|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :))
8.11.2009 5:04:33   
suzy85
IZVIRNO SPOROČILO: nia5

Jutro user posted image
Spali smo ok, danes zjutraj pa sem ji pogledala, če ji slučajno kak zobek gre ven, ker se dokaj pogosto zbuja in sem skoraj prepričana da ji zgornje trojke rinejo ven, bomo videli.
Tak se mi lušta nekam it, user posted image je v nedeljo fraj, pa nimam ideje.

naj ji zobki hitro pokukajo ven user posted image user posted image user posted image user posted image

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 3726
8.11.2009 5:05:26   
suzy85
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

malo sem brala debate o cepljenju proti tej novi gripi. se bo katera cepila in dala cepiti tudi otroke?

Jaz se sigurno ne bom, ker se tudi za navadno nisem nikoli, prebolela pa je tudi nisem. Otroke ne bom dala cepit, bom malo počakala, da vidim kako bo s tem cepivom.
Drugače pa je Andraž že prebolel ta novo gripo, so me včeraj klicali iz ZD, da je bil bris +user posted image . Simptomi so bili dokal blagi, le v ponedeljek sva šla do dr, ker je fasal vročino , hud glavobol in hude bolečine v nogah. V torek pa je bil kot novuser posted image user posted image user posted image

no, samo da je zdaj ok! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 3727
8.11.2009 5:08:17   
suzy85

Žalostna sem, ker imama z user posted image danes peto obletnico, on pa že od jutra dela, domov pa pride komaj okrog polnoči user posted image , klinc pa taka obletnica.
Smo pa se odločili, da gremo ju3 nekam, pa sma oba brez idej, verjetno bomo na kako kosilo in kratki izlet vrezali.

tudi miva sva imela v četrtek 7. obletnico, pa sem bila sama doma. je bilo pa zato v petek zvečer lepše user posted image

pa iskrene čestitke ob obletnici!

user posted image

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 3728
8.11.2009 5:13:05   
suzy85
pa dobro jutro!
jst sm že pokonci, ker moram za knjige user posted image . mam naslednji pon zagovor, jutri pa moram v mb, da se zmenim za izpite in diplomo.

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 3729
8.11.2009 8:05:01   
Srčekgirll
Jutro!

Spanje, počutje:user posted image
Vreme:user posted image
Čestitke obema za obletniceuser posted image user posted image

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 3730
8.11.2009 20:10:18   
tally
čer

kako ste kaj? mi smo kr ok, Emilija je HB zdrava in uživa v vrtcu, zobki so ji končno pokukali vn in jih ima zaenkrat 16. spimo pa tko tko. ko je bila manjša je bolj spala ponočiuser posted image , zdej se zbudi tudi 10x na noč in spije ogromne količine čaja po 3 flaške tko da bom mogla glede tega ukrepat ker sigurno ni toliko žejna zrak pa tudi nimamo suh.

jaz sem tudi ok.bebica brca in to ful . 3.11. sem imela MF in je naši user posted image zrastel lulček user posted image tako da po novem pričakujemo user posted image , itak pa bomo ziher zvedli ko pride vn user posted image .

nama je pa itak vseeno samo, da bo zdravo pa bova zadovoljna.

sem zasledila da imamo novo user posted image , SG čestitke, mirno nosečnost ti želim in zdravo štručko na koncu.

tako, da me ne pozabite user posted image , grem še malo pred TV pol pa spat..........
lahko noč in mirne sanje

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 3731
9.11.2009 7:13:47   
suzy85
IZVIRNO SPOROČILO: tally
jaz sem tudi ok.bebica brca in to ful . 3.11. sem imela MF in je naši user posted image zrastel lulček user posted image tako da po novem pričakujemo user posted image , itak pa bomo ziher zvedli ko pride vn user posted image .

user posted image  že zdej vas preseneča!

user posted image  za emilijine zobke!

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 3732
9.11.2009 7:16:31   
suzy85
pa dobro jutro!
eva je danes po 14 dneh šla spet v varstvo, zdej pa jst neki smrkam, pa še v grlu me neki žgečka.
tako da vam namesto kavice, pošiljam veliko dozo vitamonov! user posted image
user posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 3733
9.11.2009 8:13:52   
tilči
Dobro jutro!

