|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI
9.11.2009 22:04:30   
miklarom
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

draga jaz sem na estrofemu, jutri pade UZ in verjetno utropizderaj.
Sem v prejšnjem probala v spontanem ciklusu pa ni ratalo, že cel čas sem bla živčna ker kao O ni blo, pol pa je kr bla...tak da zdaj raje na ziher pa bo kar bo. Enkrat je skor ratalo in upam, da tokrat vse rata kot mora.

Na pingvinčke postopek v Mb ni čakalne dobe. Pokličeš ob user posted image , te naročijo za UZ (mislim, da od desetega dneva naprej, vsak drugi dan), delaš O teste in ko je cajt pride akcija-še 5 dni in ET. Pol je stopka in 14 dni čakanja. Držim pesti, da vama tokrat uspe.user posted image user posted image user posted image

lubika moja, hvala ti, da vsaj malo vem kako že to poteka in kako si bom pol razporedila šiht k jest štartam v februarju. Jest sem tud že imela enkrat v spontanem ciklusu, še v LJ in je ratatlo sam je bla ista zgodba pol kot zdaj samo da v 21.tednu, bomo pa videli kako bo sedaj, jest upam, da rata in pol domkonca pa kar v bolnici v MB bom čist blizu tebeuser posted image
ja to pa vem da se ne čaka, tak da sem šefu rekla , če me kaj razpištoli grem kar takojuser posted image user posted image user posted image .
komaj čakam na februaruser posted image user posted image user posted image user posted image

tebi pa user posted image user posted image user posted image za super rezultat in že držim pestke za 16.11. pa pol naprej tuduser posted image , da ti povem da te imam tolk rada user posted image

pika74- to je bil moj že 8. postopek. tudi jaz mislim nate in ti res iz srca želim da vama uspe
september1 in Gasilka- še tukaj user posted image user posted image user posted image  za pikice in lepo jih grej in čuvaj čez 14.dni pa nam sporoči veselo novičko

mismis- sem v mislih s teboj in navijam tudi zateuser posted image user posted image user posted image

fargi - jeeeee, bravo za tako visoko beto, zdaj pa do konca naprejuser posted image user posted image user posted image

S* - pozdravček nazaj draga moja in navijam zate za jutri in naprej

miska73 - oj, kako sta kaj mala falotka in kako kaj mami in ati

špelka - bravouser posted image user posted image user posted image user posted image

Reby - ku,ku, kako si mi?

bozza - jeeeeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image

Tiki55 - čestitke in lepo grej pikico pa desni bok žulit

sonček33 - poljubčke malemu Lovrencu, tebi pa pozdravčke

vsem ostalim pa lep večer, velik user posted image pa ne preveč da se mi ne bo preveč treslouser posted image user posted image user posted image , k morem mal spat, zjutri šiht kličeuser posted image

pa še navijanje za jutri
Torek, 10.11.
S* - UZ  -
BarbiG - punkcija
Nelika - UZ

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil miklarom -- 9.11.2009 22:05:19 >

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3576
9.11.2009 22:51:28   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom
mismis- sem v mislih s teboj in navijam tudi zateuser posted image user posted image user posted image

Miklarom, tudi jaz s tabo, verjemi da user posted image user posted image user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 3577
9.11.2009 22:57:16   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
  user posted image user posted image user posted image -- user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

BarbiG naj bo čimveč lepih in polnih celic
S* in Neliika uspešen UZ

se kar podpišem user posted image user posted image user posted image

pa špelki in bozzi čestitke in mirno do konca user posted image user posted image ...evo, vse se bomo počasi nagnetle na  nosečkah po IVF/ICSI user posted image user posted image user posted image

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3578
10.11.2009 6:26:54   
loremi
Dobro jutro!

user posted image

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 3579
10.11.2009 7:43:44   
gospodarica
dobro jutro vsem skupi.
včeraj je bil pa res en lep dan poln pozitivnih novičkuser posted image

BOZZA...čestitke za bitjeuser posted image
ŠPELKA....user posted image user posted image user posted image
FARGI...superca za visok beta,kar tako naprejuser posted image
GASILKA IN SEPTEMBER....lepo grejta svoji pikici in naj se čez cca 14 dni pokaže user posted image user posted image

