učiteljica na nastopih dala vedno v zadnjo vrsto in sem se užaljeno izpisala, ker se mi je zdelo brezveze biti vedno tam zadnja v vrsti, kjer soji odrskih luči sploh ne segajo več user posted image ...

grem brat naprej...

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 1357
11.11.2009 12:34:36   
hel32
Dan

Niste nič preveč načvekale danes,sva bula pravkar pri sosedi na kavici, zdaj bo lukas počasi zaspančkal,
mama bo pa kuhala, danes bojo goveji zrezki v porovi omaki , kus kus, in solata.
Ma eee, ti kr nabavi angelcare, če se boš boljši zato počutila, saj potem itak lahko prodaš, no edino, če ne bosta še enega imelauser posted image
Ma, jaz tudi komaj čakam, na UZ kolkov, da vidim kako ker naš je itak že preveliki za te trikotne plenice, paje ne morem več dobit okrog bušijauser posted image
Simonalokar poročaj, če bodo kakšne reakcije, pa po navadi jih ni, pri Tjaši 1x ni bilo sile, sam zaspala je ko sva prišle domov.

Punce jaz imam pa drugi problem, naš mali je tako lepo zalit, da ima "klobasike" okrog vrateka, in tam se ful poti in se mu ful hitro vname koža, ga morem kr naprej umivat in mazat, ker ima čist rdečo , pa še paše mu ne se ful buni, zdaj ga mažem s kremo SUDOCREM, ki je za opekline, plenični izpuščaj, površinske rane, akne, ozebline,...
Ima katera podobni problem in s katero kremo mažete male?

Evo, mali je zaspal, jaz pa tudi, lahk zaključim, in grem kuhat!

Aprilčicaaaaaaa, kje si?user posted image

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu simonalokar)
Neposredna povezava do sporočila: 1358
11.11.2009 12:45:44   
simonalokar
hel jaz sem svojega taprvega mazala z bepanthen. so pa otročki bogi

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 1359
11.11.2009 13:01:09   
eee35
hel: sicer kao ne priporočajo, ampak na začetku sva parkrat uporabila puder, MALČEK se imenuje iz Lj Lekarn, pa je kar dober bil. Drugače bepanthen je zakon, ja.

Kolki so kul!!!user posted image user posted image user posted image , tako, da nam ga ni treba več povijat, vseeno pa mogoče bi malo še ponoči, saj bova vidla, njega ne moti, ker itak spi, pa mu topleje pol, ma ne vem.

Angelcare sva naročila, pa še knjige zame, od Charlaine Harris, po katerih je nanizanka True Blood, go_ta, ti gledaš?user posted image , me prav zanima, če so dobre, za zdaj tri prve. Po moje bom jih lepo zapakirala, pa vtaknila pod jelko, moj ni glih najbolj brihten, kar se daril tiče, razmišljam, da bi mu povedala, naj mi da kakšen darilni bon - ali za kakšno masažo?

aprilčici verjetno so končno izklopili net, upam, da bo kmalu nazaj.

simonalokar: mi imamo cepljenje v ponedeljek, upam, da ne bo nič hudega.

Neposredna povezava do sporočila: 1360
11.11.2009 14:36:28   
hruškolinka
Hel, mojemu tudi pomaga Sudocream, kadar ima rdeče gubice pod vratom. A mažeš čisto na tanko, tako da se nič ne vidi?
Moj je imel cepljenje v ponedeljek in ni imel nobene reakcije, hvalabogu.

