Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 5.11.2009 15:07:51
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 lovim vodo 100 krat je že šlo mim!!! Pa še dobila sm pošto za ponovni odvzem brisa...od takrat po porodu Imam 10.12. jst sem imela ko sem zanosila ful slabega. Zdaj po porodu pa so rekli, da če bo spet slab me obvestijo, pa me nč niso. Upam, da me ne bojo. so mi ga vzeli avgusta. Dudi a tolko časa rabijo al kaj? Sej bo, boš vidla.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 5.11.2009 15:16:18
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 lovim vodo 100 krat je že šlo mim!!! Pa še dobila sm pošto za ponovni odvzem brisa...od takrat po porodu Imam 10.12. jst sem imela ko sem zanosila ful slabega. Zdaj po porodu pa so rekli, da če bo spet slab me obvestijo, pa me nč niso. Upam, da me ne bojo. so mi ga vzeli avgusta. Dudi a tolko časa rabijo al kaj? Sej bo, boš vidla. Ja očitno...sej tko sm že dobila enkrat pošto domov pol sm mela HB samo vnetje...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 5.11.2009 15:24:32
|
|
|
|
Dudica1
|
vodo mi je ratal ulovit in sm jo že nesla... za izvide pa jutri pokličem
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 5.11.2009 16:46:26
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 vodo mi je ratal ulovit in sm jo že nesla... za izvide pa jutri pokličem
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 5.11.2009 16:48:12
|
|
|
|
Anonimen
|
evo če se dobite v logatcu pa tud jz pridem
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 5.11.2009 16:53:54
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 vodo mi je ratal ulovit in sm jo že nesla... za izvide pa jutri pokličem sej je bil cajt....že cel dan loviš :) Bravo dudi!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 5.11.2009 16:54:35
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 vodo mi je ratal ulovit in sm jo že nesla... za izvide pa jutri pokličem ja flaska ratal mi je po 100 poskusih
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 5.11.2009 16:55:05
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 vodo mi je ratal ulovit in sm jo že nesla... za izvide pa jutri pokličem sej je bil cajt....že cel dan loviš :) Bravo dudi!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 5.11.2009 17:14:38
|
|
|
|
Anonimen
|
BBAJA itak da chick rules! kako danes kaj preživljate dan? Urban me je kakšno uro ves nesrečen gledal in odpiral usta... pa je mamici končno "uštekalo", da bi revček jedel (ampak ne mleka)... sem mu naredila riževo kašico, dodala jabolček s korenčkom (Frutek) in pojedel 50 ml kot za šalo (kar polno žličko! do sedaj sem mu vedno samo polovičko žličke dajala!) zdaj pa se zadovoljno igra. Oskar pa je bil danes žalosten. je v vrtcu rekel, da ne more dihat... vzrok sem odkrila na poti domov: ker ni imel vrečke za knjižnico in tako ni šel z ostalimi otročki v knjižnico. še mene stiska, ker vem, kako se je počutil... po drugi strani pa sem dala celo 2 vrečki (papirnato in blagnato) njegovemu očku, da jo pusti v vrtcu za primer knjižnice že nekaj časa nazaj... kje sta vrečki zdaj? mah, ne vem, če se je vredno iti, kdo kdaj zakaj... zdaj se z očkom igrata in jesta jaffa piškotke (tudi meni kakšnega prinese) je bilo pa danes na plavanju prav luštno... smo delali s črvi... sem se jim do sedaj izogibala, a vidim, da so prav fin plavalni pripomoček! Kasija, sem se pozabila zahvaliti... hvala. in petrazg, hvala, ker sva se z Urbanom lahko prisedla. vas grem še malo prebrat,...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 5.11.2009 17:48:36
|
|
|
|
Anonimen
|
a,... nobene. vsem obmesečnikom čestitke!!!!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 5.11.2009 17:50:54
|
|
|
|
majuška10
|
no zjutraj me je kr zamedlo, se nisem nč poslovila , tko da FLASKA, hvala za nasvet glede uporabe Justove materine dušice, sicer sem pa tudi z mojim "quick - mixom" stanje grla izboljšala. zdej zaenkrat je ok. veste kje sem bila jst danes!!! ma je blo luštnooooo.....pri nas v knjižnici sem obiskala skupino začetnic mamic z dojenčki. Bilo nas je ene 8-9 mamic z malimi nadebudneži, srečujejo se 2x mesečno in srečanje je namenjeno druženju, raznim vprašanjem, ....,res je blo super. bom šla še!!!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 5.11.2009 18:03:06
|
|
|
|
Anonimen
|
majuška, si iz Šiške? ker v naši knjižnici imajo tudi ob četrtkih srečanja,...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 5.11.2009 18:16:11
|
|
|
|
ledenka
|
že pred 2 urama sem začela pisat in pozabila vse, kar sem prebrala. eh...
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 5.11.2009 18:18:39
|
|
|
|
Anonimen
|
se dogaja tudi najboljšim!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 5.11.2009 18:20:43
|
|
|
|
majuška10
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja majuška, si iz Šiške? ker v naši knjižnici imajo tudi ob četrtkih srečanja,... oj, ne iz kamnika sem, so pa res srečanja tudi v Lj (Šiška, Črnuče,...) Skupina se imenuje "Začetnica"
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 5.11.2009 18:22:33
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: majuška10 no zjutraj me je kr zamedlo, se nisem nč poslovila , tko da FLASKA, hvala za nasvet glede uporabe Justove materine dušice, sicer sem pa tudi z mojim "quick - mixom" stanje grla izboljšala. zdej zaenkrat je ok.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 5.11.2009 18:37:37
|
|
|
|
majuška10
|
pa kam ste zdej vse odletele???
