Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 8.11.2009 5:04:33
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Jutro Spali smo ok, danes zjutraj pa sem ji pogledala, če ji slučajno kak zobek gre ven, ker se dokaj pogosto zbuja in sem skoraj prepričana da ji zgornje trojke rinejo ven, bomo videli. Tak se mi lušta nekam it, je v nedeljo fraj, pa nimam ideje. naj ji zobki hitro pokukajo ven
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 8.11.2009 5:05:26
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 malo sem brala debate o cepljenju proti tej novi gripi. se bo katera cepila in dala cepiti tudi otroke? Jaz se sigurno ne bom, ker se tudi za navadno nisem nikoli, prebolela pa je tudi nisem. Otroke ne bom dala cepit, bom malo počakala, da vidim kako bo s tem cepivom. Drugače pa je Andraž že prebolel ta novo gripo, so me včeraj klicali iz ZD, da je bil bris + . Simptomi so bili dokal blagi, le v ponedeljek sva šla do dr, ker je fasal vročino , hud glavobol in hude bolečine v nogah. V torek pa je bil kot nov no, samo da je zdaj ok!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 8.11.2009 5:08:17
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Žalostna sem, ker imama z danes peto obletnico, on pa že od jutra dela, domov pa pride komaj okrog polnoči , klinc pa taka obletnica. Smo pa se odločili, da gremo ju3 nekam, pa sma oba brez idej, verjetno bomo na kako kosilo in kratki izlet vrezali. tudi miva sva imela v četrtek 7. obletnico, pa sem bila sama doma. je bilo pa zato v petek zvečer lepše pa iskrene čestitke ob obletnici!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 8.11.2009 5:13:05
|
|
|
|
suzy85
|
pa dobro jutro! jst sm že pokonci, ker moram za knjige . mam naslednji pon zagovor, jutri pa moram v mb, da se zmenim za izpite in diplomo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 8.11.2009 8:05:01
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Jutro! Spanje, počutje: Vreme: Čestitke obema za obletnice
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 8.11.2009 20:10:18
|
|
|
|
tally
|
čer kako ste kaj? mi smo kr ok, Emilija je HB zdrava in uživa v vrtcu, zobki so ji končno pokukali vn in jih ima zaenkrat 16. spimo pa tko tko. ko je bila manjša je bolj spala ponoči , zdej se zbudi tudi 10x na noč in spije ogromne količine čaja po 3 flaške tko da bom mogla glede tega ukrepat ker sigurno ni toliko žejna zrak pa tudi nimamo suh. jaz sem tudi ok.bebica brca in to ful . 3.11. sem imela MF in je naši zrastel lulček tako da po novem pričakujemo , itak pa bomo ziher zvedli ko pride vn . nama je pa itak vseeno samo, da bo zdravo pa bova zadovoljna. sem zasledila da imamo novo , SG čestitke, mirno nosečnost ti želim in zdravo štručko na koncu. tako, da me ne pozabite , grem še malo pred TV pol pa spat.......... lahko noč in mirne sanje
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 9.11.2009 7:13:47
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally jaz sem tudi ok.bebica brca in to ful . 3.11. sem imela MF in je naši zrastel lulček tako da po novem pričakujemo , itak pa bomo ziher zvedli ko pride vn . že zdej vas preseneča! za emilijine zobke!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 9.11.2009 7:16:31
|
|
|
|
suzy85
|
pa dobro jutro! eva je danes po 14 dneh šla spet v varstvo, zdej pa jst neki smrkam, pa še v grlu me neki žgečka. tako da vam namesto kavice, pošiljam veliko dozo vitamonov!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 9.11.2009 8:13:52
|
|
|
|
tilči
|
Dobro jutro! Spali smo ,me tako križ boli,se prav vidi,kdaj Tilen dobro spi,ko jaz ne morem vstat.Smo pa še doma,če bo vse ok,samo danes in jutri še,ker je imel Tilen včeraj ponoči in zjutraj še drisko.Očitno mu virus ni ušel Danes grem v službo,jutri pa sem frej namesto nedelje,ko imamo inventuro. Zjutraj sem klicala v posvetovalnico za datum,pa pravi,da dobimo po pošti. V soboto smo šli dopoldne po nakupih in smo za Tilna kupili novo posteljo.Nejc pa dobi novo preden gre v šolo,tako malo višjo,spodaj pa pisalno mizo,Smo si že vse ogledali Je pa Tilna nakupovanje tako utrudilo,da je po kosuli zaspal skoraj za tri ure. Včeraj sva pa z Nejcem že začela za novoletne čestitke pripravljat,samo moram še kolaž papir in lepilo kupit. Jutri je plača pri nas in mislim,da mora pasti še en del regresa Še dobro,ker imava registracijo čez 14 dni. Najbolje,da bi kar prek spleta naredila novo polico Tally...do konca je še kar nekaj časa,da ne bo na koncu in je sedaj prstek kazala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 9.11.2009 8:18:42
|
|
|
|
jana81
|
dobro jutro spali smo vredu, celo noč. Sem se pa zjutraj tako nasmejala, ko sem prišla v Nejčkovo sobo, da ga zbudim, pa bom delila še z vami. no zna pa tud lepo spat v veliki postelji.
