|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke VI. del
6.11.2009 18:50:12   
ly117
Jaz sem pa misla jutri likat, ker že prelagam od prejšne sobote, pa spet ne bo nič iz tega. Sma z L sama. Gre ata na turnir. user posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 1251
6.11.2009 18:52:16   
rina22
Jaz sem pa zlikala, samo mam tako stanovanje že, da mi ju3 ne pobegne pospravljanjeuser posted image user posted image user posted image Pa še moj je doma, da mi bo pomagal. Je treba izkoristit, a ne?user posted image user posted image user posted image   Mava tak zmenjeno, da vsak nekaj pospravi, oz. spuca. Ko en dela, ma drug Timejo in potem se menjavauser posted image user posted image user posted image

Ja, ja, odkar imava Timejo, je vse drugačeuser posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 1252
6.11.2009 18:53:12   
rina22
IZVIRNO SPOROČILO: ly117

Jaz sem pa misla jutri likat, ker že prelagam od prejšne sobote, pa spet ne bo nič iz tega. Sma z L sama. Gre ata na turnir. user posted image

Ne sekiraj se, saj te bodo počakaleuser posted image Bo že... saj še je nedelja,...

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 1253
6.11.2009 18:55:12   
ly117
IZVIRNO SPOROČILO: rina22

Ne sekiraj se, saj te bodo počakaleuser posted image Bo že... saj še je nedelja,...

Se ne sekira, to pa da bo počakalo pa vem. Se nažalost nič od sebe ne naredi. user posted image V nedeljo pa mi ponavadi ni. Pa saj bo.user posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 1254
6.11.2009 18:58:03   
rina22
Saj vem, da veš. Samo malo sem te hotla potolažituser posted image user posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 1255
6.11.2009 19:01:36   
ly117

Saj vem, da veš. Samo malo sem te hotla potolažituser posted image user posted image

Hvala. user posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 1256
6.11.2009 19:01:55   
botrca

Jaz sem ga enkrat vidla v C&A. Kak se je gledo v ogledaluuser posted image user posted image user posted image user posted image Si je neko jakno al nekaj po moje kupoval. Mi je kar slabo ratalo pa sem raje kar takoj šla na svež zrakuser posted image user posted image user posted image user posted image

njegova žena dela v C&A user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 1257
6.11.2009 19:02:43   
ly117
Me bolj moti da bom do popoldneva spet sama z L. Saj ne da sem skoz. Samo........... eh brezveze vglavnem. user posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 1258
6.11.2009 19:05:23   
rina22
IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Jaz sem ga enkrat vidla v C&A. Kak se je gledo v ogledaluuser posted image user posted image user posted image user posted image Si je neko jakno al nekaj po moje kupoval. Mi je kar slabo ratalo pa sem raje kar takoj šla na svež zrakuser posted image user posted image user posted image user posted image

njegova žena dela v C&A user posted image

Sem slišala, ja. MI je enkart ena kolegica rekla, če vemuser posted image Samo jaz je še nisem opazilauser posted image No, če priznam, niti nisem take pozornosti polagalauser posted image

Me bolj moti da bom do popoldneva spet sama z L. Saj ne da sem skoz. Samo........... eh brezveze vglavnem. 

Vem, kak je to..... Te čist razumem, verjemi. Jaz sem si prav oddahnila, da bo moj ju3 cel dan domauser posted image Čeprav boma - ČISTILAuser posted image user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1259
6.11.2009 19:05:43   
botrca

Me bolj moti da bom do popoldneva spet sama z L. Saj ne da sem skoz.

kaj bi pa tej naredle v mojem primeru ko sem skozi sama...user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 1260
6.11.2009 19:08:53   
rina22

Meni bi se verjetno kar odpeljalouser posted image user posted image user posted image Ko sem rodila, sva bili z malo dosti sami - samo smo takrat bili pri mojih doma (sva šla junija, julija in avgusta k našim), pa sem imela v bistvu starše pri roki, ampak ni to to. Zdaj pa, ko sem sama... Saj mi ni težko, ampak sem vseeno vesela, ko je domauser posted image Vsaj takrat, ko je lahko. Najbolj me razjezi, ko bi lahko bil doma, on pa lepo gre delatuser posted image Ko mu sploh ne bi blo treba. Saj vem - ma rad svoje delo. Pa še vsak eur prav pride. Moram potrpetuser posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1261
6.11.2009 19:20:11   
ly117

Saj vem botrca.
Imam depresiven teden. Sem že včeraj napisala da me verjetno daje PMS. Pa ta teden tak depresivno deluje.
Aja, eno je delo, drugo pa zabava. Pa naj gre če mu je v veselje, da nebo pomote.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1262
6.11.2009 19:22:45   
rina22
ly117, tudi taki dnevi pridejo. Tudi mene se nekaj loteva.. Pa ne vem, če tudi PMS ali pa kaj drugegauser posted image user posted image user posted image Upam, da ti bo kmalu boljeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa še za vse tiste, ki ste veliko sameuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 1263
6.11.2009 19:25:34   
rina22
Nič, grem jaz počasi.. Upam, da se bo kmalu zbudla, da jo okopamuser posted image

