|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 5. del
5.11.2009 15:07:51   
maja1488

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

lovim vodo user posted image 100 krat je že šlo mim!!!

Pa še dobila sm pošto za ponovni odvzem brisa...od takrat po porodu user posted image
Imam 10.12.

jst sem imela ko sem zanosila ful slabega. Zdaj po porodu pa so rekli, da če bo spet slab me obvestijo, pa me nč niso. Upam, da me ne bojo. so mi ga vzeli avgusta. Dudi a tolko časa rabijo al kaj?

Sej bo, boš vidla.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4201
5.11.2009 15:16:18   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

lovim vodo user posted image 100 krat je že šlo mim!!!

Pa še dobila sm pošto za ponovni odvzem brisa...od takrat po porodu user posted image
Imam 10.12.

jst sem imela ko sem zanosila ful slabega. Zdaj po porodu pa so rekli, da če bo spet slab me obvestijo, pa me nč niso. Upam, da me ne bojo. so mi ga vzeli avgusta. Dudi a tolko časa rabijo al kaj?

Sej bo, boš vidla.

Ja očitno...sej tko sm že dobila enkrat pošto domov pol sm mela HB samo vnetje...

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 4202
5.11.2009 15:24:32   
Dudica1
vodo mi je ratal ulovit in sm jo že nesla...user posted image user posted image user posted image za izvide pa jutri pokličem

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4203
5.11.2009 16:46:26   
FLASK_A
vodo mi je ratal ulovit in sm jo že nesla...user posted image user posted image user posted image za izvide pa jutri pokličem

user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4204
5.11.2009 16:48:12   
Anonimen
evo če se dobite v logatcu pa tud jz pridem user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
  Neposredna povezava do sporočila: 4205
5.11.2009 16:53:54   
maja1488

sej je bil cajt....že cel dan loviš :) Bravo dudi!

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4206
5.11.2009 16:54:35   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

user posted image

ja flaska ratal mi je po 100 poskusih user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4207
5.11.2009 16:55:05   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

sej je bil cajt....že cel dan loviš :) Bravo dudi!

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 4208
5.11.2009 17:14:38   
Anonimen
BBAJA itak da chick rules!user posted image user posted image

kako danes kaj preživljate dan?
Urban me je kakšno uro ves nesrečen gledal in odpiral usta... pa je mamici končno "uštekalo", da bi revček jedel (ampak ne mleka)... sem mu naredila riževo kašico, dodala jabolček s korenčkom (Frutek) in pojedel 50 ml kot za šalo (kar polno žličko! do sedaj sem mu vedno samo polovičko žličke dajala!) zdaj pa se zadovoljno igra.

Oskar pa je bil danes žalosten. je v vrtcu rekel, da ne more dihat... vzrok sem odkrila na poti domov: ker ni imel vrečke za knjižnico in tako ni šel z ostalimi otročki v knjižnico. še mene stiska, ker vem, kako se je počutil... po drugi strani pa sem dala celo 2 vrečki (papirnato in blagnato) njegovemu očku, da jo pusti v vrtcu za primer knjižnice že nekaj časa nazaj... kje sta vrečki zdaj? mah, ne vem, če se je vredno iti, kdo kdaj zakaj...
zdaj se z očkom igrata in jesta jaffa piškotkeuser posted image  (tudi meni kakšnega prinese)

je bilo pa danes na plavanju prav luštno... smo delali s črvi... sem se jim do sedaj izogibala, a vidim, da so prav fin plavalni pripomoček!
Kasija, sem se pozabila zahvaliti... hvala.
in petrazg, hvala, ker sva se z Urbanom lahko prisedla.

vas grem še malo prebrat,...

(odgovor članu BBAJA)
  Neposredna povezava do sporočila: 4209
5.11.2009 17:48:36   
Anonimen
a,... nobene.

vsem obmesečnikom čestitke!!!!user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4210
5.11.2009 17:50:54   
majuška10
no zjutraj me je kr zamedlo, se nisem nč poslovilauser posted image user posted image , tko da FLASKA, hvala za nasvet glede uporabe Justove materine dušice, sicer sem pa tudi z mojim "quick - mixom" stanje grla izboljšala. zdej zaenkrat je ok.

veste kje sem bila jst danes!!! ma je blo luštnooooo.....pri nas v knjižnici sem obiskala skupino začetnic mamic z dojenčki. Bilo nas je ene 8-9 mamic z malimi nadebudneži, srečujejo se 2x mesečno in srečanje je namenjeno druženju, raznim vprašanjem, ....,res je blo super. bom šla še!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4211
5.11.2009 18:03:06   
Anonimen
majuška, si iz Šiške?
ker v naši knjižnici imajo tudi ob četrtkih srečanja,...

(odgovor članu majuška10)
  Neposredna povezava do sporočila: 4212
5.11.2009 18:16:11   
ledenka
že pred 2 urama sem začela pisat user posted image in pozabila vse, kar sem prebrala. eh...

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4213
5.11.2009 18:18:39   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image

se dogaja tudi najboljšim!

