Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 8.11.2009 11:37:28
|
|
|
|
ledenka
|
jutro! danes ponoči je bila SAMO 1 BUDNICA jupiiiiijajajupija! kako ste? danes kuha moj brat, mamo praznovanje RD od nečakinje pa spet bom mela problem z mojim, da se spravimo od doma... eh, ti dedci. no comment. itak je neki tečen, pa slabo voljo naokoli stresa. da o tem, da bi morala skor na kolenih puzat včer pred njim, ker je za 15 min pazu na M, niti ne govorim. sem skočila sam do trgovine in se mi res ni dalo malega zraven vlačit - najbolj sovražim to, da greva po 3 malenkosti v trgovino, pa sam za slače nje in oblačenje porabim 15 min. grrrrrr!
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 8.11.2009 11:37:51
|
|
|
|
Dudica1
|
poki saj se mi je zdelo da tvoj ati majana te čist zastopim
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 8.11.2009 11:38:24
|
|
|
|
FLASK_A
|
Poki, pri nas je isto. Voziček- ali je ali pa ni v avtu. Vidim pa itak zadnji moment, ko je že prepozno. Zato imam vedno vrečo s sabo in jo noter napokam, če nimam vozeka Pa grem lahko komot kamorkoli.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 8.11.2009 11:39:27
|
|
|
|
pokica_
|
hehe Dudi. Midva sma oba marčevska-ribici, Anej je pa zdaj dvojček. Končno neka sprememba karakterja v družini.
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 8.11.2009 11:39:46
|
|
|
|
ledenka
|
jaz sem nabavila posebej marelo sam za v avto da se ne rabim ukvarjat z zlaganjem vozička.
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 8.11.2009 11:40:56
|
|
|
|
pokica_
|
Kako vrečo to imaš FLASKA? Jst mam kengorujčka, ampak žal moja hrbtenica ne prenese tega napora na hrbtu. Itak imam ta teden privat ortopeda, bo spet šlo najmanj 50€ za pregled,...kaj še pa kaj druga, če bom rabla kake injekcije?! Maaaaa!!! ledenka, naš PP se itak zlaga kot marela, to je najmanjši problem, sam kaj, ko gremo sem pa tja....pa je treba vse vn zlagat. nobena noče izdat današnjega jedilnega menija??? Kaj bote kuhale? Jst bi neke zrezke,...govejo juho mam iz skrinje, ko sem zadnjč skuhala valda 5 litrov juhe.
< Sporočilo je popravil pokica_ -- 8.11.2009 11:43:10 >
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 8.11.2009 11:44:39
|
|
|
|
pokica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Tole imam http://www.minimonkey.com/ Mi hrbet ne trpi, kul je uuuuuuuuu bemti sto mišuv!!! To pa mora bit odlična stvar!!! Si me navdušila. Kje pa to lahko kupim??? Pa cena???
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 8.11.2009 11:46:20
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_ IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Tole imam http://www.minimonkey.com/ Mi hrbet ne trpi, kul je uuuuuuuuu bemti sto mišuv!!! To pa mora bit odlična stvar!!! Si me navdušila. Kje pa to lahko kupim??? Pa cena??? KLIK
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 8.11.2009 11:48:57
|
|
|
|
pokica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: pokica_ IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Tole imam http://www.minimonkey.com/ Mi hrbet ne trpi, kul je uuuuuuuuu bemti sto mišuv!!! To pa mora bit odlična stvar!!! Si me navdušila. Kje pa to lahko kupim??? Pa cena??? KLIK Klik,...veš da bom lihkar naročila? :))) to je pa nekaj boljšega kar sem vidla za nošenje. Že naročam!
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 8.11.2009 11:49:24
|
|
|
|
FLASK_A
|
Kje boš naročila? A je ceneje kot če kupiš pri nas?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 8.11.2009 11:51:59
|
|
|
|
pokica_
|
bom kr v pikapolonici naročila sam še pogledam, da nimajo kje v naši trgovini ceneje kot 29€. Mal še pofirbcam, preden oddam naročilo. Še povej, kaj takega pametnega še imaš, za olajšanje "vzgoje" otrok???
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 8.11.2009 11:56:36
|
|
|
|
pokica_
|
Dejmo babe mal čvekat zdaj ko naš Anej spi!!! Je treba danes udart 200. stran in NOV DEL!!!
