|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 9.11.2009 22:04:30
|
|
|
|
miklarom
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 draga jaz sem na estrofemu, jutri pade UZ in verjetno utropizderaj. Sem v prejšnjem probala v spontanem ciklusu pa ni ratalo, že cel čas sem bla živčna ker kao O ni blo, pol pa je kr bla...tak da zdaj raje na ziher pa bo kar bo. Enkrat je skor ratalo in upam, da tokrat vse rata kot mora. Na pingvinčke postopek v Mb ni čakalne dobe. Pokličeš ob , te naročijo za UZ (mislim, da od desetega dneva naprej, vsak drugi dan), delaš O teste in ko je cajt pride akcija-še 5 dni in ET. Pol je stopka in 14 dni čakanja. Držim pesti, da vama tokrat uspe. lubika moja, hvala ti, da vsaj malo vem kako že to poteka in kako si bom pol razporedila šiht k jest štartam v februarju. Jest sem tud že imela enkrat v spontanem ciklusu, še v LJ in je ratatlo sam je bla ista zgodba pol kot zdaj samo da v 21.tednu, bomo pa videli kako bo sedaj, jest upam, da rata in pol domkonca pa kar v bolnici v MB bom čist blizu tebe ja to pa vem da se ne čaka, tak da sem šefu rekla , če me kaj razpištoli grem kar takoj . komaj čakam na februar tebi pa za super rezultat in že držim pestke za 16.11. pa pol naprej tud , da ti povem da te imam tolk rada pika74- to je bil moj že 8. postopek. tudi jaz mislim nate in ti res iz srca želim da vama uspe september1 in Gasilka- še tukaj za pikice in lepo jih grej in čuvaj čez 14.dni pa nam sporoči veselo novičko mismis- sem v mislih s teboj in navijam tudi zate fargi - jeeeee, bravo za tako visoko beto, zdaj pa do konca naprej S* - pozdravček nazaj draga moja in navijam zate za jutri in naprej miska73 - oj, kako sta kaj mala falotka in kako kaj mami in ati špelka - bravo Reby - ku,ku, kako si mi? bozza - jeeeeeeeeeeeeee Tiki55 - čestitke in lepo grej pikico pa desni bok žulit sonček33 - poljubčke malemu Lovrencu, tebi pa pozdravčke vsem ostalim pa lep večer, velik pa ne preveč da se mi ne bo preveč treslo , k morem mal spat, zjutri šiht kliče pa še navijanje za jutri Torek, 10.11. S* - UZ - BarbiG - punkcija Nelika - UZ
< Sporočilo je popravil miklarom -- 9.11.2009 22:05:19 >
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|