|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke VI. del
11.11.2009 19:46:33   
ly117
IZVIRNO SPOROČILO: rina22

čeruser posted image

Kontra.

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 2751
11.11.2009 19:46:58   
ly117
Rina ZS imaš.

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 2752
11.11.2009 19:51:25   
rina22

IZVIRNO SPOROČILO: ly117

Rina ZS imaš.

nič nisem dobla..

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 2753
11.11.2009 19:51:29   
nebo
Aloha, regle, saj ne grem nazaj brat, ker drugače bodo moji pamži gor celo noč. Skratka mi smo ok, srednje šekasto, spakiram moj dva spat, jaz pa na kolo za 50 minut...potem pa moram še nekaj napisat....

Mene jutri ne bo, ker moram iti v službo, so me prosili, da jim pridem nekaj pokazat, sicer grem zjutraj, samo bom pustila Roka doma, tako da moram biti doma ob 11h da ga dam na zizo, bom pa v petek zjutraj v mestu in če se katera sprehaja, lahko greva na kafe....

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 2754
11.11.2009 19:55:07   
tasa_m
matcaaaaarrrrrr, jaz bi te malo rablaaaauser posted image user posted image . Ti pošljem ZS user posted image

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 2755
11.11.2009 19:55:49   
ly117

Rina ZS imaš.

nič nisem dobla..

Daj poglej še enktar, prosim. da nebom rabla še 1x pisat.

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 2756
11.11.2009 19:56:10   
ly117
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

matcaaaaarrrrrr, jaz bi te malo rablaaaauser posted image user posted image . Ti pošljem ZS user posted image

user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2757
11.11.2009 19:57:07   
nebo
Ej Ly kaj te mata??????user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 2758
11.11.2009 19:58:09   
rina22

Rina ZS imaš.

nič nisem dobla..

sem že večkrat pogledala, pa zdaj še 1x, pa res nimam ničuser posted image oprosti..

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 2759
11.11.2009 19:58:42   
rina22

IZVIRNO SPOROČILO: nebo

Ej Ly kaj te mata??????user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz ji težim, da bi šle ju3 skupaj do astorie

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 2760
11.11.2009 19:59:01   
ly117

Nič, ne da se mi še enkrat pisat. Aja pa zaspana sem fuuuuuuuuuuuuuulllllllllllllllllllllll. user posted image

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 2761
11.11.2009 19:59:45   
nebo
Da vam povem kaj se mi je danes zgodilo oz. se dogaja že tri dni, moj Rok enkrat na dan začne fulllll jokat in ga nič ne ustavi, niti ziza...ne vem kaj mu je in to mi je danes naredil v kafiču, ko sva čakala na Niko...vsi so naju gledali kot, da sva nora, ampak ni pogojev, da ga ustavim, potem pa sem ga pobrala in sva šla ven, pa je nehal. Enako je bilo včeraj in predvčerajšnjim doma...groza, prava histerija...

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 2762
11.11.2009 20:00:00   
ly117

jaz ji težim, da bi šle ju3 skupaj do astorie

Pa saj ne težiš. Ne bodi smešna.

Grem še enkrat pisat.

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 2763
11.11.2009 20:00:33   
rina22

Rina ZS imaš.

nič nisem dobla..

nimaš več med poslanimi? da bi samo skopirala..

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 2764
11.11.2009 20:00:45   
ly117

Da vam povem kaj se mi je danes zgodilo oz. se dogaja že tri dni, moj Rok enkrat na dan začne fulllll jokat in ga nič ne ustavi, niti ziza...ne vem kaj mu je in to mi je danes naredil v kafiču, ko sva čakala na Niko...vsi so naju gledali kot, da sva nora, ampak ni pogojev, da ga ustavim, potem pa sem ga pobrala in sva šla ven, pa je nehal. Enako je bilo včeraj in predvčerajšnjim doma...groza, prava histerija...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 2765
11.11.2009 20:00:55   
nebo

Nič, ne da se mi še enkrat pisat. Aja pa zaspana sem fuuuuuuuuuuuuuulllllllllllllllllllllll. user posted image

Te pa hitro en s.e.x na kekks pa spat!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 2766
11.11.2009 20:01:16   
ly117

Rina ZS imaš.

nič nisem dobla..

nimaš več med poslanimi? da bi samo skopirala..

Grem gledat.

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 2767
11.11.2009 20:02:43   
ly117

Te pa hitro en s.e.x na kekks pa spat!!!user posted image user posted image user posted image

Nič iz tega.Ker.
1. Moj user posted image žiga, žaga,
2. Konec PMS, prišla user posted image .

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 2768
11.11.2009 20:02:55   
botrca

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 2769
11.11.2009 20:04:04   
tasa_m

user posted image user posted image user posted image take finte je Lija mela pri enih 4.mesecih. Sploh nisem upala z njo kam it..

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 2770
11.11.2009 20:04:20   
rina22

Timeja je tudi mela tak teden.. Zdaj pa, ko jo oblačim tak kriči, da je cela rdeča.. Ampak skoz!!! Ne vem, kak bo zgledalo, ko bom jo 1X mogla kje tak oblačit - v javnosti (mislim, pajacka oz. bundico gor).. Si bodo ljudje mislili, da jo davimuser posted image

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 2771
11.11.2009 20:06:07   
rina22
aja, nebo, pa še to - danes mi je kapnilo, da ne vem, če bo sploh Timeja zdražala ju3 vsaj kakšno uro na kavici.. Ker je res taka tečka mala, ko malo dlje sedim z njo.. Je treba kar konstantno hodit... Si kilometrino nabiramuser posted image user posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 2772
11.11.2009 20:06:18   
nebo
Grem dojit...pride kdo na drugo??user posted image user posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 2773
11.11.2009 20:07:23   
rina22
Ly117, pojdi si lepo spočit in se k tvojmu stisnit, da boš ju3 dobre voljeuser posted image user posted image user posted image

Jaz grem počasi pod tuš. Pridem še vas kaj pogledat, če bo časuser posted image

papa

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 2774
11.11.2009 20:08:10   
ly117
Upam da ga boš zdaj dobla zs. user posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 2775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.