|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del
12.11.2009 8:27:45   
mimi30
9970g, 75,5cm

user posted image user posted image user posted image Meta, velika punca...je pa prehitela špelouser posted image zdaj v zadnjem obdobju

kaj imajo vaši otroc najraje? a imajo že kako najljubšo jed oz. več jedi?

še vedno ajda, cvetača, brokoli in banana+marelica+jogurt

Sem htela kopirati z desno miško in sem prilepiti, pa ne gre. Mi lahko kera pomaga?

symona, odpri si okno za odgovor in ga ne dol pomanjšat ampak ga kar pusti sredi ekrana, pol pa imej istočasno odprto stran s slikicami (shrani.si) in kar z miško označi sliko in jo povleči v okvirček (se bo pojavil takoj, ko boš v orodni vrstici prišla s sliko do njega....upam, da ni preveč zakomplicirano napisano

krtekxx, bravo za Brito, da je prebrodla brez antibiotikov in da je že boljša.

Mislim,da sem dobila novo službo!!!! Še vedno ista bajta, ampak drug oddelek. Pa dir. še ni mene poklicala, je pa baje danes na sestanku vsem javno povedala. Tko da jupiiiiiiiiii!!!

Jancci user posted image user posted image user posted image

khurde, hvala za recepte, obvladaš tole vege kuhanje v nulouser posted image .....se bomo še me kaj naučile

jutrouser posted image

špela se igra: odpira omare (zaščito je že strgala), daje ven pokrovček za vtičnico na štedilniku, vlači iz poličke košarico s polnilci in drugimi drobnarijami, mota se v kable od polnilca,.....

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1426
12.11.2009 8:28:48   
mimi30
murkov zos

kumare sen naribala in jih na mal olja prepražla, mini solila in zalila z vodo in pokuhala. dodala zmečkan krompir in z vilico še vse mal premečkala.

piščančje meso z cvetačo z malo kisle smetane

krompir z mesom 

bučke na olju in malo čebule podušila, dodala malo bazilike in origana ter soli, skuhala malo riža s korenčkom, vse zmiksala pa ne fejst, dodala še nekaj naribane jabolke.  naribala še malo sira - in pojedel vse. Na vrh pa par kapljic vode.

piščančka z rižkom z bučkami, korenčkom, brokolijem, cvetačko, zeleno, ,.....v glavnem ni da ni. Dodana kapljica olivnega olja in čist mičken soli.

Puranje meso in veliko zelenjave iz domačega vrta(stročji fižol, korenje, paradižnik, paprika, brokoli, por)
Vse skupaj popražim na kapljici olivnega olja, zalijem z vodo, solim in zdušim. danes sem pa prvič vkuhala še malo pšeničnega zdroba, ki je vse skupaj zgostil

večji pisker govoje juhce - telečje meso, mal cvetače, par korenjev, por, peteršilj. Danes sem mu zakuhala kvinojo

puranji file, kvinoja + zelenjava.

govejo juho s kuskusom, drobnjakom, timijanom, meso narezala na male koščke.

tortilje s polno zelenjave in puranjo in piščančjo meso sem dala not

ajdovo kašo z brokolijem in cvetačo.

kaša z jabolkom +ovseni kosmiči

jogurt+marelica+jabko+hruška+borovnice+banana + slive+marelice

goveja juha s korenčkom, korzunimi nuudlci in teletno.  pečenega krompirja in piščanca.

kaša z jabolkom in korenjem +mleko

piščančjo juhico s cvetačo, porom in kvinojo

ovsene kosmiče + pasirano jabolko + cimet + jogurt,

"rižota" s kvinojo in grahom

jabolko z mascarponejem, vmes pa en rižev vafelj

pokuham al pa večer prej namočim slive in marelice; raje jih pokuham, da je toplo potem pa kdaj dam v vodo, kjer jih kuham, še cimet in ingver - ji je ful všeč, jih zmiksam, dam mal une vode, v kateri so se kuhale in zgostim z ekspandiranim rižem ali amarantom ali pa z riževo kašico (kosmiči) od holle.

kuskus z zelenjavno omako (bučke, korenček, grah) in sladka smetana
rižotko z bučko in piščancem + sir.
rižoto z bučko in brokolijem + sir.

