|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 5. del
6.11.2009 14:20:51   
lake
Ja mislm da je tm, nisem pa zihr, vem da so se mogl izselt iz ulice stare pravde, samo kam so pa šli pa ne vem čist zihr. Se bom pozanimala če hočeš. 

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4551
6.11.2009 14:22:20   
Dudica1
ja napotnco sm mogla na zaloško poslat...

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 4552
6.11.2009 14:24:37   
maja1488
OK potem v četrtek pred Lidlom. Dudi, dej pridi še ti, ker maš izkušnje z ruvanjem, pa nam boš pomagala a prou?

Zaenkrat: Zoja10, Leela, dudica in Maja

KatMat, Flaška. Oliva?

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4553
6.11.2009 14:45:42   
eelyy

Evo sem šla v lekarno(po sirup prospen proti kašlju,pa kupila sem še novalac2 pa še eno škatlo 1)...bomo začeli uvajati!Sem uprašala,če mogoče pri njih prodajajo svečke za kašelj....me je tok čukasto gledala...sploh neve,da obstajajouser posted image ,sem še v dm šla(po šampon,babylove kašico in babylove sok od 4 mesca naprej)in je šlo 30 eurov!

zoja10;hehe tian ni priden je preveč razvajen in je preveč rad v rokahuser posted image sem začela pospravljat kopalnico...se je začel cmerat in ni hotel v gugalnik,ma nikamer.....tako da sem ga nekako uspavalauser posted image ,drugače pa res komaj posesam pa nardim kosilo,kokr ker dan ga pičiuser posted image !

cveka;no zdej sem js na maratonu za pospravljanjeuser posted image

dudi;hvala za slikco za seznamček!Če sem te prav razumela če nardim(200ml......potem dam 170ml normalne novalac 1 in samo eno merico(30ml)pa 2 nov.???
Aha.....mislim pa Maj ni imel krčev ali kakšnega zvijanja(misliš,da nebo nič narobe,če mu dam čez kakšno uro,ker bo proti večeru in da nebom,kot zombiuser posted image )

Grem špagete s tuno delat..njamiuser posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4554
6.11.2009 14:48:38   
eelyy

Aha jst bi se z veslejem enkrat dobila z vami...sam se res neupam tok daleč z avtom sama z T.
Ker hiter postane zoper,če ne zaspi in bi mogla 100 ustavljat....

(odgovor članu eelyy)
Neposredna povezava do sporočila: 4555
6.11.2009 14:49:04   
lake
Men je P. drugače rekla, tko da jst Aptamil drugače uvajam, in sicer vsak dan en cel obrok 2-jke več. Dons bo dobila dve flaški, jutri tri... 

(odgovor članu eelyy)
Neposredna povezava do sporočila: 4556
6.11.2009 14:49:48   
Blueeyes

IZVIRNO SPOROČILO: eelyy
Grem špagete s tuno delat..njamiuser posted image

mmmmmmmmmmmmmmm dobra ideja za kosilo

(odgovor članu eelyy)
Neposredna povezava do sporočila: 4557
6.11.2009 14:50:33   
Blueeyes
Aha jst bi se z veslejem enkrat dobila z vami...sam se res neupam tok daleč z avtom sama z T.
Ker hiter postane zoper,če ne zaspi in bi mogla 100 ustavljat....

čak, s kje si ti???

(odgovor članu eelyy)
Neposredna povezava do sporočila: 4558
6.11.2009 15:00:46   
eelyy

Ja špageti s tuno so hiter narjeni pa še dobri.
Iz Kamnika sem.

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 4559
6.11.2009 15:07:49   
Blueeyes

Ja špageti s tuno so hiter narjeni pa še dobri.
Iz Kamnika sem.

ah to je pa zlo deleč.. sm mislila da boš rekla s kopra al pa kej user posted image sej katmat tud pride s trzina (ni tko deleč k kamnik, ampak vseen)

(odgovor članu eelyy)
Neposredna povezava do sporočila: 4560
6.11.2009 15:39:12   
PapuaNG
pozdravček,

jst pa lih čakam,da se mali zbudi, pol greva pa na obisk k mojim staršem, ker pridejo eni njihovi kolegi, ki še niso malega videli, je pa dobil od njih zlato verižico (s križcem, jst pa tak antikristuser posted image ). Pa še malo se bom podružila, glede na to, da moj itak dela cel popoldan pa verjetno še zvečer in ponoči user posted image Bi morala pol na en rojstni dan, ampak se mi v takem vremenu ne da z malim okoli hodit, pa še skos bi ga morala po rokah nosit.

