Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 5.11.2009 22:16:46
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz pa Rini ZS,pa mojo cifro za vsak slučaj! super
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 5.11.2009 22:16:47
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m o botra si se napapcala? jaaaaaaaaa, kak je bila dobra...vrhunska... bla, bla,, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla,bla,bla,bla,bla,... Favšija ven vdarja.
< Sporočilo je popravil ly117 -- 5.11.2009 22:17:11 >
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 5.11.2009 22:17:06
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: botrca Jaz bi tudi ju3 prišla pa ne morem.. . kaj pa te? Mislim,da je brez avta!Nisem pa čisto ziher!
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 5.11.2009 22:17:45
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: botrca Jaz bi tudi ju3 prišla pa ne morem.. . kaj pa te? Mislim,da je brez avta!Nisem pa čisto ziher! to je to ja...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 5.11.2009 22:18:11
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Babike,me smo naštancale 10 strani od pol 8-h do zdaj! Kaj čmo če pa smo klepetulje.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 5.11.2009 22:18:46
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: botrca Jaz bi tudi ju3 prišla pa ne morem.. . kaj pa te? Mislim,da je brez avta!Nisem pa čisto ziher! to je to ja... Bo držalo.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 5.11.2009 22:18:48
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Babike,me smo naštancale 10 strani od pol 8-h do zdaj! Kaj čmo če pa smo klepetulje. jaz že ne !
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 5.11.2009 22:19:21
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Babike,me smo naštancale 10 strani od pol 8-h do zdaj! Kaj čmo če pa smo klepetulje. jaz že ne ! Te pa je Lija.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 5.11.2009 22:19:33
|
|
|
|
tasa_m
|
Ekola, zdaj se bom tretjič poslovila kar pomeni da grem spat, pa take Lepe sanje
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 5.11.2009 22:19:49
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Babike,me smo naštancale 10 strani od pol 8-h do zdaj! Kaj čmo če pa smo klepetulje. jaz že ne !
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 5.11.2009 22:20:18
|
|
|
|
arabela*
|
Sem vam pozabla povedat,kaka faca je m ponoči.ji dam mleko v postlo,ga spije,po enih 10 minutah se nagne k meni,reče mama,mi da flaško v roko in se vleže nazaj,pa zaspi
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 5.11.2009 22:20:35
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: botrca Prave ste...danes sem se pošteno nasmejala...že dolgo me niste tak v dobro voljo spravile...tasa_m, matcar... Hvala,hvala! Se priporočam za naprej! te bom imela v mislih... . Najbolj pa si mi smešna ko rečeš svojemu hepan stari...
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 5.11.2009 22:20:49
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Ekola, zdaj se bom tretjič poslovila kar pomeni da grem spat, pa take Lepe sanje Tasa sem že misla da te bom morala jaz v pojstlo odnes, pa to.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 5.11.2009 22:21:43
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Tasa sem že misla da te bom morala jaz v pojstlo odnes, pa to. pa take... samo bosta me tota dva pa to..
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 5.11.2009 22:21:49
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Sem vam pozabla povedat,kaka faca je m ponoči.ji dam mleko v postlo,ga spije,po enih 10 minutah se nagne k meni,reče mama,mi da flaško v roko in se vleže nazaj,pa zaspi Kak slatko.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 5.11.2009 22:22:12
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Babike,me smo naštancale 10 strani od pol 8-h do zdaj! jeeeeeeeee
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 5.11.2009 22:22:25
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Tasa sem že misla da te bom morala jaz v pojstlo odnes, pa to. pa take... samo bosta me tota dva pa to.. Bo boljše ja. Pa to.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 5.11.2009 22:23:05
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Tasa sem že misla da te bom morala jaz v pojstlo odnes, pa to. pa take... samo bosta me tota dva pa to.. Bo boljše ja. Pa to. ..pa take! Zdaj pa že šibaaaam! Čao pero
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 5.11.2009 22:23:34
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: botrca Jaz bi tudi ju3 prišla pa ne morem.. . kaj pa te? Mislim,da je brez avta!Nisem pa čisto ziher! no vidiš matcar, še nisi za bilobil forte...samo bilobil ...hecam se...ja prav imaš
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 5.11.2009 22:23:44
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: botrca Prave ste...danes sem se pošteno nasmejala...že dolgo me niste tak v dobro voljo spravile...tasa_m, matcar... Hvala,hvala! Se priporočam za naprej! te bom imela v mislih... . Najbolj pa si mi smešna ko rečeš svojemu hepan stari... Zakaj? Če pa je res,hepan stari!
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 5.11.2009 22:24:45
|
|
|
|
arabela*
|
Botrca.si spregledala moj BUS???
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 5.11.2009 22:25:00
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Zakaj? Če pa je res,hepan stari!
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 5.11.2009 22:25:21
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Sem vam pozabla povedat,kaka faca je m ponoči.ji dam mleko v postlo,ga spije,po enih 10 minutah se nagne k meni,reče mama,mi da flaško v roko in se vleže nazaj,pa zaspi Kak slatko. Tak meni Maks za čaj reče,pa uš še zraven. Ful so posrečeni.
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 5.11.2009 22:25:29
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Botrca.si spregledala moj BUS??? kaj? odpeljal je že ...niti ne vem kako vozijo busi iz Kungote se nisem celo večnost peljala.
< Sporočilo je popravil botrca -- 5.11.2009 22:26:12 >
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 5.11.2009 22:25:38
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: botrca Prave ste...danes sem se pošteno nasmejala...že dolgo me niste tak v dobro voljo spravile...tasa_m, matcar... Hvala,hvala! Se priporočam za naprej! te bom imela v mislih... . Najbolj pa si mi smešna ko rečeš svojemu hepan stari... Zakaj? Če pa je res,hepan stari! V rosnih letih ni več, a ne matcar. Za ostalo pa ne vem.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.