sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: sjmm Pri nas noč do 3h , sem tekala že med filmom na 15 minut, pa se sploh ni zbudil, sam cvilil, no potem je blo do 5.30 ok, pol pa lakota, sam je gospodič spil sam ene 130ml, pa sm mislna da je žejen, pa tečem po čaj, no, pa mu tud to ni pasal, pol sem ga pa k sebi vzela, me je za roko in za uho držal pa lepo zaspal do pol 8. Dans sm mu prvič dala mleko in kruh za zajtrk, se mi je zdel, da je že mal naveličan vseh linotov in milupa kašic, pa sem imela glih še mal ta domačga kruha,no, sej je kr odpiral kljunček, ampak je pojedel tam max 180, kašice pa kar tja 230-240 zmaže,no, mogoče se more še mal navadit, je ful kupcek podrl, pol pa mu nisem več ponujala. Tko, dans sva sama do 1h, bo mal bol ritem, upam, da se kej tale marostarska megla razkadi, pa bova mal vn drsnila. Zdej bo pa treba tortico v plenici poštimat............ Urša08..super da je Žigec bolje...evo, najina sta si kr podobna, mi tud mamo zdej 5 zobkov, 6ti na pohodu onasiss...ti jih kar mal v red spravi tam na kadrovski simonakr...bravo za misijo, tud pri nas je to poseben podvig Jutta...tudi Maj je ena raglja, sva blča včeri v štacuni pa je tko na glas pel svoje viže, da so naju kr čudn gledal...bedaki, ne vidjo, da je pabič talentiran?? Urša08 ..polhek res cortkan Sjmm kaj pa če se je Maj že kruha najedel in je zato malo manj mlekca popil? Kaj boš kej dobrega kuhala danes?Zbiram ideje Helov Urša08-ja, jedel je kruh + mleko in glede na tortico, ki sva dol z ritke spravla, je imel kr dost če boš imela voljo, del mi plizzz napiš kok poje žiga v 24 urah... Danes za kosili pa bo makaronova zloženka s paradižnikovo omako in mozzarelo, pa solatka,Maj pa bo še eno juhco dobil jaz bi pa za tale recept prosila , samo še neki nardim pa ti napišem kok poje Žiga zdej greva na luft meglo seganjat, pa tečnitis hladit, pol pa napišem,bye