Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 6.11.2009 18:50:12
|
|
|
|
ly117
|
Jaz sem pa misla jutri likat, ker že prelagam od prejšne sobote, pa spet ne bo nič iz tega. Sma z L sama. Gre ata na turnir.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 6.11.2009 18:52:16
|
|
|
|
rina22
|
Jaz sem pa zlikala, samo mam tako stanovanje že, da mi ju3 ne pobegne pospravljanje Pa še moj je doma, da mi bo pomagal. Je treba izkoristit, a ne? Mava tak zmenjeno, da vsak nekaj pospravi, oz. spuca. Ko en dela, ma drug Timejo in potem se menjava Ja, ja, odkar imava Timejo, je vse drugače
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 6.11.2009 18:53:12
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Jaz sem pa misla jutri likat, ker že prelagam od prejšne sobote, pa spet ne bo nič iz tega. Sma z L sama. Gre ata na turnir. Ne sekiraj se, saj te bodo počakale Bo že... saj še je nedelja,...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 6.11.2009 18:55:12
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Jaz sem pa misla jutri likat, ker že prelagam od prejšne sobote, pa spet ne bo nič iz tega. Sma z L sama. Gre ata na turnir. Ne sekiraj se, saj te bodo počakale Bo že... saj še je nedelja,... Se ne sekira, to pa da bo počakalo pa vem. Se nažalost nič od sebe ne naredi. V nedeljo pa mi ponavadi ni. Pa saj bo.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 6.11.2009 18:58:03
|
|
|
|
rina22
|
Saj vem, da veš. Samo malo sem te hotla potolažit
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 6.11.2009 19:01:36
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Saj vem, da veš. Samo malo sem te hotla potolažit Hvala.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 6.11.2009 19:01:55
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Jaz sem ga enkrat vidla v C&A. Kak se je gledo v ogledalu Si je neko jakno al nekaj po moje kupoval. Mi je kar slabo ratalo pa sem raje kar takoj šla na svež zrak njegova žena dela v C&A
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 6.11.2009 19:02:43
|
|
|
|
ly117
|
Me bolj moti da bom do popoldneva spet sama z L. Saj ne da sem skoz. Samo........... eh brezveze vglavnem.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 6.11.2009 19:05:23
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Jaz sem ga enkrat vidla v C&A. Kak se je gledo v ogledalu Si je neko jakno al nekaj po moje kupoval. Mi je kar slabo ratalo pa sem raje kar takoj šla na svež zrak njegova žena dela v C&A Sem slišala, ja. MI je enkart ena kolegica rekla, če vem Samo jaz je še nisem opazila No, če priznam, niti nisem take pozornosti polagala IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Me bolj moti da bom do popoldneva spet sama z L. Saj ne da sem skoz. Samo........... eh brezveze vglavnem. Vem, kak je to..... Te čist razumem, verjemi. Jaz sem si prav oddahnila, da bo moj ju3 cel dan doma Čeprav boma - ČISTILA
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 6.11.2009 19:05:43
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Me bolj moti da bom do popoldneva spet sama z L. Saj ne da sem skoz. kaj bi pa tej naredle v mojem primeru ko sem skozi sama...
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 6.11.2009 19:08:53
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Me bolj moti da bom do popoldneva spet sama z L. Saj ne da sem skoz. kaj bi pa tej naredle v mojem primeru ko sem skozi sama... Meni bi se verjetno kar odpeljalo Ko sem rodila, sva bili z malo dosti sami - samo smo takrat bili pri mojih doma (sva šla junija, julija in avgusta k našim), pa sem imela v bistvu starše pri roki, ampak ni to to. Zdaj pa, ko sem sama... Saj mi ni težko, ampak sem vseeno vesela, ko je doma Vsaj takrat, ko je lahko. Najbolj me razjezi, ko bi lahko bil doma, on pa lepo gre delat Ko mu sploh ne bi blo treba. Saj vem - ma rad svoje delo. Pa še vsak eur prav pride. Moram potrpet
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 6.11.2009 19:20:11
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Me bolj moti da bom do popoldneva spet sama z L. Saj ne da sem skoz. kaj bi pa tej naredle v mojem primeru ko sem skozi sama... Saj vem botrca. Imam depresiven teden. Sem že včeraj napisala da me verjetno daje PMS. Pa ta teden tak depresivno deluje. Aja, eno je delo, drugo pa zabava. Pa naj gre če mu je v veselje, da nebo pomote.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 6.11.2009 19:22:45
|
|
|
|
rina22
|
ly117, tudi taki dnevi pridejo. Tudi mene se nekaj loteva.. Pa ne vem, če tudi PMS ali pa kaj drugega Upam, da ti bo kmalu bolje Pa še za vse tiste, ki ste veliko same