rižota s porom, pa cvetača, korenček, brokoli + piščanček

Pire krompir + špinačka
polenta z mlekom
omakca iz korenja+brstičnega ohrovta+brokolija+koalrabe in makaroni

spet kaj zelenjavnega +kuskus
lečina juha: za kaki dve uri namočim rjavo lečo, ni sicer nujno, sam pol se še hitrej skuha. mal prepražim čebulo, česen, dam šetraj, riž, lečo, naribano korenje (bolj za mal barve kot okus), včas čist mal sveže zelene paprike (tut za barvo), zelene (listke, nazadnje nisem), kakšno sladko rdečo papriko v prahu (če jo mam, nazadnje mi jo je tut zmanjkal), pa vodo. na koncu, ko je kuhano, še svež peteršilj. zdej dam še kak drobno nariban krompir not, za zgostitev, se itak čist razkuha in ga ni videt, sam isa vseen mal lažje je. če mi pa zmanjkuje časa, pa vse skupaj sam v vodo zmečem
suho čičeriko čez noč namočiš, meni je je prišlo za dobro konzervo, skor dve kupljene (ki pa ni ok za falafel), zmiksaš s polovico drobne čebule, strokom česna, nekaj peteršilja, malo kumine, soli. jaz sem malo počakala, naredila polpete in jih popekla, da so pač lepo zapečeni. če je slučajno preveč vode, dam čičerikino moko, nobenega jajca. zraven sva imeli riž z dodatki (v vodo sem dala precej curryja in res mini malo čebulo + štiri klinčke zabodene v njej, pa kuhala vse skupaj, na koncu čebulo in klinčke odstranila).
kolerabina juha, mlinci, zelje in piščanca.

[/quote]

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 1427
12.11.2009 9:36:21   
krtekxx
Uganete, kaj je novega? Ne? Pa gotov bi lahko, če bi mal možgane napele....
Spet ma vročino.

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 1428
12.11.2009 9:47:40   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: krtekxx

Uganete, kaj je novega? Ne? Pa gotov bi lahko, če bi mal možgane napele....
Spet ma vročino.

ma ne no.....user posted image

Ne vem kaj rečt. res.

i belive i can fly....

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 1429
12.11.2009 9:48:09   
rubica
če delam gres z am, najprej skuham gres na vodi in ko je kuhan dodam am? a mam prav pomoč, prosim!

krtexx
pa to ni res no user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 1430
12.11.2009 9:48:34   
kiara24
jutro,

spali super. Trenutno se igra z jeepom in kočijo, pa malo gleda Telebajske. Pol greva pa ven ko bo malo bolj toplo, bomo spet izkoristili k je tolk lepo zunaj.

Pri meni je bila kolegica k je prišla iz Dominikanske Republike je rekla da je bilo super..... tam je 30 stopinj.... Sva pile kavo Klara ga je pa svirala.

No v gl. upam, da bo danes že kaj novega glede avta kdaj ga dobim nazaj.

Krtekxx- groza, a veš kaj ji jaz dajem sedaj k je bila skoz nekaj smrkava pa to, sirup vse naravno iz ameriškega slamnika pa še druga zelišča posebej za otroke in ji res ful pomaga.

Moram it, k tečka.

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 1431
12.11.2009 9:54:30   
ronja
ronja, naša je pa zelenjavar totaln, pa mava vse pokrit user posted image zdej sicer tut sadje začenja jest, počas bo že... sam najraj pa brokoli, blitvo, grah in lečo user posted image , pa začimbe so ji super

Ma, saj zelenjavo mata pa obe radi, hehe. Itak mata vse radi, ful nista komplicirani glede hrane (zaenkrat). Samo Ronja res vedno poje mesa, kokr ji daš, Lejla pa sadja tok, ostalega pa mal manj, razen kakega korenčka, kolerabe in bučk, to ma tudi ful v čislihuser posted image .

krtexx, kadar so bolani, navadno ne jejo dosti goste hrane, se bolj ali manj samo dojijo, vsaj pri mojih je tako. Saj veš, tudi nam ne paše ne vem kaj jest, kadar smo bolani - jaz se zdaj včasih kar mal prisilim, zaradi mleka...
khurde, jaz sem pa baje vedno rada jedla. Sem bila pa vseeno v glavnem bolj suha.