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 1361
11.11.2009 15:11:07   
Sanikaa
Hej bejbe!!
Danes sem komaj kaj spala , ampak sem že bila na plavanju in skuhala zelenjavno kosilo z ribami... in počutim se odlično!!
Tašča je mal uletela in popazila moja dva princa (Vid je prehlajen pa ga imam doma) takoj ko sem vstopila v stanovanje se je začelooo..mami ovo , mami ono ..ko je odhajala domov je rekla ...ne daj da ti pride do živega (na Vida je mislila) ..Sem ji sam nasmejana povedala da sem zdaj prišla z enourne rehabilitacije in sem dobra za en tedenuser posted image user posted image user posted image No bomo vidliuser posted image

Najdla sem zeeelo zanimivo internetno trgovino. Če katero zanima je trgovina z bio izdelki, zelenjava, sadje.. www.mojatrznica.si Žal dostava je sam na področje Ljubljaneuser posted image
eee za svoj mir seveda da se splača kupit tako stvarcouser posted image

Moram pohvaliti Lea...že krasno pase kravice. mislim da ta pravi handling že daje svoje rezultate....začel je lepo odpirati desno rokico in tipa igrače z njo. Cepljenje smo tudi mi imeli 5.11. in HB ni nobene reakcije. res pa je da mi je prvi dan skoraj cel prespal. Ta moj Leo je pa tok aktiven z nogami da mi iz ležalnika če ga ne privežem kar dol zleze. Na previjalni si jih diže v luft pa jih vrže v strano in potem tišči glavo v strano in bi rad šel na trebuh. Kar mu je že dvakrat uspelo, sam mu roka ostane pod trebuhom pa začne kričat ker mu nos tišči v podlagouser posted image user posted image Čez dan se pa krasno hrani na tri ure..čez noč pa na 2!!!user posted image user posted image Ni mi jasno , ali tok mal poje , ali ful porablja po noči.
moj Videk bi rad da barvava...se beremo!!

Neposredna povezava do sporočila: 1362
11.11.2009 16:27:54   
hel32
Hruškolinka, jaz mu namažem kr tak, da se vidi malo belo, je že veliko boljši.

Ja drage moje, sem 2 dni mazala z bepathnom, pa ni čist nič pomagalo, ker itak imamo vse kreme.sem vse kupila v nosečnosti še.user posted image

Eee, a rekli so ti, da ga bi naj ponoči previjala široko? Ker jaz ga enostavno ne morem več povit široko, ker je prevelik že zlasti ponoči mu je ful vroče, mogoče čez dan ga povijem široko,
ker eni pediatri sploh rečejo, dače so kolki 1A ob rojstvu jih ni treba povijat široko.

Neposredna povezava do sporočila: 1363
11.11.2009 16:29:04   
*anč*
oj!

kok je pa danes lep dan user posted image , sva se sprehodile še za nazaj. midve mava pa drug teden posvetovalnico, me prou zanima kok je zrasla. drugače je pa ta naša punca ratala prava faca, je tak dobrovoljček, se skos smeje, sam da jo mal ogovoriš.

hel  sej ti ni treba več malega na široko povijat. moja je mela v porodnišnici kolke 1A , tko da je nisem niti enkrat na široko povila.

aprilčica se morm kr mal pohvalit glede našega spanja user posted image . tristan je že 3 noči v svoji postelji user posted image , včeraj je celo sam zaspal, sem samo pravljico prebrala in mu pustila odprta vrata. in to vse samo zato, ker dedek mraz, božiček in miklavž zdej še posebej gledajo kdo je priden in kdo ne user posted image .

pozdravček vsem!

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

Neposredna povezava do sporočila: 1364
11.11.2009 16:33:35   
*anč*
gledam zdej tele fotoknjige po netu. kaj priporočate?

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 1365
11.11.2009 17:21:04   
hruškolinka
Hel, to kremo uporabljajo tudi v bolnicah za preležanine (kolegica ki tam dela, je pravila), vse vrste kožnih iritacij, pravijo, da je najboljša, ampak da se jo maže tako na tanko, da se sploh ne vidi, sam tolk da narediš zaščitni film prek kože. Ko sem delala v vrtcu v jaslih, so nam tudi skos težili, kako na tanko je treba to mazat, da šele pol dajo polne učinke krema. Jaz tudi strašno na tanko mažem, pa lepo pomaga. 