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 6.11.2009 19:25:34
|
|
|
|
rina22
|
Nič, grem jaz počasi.. Upam, da se bo kmalu zbudla, da jo okopam Uživajte in fajn čvekajte Če bom utegnila, se vam kaj pridružim Če pa me več ne bo gor, pa lepo in mirno noč ter sladke sanje
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 6.11.2009 19:42:46
|
|
|
|
nebo
|
Rubin - ne zokenčkov pa res nisem likala.... Ok jutri pridem vsem spucat in zlikat, ni blema, samo 6 EUR imam na uro...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 6.11.2009 19:51:29
|
|
|
|
nebo
|
Mi3 smo tudi nonstop sami, danes cel dan, celo noč, v nedeljo cel dan....pa da vam povem, da je imel moj sedaj 18 dni dopusta in mi PRAV PAŠE BITI MALO SAM DOMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!! Grem dat Roka na joškico...mogoče še kaj pridem...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 6.11.2009 20:24:43
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Imate doma pom.stroj? Kak je to fajn stvar... . ah, seveda. Ampak meni je bilo umivanje posode na roke dost večji užitek. Tak da zarad mene ga nebi rabli imet
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 6.11.2009 20:24:44
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 tasa_m, tudi Timeja danes nekak noče spat, je že skoraj cel dan tečka (spet ). No, palo prej se je najedla, zdaj pa veselo ovčke šteje No, bomo vidli, kak dolgo bo trajalo Potem pa kopat in potem crkljanje in dialogi, monologi,... bomo vidli, kak dolgo bo danes zdržala, prej ko bo zaspala Lija danes ni praktično spala nič Pa je bila FULL utrujena, ampak spala pa nebo, ker drugače lahko kaj zamudi Spi pa že od nekaj čez 19 uro. Upam, da čim dlje..
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 6.11.2009 20:24:46
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo Ojla, jojojoj kako me danes boli glava....si ravno kavo kuham in berem vaše zanimive čveke....in vidim, da ste kar pridne... Ej kje pa je Elevitka, kaj je z njo? Se kaj javi komu? Pa Biba? Kje pa je naša Cristiana, je tudi že kar precej časa ni bilo?? da glavobol mine! Z elevitko se tu pa tam slišiva ja... Christiano pa sem zadnjič videla v Leclerku, kak je Klara Gloria lepa IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Atek pa hrani Lukeca. Je pa mlečno kašico. bravo ati. Naš ati pa spi
< Sporočilo je popravil tasa_m -- 6.11.2009 20:27:39 >
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 6.11.2009 20:24:48
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo Jaz pa moram zložit zokne, sem likala, ostali so še zokenčki..pridite pomagat...dam za pivce... a še vedno daš za pivce?? Te pridem
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 6.11.2009 20:25:45
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Jaz sem pa misla jutri likat, ker že prelagam od prejšne sobote, pa spet ne bo nič iz tega. Sma z L sama. Gre ata na turnir. jaz pa danes, pa mi nekako ni. Z kartanjem nebo nič, tak da...ni pa mi za likat. Samo se bom mogla spravit, ker bo vedno večji kup in vedno težje bom cuj šla!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 6.11.2009 20:26:20
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Jaz sem pa zlikala, samo mam tako stanovanje že, da mi ju3 ne pobegne pospravljanje Pa še moj je doma, da mi bo pomagal. Je treba izkoristit, a ne? Mava tak zmenjeno, da vsak nekaj pospravi, oz. spuca. Ko en dela, ma drug Timejo in potem se menjava Ja, ja, odkar imava Timejo, je vse drugače hujše kot imamo mi, ni mogoče imet Pr nama pa grem jaz na sprehod z Lijo, ata pa pospravlja. Samo zdaj že dolgo ni, ker je več ali manj v soboto delal. Jutri pa je fraj, ampak nebomo pucali..bom že enkrat med tednom. Jutri gremo v Jarenino na fuzbal, če bo lepo vreme
< Sporočilo je popravil tasa_m -- 6.11.2009 20:27:23 >
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 6.11.2009 20:36:56
|
|
|
|
marta82
|
Čer punce. Samo pozdravim vas in kar v naprej želim lahko noč. Me je nekaj migrena napadla popoldan pa mi je še malo slabo. Tak do nočko.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 6.11.2009 20:41:27
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Čer punce. Samo pozdravim vas in kar v naprej želim lahko noč. Me je nekaj migrena napadla popoldan pa mi je še malo slabo. Tak do nočko.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 6.11.2009 20:42:20
|
|
|
|
tasa_m
|
Danes pa tudi jaz nebom klepetala z vami. Grem likat sem se odločila, da bolje zdaj kot pa spet prelagam na jutri..itak bo me čakal kup, samo vedno večji. Lahko noč in prijeten čvek !
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.