mk8
|
IZVIRNO SPOROČILO: smrketa24 aja, pozabila sem napisat, Matej že en mesec sam čiča BRAVO za Mateja !!! Jaz sem pa danes naši spet dala riževo kašico, ampak zraven pri kosilu.. Jaz sem jedla tople sendviče, ona pa riževo kašico . Bomo videli, kako bo, upam da je ne bo spet prebava matrala. Imamo pa še vedno zamašen nosek, ji pucam skoraj na vsako uro, pa vsakič potegnem ven boga pa pol . Boščika, še dobr da sploh lahko diha s tem s.r.a.n.j.e.m. not v nosku. Hanuši za tvojega Bineta, upam da bo današnja noč kaj boljša! Nogice sem danes opazila, da si jih precej vleče k sebi med previjanjem in ji včasih celo rata, da se prime za stopalca. V usta jih pa še ne daje. Rokice smo bili v soboto na rojstnem dnevu od moje mami, pa sem vse opozorila, ko smo prišli tja, naj Veronike ne prijemajo za rokice! Pa mislite, da me je kdo poslušal? Ja seveda, sploh me niso upoštevali, jas smotka pa potem nisem več govorila. Zdaj pa vprašanje, zakaj ima tako zabasan nos Še nekaj vam moram povedati, kar se je zgodilo v soboto na rd-ju.. Ko smo prišli tja, je Veroniko takoj vzela moja krstna botrca, da bi jo malo pestvala in tako naprej. Veronika tisti dan ni bila ravno dobre volje, je bila cel dan tečkasta in jokava. Zato sem samo čakala, kdaj bo začela pri njej v naročju jokat, da jo bom valda vzela nazaj in potolažila. No, začuda je zdržala pri njej kar nekaj časa, ene 15 minut, potem pa seveda začela jokat in ni pomagala niti duda. Nakar seveda jaz pridem zraven, da bi jo vzela, ko se ona z Veroniko vred obrne stran in reče "saj malo jo pa lahko pustiš jokat, bo že nehala". Sem kr pike dobila in ji jo na silo vzela, ker v tem se je mala že skoraj histerično drla. In ona je bila posledično ful užaljena, ampak kaj me briga. Ne vem, kaj so vsi tako obsedeni s tem, da bi mogla Veroniko vsake toliko časa pustit jokat. Ta botrca me vedno, ko se vidimo vpraša, če jo pa zdaj že kj jokat pustim. In taka je tudi od mojga mama. Če so imele one take metode vzgajanja svojih , to še ne pomeni, da bom isto počela tudi jaz . Mami mi je rekla, da naj se ne oziram na njih, da ona nas (mene in brata ter sestro) ni nikoli pustila jokat. Ne vem no, a sem samo jaz tko občutljiva al kako Men se zdi, da je Veronika že dovolj prejokala zaradi gipsov in operacije, da bi jo pa zdaj še kr tako pustila jokat Mogoče sem samo jaz preveč občutljiva Spet cel roman, sorči