Spali smo user posted image ,me tako križ boli,se prav vidi,kdaj Tilen dobro spi,ko jaz ne morem vstat.Smo pa še doma,če bo vse ok,samo danes in jutri še,ker je imel Tilen včeraj ponoči in zjutraj še drisko.Očitno mu virus ni ušeluser posted image
Danes grem v službo,jutri pa sem frej namesto nedelje,ko imamo inventuro.
Zjutraj sem klicala v posvetovalnico za datum,pa pravi,da dobimo po pošti.
V soboto smo šli dopoldne po nakupih in smo za Tilna kupili novo posteljo.Nejc pa dobi novo preden gre v šolo,tako malo višjo,spodaj pa pisalno mizo,Smo si že vse ogledaliuser posted image
Je pa Tilna nakupovanje tako utrudilo,da je po kosuli zaspal skoraj za tri ure.

Včeraj sva pa z Nejcem že začela za novoletne čestitke pripravljat,samo moram še kolaž papir in lepilo kupit.

Jutri je plača pri nas in mislim,da mora pasti še en del regresauser posted image Še dobro,ker imava registracijo čez 14 dni.user posted image Najbolje,da bi kar prek spleta naredila  novo polico

Tally...do konca je še kar nekaj časa,da ne bo na koncu user posted image  in je sedaj prstek kazalauser posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 3734
9.11.2009 8:18:42   
jana81
dobro jutro

spali smo vredu, celo noč. Sem se pa zjutraj tako nasmejala, ko sem prišla v Nejčkovo sobo, da ga zbudim, pa bom delila še z vami.

user posted image

no zna pa tud lepo spat v veliki postelji.
user posted image

< Sporočilo je popravil jana81 -- 9.11.2009 8:20:01 >

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 3735
9.11.2009 8:22:35   
kasso
tally user posted image user posted image user posted image superca za user posted image

Nova gripa, ja meni se zdi to vse maslo farmacije....cepljenje...mi se za gripo še nikoli nismo in se tudi za novo ne bomo. Tista ženska, ki je umrla za novo gripo je bila na kemoterapiji, tako da bi lahko umrla tudi če bi fasala prehlad, ker se itak ve, da bolniki, ki se zdravijo s kemoterapijo so zelo rizična skupina že za najmanjši prehlad...
Zakaj pa ne povejo, koliko jih je v tem času umrlo zaradi navadne gripeuser posted image

Estrella, a tudi v vaše rovte je že zašla. user posted image user posted image za Andraža, da jo je hitro prebolel.

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 3736
9.11.2009 8:24:04   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

dobro jutro

spali smo vredu, celo noč. Sem se pa zjutraj tako nasmejala, ko sem prišla v Nejčkovo sobo, da ga zbudim, pa bom delila še z vami.

user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3737
9.11.2009 8:40:57   
suzy85

dobro jutro

user posted image

user posted image

no, vidiš, da je že pripravljen na veliko posteljo! user posted image  zgleda, da mu je kinderpet že premajhen! user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3738
9.11.2009 8:58:28   
jana81

dobro jutro

user posted image

user posted image

no, vidiš, da je že pripravljen na veliko posteljo! user posted image  zgleda, da mu je kinderpet že premajhen! user posted image

ja bog ve kje bi ga pol našla zjutraj ležat, zraven postle na tleh user posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 3739
9.11.2009 10:58:58   
nia5
Jutro user posted image
Včeraj smo si šli privoščit lignje v mb user posted image , pol pa smo hoteli v Europark in je bilo zaprto (inventura), Qlandija zaprta user posted image ...ma nimamo sreče.
Počasi bo treba začet darila kupovat za božič, si že zdaj razbijam glavo kaj za koga in gre počasi user posted image . Lani, kot vsa leta do zdaj, sma vedno zadnji hip letala po trgovinah, letos pa sem rekla, da boma začela vse skupaj malo prej, pa še stroški se bodo razdelili na dva meseca. Za moje že vem kaj, za ostale pa se mi še ne sanja.

21.05.2008 nama je življenje za vedno polepšala najina pikica Nia.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3740
9.11.2009 11:00:02   
nia5

IZVIRNO SPOROČILO: tally

user posted image  že zdej vas preseneča!

user posted image  za emilijine zobke!

