Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 9.11.2009 23:24:29
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ja,te pa idi,ne. če mi ni za vstat... ve ste krive...
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 9.11.2009 23:24:41
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: doris04 ČER PLOHA SMO ZANIMIVE NE...BOŠ KAJ REKLA???? Pa saj si ne bo upala, če se tak dereš. In že je ni več! Boga reva, bo sploh lahko spala danes?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 9.11.2009 23:25:08
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: doris04 ČER PLOHA SMO ZANIMIVE NE...BOŠ KAJ REKLA???? Pa saj si ne bo upala, če se tak dereš. je več otišla po kokice
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 9.11.2009 23:25:17
|
|
|
|
doris04
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: doris04 omg...res nam ne slediš več...kaj mate slabi zrak pri vas al si res utrujena ne pri nas je vedno sveži...utrujena pa sem že ja...gospodinje sem zraven gledala...mogoče zato nisem v koraku z vami. V čem pa je poanta celega večera? ne grem se več Pa daj no,pa glih zaj,ko sem se olajšala za 2 litra! Jaz še bom danes dobla trebušne mišice. Jaz tudi,ne rabim fitnesa,samo Doris rufnem,da kako rečema,pa bom mela radiatorje! Točno tako. Se bo mogla malo večkrat tu gor javit ob zgodnji uri, pa boma do poletja manekenki. pol pa dajmo še malo rokice...in leva in desna...in leva in desna
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 9.11.2009 23:25:30
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: doris04 omg...res nam ne slediš več...kaj mate slabi zrak pri vas al si res utrujena ne pri nas je vedno sveži...utrujena pa sem že ja...gospodinje sem zraven gledala...mogoče zato nisem v koraku z vami. V čem pa je poanta celega večera? ne grem se več Pa daj no,pa glih zaj,ko sem se olajšala za 2 litra! Doris razumem.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 9.11.2009 23:26:07
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: doris04 omg...res nam ne slediš več...kaj mate slabi zrak pri vas al si res utrujena ne pri nas je vedno sveži...utrujena pa sem že ja...gospodinje sem zraven gledala...mogoče zato nisem v koraku z vami. V čem pa je poanta celega večera? ne grem se več Pa daj no,pa glih zaj,ko sem se olajšala za 2 litra! Jaz še bom danes dobla trebušne mišice. Jaz tudi,ne rabim fitnesa,samo Doris rufnem,da kako rečema,pa bom mela radiatorje! Točno tako. Se bo mogla malo večkrat tu gor javit ob zgodnji uri, pa boma do poletja manekenki. pol pa dajmo še malo rokice...in leva in desna...in leva in desna Ne morem več.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 9.11.2009 23:26:10
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: botrca Marta82 kaj si po poklicu če smem vprašat? Pa ti Doris04? strojni tehnik, ekonomski tehnik in poslovna sekretarka...zakaj te zanima???maš službo zame???
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 9.11.2009 23:26:32
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz tudi,ne rabim fitnesa,samo Doris rufnem,da kako rečema,pa bom mela radiatorje! Točno tako. Se bo mogla malo večkrat tu gor javit ob zgodnji uri, pa boma do poletja manekenki. Pa veš kaki? Boma lahko šle za misss!
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 9.11.2009 23:27:14
|
|
|
|
doris04
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: doris04 omg...res nam ne slediš več...kaj mate slabi zrak pri vas al si res utrujena ne pri nas je vedno sveži...utrujena pa sem že ja...gospodinje sem zraven gledala...mogoče zato nisem v koraku z vami. V čem pa je poanta celega večera? ne grem se več Pa daj no,pa glih zaj,ko sem se olajšala za 2 litra! Doris razumem. sej se bom navadla...počasi
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 9.11.2009 23:27:45
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ja,te pa idi,ne. če mi ni za vstat... ve ste krive... Zakaj? Kaj te dol držimo?
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 9.11.2009 23:27:46
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Marta82 kaj si po poklicu če smem vprašat? Pa ti Doris04? Smeš...pedagoginja (na kratko).