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4214
5.11.2009 18:20:43   
majuška10
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

majuška, si iz Šiške?
ker v naši knjižnici imajo tudi ob četrtkih srečanja,...

oj, ne iz kamnika sem, so pa res srečanja tudi v Lj (Šiška, Črnuče,...) Skupina se imenuje "Začetnica"

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4215
5.11.2009 18:22:33   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: majuška10
no zjutraj me je kr zamedlo, se nisem nč poslovilauser posted image user posted image , tko da FLASKA, hvala za nasvet glede uporabe Justove materine dušice, sicer sem pa tudi z mojim "quick - mixom" stanje grla izboljšala. zdej zaenkrat je ok.

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4216
5.11.2009 18:37:37   
majuška10
pa kam ste zdej vse odletele???

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4217
5.11.2009 18:47:41   
ledenka
jaz sem tu nekje user posted image totalno raztresena! čakam, da se dete zbudi... mi spi že skoraj 2 uri. kdo bo pa ponoči spal???

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

Neposredna povezava do sporočila: 4218
5.11.2009 18:50:24   
FLASK_A
Tudi jaz sem danes bolj tako-takouser posted image user posted image Bo že bolje, mora bituser posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4219
5.11.2009 19:03:05   
ledenka
flaska, seveda bo bolje user posted image

se je zbudil, zdaj je na tleh in se na glas smeje mačku user posted image sem nabavila tiste tatami blazine in zdaj kraljuje na 2x2m user posted image še malo, pa naju bo izselil user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4220
5.11.2009 19:14:03   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

se je zbudil, zdaj je na tleh in se na glas smeje mačku user posted image sem nabavila tiste tatami blazine in zdaj kraljuje na 2x2m user posted image še malo, pa naju bo izselil user posted image

user posted image Kaj so fletniuser posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4221
5.11.2009 19:23:28   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: BBAJA

Njami!A jo boš sama delala?
Kolkrat na noč se pa običajno zbudite?če je lakota,probaj še ti z žitno kašico pred spanjem,mogoče pa pomaga.user posted image

Jst sm pa zdele spila kavico po petih dnevih,pa me je ful naspidiralauser posted image user posted image

Ja sama jo nardim, testo iz Hoferja, zmečkam pelate, malo posolim, origano, premažem, naribam gor sir, natrgam šunko v rezinah, vržem kako koruzo, papriko, pa spet malo sira ali pa mocarele in spečem, 15-20 minut.

Žitno kašico sem pa danes kupila, bomo jutri probali, zdaj se mi ne da delat. user posted image Zbudi se pa 2x ali 3x na noč.

Leela in Filip, čestitke!

IZVIRNO SPOROČILO: lake

V Logatec pa tud jst pridem, pa poberem Majano, samo ne v četrtek ker mamo plavanje, torej odpadejo torek, sreda in četrtek

Pa ponedeljek tut, ker mamo mi plavanje.

dudi, vse bo ok user posted image user posted image user posted image

no, mi smo šli danes v mesto, lih pred dežjem, je bilo fino... drugače pa nič novega, razen da je že gužva po štacunah pa še december ni!

(odgovor članu BBAJA)
Neposredna povezava do sporočila: 4222
5.11.2009 19:33:39   
Leela

Oskar pa je bil danes žalosten. je v vrtcu rekel, da ne more dihat... vzrok sem odkrila na poti domov: ker ni imel vrečke za knjižnico in tako ni šel z ostalimi otročki v knjižnico. še mene stiska, ker vem, kako se je počutil... po drugi strani pa sem dala celo 2 vrečki (papirnato in blagnato) njegovemu očku, da jo pusti v vrtcu za primer knjižnice že nekaj časa nazaj... kje sta vrečki zdaj? mah, ne vem, če se je vredno iti, kdo kdaj zakaj...
zdaj se z očkom igrata in jesta jaffa piškotkeuser posted image  (tudi meni kakšnega prinese)

joj kolk pa jaz to sovražim, da je zaradi take banalnosti potem otrok izločen in mora v drugi skupini počakat grrrrr. To take mičkene precej prizadene. A niso mogli v vrtcu najdit ene ušive vrečke. Pri nas vzgojiteljica včasih kakšno reče, čist tako, pa vidim da L. to kar "prizadene". Zadnjič mu je rekla da bo ostal v vrtcu in ne bo šel na sprehod, ker se tako počasi oblači in je bil potem doma kar žalosten zaradi tega.

hvala za čestitke

Danes Filipu krompir ni glih šel po grlu -4 žličkice.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4223
5.11.2009 19:40:23   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

jaz sem tu nekje user posted image totalno raztresena! čakam, da se dete zbudi... mi spi že skoraj 2 uri. kdo bo pa ponoči spal???

jaz bi. z veseljemuser posted image

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4224
5.11.2009 19:42:38   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: Leela

joj kolk pa jaz to sovražim, da je zaradi take banalnosti potem otrok izločen in mora v drugi skupini počakat grrrrr. To take mičkene precej prizadene. A niso mogli v vrtcu najdit ene ušive vrečke. Pri nas vzgojiteljica včasih kakšno reče, čist tako, pa vidim da L. to kar "prizadene". Zadnjič mu je rekla da bo ostal v vrtcu in ne bo šel na sprehod, ker se tako počasi oblači in je bil potem doma kar žalosten zaradi tega.

leela, to se pa strinjam s tabo... Kot da ne delajo te ženske v vrtcu user posted image

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 4225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?