Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 8.11.2009 21:05:02
|
|
|
|
mismis
|
Larči in Sonček hay, kako sta mi kaj Mlinčka, meni so vse njegove fotke hude, bolj kot je kosmat, boljši je. Mišice niso obvezna oprema, meni je kar cel komplet všeč Thanks za špartance
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 8.11.2009 21:06:31
|
|
|
|
mlinčka
|
Sončiii, helou še tebi ! Se mi zdi, da tele naše spet kkšne kure pečejo al pa na farmi štihajo...
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 8.11.2009 21:10:04
|
|
|
|
mlinčka
|
Hja, tale žerard mi ne deluje pretirano kosmat, tko da te je topogledno kar težko zadovoljit. Al šteješ tud lase pa brado zraven ?
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 8.11.2009 21:12:06
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlinčka Hja, tale žerard mi ne deluje pretirano kosmat, tko da te je topogledno kar težko zadovoljit. Al šteješ tud lase pa brado zraven ? aha, tudi lase in brado, ljubavni tepih ima pa ravno pravi, točno tak kot je meni všeč. Ok razen če ga za potrebe filma pobrijejo
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 8.11.2009 21:21:30
|
|
|
|
mlinčka
|
Na, tle je precej lasat pa nej bo namest ljubavnega tepiha .
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 8.11.2009 21:23:39
|
|
|
|
mismis
|
aha, si našla Atillo njami, kaj bi ga
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 8.11.2009 21:25:13
|
|
|
|
mlinčka
|
Nč ni z vami ! Odoh ja... če bo kej dogajal, pridem nazaj.
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 8.11.2009 21:50:47
|
|
|
|
DaisyE
|
Kaj naj rečem, eni mamo pač obveznosti, pa ne mormo z mastnimi glavami okol hodit. Ajdi babole, lahko noč (s tem mislim vse skup, da ne bo pomote).
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 8.11.2009 22:02:36
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 Mater, spet sem zamudila srečanje. Še mal, da Neža bolj zraste, pa uletim. aloh, aloh, aloh??? Bom pila pir, vin,.... Oj Lučkec. Jaz že komaj čakam, da te vidim. Ampak, ne vem no, zdaj naj bi bile resne in odgovorne mame. ne vem, če še sploh lahko tako žurirate... Kaj pa če bi vpelale z glavo na zabavo? Pa malo kulturnega programa? Ne vem no, jaz bi tud še kdaj brez glave na zabavo Se pa opravičujem, ker sem kar zginla, jeprišla babi varuška, jaz pa šc na rekreacijo fuzbal špilat, pol pa Nežo spat dat pa sebe uštimat,...zdaj pa še mal mojga (da nau foušije )
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 8.11.2009 22:02:46
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlinčka Jp, dejzi, una z breskvami . Lučka, sej nežika je pa ja že dost stara. Mam dve tolk stare doma pa me ni ustavl . Jaz bi, sam mojga ni ob takihvečernih urah doma, ko ma pa vsak dan treninge, al pa tekme v večernih urah. Edin, da bi Nežo uspavala, pa bi babice in dedki pomerkal,....bo za razmislit.
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 8.11.2009 22:02:56
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 Spanje kr gre seveda po dve največ tri urce naenkrat - kadar ni nepredvidenih dogodkov... zdaj se je tud ata navadu, da se pač več ne spi v enem kosu Cajta ni... edin da pač počneš več stvari hkrati... pa ne počnem nič posebnega... previjanje, hranjenkje, pestvanje molzenje pranje peglanjevčasih se uspem tudi stuširat Ti čist vrjamem. Vrjemi, bo bolje.
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 8.11.2009 22:04:00
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: miklarom Aljonka - UZ Tanja_Jes - UZ Nellika - UZ Zarja1 - UZ gasilka - ET september1 - ET Tiki55 - ET vse ki imate UZ lepo opravite vse , ki pa imate Et pa čimveč otročkov in da boste lepo sprejele svoje pikice fargi - držim pesti še naprej za belino in zeloooooo visik beta HCG jutri se še jaz pridružujem temu navijanju... GO GIRLS, GO GIRLS, GO GIRLS Navijam tudi jaz
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 8.11.2009 22:07:09
|
|
|
|
sonček33
|
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: miklarom Aljonka - UZ Tanja_Jes - UZ Nellika - UZ Zarja1 - UZ gasilka - ET september1 - ET Tiki55 - ET vse ki imate UZ lepo opravite vse , ki pa imate Et pa čimveč otročkov in da boste lepo sprejele svoje pikice fargi - držim pesti še naprej za belino in zeloooooo visik beta HCG jutri se še jaz pridružujem temu navijanju... GO GIRLS, GO GIRLS, GO GIRLS Jaz tudi!!! Miklarom, želim vama vse dobro. REby in MIška73 - hvala za zs.