Sem bla pa pridna in zložila cunjice, ki mi jih je posodila žena od bratranca od mojga, imajo tut malega pamža, pa jih je že prerasel. Tako da kupim samo še pajaca za zimo, pa pomoje ne rabimo nič več za nekaj časa. Mogoče edino štunfe, jih vedno skrivnostno zgubimouser posted image

Cveka-verjamem, da ti je težko, da ne moreš malim kupiti, kar bi želeli, a verjemi mi, da je to v njihovo dobro. Ko sva bila midva z bratom majhna, so bili moji starši isto zakreditirani, nekaj časa mami še službe ni imela, ker so se pol leta pred mojim rojstvom preselili iz hrvaške v slovenijo. Potem smo začeli še vikend gradit,tako da še danes pomnim, kaj smo vsak dan kupili v trgovini-kilo belega, dva mleka pa kak navaden jogurt. Sama nisem marala navadnega jogurta, pa ni bilo za sadnega-mami mi je rekla, naj si pač sladkor dam notri user posted image
Cunje sem dobivala od brata, med vojno smo dost cunj dobili od sorodnikov na hrvaškem, ki so jih dobili od mednarodne pomoči user posted image Nikoli se nismo 'preseravali', enkrat na leto smo šli na počitnice (poleti), igrač nikoli ni bilo v izobilju. Pa smo vseeno zrasli in nam nič ne manjka-prav nasprotno, znamo cenit tisto, kar imamo. In čeprav zdaj nimamo težav z denarjem (HB za starše user posted image ), ne kupujem stvari za BZ. Sebi sem po dooolgem času nekaj kupila dva tedna nazaj, pa še to, ker se je brat poročil. Uglavnem denar porabimo za hrano in stroške pa za malega. Pa sem na koncu meseca plonk (če starši nič ne donirajouser posted image ). Tako da, kupi otrokom tisto, kar res misliš, da potrebujejo. Še zdaj se spomnim, kako sva morala z bratom za miklavža in novo leto napisati pismo z željami, vse lepo narisati ...

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 4561
6.11.2009 15:40:18   
Dudica1
eelyy maja ni nč zvijal od tega tko da mu kr dej 2-ko

No mi smo pojedli pečen krompir,zrezke in paradižnik s feto sirom...njami je blo dobruser posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 4562
6.11.2009 15:43:00   
eelyy
evo pri meni oči in T. spita kako lepouser posted image jst pa kuham špagete in kompotuser posted image

blue:sej kamnik ni tok daleč,do trzina mam 15 min,sam je fora da se res neupam ker nevem a bo spau al kaj...ko greva kam do trgovine po kamniku,je kr jezen ko je semafor in ko stojimo in se nepremikamouser posted image .....kar tako pa tud nemorem ustavljat...pa tok je norcev po cesti!na sprednjem sedežu ga nemorem imeti,ker imam airbage,kar je še zato slabše

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 4563
6.11.2009 15:45:48   
maja1488
Jst bom pa mojga 'povaljala' ko pride domov. Ponavadi ne kuham prej ampak danes sem ga poklicala in rekla, da bom nardila kosilo ob 15:15 ko bosta z malo iz vrtca. In čakam, čakam, ura 15:30 pokličem, da kje za vraga sta in onadva v pisarni čakata neko stranko in potem morta še na pošto in ne vem kam še. Ne bom več kuhala!

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4564
6.11.2009 15:52:40   
Dudica1
maja smo  s tabo user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 4565
6.11.2009 16:00:37   
pokica_
Še pozdrav z moje strani!
Kaj ste načvekale, to človk več ne more sledit ob tem temu otročkov.

Mi smo vredu, Anej je malo tečkast, nebi spal,,..zdaj tle zravn mene puzi po sedežni in grize časopis, pa se jezi, ko se mu rit ne dvigne tolkokrat kolko bi on hotel.user posted image  Evo, ga že ati nese v spalnico spat,...želim mu vso srečouser posted image !!!

AKP vse najboljše!!! Dost poljupčkov in slakih darilc!