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 1366
11.11.2009 21:34:11   
sams
ej, fuuul zanimivo je brati, kako ste se našle z vašimi user posted image ... midva sva se našla na poti v Dubrovnik...user posted image , dolga zgodba user posted image

kerala, mi za kakce uporabljamo Napisan, ki ga kupimo čez. Samo potresem na suho robo (tudi posušeno driskico, sprobano) in dam v boben, malo pa ga dam tudi tam, kamor se da prašek (vedno uporabljamo Dash kupljen čez). In res nikoli ne ostane flek, razen če jaz mona pozabim vklopiti centrifugo user posted image

ne vem kaj sem še hotela komentirati... ah, nič, grem pomit posodo in pod tuš in v krpice user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1367
11.11.2009 21:54:52   
go_ta
Hej, babe, da se še jst mal oglasim. Danes je bil super dan!user posted image  Kok mam rada sonček! Smo šli dopoldne z user posted image  pa Nikotom na kavico, smo se greli na sončku, potem sem kosilo spacala, pol sem pa odvozičkala do mojih. Okol 3 sva šla pa z Nikotom spet ven, user posted image  je šel pa po opravkih. Jutri bo pa spet sonček, jeeeeejuser posted image  Mormo se navozičkat te dni, ker potem bo spet slabo vreme.
eee35, jst sm tud bolj mirna z angelcarom. Sicer se je moj odločil, da ga kupiva, ker je bral na internetu o smrti dojenčkov, pa je bil ves paničen in naročiluser posted image  In zdaj je čisto drugače kot prej, ko ga nismo imeli. Sem Nikota nonstop preverjala, če diha, ker v globokem spancu niti nisem opazla, ali se mu premika prsni koš. Pa tudi kasneje, ko bo Niko v svoji sobici, ga bomo uporabljali kot varuško pa še za drugega otroka ga bomo imeliuser posted image  True blood sem gledala prejšnji teden prvi del, zdaj pa nekako ne najdem časa. Bom pa definitvnouser posted image
HB, jst perem Nikotove oblekice na 60 pa gre vse dol,  vsi madeži.
hel32, pri nas imamo isti problem. Niko je fajn zalit in sploh nima vratuuser posted image tko da mu skoz mažem. Sem mazala z riboderminom, ampak ne pomaga. Danes sem probala bepanthen pa bomo videli.
sanikaa, user posted image  za plavanje. Jst se tudi veliko bolje počutim, če kaj migam, če si malo zbistriš glavo.  Uf, nočno (ne)spanjeuser posted image  ... Niko se zbudi vsaj 2x do 7 zjutraj, imel pa je tudi obdobje, ko se je zbujal na 2 uri, sem hodila ko zombi naokroguser posted image
eee35, naš obožuje TVuser posted image  Včasih se mi zdi, da bi ga najraje pojedel. Bog ve, kako bo, ko bo večji, se bo prilepil na ekranuser posted image
kerala, sanikaa, hvala, sj ti naši otročki so sami cukerčkiuser posted image user posted image
aprilčica, a so vas odklopili. Te pogrešamo tukj!user posted image
Grem brat Ime rože, potem se pa počasi Nikotu pridružimuser posted image

23. 7. 2009 - Niko (50 cm, 3460 g)
1. mesec: 56, 4715
3. mesec: 64, 7030
4 meseci 3t: 7980
6. mesec: 71,5, 8590

(odgovor članu sams)
Neposredna povezava do sporočila: 1368
11.11.2009 22:54:32   
Sanikaa
Sem pozabila za kremico povedat. Odlična mi je za oba od Mustele stelatopija krema. vsi rdeči madeži hitro zginejo.
Zdaj sem pa čist utrujena..
lahko nočuser posted image