če sem katero izpustila,se opravičujem.
vsem ostalim borkam želim da čimprej zAgledate tisti magičen plusek,vsem tistim ki pa je že uspelo pa želim mirno in prijetno nosečnost.

lepo se imejte

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 3580
10.11.2009 7:44:46   
Anonimen
Jutro.

gasilka, september čestitke za user posted image user posted image !! Lepo ju grejta, čez 14 dni pa naj vaju razveseli debel plusek!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

špelka, čestitke za lepo beto!!! Sedaj pa lepo u izi!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

bozza, iskrene čestitke za user posted image !! user posted image user posted image user posted image user posted image Kok je lepo prebrat takšno lepo novičko.

tiki, tudi tebi čestitke za user posted image in, da bi ga lepo grela še naslednjih 8 mesecev!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

barbi, dobro opravi danes na punkciji!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

joj, punce, ste mi prav polepšale jutro s takimi lepimi novičkami!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lučka 25)
  Neposredna povezava do sporočila: 3581
10.11.2009 8:13:07   
zarja1
Dobro jutro pupe moje........user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3582
10.11.2009 8:16:08   
S*
Jutro, oz kar dober dan!

Sem morala ustati že sredi noči, da sem prišla do ata zjutraj. Je bla pa taka gužva, več kot 10 parov nas je bilo že ob 5h tam.
No moj endometrji raste zelo počasi, tako da imam v petek 13.11. ponovno UZ. Se mi je pa kar zdelo da bo tako, ker imam naravne cikluse dolge od 33-36 dni, tako da je še čas. Upam samo, da bo zdaj začel rasti in da bo v petek zadnji uz, ker me to nočno bujenje ubija.

Vsem skupaj želim lep dan!

Barbi, čim več jajčk in čim manj bolečin
Nelika, upam da bo Uz prinesel dobre novičke

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3583
10.11.2009 8:38:52   
gigi1
Jutrčka

Kot pravi Lučka je včeraj res sijalo sonce na naši temi user posted image  user posted image  user posted image

Špelka user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  čestitam.

Bozza jupiiii user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  tako sem vesela user posted image

Tiki lepo grej svojo user posted image . Naj bo čez 14 dni en velik + user posted image  user posted image  user posted image

Barbi močno mislim na vaju  in navijamuser posted image user posted image user posted image

Nelika dobro opravi user posted image

S* upam, da bo v petek zadnji UZ pred ET user posted image

Lep dan vsem

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 3584
10.11.2009 9:14:11   
pikovit
Oooooooo punce same lepe novičke user posted image Čestitkeuser posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3585
10.11.2009 9:18:19   
bozza
Dobro jutro.

Vam povem, da sem danes veliko bolj mirna kot zadnje dneve. Sem pa včeraj zaspala kot top na kavču in sem potem v pstelji tuhtala in tuhtala, kako bo, ko nas bo več, sanjala sem pa zelo čudne stvari o nadškofuuser posted image

Grem delat...

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 3586
10.11.2009 9:25:26   
Fargesia
ooooo, špelka, čestitkeee!!!user posted image user posted image user posted image

bozza, kr jokat sem začela! ČESTITKEEEEE!!!user posted image user posted image user posted image

gasilka, september, tiki  čestitke za pikice!!! pridno jih grejte!!!

tanja, sem na bolniški. na GK sem dobila list z rezultatom in gor piše non potest do prvega pregleda pri G in osebna zdravnica ni nič drugega rekla, kot to, da bo na komisijo poslala...včeraj sem jo pa klicala da sem ji povedala novo beto in da sem krvavela, pa mi je rekla, da naj počivam.

< Sporočilo je popravil Fargesia -- 10.11.2009 9:26:16 >

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3587
10.11.2009 9:54:35   
Rakica_80
Daaan punceuser posted image
Neeee nisem pozabila na vas, vas pridem vsako toliko mal pogledat in videt novičkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Čestitam vsaki posebej za user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Res da sem zadnje čase bolj malo gor, ampak po resnici povedano, zbiram moči za naslednje letouser posted image user posted image user posted image user posted image
Drugače sem OK, učim se še vedno, delamo, mislim na vas,......
Lep dan želim vsem skupaj in držim močno pestke za vse ki so v postopku in ki čakajo nauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Rada vas imamuser posted image user posted image user posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3588
10.11.2009 10:21:39   
zarja1

