Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 9.11.2009 23:03:09
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz se bom pohcala glih zaj od smeha! Pa ne tega delat. Veš pol moraš pa pucat, pa se preoblečt, pa še lahko kaj zamudiš tu gor. Saj sem se že prej morala,ker sem se s sokom polila. Pa sigurno zaradi smeha. Nauk te zgodbe: ne pij ko si na rr. Sem ugotovila že,samo prepozno. Še kadit ne bom upala,da se ne skurim slučajno!
< Sporočilo je popravil matcar -- 9.11.2009 23:04:41 >
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 9.11.2009 23:05:06
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Marta,jaz sem razumela,ne skrbi! jaz tudi...ne skrbi!!!!!!!!!
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 9.11.2009 23:05:20
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: matcar Pa ne vem,kaj jo vtrgava zadne cajte,pa pri pouku je tudi popuščat začela,sploh MA je problem.Maks pa je razbojnik,da ni večjega,pa samo gleda,kaj bo vštimal. Joj to pa ni fajn, da imaš že zdaj težave z otrokom. Kaj šele bo? Za Maksa pa lahko rečem....dobrodošli v klub... . Se spomniš ko si mi prej kakim tednom rekla, kak je priden...pa poslušen pa to ...je prišlo tudi do njega to obdobje. Tudi jaz se spopadam z Janovo navihanostjo... To bi pa lahko malo bolj vzpodbudno napisala... Saj to še niso nobeni problemi, bo pa treba delat na tem, da ne bodo postali. Punca malo probava, saj to je normalno. Bo treba malo postavit meje, se tega striktno držat pa bo vse ok. Saj to je ravno,ker nič ne zaleže,nobene meje,pa nobena kazen. Po mojih (službenih) izkušnjah bolje zaleže nagrajevanje, kot kaznovanje. Torej namesto "če ne narediš tega...bo kazen taka" raje "če narediš to...bo nagrada taka". Npr. "Če danes ves dan ne boš jezikala, te bom jutri peljala..., boš lahko gledala tv,...ipd."Ponudiš nekaj kar ima rada, kar sedaj jemlje za samoumevno pa ne bi smelo bit (gledanje tv, računalnik,...).
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 9.11.2009 23:06:45
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: matcar Pa ne vem,kaj jo vtrgava zadne cajte,pa pri pouku je tudi popuščat začela,sploh MA je problem.Maks pa je razbojnik,da ni večjega,pa samo gleda,kaj bo vštimal. Joj to pa ni fajn, da imaš že zdaj težave z otrokom. Kaj šele bo? Za Maksa pa lahko rečem....dobrodošli v klub... . Se spomniš ko si mi prej kakim tednom rekla, kak je priden...pa poslušen pa to ...je prišlo tudi do njega to obdobje. Tudi jaz se spopadam z Janovo navihanostjo... To bi pa lahko malo bolj vzpodbudno napisala... Saj to še niso nobeni problemi, bo pa treba delat na tem, da ne bodo postali. Punca malo probava, saj to je normalno. Bo treba malo postavit meje, se tega striktno držat pa bo vse ok. Saj to je ravno,ker nič ne zaleže,nobene meje,pa nobena kazen. Po mojih (službenih) izkušnjah bolje zaleže nagrajevanje, kot kaznovanje. Torej namesto "če ne narediš tega...bo kazen taka" raje "če narediš to...bo nagrada taka". Npr. "Če danes ves dan ne boš jezikala, te bom jutri peljala..., boš lahko gledala tv,...ipd."Ponudiš nekaj kar ima rada, kar sedaj jemlje za samoumevno pa ne bi smelo bit (gledanje tv, računalnik,...). Saj to še bom poskusla,ja,če bo kaj haska.Upam!
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 9.11.2009 23:07:02
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz se bom pohcala glih zaj od smeha! Pa ne tega delat. Veš pol moraš pa pucat, pa se preoblečt, pa še lahko kaj zamudiš tu gor. Saj sem se že prej morala,ker sem se s sokom polila. Pa sigurno zaradi smeha. Nauk te zgodbe: ne pij ko si na rr. Sem ugotovila že,samo prepozno. Še kadit ne bom upala,da se ne skurim slučajno! Ja to pa le glej.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 9.11.2009 23:07:17
|
|
|
|
doris04
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz se bom pohcala glih zaj od smeha! Pa ne tega delat. Veš pol moraš pa pucat, pa se preoblečt, pa še lahko kaj zamudiš tu gor. Saj sem se že prej morala,ker sem se s sokom polila. Pa sigurno zaradi smeha. Nauk te zgodbe: ne pij ko si na rr. Sem ugotovila že,samo prepozno. Še kadit ne bom upala,da se ne skurim slučajno!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 9.11.2009 23:07:38
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Neeee,vidve z Doris sta,mi2 z Ly pa gledama pa se režima. kdo se pa tepe? Jaz ne...
< Sporočilo je popravil botrca -- 9.11.2009 23:08:10 >
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 9.11.2009 23:09:02
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Sem ugotovila že,samo prepozno. Še kadit ne bom upala,da se ne skurim slučajno! Ja to pa le glej. Ja,drugače se zna zgodit,da bom predčasno pasuš mogla vrnit!