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 8.11.2009 12:11:08
|
|
|
|
lake
|
Taja je spala en urco, pa midva zraven. Zdej bo pa treba v trgvino po kruh. Za kosilo bo pa taka mal bolj bogata solatka, z šunko, kruzo, krompirjem... pa majoneznim prelivom, pa od včeri je še neki kure ostal.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 8.11.2009 12:19:02
|
|
|
|
majuška10
|
jutro!!! iz ekstrema v ekstrem... prej nismo spali nič, zadnja dva dni spimo kot bi imeli zimsko spanje... ne verjamem, da je vsega skupaj buden več kot 6 ur. sicer mi zdej prav paše, dokler se ne pozdravim... dejte rajši jutri odpret novi del, dons je nedelja
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 8.11.2009 12:19:30
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka jaz sem nabavila posebej marelo sam za v avto da se ne rabim ukvarjat z zlaganjem vozička. tud jaz mam tko pa ne rabim skrbet je v avtu al ni...se samo usedemo in gremo Smo pa že po kosilu ...T že spi glihkar pa gre še Maj
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 8.11.2009 12:20:47
|
|
|
|
lunica77
|
Poozdravljene! jaz vas redno berem že od nosečnosti, sicer 2 x sem se celo javila , več kot to pa ne. tudi mi imamo malega zmajčka, no u bistvu rok smo imeli 25.5. rodili smo se pa 3.6., Nik je imel pri 5-ih mes 7050 g in 65 cm.smo živahni in zdravi in počasi smo začeli z GH. Pokica_ne bi te rada strašila samo msilim da je bolje da se pripraviš...ker je moj nik kakšen teden zelo jokal smo ga peljali na urgenco kjer so mu vzeli vodo in kri in najprej so poskušali iz žil na rokah in smo ga vsi držali , seveda se je zelo pritoževal in ker mu niso uspeli najt žile so naju poslali ven in rekli da bodo probali vzeti iz glave.no po nekaj časa so naju poklicali da so poskušali 2 x iz glave in da ni šlo in na koncu so mu vzeli iz pete.tako da ne vem, iz prstka niso niti poskušali.tako da, pripravi se na vse in bolje je da tega ne gledaš, saj njim ni v bistvu nič je pa grozno za gledat. u glavnem hvala vam vsem za uporabne nasvete ki jih pišete in zelo zelo fino vas je brat:)! ostanite še naprej take:)prov popestrite mi dan z vašim pisanjem!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 8.11.2009 12:22:56
|
|
|
|
Dudica1
|
LUNICA77 saj se lahko kaj več javiš...drugače pa pozdravljena! aja pri nas v našem ZD vzamejo kri iz prstka
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 8.11.2009 12:38:01
|
|
|
|
Anonimen
|
lunica, oglasi se še! Urbanček se je danes končno odločil izprazniti črevesje... da ne rečem, koliko je bilo tega blata po 2 dnevih zatišja!!! za celo kovačevo pest! in ga brišem in pripravljam za novo pleničko pa se mulček odloči, da bo kakal naprej... sem kar menjala robčke pod njegovo rito... še za drugo kovačevo pest! pa me čudi, ker ni imel nič napetega trebuščka... le kje je hranil toliko??? no, sicer ne vem, če je to za nedeljsko temo,... mi uživamo spet doma... se nam prav nikamor ne da; pa kaj je z nami?!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 8.11.2009 12:40:28
|
|
|
|
Dudica1
|
Mi pa dobimo obiske in se bodo otroci spet malo zamotili ...in mi imeli malo miru za pogovarjanje
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 8.11.2009 12:41:02
|
|
|
|
Dudica1
|
AJA NOV DEL JE PRIPRAVLJEN TAKO DA NAČVEKEJMO ŠE TE 3 STRANI
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 8.11.2009 12:42:01
|
|
|
|
Anonimen
|
tudi Oskarju so do sedaj vedno odvzeli kri iz prstka (izjemoma v porodnišnici, ko vzamejo iz pete)... ne vem pa, kako je, če potrebujejo "večjo" količino... pokica_ bolje, da o tem ne premišljuješ preveč... običajno pa otroci (tako mali) ne jokajo, če se jim jemlje iz prstka (mislim, da nimajo še tolikšne povezave živcev ali kaj,...) če boš mirna ti, bo po vsej verjetnosti tudi otrok.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 8.11.2009 12:53:27
|
|
|
|
Dudica1
|
se strinjam z K.TJO Če si ti živčen bo otrok tudi...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 8.11.2009 12:54:41
|
|
|
|
pokica_
|
hvala za info in nasvete. Ma moram bit zraven, mi srce ne dopušča da ga samga pustim, pa še oba boma šla not, ...že vidim kako grozno bo vse skup.
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 8.11.2009 12:57:51
|
|
|
|
Anonimen
|
mi gremo kar ven, da se preluftamo...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?