Pr nas dežuje, že skor cel dan, tk da nismo mogli it sploh na sprehod, zjutraj nisma takoj šla, pol je pa že začelo deževat. Upam, da bo vsaj jutri vredu vreme, gremo k mojim, k ati praznuje RD..bomo fino jedli in pili. Mmmm...user posted image

Čveki, ne se jezit zarad dnarja,...okol tega bo se zmeraj svet vrtel, al hočeš al nočeš, pač tako je in še zmeraj je blo. So bogati in so revni...nekaj vmes je pa težko že opredelit.
Mi tudi shajamo z eno plačo, pa zdaj še imamo ogromno vseh dodatnih stroškov z potjo in posebno nego za Aneja, pa nam nekako mora it. Dobim še tisto porodniško od CSDja, ampak to je minimalno, še dobro da zdaj dobim vsaj dodatek za nego za Aneja, ampak če vse skup povzamem, smo glih pr tem na nuli, tk da...pa dobro, da je vsaj neki no. Pa mamo tud kredo, pa mamo stanovanje v najemu, pa mamo okol 300€ stroškov na mesec, da ne štejem hrano, tank, poti v LJ, pa hrano za Aneja, pa plenice....itd., itd. Pa še nekako gre, čeprav sma 2 leti morala vse v stanovanju kupit, k je blo čist prazno, ampak imama zdaj čisto vse.
Cote si tud neki ne kupujem, ta teden sem si po dolgem času,...največ kupim Aneju, raje kot sebi. Pa nekako gre,..je treba bit previden z dnarjem in ga obrnit na pravi način. Pa nas zdaj v tem mescu čaka tehnični pa registracija spet 700€, pa božič...pa vse.
Ampak zarad tega ko nimamo vsega na pretek se imamo pa toliko bolj radi. Lačni in goli nismo, to je pa tudi najbolj važno od vsega, da bi še zdravja blo, bi blo pa že super in kičasto. user posted image  
Šihta po diplomi nisem dobla, tako da grem spet v nove boje in v iskanje le-tega pred koncem porodniške, upam da bo zdaj kaj bolj uspešno leto. Pa čeprav je še večja recesija kot je bla.
Tk da ti je lahko lažje zdaj ko smo ti povedale kako je pr nas ostalih.

majana79 hvala za katalog!!! Ampak te morm skregat, kaj si šla plačevat poštnino, ...a nebi raje meni dala plačilo po povzetju???!! Sem kr z debelim gledala. user posted image

Evo, ati in Anej...spanec neuspešen, še hujše dretje, zdaj ga pa nosi in bemčka. user posted image

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu eelyy)
Neposredna povezava do sporočila: 4566
6.11.2009 16:22:42   
Anonimen
papuaNg, pokica: ja vem, sej jz sem tud večino dobila od bratov, pa skoraj nikol nismo šli na morje mislim da sm dvakrat v mojem otroštvu, pa mislim da dvakrat v toplice, pa mislim da sem preveč povedala... no uglavnem, tudi pri nas ni bilo super in ulala...
zaklela sem se da bojo moji otroci več deležni, vsaj morje, pa ga letos skoraj ni viduuser posted image mah nimaš kej tak ti je život....

mate pa obe prov dokler smo siti in oblečeni ni nam nič hudega pa še bolj radi se imamo user posted image user posted image user posted image user posted image

evo kosilo je blo kuhano: paprikaš, in ker sem mela skuto sm naredila skutine palačinke, jih je bil tim tojk vesel da je pojedel 4 palačinkeuser posted image user posted image user posted image user posted image

no kdaj se pol dobite v Logatcu????????????????

< Sporočilo je popravil Cveka30 -- 6.11.2009 16:25:09 >

(odgovor članu PapuaNG)
  Neposredna povezava do sporočila: 4567
6.11.2009 16:24:37   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

Jst bom pa mojga 'povaljala' ko pride domov. Ponavadi ne kuham prej ampak danes sem ga poklicala in rekla, da bom nardila kosilo ob 15:15 ko bosta z malo iz vrtca. In čakam, čakam, ura 15:30 pokličem, da kje za vraga sta in onadva v pisarni čakata neko stranko in potem morta še na pošto in ne vem kam še. Ne bom več kuhala!

nisi edinauser posted image

(odgovor članu maja1488)
  Neposredna povezava do sporočila: 4568
6.11.2009 16:35:20   
Dudica1
pr nas pa skoz po malem sneži nč noče orng začet...

Za v logatcu pa ne vem,nič se niso zmenile...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4569
6.11.2009 16:38:27   
meduzica
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

nisi edinauser posted image

ajoooj moj nikoli pred 18. ne pride ... tko da skupnih kosil sploh nimamo ... kaj šele toplih user posted image user posted image

ampak hvalabogu je vikend da se bomo mal razvajal .. tut če bo dež se bomo mel fajn .. bomo se pa polhcali doma user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4570
6.11.2009 16:41:53   
pokica_

papuaNg, pokica: ja vem, sej jz sem tud večino dobila od bratov, pa skoraj nikol nismo šli na morje mislim da sm dvakrat v mojem otroštvu, pa mislim da dvakrat v toplice, pa mislim da sem preveč povedala... no uglavnem, tudi pri nas ni bilo super in ulala...
zaklela sem se da bojo moji otroci več deležni, vsaj morje, pa ga letos skoraj ni viduuser posted image mah nimaš kej tak ti je život....