< Sporočilo je popravil jana81 -- 9.11.2009 8:20:01 >
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 9.11.2009 8:22:35
|
|
|
|
kasso
|
tally superca za Nova gripa, ja meni se zdi to vse maslo farmacije....cepljenje...mi se za gripo še nikoli nismo in se tudi za novo ne bomo. Tista ženska, ki je umrla za novo gripo je bila na kemoterapiji, tako da bi lahko umrla tudi če bi fasala prehlad, ker se itak ve, da bolniki, ki se zdravijo s kemoterapijo so zelo rizična skupina že za najmanjši prehlad... Zakaj pa ne povejo, koliko jih je v tem času umrlo zaradi navadne gripe Estrella, a tudi v vaše rovte je že zašla. za Andraža, da jo je hitro prebolel.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 9.11.2009 8:24:04
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 dobro jutro spali smo vredu, celo noč. Sem se pa zjutraj tako nasmejala, ko sem prišla v Nejčkovo sobo, da ga zbudim, pa bom delila še z vami. no zna pa tud lepo spat v veliki postelji.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 9.11.2009 8:40:57
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 dobro jutro spali smo vredu, celo noč. Sem se pa zjutraj tako nasmejala, ko sem prišla v Nejčkovo sobo, da ga zbudim, pa bom delila še z vami. no zna pa tud lepo spat v veliki postelji. no, vidiš, da je že pripravljen na veliko posteljo! zgleda, da mu je kinderpet že premajhen!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 9.11.2009 8:58:28
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 dobro jutro spali smo vredu, celo noč. Sem se pa zjutraj tako nasmejala, ko sem prišla v Nejčkovo sobo, da ga zbudim, pa bom delila še z vami. no zna pa tud lepo spat v veliki postelji. no, vidiš, da je že pripravljen na veliko posteljo! zgleda, da mu je kinderpet že premajhen! ja bog ve kje bi ga pol našla zjutraj ležat, zraven postle na tleh
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 9.11.2009 10:58:58
|
|
|
|
nia5
|
Jutro Včeraj smo si šli privoščit lignje v mb , pol pa smo hoteli v Europark in je bilo zaprto (inventura), Qlandija zaprta ...ma nimamo sreče. Počasi bo treba začet darila kupovat za božič, si že zdaj razbijam glavo kaj za koga in gre počasi . Lani, kot vsa leta do zdaj, sma vedno zadnji hip letala po trgovinah, letos pa sem rekla, da boma začela vse skupaj malo prej, pa še stroški se bodo razdelili na dva meseca. Za moje že vem kaj, za ostale pa se mi še ne sanja.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 9.11.2009 11:00:02
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: tally jaz sem tudi ok.bebica brca in to ful . 3.11. sem imela MF in je naši zrastel lulček tako da po novem pričakujemo , itak pa bomo ziher zvedli ko pride vn . že zdej vas preseneča! za emilijine zobke! Podpišem, pa čestitke za
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 9.11.2009 11:00:56
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 pa dobro jutro! eva je danes po 14 dneh šla spet v varstvo, zdej pa jst neki smrkam, pa še v grlu me neki žgečka. tako da vam namesto kavice, pošiljam veliko dozo vitamonov! Hvala , pa upam da te kaj ne zagrabi
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 9.11.2009 11:02:15
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Dobro jutro! Spali smo ,me tako križ boli,se prav vidi,kdaj Tilen dobro spi,ko jaz ne morem vstat.Smo pa še doma,če bo vse ok,samo danes in jutri še,ker je imel Tilen včeraj ponoči in zjutraj še drisko.Očitno mu virus ni ušel Danes grem v službo,jutri pa sem frej namesto nedelje,ko imamo inventuro. Zjutraj sem klicala v posvetovalnico za datum,pa pravi,da dobimo po pošti. V soboto smo šli dopoldne po nakupih in smo za Tilna kupili novo posteljo.Nejc pa dobi novo preden gre v šolo,tako malo višjo,spodaj pa pisalno mizo,Smo si že vse ogledali Je pa Tilna nakupovanje tako utrudilo,da je po kosuli zaspal skoraj za tri ure. Včeraj sva pa z Nejcem že začela za novoletne čestitke pripravljat,samo moram še kolaž papir in lepilo kupit. Jutri je plača pri nas in mislim,da mora pasti še en del regresa Še dobro,ker imava registracijo čez 14 dni. Najbolje,da bi kar prek spleta naredila novo polico Tally...do konca je še kar nekaj časa,da ne bo na koncu in je sedaj prstek kazala za bogega Tilna, naj se hitro pozdravi Pa tak cute avatar imaš