Uživajte in fajn čvekajteuser posted image user posted image user posted image Če bom utegnila, se vam kaj pridružimuser posted image

Če pa me več ne bo gor, pa lepo in mirno noč ter sladke sanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 1264
6.11.2009 19:42:46   
nebo
Rubin - ne zokenčkov pa res nisem likala....user posted image user posted image user posted image

Ok jutri pridem vsem spucat in zlikat, ni blema, samo 6 EUR imam na uro...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 1265
6.11.2009 19:51:29   
nebo
Mi3 smo tudi nonstop sami, danes cel dan, celo noč, v nedeljo cel dan....pa da vam povem, da je imel moj sedaj 18 dni dopusta in mi PRAV PAŠE BITI MALO SAM DOMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!user posted image user posted image

Grem dat Roka na joškico...mogoče še kaj pridem...

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 1266
6.11.2009 20:24:43   
tasa_m
Imate doma pom.stroj? Kak je to fajn stvar...user posted image .
ah, seveda. Ampak meni je bilo umivanje posode na roke dost večji užitek. Tak da zarad mene ga nebi rabli imet user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1267
6.11.2009 20:24:44   
tasa_m
tasa_m, tudi Timeja danes nekak noče spat, je že skoraj cel dan tečka (spetuser posted image user posted image ). No, palo prej se je najedla, zdaj pa veselo ovčke štejeuser posted image No, bomo vidli, kak dolgo bo trajalouser posted image Potem pa kopat in potem crkljanje in dialogi, monologi,... bomo vidli, kak dolgo bo danes zdržala, prej ko bo zaspalauser posted image

Lija danes ni praktično spala nič user posted image Pa je bila FULL utrujena, ampak spala pa nebo, ker drugače lahko kaj zamudi user posted image
Spi pa že od nekaj čez 19 uro. Upam, da čim dlje..

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 1268
6.11.2009 20:24:46   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: nebo

Ojla, jojojoj kako me danes boli glava....si ravno kavo kuham in berem vaše zanimive čveke....in vidim, da ste kar pridne...

Ej kje pa je Elevitka, kaj je z njo? Se kaj javi komu? Pa Biba?

Kje pa je naša Cristiana, je tudi že kar precej časa ni bilo??
user posted image user posted image user posted image da glavobol mine!
Z elevitko se tu pa tam slišiva ja... user posted image
Christiano pa sem zadnjič videla v Leclerku, kak je Klara Gloria lepa user posted image

Atek pa hrani Lukeca.  Je pa mlečno kašico. 
bravo ati.user posted image
Naš ati pa spi user posted image

< Sporočilo je popravil tasa_m -- 6.11.2009 20:27:39 >

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 1269
6.11.2009 20:24:48   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: nebo

Jaz pa moram zložit zokne, sem likala, ostali so še zokenčki..pridite pomagat...dam za pivce...
a še vedno daš za pivce?? user posted image Te pridem user posted image

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 1270
6.11.2009 20:25:45   
tasa_m

jaz pa danes, pa mi nekako ni.
Z kartanjem nebo nič, tak da...ni pa mi za likat. Samo se bom mogla spravit, ker bo vedno večji kup in vedno težje bom cuj šla! user posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 1271
6.11.2009 20:26:20   
tasa_m

Jaz sem pa zlikala, samo mam tako stanovanje že, da mi ju3 ne pobegne pospravljanjeuser posted image user posted image user posted image Pa še moj je doma, da mi bo pomagal. Je treba izkoristit, a ne?user posted image user posted image user posted image   Mava tak zmenjeno, da vsak nekaj pospravi, oz. spuca. Ko en dela, ma drug Timejo in potem se menjavauser posted image user posted image user posted image

Ja, ja, odkar imava Timejo, je vse drugačeuser posted image

hujše kot imamo mi, ni mogoče imet user posted image
Pr nama pa grem jaz na sprehod z Lijo, ata pa pospravlja. Samo zdaj že dolgo ni, ker je več ali manj v soboto delal. Jutri pa je fraj, ampak nebomo pucali..bom že enkrat med tednom. Jutri gremo v Jarenino na fuzbal, če bo lepo vreme user posted image

< Sporočilo je popravil tasa_m -- 6.11.2009 20:27:23 >

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 1272
6.11.2009 20:36:56   
marta82
Čer punce. Samo pozdravim vas in kar v naprej želim lahko noč. Me je nekaj migrena napadla popoldan pa mi je še malo slabo. Tak do nočko.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1273
6.11.2009 20:41:27   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: marta82

Čer punce. Samo pozdravim vas in kar v naprej želim lahko noč. Me je nekaj migrena napadla popoldan pa mi je še malo slabo. Tak do nočko.
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 1274
6.11.2009 20:42:20   
tasa_m
Danes pa tudi jaz nebom klepetala z vami.
Grem likat sem se odločila, da bolje zdaj kot pa spet prelagam na jutri..itak bo me čakal kup, samo vedno večji.

Lahko noč in prijeten čvek ! user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.