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 9.11.2009 6:21:56
|
|
|
|
loremi
|
Dobro jutro! Danes je pa kar nekaj UZ-jev in ET-jev, navijam za vseeeeee ! Vsem pa želim lep začetek novega delovnega tedna!
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 9.11.2009 8:09:01
|
|
|
|
BarbiG
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 draga jaz sem na estrofemu, jutri pade UZ in verjetno utropizderaj. Sem v prejšnjem probala v spontanem ciklusu pa ni ratalo, že cel čas sem bla živčna ker kao O ni blo, pol pa je kr bla...tak da zdaj raje na ziher pa bo kar bo. Enkrat je skor ratalo in upam, da tokrat vse rata kot mora. Na pingvinčke postopek v Mb ni čakalne dobe. Pokličeš ob , te naročijo za UZ (mislim, da od desetega dneva naprej, vsak drugi dan), delaš O teste in ko je cajt pride akcija-še 5 dni in ET. Pol je stopka in 14 dni čakanja. Držim pesti, da vama tokrat uspe. Ma ima da rata srce moje. Bom držala pestke ... kolkr bom mela kej fraj kako roko Zarja, držim pesti in ma da rata.
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 9.11.2009 8:11:54
|
|
|
|
mismis
|
Dobro jutro vsem skupaj kot je videti, bo danes veliko akcije, bajbe držim pestke prav za vsako, da danes dobro opravite. Zarja, tokrat BO ratalo, sedaj smo me stare borke na vrsti
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 9.11.2009 8:11:55
|
|
|
|
BarbiG
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: miklarom Aljonka - UZ Tanja_Jes - UZ Nellika - UZ Zarja1 - UZ gasilka - ET september1 - ET Tiki55 - ET vse ki imate UZ lepo opravite vse , ki pa imate Et pa čimveč otročkov in da boste lepo sprejele svoje pikice fargi - držim pesti še naprej za belino in zeloooooo visik beta HCG jutri se še jaz pridružujem temu navijanju... GO GIRLS, GO GIRLS, GO GIRLS Wow, dons se pa dogaja. Dejmo punce. Vse dobr opravte.
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 9.11.2009 8:18:30
|
|
|
|
vrtnica.m
|
Aljonka - UZ Tanja_Jes - UZ Nellika - UZ Zarja1 - UZ gasilka - ET september1 - ET Tiki55 - ET vse ki imate UZ lepo opravite vse , ki pa imate Et pa čimveč otročkov in da boste lepo sprejele svoje pikice
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 9.11.2009 8:20:31
|
|
|
|
metuljci
|
dobro jutro! opa danes bo pa pestro. držim pesti za vse! moram povedat, da sem probala te Tanjine marmeladne žepke in so res njami drugače pa pri meni vse po starem
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 9.11.2009 8:26:21
|
|
|
|
S*
|
Dobro jutro! Želim vam lep začetek delavnega tedna. Vsem akterkam pa, Dobro zrihtajte danes
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 9.11.2009 9:02:45
|
|
|
|
zarja1
|
tolk "starih" babnic na kupu pa tako navijanje......kr . Super ste!!!!!!!
< Sporočilo je popravil zarja1 -- 9.11.2009 9:03:08 >
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 9.11.2009 9:46:20
|
|
|
|
S*
|
zarja a si že bila na UZju? Me zanima kakšen bo potek pri tebi, jaz šibam jutri na prvi UZ, mi pa estrofem dela tak apetit, da bi še vola pojedla
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 9.11.2009 10:56:31
|
|
|
|
gigi1
|
Dan pupike Akterke navijam Fargi za tvojo dobro beto pa ekstra navijam Zarči bo, bo mora bit . Srce, veš kolk navijam Pika74 za nov postopek. Reško je meni v postopku že 2x dal estrofem. Pa žal mi je da sem včeraj zamudila naše mamice . Lupčke prav vsem in vašim čmrlinkam in čmrlinčkom.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Katero ime izbrati za punčko?mmmvKaj vam je lepšeMaša (
63%)
Tjaša (
37%)
Število vseh glasov: 257Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!