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 9.11.2009 11:04:06
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Jutro Spali smo ok, danes zjutraj pa sem ji pogledala, če ji slučajno kak zobek gre ven, ker se dokaj pogosto zbuja in sem skoraj prepričana da ji zgornje trojke rinejo ven, bomo videli. Tak se mi lušta nekam it, je v nedeljo fraj, pa nimam ideje. naj ji zobki hitro pokukajo ven Hvala, tak počasi rinejo ven , nas čaka še nekaj pestrih noči.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 9.11.2009 11:04:59
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Žalostna sem, ker imama z danes peto obletnico, on pa že od jutra dela, domov pa pride komaj okrog polnoči , klinc pa taka obletnica. Smo pa se odločili, da gremo ju3 nekam, pa sma oba brez idej, verjetno bomo na kako kosilo in kratki izlet vrezali. tudi miva sva imela v četrtek 7. obletnico, pa sem bila sama doma. je bilo pa zato v petek zvečer lepše pa iskrene čestitke ob obletnici! Hvala enako
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 9.11.2009 11:06:09
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 dobro jutro spali smo vredu, celo noč. Sem se pa zjutraj tako nasmejala, ko sem prišla v Nejčkovo sobo, da ga zbudim, pa bom delila še z vami. no zna pa tud lepo spat v veliki postelji. , kako je velik, mu definitivno zgleda bolj udobno na veliki postelji
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 9.11.2009 11:14:24
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Jutro Spali smo ok, danes zjutraj pa sem ji pogledala, če ji slučajno kak zobek gre ven, ker se dokaj pogosto zbuja in sem skoraj prepričana da ji zgornje trojke rinejo ven, bomo videli. Tak se mi lušta nekam it, je v nedeljo fraj, pa nimam ideje. naj ji zobki hitro pokukajo ven Hvala, tak počasi rinejo ven , nas čaka še nekaj pestrih noči. nam tudi manjkajo še 3- in 5- kice, zadnje čase ima spet veliko prste v ustih, nekaj se pripravlja
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 9.11.2009 11:25:48
|
|
|
|
jana81
|
danes pa pogrešam špelino in njen report od vikenda..
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 9.11.2009 11:48:03
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: tilči Dobro jutro! Spali smo ,me tako križ boli,se prav vidi,kdaj Tilen dobro spi,ko jaz ne morem vstat.Smo pa še doma,če bo vse ok,samo danes in jutri še,ker je imel Tilen včeraj ponoči in zjutraj še drisko.Očitno mu virus ni ušel Danes grem v službo,jutri pa sem frej namesto nedelje,ko imamo inventuro. Zjutraj sem klicala v posvetovalnico za datum,pa pravi,da dobimo po pošti. V soboto smo šli dopoldne po nakupih in smo za Tilna kupili novo posteljo.Nejc pa dobi novo preden gre v šolo,tako malo višjo,spodaj pa pisalno mizo,Smo si že vse ogledali Je pa Tilna nakupovanje tako utrudilo,da je po kosuli zaspal skoraj za tri ure. Včeraj sva pa z Nejcem že začela za novoletne čestitke pripravljat,samo moram še kolaž papir in lepilo kupit. Jutri je plača pri nas in mislim,da mora pasti še en del regresa Še dobro,ker imava registracijo čez 14 dni. Najbolje,da bi kar prek spleta naredila novo polico Tally...do konca je še kar nekaj časa,da ne bo na koncu in je sedaj prstek kazala za bogega Tilna, naj se hitro pozdravi Hvala za lepe želje.Danes je precej bolje,ni bilo driske,tudi apetit se mu je vrnil.Včeraj smo se cel dan borili,da je sploh kaj spravil vase,le zvečer je prosil za flaško,danes se pa najesti ne more,je že za včeraj noter prinesel Pa tak cute avatar imaš hvala za lepo preživeto nedeljo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 9.11.2009 11:48:48
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 danes pa pogrešam špelino in njen report od vikenda.. tudi jaz
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?