IZVIRNO SPOROČILO: S*
Sem morala ustati že sredi noči, da sem prišla do ata zjutraj. Je bla pa taka gužva, več kot 10 parov nas je bilo že ob 5h tam.
No moj endometrji raste zelo počasi, tako da imam v petek 13.11. ponovno UZ. Se mi je pa kar zdelo da bo tako, ker imam naravne cikluse dolge od 33-36 dni, tako da je še čas. Upam samo, da bo zdaj začel rasti in da bo v petek zadnji uz, ker me to nočno bujenje ubija.

moji cilki so na 30 dni mogoče zato razlika. Glavno je, da bo vse lepo napredovalo in da dobiš v najboljše pogoje user posted image user posted image . Jaz sem tudi bolj računala na 20/11, ampak če pravijo, da je tipi topi pol bo že tak.user posted image

S*navijam zate.....user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 3589
10.11.2009 11:06:27   
cukica
Čestitke Bozzi,Špelki in Fargesi,...

Ostalim pa en lep dan

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 3590
10.11.2009 11:15:46   
Tanja_Jes
Čavči bejbe, kako ste kaj?! 

Mene pa že od včeraj kr precej špika po jajčnikih (najbolj ko se prehitro usedem)...sej je to normalno a ne?
Drugač pa ...iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii sončka imamo na gorenjskem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jutri je nov dan, pa če ustaneš al pa ne!

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 3591
10.11.2009 12:53:46   
Fargesia
grrrr, kakšen sonček? LJ kotlina se še vedno valja v megli...vsaj naš konc...

(odgovor članu Tanja_Jes)
Neposredna povezava do sporočila: 3592
10.11.2009 13:17:06   
Fargesia
punce...men bo čez kake 5 dni zmanjkal uropizderaja..a ga ima katera odveč in bi mi ga prodala ali pa če katera ve, kje se ga da kupiti?

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3593
10.11.2009 13:21:39   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

punce...men bo čez kake 5 dni zmanjkal uropizderaja..a ga ima katera odveč in bi mi ga prodala ali pa če katera ve, kje se ga da kupiti?

v Mb ga je full na zalogi, samo jaz bi rabla bel recept, da ga lahko namesto tebe kupim..........Pošlji pa ti zrihtam, če ni prepozno.user posted image

< Sporočilo je popravil zarja1 -- 10.11.2009 13:22:03 >

Horny Teddy

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3594
10.11.2009 13:24:00   
mismis

Fargi, ko sem jaz potrebovala utrogerstan sem ga dobila v MB lekarni Tabor. Tako, da jih pokliči po telefonu, če ga še imajo, so pa tudi zelo prijazni, tako da jim lahko pošlješ recept po faxu in ti oni pošljejo zdravil po pošti. a ja, zanj pa potrebuješ beli recept, ki ti ga napiše tvoj ginekolog

IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes

Čavči bejbe, kako ste kaj?! 

Mene pa že od včeraj kr precej špika po jajčnikih (najbolj ko se prehitro usedem)...sej je to normalno a ne?

čisto normalno, to je znak, da se nekaj dogaja user posted image user posted image user posted image  oz. da bonbončki rastejo

< Sporočilo je popravil mismis -- 10.11.2009 13:25:15 >

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3595
10.11.2009 13:29:21   
lana70

hm, jst mam sam Dabroston, če ktera rabi...

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3596
10.11.2009 13:40:51   
cukica
Jaz mam še eno škatlico utrogestana,ga ne rabim,...

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 3597
10.11.2009 13:41:12   
Anonimen
fargi, bom pogledala doma.. če ga še mam ti ga prinesem v četrtek. user posted image

(odgovor članu lana70)
  Neposredna povezava do sporočila: 3598
10.11.2009 13:45:06   
nellika
prišla domov,

poročilo je pa tako:

naštel je še več kot včeraj, endometrij je 9, tako da danes ob 22-h pade STOPKA,
v četrtek 12.11. pa punkcija! user posted image

BarbiG - kako si opravila? upam da ni preveč bolelo in da je bilo veliko celic!

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 3599
10.11.2009 13:47:12   
nellika
a ve katera kdo ta teden dela punkcije?

(odgovor članu nellika)
Neposredna povezava do sporočila: 3600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?