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 9.11.2009 23:09:48
|
|
|
|
doris04
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: matcar Neeee,vidve z Doris sta,mi2 z Ly pa gledama pa se režima. kdo se pa tepe? Jaz ne... omg...res nam ne slediš več...kaj mate slabi zrak pri vas al si res utrujena
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 9.11.2009 23:10:19
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: matcar Neeee,vidve z Doris sta,mi2 z Ly pa gledama pa se režima. kdo se pa tepe? Jaz ne... omg...res nam ne slediš več...kaj mate slabi zrak pri vas al si res utrujena
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 9.11.2009 23:10:41
|
|
|
|
doris04
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Sem ugotovila že,samo prepozno. Še kadit ne bom upala,da se ne skurim slučajno! Ja to pa le glej. Ja,drugače se zna zgodit,da bom predčasno pasuš mogla vrnit! pa ita ležat...kake mata...tak me lulat od smejanja
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 9.11.2009 23:10:43
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Ma ful je odvisno kako jemleš stvari. Nekomu bo nek otrok ful problematičen, drugemu pa ta isti zelo priden. Odvisno od interpretacije in razpoloženja. to niso problematični otroci ampak otroci, ki raziskujejo svet pred sabo in odkrivajo nova obzorja...je tak matcar Ja saj nisem rekla da so... Marta,jaz sem razumela,ne skrbi! Ja saj mislim, da je bilo razumljivo napisano, tak da me ne skrbi da ti ne bi razumela.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 9.11.2009 23:11:07
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: matcar Neeee,vidve z Doris sta,mi2 z Ly pa gledama pa se režima. kdo se pa tepe? Jaz ne... omg...res nam ne slediš več...kaj mate slabi zrak pri vas al si res utrujena
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 9.11.2009 23:11:36
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Ma ful je odvisno kako jemleš stvari. Nekomu bo nek otrok ful problematičen, drugemu pa ta isti zelo priden. Odvisno od interpretacije in razpoloženja. to niso problematični otroci ampak otroci, ki raziskujejo svet pred sabo in odkrivajo nova obzorja...je tak matcar Ja saj nisem rekla da so... Marta,jaz sem razumela,ne skrbi! Ja saj mislim, da je bilo razumljivo napisano, tak da me ne skrbi da ti ne bi razumela. Mi ful prav pridejo tvoji nasveti,tak da se priporočam za naprej!
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 9.11.2009 23:11:49
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Sem ugotovila že,samo prepozno. Še kadit ne bom upala,da se ne skurim slučajno! Ja to pa le glej. Ja,drugače se zna zgodit,da bom predčasno pasuš mogla vrnit! pa ita ležat...kake mata...tak me lulat od smejanja Ja te pa idi, pa pridi nazaj.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 9.11.2009 23:12:29
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Sem ugotovila že,samo prepozno. Še kadit ne bom upala,da se ne skurim slučajno! Ja to pa le glej. Ja,drugače se zna zgodit,da bom predčasno pasuš mogla vrnit! pa ita ležat...kake mata...tak me lulat od smejanja Sma že 2,sma že 2, Ker gre prva?
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 9.11.2009 23:12:38
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 omg...res nam ne slediš več...kaj mate slabi zrak pri vas al si res utrujena ne pri nas je vedno sveži...utrujena pa sem že ja...gospodinje sem zraven gledala...mogoče zato nisem v koraku z vami. V čem pa je poanta celega večera?
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 9.11.2009 23:12:50
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Sem ugotovila že,samo prepozno. Še kadit ne bom upala,da se ne skurim slučajno! Ja to pa le glej. Ja,drugače se zna zgodit,da bom predčasno pasuš mogla vrnit! pa ita ležat...kake mata...tak me lulat od smejanja Kake te mama?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 9.11.2009 23:13:17
|
|
|
|
doris04
|
pa sem vas navlekla da ponočujete z mano..ste vidle uro...sem vam že vsem spanec odnesla
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 9.11.2009 23:13:50
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Sem ugotovila že,samo prepozno. Še kadit ne bom upala,da se ne skurim slučajno! Ja to pa le glej. Ja,drugače se zna zgodit,da bom predčasno pasuš mogla vrnit! pa ita ležat...kake mata...tak me lulat od smejanja Ja te pa idi, pa pridi nazaj. Jaz pa res grem,drugače bo poplava pod stolom ratala. A'll be back!
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 9.11.2009 23:13:59
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: doris04 omg...res nam ne slediš več...kaj mate slabi zrak pri vas al si res utrujena ne pri nas je vedno sveži...utrujena pa sem že ja...gospodinje sem zraven gledala...mogoče zato nisem v koraku z vami. V čem pa je poanta celega večera? Da se z matcar smejima ko zmešani, doris in matcar pa lulat.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 9.11.2009 23:14:10
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Ja saj mislim, da je bilo razumljivo napisano... jaaaaaaaaaaaaaaaa
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 9.11.2009 23:14:29
|
|
|
|
doris04
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: doris04 omg...res nam ne slediš več...kaj mate slabi zrak pri vas al si res utrujena ne pri nas je vedno sveži...utrujena pa sem že ja...gospodinje sem zraven gledala...mogoče zato nisem v koraku z vami. V čem pa je poanta celega večera? ne grem se več
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 9.11.2009 23:15:14
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 pa sem vas navlekla da ponočujete z mano..ste vidle uro...sem vam že vsem spanec odnesla Vidla, vidla. Če te bo pa jutri ob 8-ih po pojstli metalo te veš da te klonem.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 9.11.2009 23:16:01
|
|
|
|
doris04
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: doris04 omg...res nam ne slediš več...kaj mate slabi zrak pri vas al si res utrujena ne pri nas je vedno sveži...utrujena pa sem že ja...gospodinje sem zraven gledala...mogoče zato nisem v koraku z vami. V čem pa je poanta celega večera? Da se z matcar smejima ko zmešani, doris in matcar pa lulat.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.