jaz sem pa danes ponoči sešila povštrček za Lejlo - tak "anatomski", hehe - ne mislim tak, kot ga imajo za novorojenčke, da ne polivajo, ko je ko en razpotegnjen trikotnik - da je v bistvu ravno, samo se dviguje vzglavje. Zato da mamo, kadar bo fejst smrkala, da ji teče dol, ker to pa res pomaga, če dvigneš vzglavje.
Pa še ene copatke sem ji naredila ponoči. In danes sprobajo in jih še ni dala dol!!!!JUPIIIIII!!!user posted image user posted image user posted image Ona namreč VSE, ampak res čisto vse takoj vrže dol - nogavice so za nas itak čist neuporabne, edino če jih POD hlačke s stopali oblečem, pa še pol jih nekak zvrže, da so zrolane tam spodajuser posted image . Do zdaj VSI čevlji, copatki ipd... so leteli dol in to v roku 15 sekund! Nima veze, kok dobro sem jih zategnila - kolikor je pač šlo. Vse je šlo dol. No, pol sem se pa mal matrala s temi kroji in se mi zdi, da sem blizu popolnemu copatu, ki ga ne bo mogla dol vrštuser posted image . To je bila demo verzija, čeprav zaenkrat dobro delauser posted image . Sicer mam pa v glavi že naštudirane izboljšave, hehe.

Sicer pa pri nas: Ronja je boljše, čeprav je mela včeraj zvečer 37,1 - ampak ni zgledala nič kaj boga. Lejla je pa ponoči kašljalauser posted image . In se seveda spet zbudila, tokrat ob 2:30 in ga žurala. Ampak zdaj pa ni zaspanauser posted image - jaz namreč sem... (no, mogoče ma to kaj s tem, da sem šla spat ob 1h, ona pa ob 8h, hehe) No, zdaj nobena ne kašlja, smrkata precej manj, edino jaz pa precej bolj, mi skoz teče... Kok je to zoprno! NO, ampak sam da sta mali ok, pa da se ne nalezeta, pa bom čisto zadovoljnauser posted image .

A gre katera na Frankfurt po frankfurtu?

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 1432
12.11.2009 9:57:25   
ronja
krtexx, boščki ste vsi skup! Meni se zdi grozno, če so otroci bolani! Saj vem, da pač so in so vsi in tako naprej... Ampak emni je to vseeno grozno zoprno! Saj, če mal pokašljajo sem pa tja, pa mal smrkajo, ajde. Ampak da so pa boški, tisto, ko vodiš, da se matra, se mi pa srce trga! Pocartaj Brito in svoja razgrajača, pa držim pesti, da bo kmalu boljše...
PS: rajši ne meči antibiotikov stran - ti lahko kmalu prav pridejo... Pri tvoji Briti jim res težko rok poteče... ne mi zamerit, mal črnega humroja, mene včasih tut ta gor držiuser posted image

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 1433
12.11.2009 10:06:05   
yelci
Krtekxx, sm brez besed, le kdaj bo konc tega, prov smilite se mi, user posted image user posted image user posted image user posted image , naj bo čim krajšeuser posted image

Ja Rubica, prov si napisala, skuhaš z vodo, pol pa zmešaš z AM

Mi smo spali super, se je zbudu ob 4, popil mlekec in spal do 7, zdele se pa z zajčkom v posteljici pogovarjauser posted image user posted image
Včeraj si je ustnico prebil, ko je hitel po dnevni, dons pa sm opazla, da ma enko zgoraj, ki še ni pršla vn, sam se mu vid v dlesen, tko mal pomodrelo, a je to kej narobe?

Ploha,
super mere, joj opažam, da je nš najmanj dobu na kg in na višini v zadnjih dveh mesecihuser posted image

Povejte, kolk je vožnje od LJ do CE, k midva mava ob pol enajstih nevrologa in če bova hitra pol prideva.

< Sporočilo je popravil yelci -- 12.11.2009 10:08:36 >

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 1434
12.11.2009 10:22:36   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: rubica

če delam gres z am, najprej skuham gres na vodi in ko je kuhan dodam am? a mam prav pomoč, prosim!

krtexx
pa to ni res no user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja, jast sem tko nardila pa ni hotal niti pogledat, pa je ravno krtexx rekla, da ga kar na navadnem mleku nardi in sem probala in je jedel. No, sam 2x do zdaj. Polento pa tko delam ja, na vodi, pa dodam AM.

i belive i can fly....