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 1369
12.11.2009 8:31:02   
simonalokar
hoj da poročam

moja mala je imela 37,3 vročine ne vem če se to že šteje pod vročino in bila razdražena od cepljenja. noč je minila mirno tko da je danes sonček pa ne vem če lahko grem ven. jaz bi tako rada šla sam nočem da bi se ji kj poslabšalo. nogica ni nič zatekla kot pr prvem user posted image

moj ima danes dopust ker ima moj logopeda jaz se ne upam iti vn - raje preventiva. kaj ve mislite

ima pa 7350g in je velika 61,5cm tko da smo kar velike  nč čudno da niso nčveč prav hlače št.62 user posted image user posted image user posted image

papa

(odgovor članu Sanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1370
12.11.2009 8:44:14   
Drnula
eee - potem bi se včeraj lahko še srečali. midve s hano sva imel posvetovalnico, sam čez cesto user posted image In bravo za kolke. Mi smo še zmeri na širokem, vsaj še do konca meseca user posted image
Hana se ni prav veliko poredila od zadnjega pregleda, pa taka luna zgleda. Sem bila ziher da ima čez 6kg pa ima samo 5.250g in 59,5cm. Neca je pri tej starosti imela več kot 1kg več in daljša je bila, čeprav se je rodila manjša. Saj vem, vsak otrok p je drugačen user posted image Zdaj je po svojih imerah točno v povprečju za 3-mesečnika.

So jo še cepili, dala sem tudi proti rota virusu. Potem sem šla po novo grmado knjih za Neco v knjižnico in srečali še drugo Hano iz P (smo bili skupaj v sobi) in šli na kavo in potem še po nakupih. V Mercator hodim sam zato, ker imajo te fajn nakupovalne vozičke za dojenčke. In potem domov in doma se nahraniva, potem pa ...... vik in krik. Jokala je čist neusmiljeno, nikoli ni tako, tudi, ko je imela krčke. Nekaj jo je zvijalo. Je zacvilila, vse štiri stegnila od sebe, izbulila oči in jokala da ji je zmanjkalo glasu. Slišala sem tudi, da se ji pretaka po črevesju. Bilo je čist prehudo in sem klicala v ZD. Moje pediatrinje ni bilo več, druga je rekla, da to ni reakcija na cepljenje, da taka ni nikoli. Bila je tečan in mi rekla, da mojega otroka niti ne pozna in ne more nič rečt in da ima gnečo in nima časa klepetati user posted image Baba tečnauser posted image . Da je verjetno kaj staknila v ZD saj je zdaj polno driske in bruhanja - user posted image .
No, hana se je pomirila, da sva šli lahko po Neco. Tam jo je pestovala necna varuška in hana se je slinila kot nora in bila je bela kot sneg, okrog oči pa rdeča. Vročine ni imela. Sem si mislila, da bomo očitno nekaj fasali. Pa je danes čist ok, dobrovoljna punca, drekec pa je bil tudi običajen user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 1371
12.11.2009 8:47:11   
Drnula
simona - jaz bi jo fejst zavila in bi vseeno šla malo ven, če le ne piha.

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 1372
12.11.2009 9:02:29   
hel32
Jutro

Spali smo do 7:30user posted image super, kot vedno, imamo pa do amena mrzlo, sem ful zakurla, pa nama je še kr mrzlo,brrrrrrrr, zjutraj ob 7mih je bilo -2.
Upam, da bo danes pri nas sonček, včeraj ga nič ni bilo, je pihalo, pa sploh nisva bila zuni, trenutno pijem 2 kavico Lukas pa se zabava zraven v postlici in se pogovarja na veliko s svojimi živalcami, sem mu vse naobesila okrog, pa zgleda je prav zadovoljen.