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 9.11.2009 23:27:54
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz tudi,ne rabim fitnesa,samo Doris rufnem,da kako rečema,pa bom mela radiatorje! Točno tako. Se bo mogla malo večkrat tu gor javit ob zgodnji uri, pa boma do poletja manekenki. Pa veš kaki? Boma lahko šle za misss! Pa bo slava tu in sma že na Kmetiji slavnih.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 9.11.2009 23:28:12
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Zakaj? Kaj te dol držimo? jaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 9.11.2009 23:29:29
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 pol pa dajmo še malo rokice...in leva in desna...in leva in desna Pa ti obvladaš stvar!Bi lahko bla moja osebna trenerka!
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 9.11.2009 23:30:12
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz tudi,ne rabim fitnesa,samo Doris rufnem,da kako rečema,pa bom mela radiatorje! Točno tako. Se bo mogla malo večkrat tu gor javit ob zgodnji uri, pa boma do poletja manekenki. Pa veš kaki? Boma lahko šle za misss! Pa bo slava tu in sma že na Kmetiji slavnih. Pa ja,pa se že borima za 50 čukov!
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 9.11.2009 23:31:19
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: doris04 omg...res nam ne slediš več...kaj mate slabi zrak pri vas al si res utrujena ne pri nas je vedno sveži...utrujena pa sem že ja...gospodinje sem zraven gledala...mogoče zato nisem v koraku z vami. V čem pa je poanta celega večera? ne grem se več Pa daj no,pa glih zaj,ko sem se olajšala za 2 litra! Doris razumem. Pa ti si naša!
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 9.11.2009 23:31:23
|
|
|
|
botrca
|
Nič grem lulat pa spat...nočko vsem... .
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 9.11.2009 23:32:20
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz tudi,ne rabim fitnesa,samo Doris rufnem,da kako rečema,pa bom mela radiatorje! Točno tako. Se bo mogla malo večkrat tu gor javit ob zgodnji uri, pa boma do poletja manekenki. Pa veš kaki? Boma lahko šle za misss! Pa bo slava tu in sma že na Kmetiji slavnih. Pa ja,pa se že borima za 50 čukov! Če kera od naju zmaga si jih pa boma razdelili, a ne.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 9.11.2009 23:32:47
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Nič grem lulat pa spat...nočko vsem... . Nočko,Botrca!
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 9.11.2009 23:32:55
|
|
|
|
ly117
|
Nočko botrca.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 9.11.2009 23:33:16
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz tudi,ne rabim fitnesa,samo Doris rufnem,da kako rečema,pa bom mela radiatorje! Točno tako. Se bo mogla malo večkrat tu gor javit ob zgodnji uri, pa boma do poletja manekenki. Pa veš kaki? Boma lahko šle za misss! Pa bo slava tu in sma že na Kmetiji slavnih. Pa ja,pa se že borima za 50 čukov! Če kera od naju zmaga si jih pa boma razdelili, a ne. Kak sploh upaš podvomit o tem?
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 9.11.2009 23:33:29
|
|
|
|
doris04
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: doris04 pol pa dajmo še malo rokice...in leva in desna...in leva in desna Pa ti obvladaš stvar!Bi lahko bla moja osebna trenerka! kaj ti bom te jas ko mam sam 30 kil preveč jas najrajši treniram pilotes...bočno parkirana na kavč
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 9.11.2009 23:34:34
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: doris04 pol pa dajmo še malo rokice...in leva in desna...in leva in desna Pa ti obvladaš stvar!Bi lahko bla moja osebna trenerka! kaj ti bom te jas ko mam sam 30 kil preveč jas najrajši treniram pilotes...bočno parkirana na kavč Tudi to je ene vrste telovadba.Lahko ti pa pomagam,če želiš!
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 9.11.2009 23:34:48
|
|
|
|
ly117
|
Grem jaz tudi. Doris si CARICA na KVADRAT . Nočko vsem.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 9.11.2009 23:35:36
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: doris04 pol pa dajmo še malo rokice...in leva in desna...in leva in desna Pa ti obvladaš stvar!Bi lahko bla moja osebna trenerka! kaj ti bom te jas ko mam sam 30 kil preveč jas najrajši treniram pilotes...bočno parkirana na kavč
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.