Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 5.11.2009 20:22:59
|
|
|
|
tasa_m
|
Matcar.. greš kaj v Austrijo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 5.11.2009 20:23:18
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Dober večer Moram delit veselje - Timeja se je danes začela na glas smejat bravo!
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 5.11.2009 20:23:35
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Moram delit veselje - Timeja se je danes začela na glas smejat Bravo Timeja...
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 5.11.2009 20:24:57
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Še eno vprašanje - katerega ginekologa priporočate v MB? Rada bi menjala. nimam pojma, ker so vsi večinoma zasedeni...pa zaradi te situacije v zdr. ne vem če sploh sprejemajo nove paciente...
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 5.11.2009 20:25:34
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Jaz še kuj nisem šla peglat..mater se nemrem spravit iz stola. Pa se nena. Simple ko pasulj.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 5.11.2009 20:25:35
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Matcar.. greš kaj v Austrijo in kaj je tu smešno ...ti si prava faca
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 5.11.2009 20:25:40
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Hvala vsem za pestke.Moram priznat,da glede na to,da se nisem učila,le brala sem si preden sem šla pisat,mi je šlo zelo vredu Super!Saj bo,boš vidla.
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 5.11.2009 20:25:57
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Jaz še kuj nisem šla peglat..mater se nemrem spravit iz stola. ma če ti pravim brezveze...zloži in je stvar rešena
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 5.11.2009 20:26:36
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Matcar.. greš kaj v Austrijo Ju3 grem,najbrž,ker mi bo mleka zmanjkalo.Rabiš kaj?
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 5.11.2009 20:26:39
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Hvala vsem za pestke.Moram priznat,da glede na to,da se nisem učila,le brala sem si preden sem šla pisat,mi je šlo zelo vredu
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 5.11.2009 20:26:40
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Še eno vprašanje - katerega ginekologa priporočate v MB? Rada bi menjala. nimam pojma, ker so vsi večinoma zasedeni...pa zaradi te situacije v zdr. ne vem če sploh sprejemajo nove paciente... jaz sem z dr.Mauričem zadovoljna
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 5.11.2009 20:27:17
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Še eno vprašanje - katerega ginekologa priporočate v MB? Rada bi menjala. nimam pojma, ker so vsi večinoma zasedeni...pa zaradi te situacije v zdr. ne vem če sploh sprejemajo nove paciente... jaz sem z dr.Mauričem zadovoljna jaz imam Završnikovo in vem, da novih ne sprejema
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 5.11.2009 20:27:32
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Še eno vprašanje - katerega ginekologa priporočate v MB? Rada bi menjala. nimam pojma, ker so vsi večinoma zasedeni...pa zaradi te situacije v zdr. ne vem če sploh sprejemajo nove paciente... Na Vošnjakovi jemljejo nove,samo nosečnic ne,ker imajo svojih preveč.
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 5.11.2009 20:30:51
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Matcar.. greš kaj v Austrijo Ju3 grem,najbrž,ker mi bo mleka zmanjkalo.Rabiš kaj? ja, to kar ti
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 5.11.2009 20:33:00
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Jaz še kuj nisem šla peglat..mater se nemrem spravit iz stola. Pa se nena. Simple ko pasulj. moram, moram, moram. Ampak me je glih v nogi krč prijel, pa nemrem hodit
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 5.11.2009 20:33:02
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Matcar.. greš kaj v Austrijo in kaj je tu smešno ...ti si prava faca nič. Ampak jaz se vseeno smejem
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 5.11.2009 20:33:03
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Jaz še kuj nisem šla peglat..mater se nemrem spravit iz stola. ma če ti pravim brezveze...zloži in je stvar rešena če pa imam taaaaak cote zmučkane, da če jih gor oblečem, bo koda sem jih kra*i iz r*ti potegnila..
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 5.11.2009 20:34:13
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Matcar.. greš kaj v Austrijo in kaj je tu smešno ...ti si prava faca nič. Ampak jaz se vseeno smejem BOTRCA.........ti si šele faca
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 5.11.2009 20:35:09
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Matcar.. greš kaj v Austrijo in kaj je tu smešno ...ti si prava faca nič. Ampak jaz se vseeno smejem BOTRCA.........ti si šele faca
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 5.11.2009 20:35:16
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m če pa imam taaaaak cote zmučkane, da če jih gor oblečem, bo koda sem jih kra*i iz r*ti potegnila.. nemogoče....zakaj pa te moje niso
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 5.11.2009 20:35:41
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m če pa imam taaaaak cote zmučkane, da če jih gor oblečem, bo koda sem jih kra*i iz r*ti potegnila.. nemogoče....zakaj pa te moje niso ker ti hitro obesiš ko se operejo? al pa ker maš boljši stroj, kot Gorenjev klump
< Sporočilo je popravil tasa_m -- 5.11.2009 20:36:07 >
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 5.11.2009 20:38:51
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m če pa imam taaaaak cote zmučkane, da če jih gor oblečem, bo koda sem jih kra*i iz r*ti potegnila.. nemogoče....zakaj pa te moje niso ker ti hitro obesiš ko se operejo? al pa ker maš boljši stroj, kot Gorenjev klump zanusi stroj.za en drek mehčalca dam noter po tri šalce.da so sploh mehke,obesim jih pač ko mi je
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 5.11.2009 20:39:38
|
|
|
|
arabela*
|
BDW tasa-m......Gorenje je zakon
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 5.11.2009 20:39:53
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya zanusi stroj.za en drek mehčalca dam noter po tri šalce.da so sploh mehke,obesim jih pač ko mi je šalce za kofe ?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 5.11.2009 20:42:36
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya BDW tasa-m......Gorenje je zakon ja,ja,ja..dele reklamo zdaj Gorenjeje zakon ja,dokler se ne pokvari. Nama se je opekač kruha pokvaril po 4.mesecih in ker sva ga dobila za Božička, nismo našli več računa, in so nama na servisu povedali da stane popravilo opekača 80€ + delo . Ta novi čist enak opekač pa pride v BB v akciji 48€. Mislim, halo kje jim je logika??
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.