(odgovor članu rubica)
Neposredna povezava do sporočila: 1435
12.11.2009 11:17:13   
rubica
pojedla gres z am (bljak user posted image ) zdej pa spi, ko se zbudi greva pa vn, baje bo sončno user posted image , hvala za odgovore, je pa kr rada jedla, kar me je res presenetilo, ta otrok ma najraj tisto kar jaz ne user posted image .

kosilo: zelenjavna župca (koleraba, cvetača, brokoli, por, korenček, pa če je še kaj v hlad), skutini knedlji z slivami (za user posted image brez jajca- v foliji, kot je rekla ulla), če bo treba pa posladek pa še vložen bučkin kompot (mejd baj mi).

nč grem mal prebrat za nazaj...

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1436
12.11.2009 11:19:02   
rubica
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

IZVIRNO SPOROČILO: rubica

krtexx

ja, jast sem tko nardila pa ni hotal niti pogledat, pa je ravno krtexx rekla, da ga kar na navadnem mleku nardi in sem probala in je jedel. No, sam 2x do zdaj. Polento pa tko delam ja, na vodi, pa dodam AM.

ja jaz tut kontam kdaj dat km, ker v vrtcu bo itak tega dobila, gre pa v vrtec verjetno šele januarja, se moram kaj zmenit v službo, kdaj me hočjo, upam, da mi odobrijo cel dopust!

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1437
12.11.2009 11:36:41   
krtekxx
Ronja, kolk pa Lejla lla, če jo sam dojiš, ko je bolna. Ker Brita bolj sam vleče kot pa kaj res spije. Mava že kar ornk spore okol tega pitja. Drugače je pa edina stvar, ki jo trenutno je polenta skuhana v goveji župi. No, sej antibiotika nisem vrgla stran, rok mu poteče čez 14 dni.
Yelci, men je navadno alpsko mleko predlagala P. Menda je okus za dojenčke še najbolj kul. Za take zbirčneže kot je naša.

(odgovor članu rubica)
Neposredna povezava do sporočila: 1438
12.11.2009 12:00:10   
kiara24
krtexx- a pa lahko narediš že na alpskem melku, ker naša če ji nadreim rižolino ali pa kar koli na AM melku ne jeuser posted image

Moja zunaj uživa na sončku in spi že 2 uri, najprej sva šetkali pol sem jaz zraven nje na sončku čičkala, sedaj je pa sama dol, pa grem naprej brat revijo Mama.

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 1439
12.11.2009 13:11:53   
kiara24
Evo spala je skoraj tri ure danes zunaj, super se je vsaj malo naspala.

jedla pa je rozine+banana+hruška+ jabolko

za kosilo bo jedla ješpren+leča

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 1440
12.11.2009 13:12:14   
Ulla80
helouuser posted image

ma sm čist u gužvi, skoz neki okol skačem pa urejam miljon enih zadev, groza...popoldne mam tak predavanja, včer smo mel matematko spet, uf....izpit mam 9.12.user posted image čez 14 dni mam prvi izpit - varstvo in zdravje pri delu in varovanje okolja, pol mam kemijo itd...kr pestrouser posted image sam vidim res da tole matematko morm vsak dan drajblat pa it čez vse račune, k takoj pozabimuser posted image zastopim, pa znam in vse, sam če par dni nič ne računam mi kr uide iz beticeuser posted image so mi res možgani čist odmrli v teh letih zabušavanjauser posted image user posted image ampak sej bo....sm kr jackuser posted image

dans k sem pa doma, pa lubija spet ni, ma sploh se ne vidma večuser posted image user posted image sam dans bo menda sam ene dve urce, pol pa pride...sam to je tk, pol se že kej zakomplicira pa kaka nepredvidena situacija itd. user posted image poznamo mi to....

dons delam pohan siruser posted image mal junkfooda user posted image se mi ga je tolk zaluštalo, sam sem mogla it drobtine kupit, ker jih - neverjetno, sej vem - nisem melauser posted image
neo bo pa kr ajdovo kašo z zelenjavo, to ma itak najraj. aja, pa je zdej spet normalno, dopoldan sm mu tud na brzino skuto nardila ( skuto, mal sadnega jogurta in namočene suhe marelice in rozine), je zmazal ogromno porcijouser posted image sam je ostalo še za pop. za eno rundo, pa še za ulo bo  - ma tud rada.

krtekxx kaj? a spet bolana? ajejej....dobra stran tega je verjetno to, da te ne gane več tolk user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

druge nism nč brala, k je ful, se ne vem če se mi bo dalo...kej ful pomembnega menda nism sfalila user posted image

..tko ovdje ne poludi, taj nije normalan!

