|
RE: Julijke 2008, 2. del 10.11.2009 20:43:56
|
|
|
|
metuljcek321
|
Hej-hoj! Danes ni deževalo - wiiiiiiiiiiiiiii, jupiiiiiiiiiiiiiiiiii, bili zunajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj. Ni boljšega! bolančki bližajoči se vrtec - le pogumno ... vrtec je d best ... sem glih v petek nesla USB, da mi je vzgojiteljica presnela, kaj so počeli v oktobru - ma, sem se spet zjokala od ganjenosti in veselja ... kakšni cukri - noro ... in koliko stvari se igrajo - vau, vau, vau. vrtčevski apetit - včeraj so madam pojedli 200 ml mleka ob 7.00, ob 8.00 pa 2 krožnika gresa, svoj kos kruha, potem ga je pa še enemu sunila in zmazala še tistega. Za kosilo je jedla "le" juho ... ha, ha ... le kam jo je dala, se vprašam? Doma pa klasično dalje. Naš mali sumo Aleksander - uf, Majuška, dobra si, da si se spomnila na mini b'day ... meni to kar uide zdaj po enem letu Ste kaj praznovali? Almera, WB! Se veselim slikic z vaše uživancije. Ste že odđetlegali? GUmidefekti - shit, menstra med dopustom - shit na kvadrat saši, midve sva pa ful podobno stari ... samo številke je treba okol obrnit, pa je Jesenska pripoved - yes, please. populis, thanks for asking, KD je bil odličen - šli smo v MGL gledat Gledališko uro --> komično, zabavno in poučno predstavo o nastajanju drame, komedije in tragedije. Nasmejali smo se do solz, pa še kaj naučili. Ni, da ni. Otroci navdušeni, prfoksi navdušeni, igralci tudi. 5 točk. Še linkec: KLIKNI ... aja, gledali smo različico z Ano Dolinar, k jo otroci vsi poznajo iz Svingerjev. Luštna sto na uro, ampak njen glas pa wiiiiii ..... fiju ...... kot mama Bernarda, pa še ene par oktav višji ....btw: je še z Gregatom Skočirjem, bad guyem iz BFM? glugluglu, aha, ko sem šla z miško na Nicolin voziček, je pisalo Quinny Buzz, ampak je bil rpecej drugačen na slikci kot tisti, v katerem se je dejansko peljala Sunday - hm?! Miklavž in ostali dobri možje - ponudba je taka, da ni omejitev - število in raznolikost igrač segata do neba, naša pa najbolj uživa, ko preklada ščipalke po dnevni in pospravlja revije. Na, takle je, ja. neboglasnica, dobro podpiraš telefonske firme, ni kaj. Biznis mora bit, a ne? Kako pa tvoj toe? Any good? Pa otroci? Ful dobr za take prijetne govorilne - to je ful krasno. Meni mami še danes, ko odhajam na govorilne, vedno reče: "Pa kaj lepega povej staršem." In jim Naslednji teden se vračaš v svoj drugi dom, kajne? No, naša mami je pa danes dobila še za 1 mesec podaljšano bolniško, revca naša. Je bila na UZ prsta, pa blokado so ji dali za preprečevanje vnetja. I certainly hope it'll work!!! 3jemi, kdaj pride nov komp? Kateri dobri mož ga bo prinesel v svojem košu? Kako tvoja fanta? Berem, da je tvoj že back to work al kako? To pa ni kar tko. populis, ti si zdaj OK? nanka, me je kar mal stisnlo, k si napisala, da že razmišljaš o MIklavžu - dio mio, a je že konec leta al kako? Ma, skoraj. likalna postaja - nope. Majuška, srečno, drži se, mislim nate. Objemček! ..... Ooooo, saj si že nazaj - odlično, well done, prima, you rock flower, Lan si očitno želi postati tvoj personal shopper Zunaj sta kaj bila? Je cel dan deževalo pri vas? V naših koncih je blo danes prav sanjsko v primerjavi s prejšnjimi dnevi. Celo sonce smo videli za nekaj ur - ouje, hip, hip, hurray mojček, kaj je to s tvojo damico in zlobnim linotom? Šccc, šccc to dvigovanje & bruheci. OOOOOO, boni so back - kje, kje, kje, kje so se skrivali, do tell!!! hd, ja, take so te zadeve - okorel in zabetoniran sistem, ki se ne premakne 5 cm. Boš pa izvedla en mini izlet v našo prestolnico naslednji teden. fensi šmensi škorenjci - great stuff! Umpa, upsi za odtis na majčki - upam, da je vsaj na sredi in bo lep vzorček Luka - naj tale reč gre tako hitro kot je prišla. tiščanje v prsih - pressure in my chest ali preprosto chest pain: KLIKNI Upam, da ta nedloga ne matra nikogar. hd, kdo sta glavna akterja v spotu?
|