Punce, hvala vam vsem za odgovore glede kremice, bom vse poskusila, pa da vidim, katera najbolj pomaga, je štos, da imam večino teh kremic doma, pa do zdaj je pomagala najbolj sudocrem,sam sem opazila hruškolinka, da res malo preveč debelo namažem, pač mislim, da bo bolj pomagala, pač jazuser posted image user posted image

*anč*, ti, ko si iz tega foha, verjetno najbolj veš, kako je s tem širokim povijanjem, ker jaz sem tako skeptična, ker sem ga nehala povijat na široko, ker je enostavno preveč zalituser posted image Aja še glede fotoknjig; jaz sem za enkrat naročila tako, čist navadno fotoknjižico, z 26 stranmi, grem jutri ponjo, pa bom poročala, kako je izpadlo, imam pa namen, ob prvem rojstnem dnevu naročit taveliko knjigo, od rojstva dalje,z debelimi platnicami, skratka, meni se taideja zelo dopade.

Go-ta, a vaš je tudi zalituser posted image , pač naši mali papceki, Lukasu nardim 180ml mleka, in ko popije in potegne zrak, se začne na glas jokat, zako užaljeno, da to ni res, mu morem na hitro potisnit dudo v usta, da se pomiri.Mi je pediatrinja rekla, da mu nikakor ne smem dat več, jaz pa bom še mal počakala, da bo blizu 3 mesec in bom kr malo povečala dozo, če pa fant rabiuser posted image . Je pa bila včeraj pri sosedi na obisku tudi ena punca, ki študira medicino, in dela v pediatrični ordinaciji, in je rekla, da je izredno velik za 2mseca, taki so po navadi pri 3-4 mesecih dojenčki, ja kaj čmo, če je očka velik, valda, da sin ne bo manjši, je user posted image tako ponosen na svoje dobre gene da kr žariuser posted image user posted image , ja dedci jih je sama samohvala, pa moj se ima za kaj hvalit, vsaki dan pomislim, kako lepo mi jeuser posted image , ko me spoštuje in sprejema tako kot sem,to mi toliko pomeni, da se ne da povedat.
Sanikaa, lepo tebi, ko se lahko hodiš kopat, jaz na žalost nimam te možnosti, sem predaleč od vsega, pa še malega nimam kam dat.
Jutri moremo v trgovino in Lukasa res nimam kam dat, ga morema zraven vzet, ker zaradi te nove gripe vsi delajo neko uber paniko, pa jaz mislim, če je na vozičku in v jajčki, pa da si roke razkužim, in če noben direkt ne piha v njega se mu nima kaj zgodit, sicer ga vedno zraven vzameva, je mama predaleč, da bi se splačalo za 2 uri hodit.

Nič, morem naumit, kaj naj kuhamo, poleg tega pa imamo čist prazen hladilnik, in je res že skrajni čas,za šopinguser posted image midva namreč za vsak mesec kupiva skupaj hrano in ostalo, ker tukaj ni pametne trgovine, al pa je vse 2x dražje.

(odgovor članu Sanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1373
12.11.2009 9:08:46   
hel32
Simonalokar, če si ji merila vročino v ritki, morač pol stopinje odštet, za dojenčke ni nevarno dokler nimajo 38-39 vročine.
Zakaj ne bi šla ven, kr pojdita, saj če ima vročino, otrok kljub temu lahko gre malo na sveži zrak. Pač zavij jo da ji bo toplo in za 20-30 min na zrak ne škodi,

Neposredna povezava do sporočila: 1374
12.11.2009 9:15:50   
hel32
Joj, jaz pozabljivka, simonauser posted image , velika vaša punca, in močna tudi.

Drnula, naš je imel 5,50kg pri 2 mesecih, je pa fant in se ne dojiva, tk, da je razlika, ne se sekiraj saj bo zrastla!
Uboga tvoja mala pupa, m isliš, da je bila reakcija na cepivo rota virusa? Lukas ni imel nobene reaksije 1x zdaj pa bomo videli. Ne zastopim enih dr. da so lahko tečni, saj pa nič ne stane prijazna beseda in pomirjujoč nasvet, bi jo kr nekam poslala, za tako obnašanje brrrrrr me to raz****.

Zdaj pa res grem,se še javim.

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 1375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?