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 5.11.2009 18:47:41
|
|
|
|
ledenka
|
jaz sem tu nekje totalno raztresena! čakam, da se dete zbudi... mi spi že skoraj 2 uri. kdo bo pa ponoči spal???
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 5.11.2009 18:50:24
|
|
|
|
FLASK_A
|
Tudi jaz sem danes bolj tako-tako Bo že bolje, mora bit
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 5.11.2009 19:03:05
|
|
|
|
ledenka
|
flaska, seveda bo bolje se je zbudil, zdaj je na tleh in se na glas smeje mačku sem nabavila tiste tatami blazine in zdaj kraljuje na 2x2m še malo, pa naju bo izselil
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 5.11.2009 19:14:03
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka se je zbudil, zdaj je na tleh in se na glas smeje mačku sem nabavila tiste tatami blazine in zdaj kraljuje na 2x2m še malo, pa naju bo izselil Kaj so fletni
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 5.11.2009 19:23:28
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: BBAJA Njami!A jo boš sama delala? Kolkrat na noč se pa običajno zbudite?če je lakota,probaj še ti z žitno kašico pred spanjem,mogoče pa pomaga. Jst sm pa zdele spila kavico po petih dnevih,pa me je ful naspidirala Ja sama jo nardim, testo iz Hoferja, zmečkam pelate, malo posolim, origano, premažem, naribam gor sir, natrgam šunko v rezinah, vržem kako koruzo, papriko, pa spet malo sira ali pa mocarele in spečem, 15-20 minut. Žitno kašico sem pa danes kupila, bomo jutri probali, zdaj se mi ne da delat. Zbudi se pa 2x ali 3x na noč. Leela in Filip, čestitke! IZVIRNO SPOROČILO: lake V Logatec pa tud jst pridem, pa poberem Majano, samo ne v četrtek ker mamo plavanje, torej odpadejo torek, sreda in četrtek Pa ponedeljek tut, ker mamo mi plavanje. dudi, vse bo ok no, mi smo šli danes v mesto, lih pred dežjem, je bilo fino... drugače pa nič novega, razen da je že gužva po štacunah pa še december ni!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 5.11.2009 19:33:39
|
|
|
|
Leela
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja Oskar pa je bil danes žalosten. je v vrtcu rekel, da ne more dihat... vzrok sem odkrila na poti domov: ker ni imel vrečke za knjižnico in tako ni šel z ostalimi otročki v knjižnico. še mene stiska, ker vem, kako se je počutil... po drugi strani pa sem dala celo 2 vrečki (papirnato in blagnato) njegovemu očku, da jo pusti v vrtcu za primer knjižnice že nekaj časa nazaj... kje sta vrečki zdaj? mah, ne vem, če se je vredno iti, kdo kdaj zakaj... zdaj se z očkom igrata in jesta jaffa piškotke (tudi meni kakšnega prinese) joj kolk pa jaz to sovražim, da je zaradi take banalnosti potem otrok izločen in mora v drugi skupini počakat grrrrr. To take mičkene precej prizadene. A niso mogli v vrtcu najdit ene ušive vrečke. Pri nas vzgojiteljica včasih kakšno reče, čist tako, pa vidim da L. to kar "prizadene". Zadnjič mu je rekla da bo ostal v vrtcu in ne bo šel na sprehod, ker se tako počasi oblači in je bil potem doma kar žalosten zaradi tega. hvala za čestitke Danes Filipu krompir ni glih šel po grlu -4 žličkice.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 5.11.2009 19:40:23
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka jaz sem tu nekje totalno raztresena! čakam, da se dete zbudi... mi spi že skoraj 2 uri. kdo bo pa ponoči spal??? jaz bi. z veseljem
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 5.11.2009 19:42:38
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Leela IZVIRNO SPOROČILO: k.tja Oskar pa je bil danes žalosten. je v vrtcu rekel, da ne more dihat... vzrok sem odkrila na poti domov: ker ni imel vrečke za knjižnico in tako ni šel z ostalimi otročki v knjižnico. še mene stiska, ker vem, kako se je počutil... po drugi strani pa sem dala celo 2 vrečki (papirnato in blagnato) njegovemu očku, da jo pusti v vrtcu za primer knjižnice že nekaj časa nazaj... kje sta vrečki zdaj? mah, ne vem, če se je vredno iti, kdo kdaj zakaj... zdaj se z očkom igrata in jesta jaffa piškotke (tudi meni kakšnega prinese) joj kolk pa jaz to sovražim, da je zaradi take banalnosti potem otrok izločen in mora v drugi skupini počakat grrrrr. To take mičkene precej prizadene. A niso mogli v vrtcu najdit ene ušive vrečke. Pri nas vzgojiteljica včasih kakšno reče, čist tako, pa vidim da L. to kar "prizadene". Zadnjič mu je rekla da bo ostal v vrtcu in ne bo šel na sprehod, ker se tako počasi oblači in je bil potem doma kar žalosten zaradi tega. leela, to se pa strinjam s tabo... Kot da ne delajo te ženske v vrtcu
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?