pokica_
|
Še pozdrav z moje strani! Kaj ste načvekale, to človk več ne more sledit ob tem temu otročkov. Mi smo vredu, Anej je malo tečkast, nebi spal,,..zdaj tle zravn mene puzi po sedežni in grize časopis, pa se jezi, ko se mu rit ne dvigne tolkokrat kolko bi on hotel. Evo, ga že ati nese v spalnico spat,...želim mu vso srečo !!! AKP vse najboljše!!! Dost poljupčkov in slakih darilc! Pr nas dežuje, že skor cel dan, tk da nismo mogli it sploh na sprehod, zjutraj nisma takoj šla, pol je pa že začelo deževat. Upam, da bo vsaj jutri vredu vreme, gremo k mojim, k ati praznuje RD..bomo fino jedli in pili. Mmmm... Čveki, ne se jezit zarad dnarja,...okol tega bo se zmeraj svet vrtel, al hočeš al nočeš, pač tako je in še zmeraj je blo. So bogati in so revni...nekaj vmes je pa težko že opredelit. Mi tudi shajamo z eno plačo, pa zdaj še imamo ogromno vseh dodatnih stroškov z potjo in posebno nego za Aneja, pa nam nekako mora it. Dobim še tisto porodniško od CSDja, ampak to je minimalno, še dobro da zdaj dobim vsaj dodatek za nego za Aneja, ampak če vse skup povzamem, smo glih pr tem na nuli, tk da...pa dobro, da je vsaj neki no. Pa mamo tud kredo, pa mamo stanovanje v najemu, pa mamo okol 300€ stroškov na mesec, da ne štejem hrano, tank, poti v LJ, pa hrano za Aneja, pa plenice....itd., itd. Pa še nekako gre, čeprav sma 2 leti morala vse v stanovanju kupit, k je blo čist prazno, ampak imama zdaj čisto vse. Cote si tud neki ne kupujem, ta teden sem si po dolgem času,...največ kupim Aneju, raje kot sebi. Pa nekako gre,..je treba bit previden z dnarjem in ga obrnit na pravi način. Pa nas zdaj v tem mescu čaka tehnični pa registracija spet 700€, pa božič...pa vse. Ampak zarad tega ko nimamo vsega na pretek se imamo pa toliko bolj radi. Lačni in goli nismo, to je pa tudi najbolj važno od vsega, da bi še zdravja blo, bi blo pa že super in kičasto. Šihta po diplomi nisem dobla, tako da grem spet v nove boje in v iskanje le-tega pred koncem porodniške, upam da bo zdaj kaj bolj uspešno leto. Pa čeprav je še večja recesija kot je bla. Tk da ti je lahko lažje zdaj ko smo ti povedale kako je pr nas ostalih. majana79 hvala za katalog!!! Ampak te morm skregat, kaj si šla plačevat poštnino, ...a nebi raje meni dala plačilo po povzetju???!! Sem kr z debelim gledala. Evo, ati in Anej...spanec neuspešen, še hujše dretje, zdaj ga pa nosi in bemčka.