Podpišem, pa čestitke za user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 3741
9.11.2009 11:00:56   
nia5

pa dobro jutro!
eva je danes po 14 dneh šla spet v varstvo, zdej pa jst neki smrkam, pa še v grlu me neki žgečka.
tako da vam namesto kavice, pošiljam veliko dozo vitamonov! user posted image
user posted image

Hvala user posted image , pa upam da te kaj ne zagrabi user posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 3742
9.11.2009 11:02:15   
nia5
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

Dobro jutro!

Spali smo user posted image ,me tako križ boli,se prav vidi,kdaj Tilen dobro spi,ko jaz ne morem vstat.Smo pa še doma,če bo vse ok,samo danes in jutri še,ker je imel Tilen včeraj ponoči in zjutraj še drisko.Očitno mu virus ni ušeluser posted image
V soboto smo šli dopoldne po nakupih in smo za Tilna kupili novo posteljo.Nejc pa dobi novo preden gre v šolo,tako malo višjo,spodaj pa pisalno mizo,Smo si že vse ogledaliuser posted image

Včeraj sva pa z Nejcem že začela za novoletne čestitke pripravljat,samo moram še kolaž papir in lepilo kupit.

Jutri je plača pri nas in mislim,da mora pasti še en del regresauser posted image Še dobro,ker imava registracijo čez 14 dni.user posted image Najbolje,da bi kar prek spleta naredila  novo polico

Tally...do konca je še kar nekaj časa,da ne bo na koncu user posted image  in je sedaj prstek kazalauser posted image

user posted image user posted image user posted image za bogega Tilna, naj se hitro pozdravi

Pa tak cute avatar imaš user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 3743
9.11.2009 11:04:06   
nia5

Jutro user posted image
Spali smo ok, danes zjutraj pa sem ji pogledala, če ji slučajno kak zobek gre ven, ker se dokaj pogosto zbuja in sem skoraj prepričana da ji zgornje trojke rinejo ven, bomo videli.

naj ji zobki hitro pokukajo ven user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala, tak počasi rinejo ven user posted image , nas čaka še nekaj pestrih noči.

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 3744
9.11.2009 11:04:59   
nia5

Žalostna sem, ker imama z user posted image danes peto obletnico, on pa že od jutra dela, domov pa pride komaj okrog polnoči user posted image , klinc pa taka obletnica.
Smo pa se odločili, da gremo ju3 nekam, pa sma oba brez idej, verjetno bomo na kako kosilo in kratki izlet vrezali.

tudi miva sva imela v četrtek 7. obletnico, pa sem bila sama doma. je bilo pa zato v petek zvečer lepše user posted image

pa iskrene čestitke ob obletnici!

user posted image

Hvala enako user posted image user posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 3745
9.11.2009 11:06:09   
nia5

dobro jutro

user posted image

user posted image

user posted image , kako je velik, mu definitivno zgleda bolj udobno na veliki postelji user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3746
9.11.2009 11:14:24   
jana81

Jutro user posted image

Hvala, tak počasi rinejo ven user posted image , nas čaka še nekaj pestrih noči.

nam tudi manjkajo še 3- in 5- kice, zadnje čase ima spet veliko prste v ustih, nekaj se pripravlja user posted image

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 3747
9.11.2009 11:25:48   
jana81
danes pa pogrešam špelino in njen report od vikenda..

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3748
9.11.2009 11:48:03   
tilči

IZVIRNO SPOROČILO: tilči

Dobro jutro!

user posted image user posted image user posted image za bogega Tilna, naj se hitro pozdravi
Hvala za lepe želje.Danes je precej bolje,ni bilo driske,tudi apetit se mu je vrnil.Včeraj smo se cel dan borili,da je sploh kaj spravil vase,le zvečer je prosil za flaško,danes se pa najesti ne more,je že za včeraj noter prineseluser posted image
Pa tak cute avatar imaš user posted image

hvala

user posted image user posted image user posted image  za lepo preživeto nedeljo

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 3749
9.11.2009 11:48:48   
tilči

danes pa pogrešam špelino in njen report od vikenda..

tudi jaz

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?