Spet se mi je na bolš poslabšalo!!

Ja znam da me ljubite, u ljubavi je spas, izpred oči mi se gubite, volim i ja vas!

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 1441
12.11.2009 14:56:47   
krtekxx
krtekxx kaj? a spet bolana? ajejej....dobra stran tega je verjetno to, da te ne gane več tolk

Maš prav. Žival crkne, človek se navadi, je rekel pokojni Šrauf. Veliko bolj me skrbi za Humarja v Nepalu kot pa Brito v mojih rokAH. Drgač mamo pa antibiotik.

(odgovor članu Ulla80)
Neposredna povezava do sporočila: 1442
12.11.2009 15:20:17   
ronja
Včeraj si je ustnico prebil

Lejla jo je pa meniuser posted image . Če me že lubi ne mlati, me pa otrocuser posted image .

krtexx, večkrat se doji, pa dalj časa, to je razlika. Saj ji še vedno dajem normalno obroke, samo poje pa glih par žličk, če je bolana, včasih tut sam 2. Samo kaj naj, jo pač dam pol na joško, pa jeuser posted image . Se vsaj hitreje pozdravi, ker delam jaz protitelesa, če smo vse 3 bolne, hehe.

(odgovor članu yelci)
Neposredna povezava do sporočila: 1443
12.11.2009 16:37:17   
sonček33
Ojla!

Lep dan je.
Sva se potepala cel dan. Zdaj je pa Lovro pri babi, jaz pa doma--nimam kaj početuser posted image  REs, takole šele vidim, kolk mi mali manjka. No, saj ga samo 2 urci ne bo, ampak vseen.

Lovro se je naučil "bravo  bravo" in "petko". user posted image  Fletko mali...pa skoz je nasmejan.

Kuhanje: nardula tele polpetek iz čičerike, pa bučikbo omakco in krompir. Vse pojedel.
Malica - banana, hruška, jabko, marelico+en piškot. Vse zmazal.

Q: A mu lahko dam vanilijev desert - kao vanilijev jogurt?

Krtekxx zal mi je za BRito in Humarja. Imaš ti kaj konkretnejših novic? Se vidva osebno poznata?

Ronja, pa kdaj nam boš ti pokazala svoje umetnine?user posted image user posted image  za vse tri, da boste kmalu ok.

Niia - si ti še vedno sama z Oskarjem?

Ulla kako rit al stegno, sej ne vem kajuser posted image  Pas ne se tolk učit no, vsaj zvečer prid kakšno kost vržt.

Kiara Lovru tudi ful paše v vozku na svežem zraku spat.

Rubica, bi mi ti napisala prosim recept za skutine knedlne?

Zvezdica, kakšno je stanje doma? Tišina al že kaj bolj konkretnega?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 1444
12.11.2009 16:38:38   
sonček33
yelci, žal ti ne znam odgovorit, držim pa pesti, da ni kaj hudega.user posted image za malega.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1445
12.11.2009 17:18:08   
krtekxx
Sonček, ne poznava se osebno, čeprav sva se že srečala. Slovenija je majhna. 2 dni brez javljanja na 6000 z zlomljeno nogo pri -15 ne pomeni nič dobrega. 

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1446
12.11.2009 17:19:05   
sonček33
Krtekxx, ja, žal tudi sama milsim, da ima malo malo možnosti. najhuje je, ker ni stika.

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 1447
12.11.2009 17:52:44   
farfala

2. vseslovensko srečanje januarčic 09user posted image

Torek, 17.11.09 ob 11.00, Planet Tuš, Celje, zgornje nadstropje

1. mimi
2. ploha
3. farfala
4. rubica
5. zvezdica
6. barba
7. ulla
8. niia
9. snikolina
10. hijacinta
11.marta
12. yelci - mogoče

Pride še katera?user posted image

yelci od LJ do CE je manj kot  ura, kar priditauser posted image

[/quote]

[/quote]

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 1448
12.11.2009 17:53:58   
Jancci
Čist iskreno.. men je pa tale Humar mau ...user posted image ma sej ne vem ker izraz bi uporabila?!user posted image
Prej je en fajn po radiju rekel: Samo Osel in Humar gresta 2x na led!!! user posted image

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1449
12.11.2009 17:54:17   
farfala
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Lovro se je naučil "bravo  bravo" in "petko". user posted image  Fletko mali...pa skoz je nasmejan.

user posted image user posted image user posted image mi se še to vedno učimouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?