mate pa obe prov dokler smo siti in oblečeni ni nam nič hudega pa še bolj radi se imamo user posted image user posted image user posted image user posted image

evo kosilo je blo kuhano: paprikaš, in ker sem mela skuto sm naredila skutine palačinke, jih je bil tim tojk vesel da je pojedel 4 palačinkeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Točno tako Čveki! No pa preber še enkrat kaj si napisala zdajle. Tim je bil vesel, ker mu je mami spekla palačinke! A ni to neki najlepšega? Ni nujno, da je to igrača, novo kolo, toplice, morje....lahko je samo sladica, čokolada. Kaj pa varianto bazen imate doma poleti? Pa peskovnik,...lopatice, kanglice,..to je otrokom največje veselje.
A poleti ni variante, da gre Tim z starimi starši, teto, stricem na morje? Za kak dan-dva vsaj?

Punce, kakšen prašek in mehčalec uporabljate, da vam lepo diši? Jst mam zdaj trenutno Millerjev mehčalec in DMov, pa Lenor Senstive mehčalec, ampak ne diši prav neki fajn.
Je treba res zaradi otrok paziti pr mehčalcu, zarad alergije, kako je s tem? A do 1 leta celo? user posted image  Zadnjič je moja mami oprala ene cotike, ko se je Anej do pasu tam pokakal, pa sem pozabla in mu oblekla tist bodi, pa ni dobil nobene reakcije. A bi jo znal dobit zato kdaj kasneje?

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4571
6.11.2009 16:48:34   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_

Točno tako Čveki! No pa preber še enkrat kaj si napisala zdajle. Tim je bil vesel, ker mu je mami spekla palačinke! A ni to neki najlepšega? Ni nujno, da je to igrača, novo kolo, toplice, morje....lahko je samo sladica, čokolada. Kaj pa varianto bazen imate doma poleti? Pa peskovnik,...lopatice, kanglice,..to je otrokom največje veselje.
A poleti ni variante, da gre Tim z starimi starši, teto, stricem na morje? Za kak dan-dva vsaj?

Punce, kakšen prašek in mehčalec uporabljate, da vam lepo diši? Jst mam zdaj trenutno Millerjev mehčalec in DMov, pa Lenor Senstive mehčalec, ampak ne diši prav neki fajn.
Je treba res zaradi otrok paziti pr mehčalcu, zarad alergije, kako je s tem? A do 1 leta celo? user posted image  Zadnjič je moja mami oprala ene cotike, ko se je Anej do pasu tam pokakal, pa sem pozabla in mu oblekla tist bodi, pa ni dobil nobene reakcije. A bi jo znal dobit zato kdaj kasneje?

ne do zdaj ni bilo možnosti oz možnost je bila samo se stari starši niso upal ga s sabo vzet ker je mel napadeuser posted image   za drugo leto pa mislim da ga bojo vzel sam pogoj je da to zimo nima napadov, drugače doma imamo peskovnik tako da ni glih panike, sej veš kakšni smo starši, svojim otrokom bi radi ponudili največ sploh pa tizga k sami nismo imeli, tako da ja HB moj otrok ni tojk zakompliciran in ima rad že samo to če lahko dobi košček čokolade ali pa da lahko gleda risankeuser posted image user posted image user posted image user posted image

jaz uporabljam samo tekoči prašek ARIEL ali PERSIL, MEHČALCE NE SMEM UPORABLJATI KER IMA SINKO akutni dermatitis user posted image

(odgovor članu pokica_)
  Neposredna povezava do sporočila: 4572
6.11.2009 16:49:44   
Dudica1
Jaz mam mulerjev ariel tekoči gel in  mi do zdaj še najbolj diši in tud mehčalca ne rabim dajat ker so cunje full mehke in dišijo lepo.
Če bi bil alergičen na kakšen prašek bi se pa hitro pokazalo tko da če ni pa nič pa ga lahko uporabljaš.

< Sporočilo je popravil Dudica1 -- 6.11.2009 16:51:05 >

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 4573
6.11.2009 16:54:35   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

Jaz mam mulerjev ariel tekoči gel in  mi do zdaj še najbolj diši in tud mehčalca ne rabim dajat ker so cunje full mehke in dišijo lepo.
Če bi bil alergičen na kakšen prašek bi se pa hitro pokazalo tko da če ni pa nič pa ga lahko uporabljaš.

a v mullerju imajo tud prašekuser posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4574
6.11.2009 16:56:06   
Dudica1

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

a v mullerju imajo tud prašekuser posted image

jp vse kar hočeš...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?