katrin***
|
čaw baw, ohhh sm spet dotolčena - jaooo meni Sej mogoče pretiravam, ampak mi očitno hormončki še vedno zelo delajo Dojile sva se od 12.30 do 15h, vmes je 2x bruhnila, ker ni in ni hotela podret kupčka potem je na drugi dojki protestirala in neki jokcala tko da nism več vedla, al mam še kej mleka al ne - k sm stisnla pa v potokih ven. sklepam, da sem ji obrnila sistem in se more zdej več matrat kot po flaši in ji ni prov pa da je zato jokcala. Itak, sm mela slabo vest potem pa sm ji nardila še malo v flaški svojega pa je spila (ne zna več po flaški ) samo ene 20ml, kar bi dobila tudi še od mene, če bi js vztrajala Sej si dopovedujem, da so pač težki in dobri dnevi in da moram vztrajat. Resnično je lahko bit pametn o drugih zadevah, ki se te ne tičejo, ko pa gre zate pa pojma nimaš kako pa kaj. boob...absolutno ne jej svinjine. Meni je od začetka tašča kuhala kurjo juhico, špinačo, krompir, piščančje, puranovo meso (uno belo meso),... Od zelenjave korenček, na vsake tolk časa cvetačo, solate nobene razn rdeče pese, paštet na vsake kvatre,zelo veliko jogurta in sira, od sadja pa samo jabolka in suhe slive k kuham kompot. Vse kar kuham je zelo malo, malo začinjeno ter seveda po nasvetu naše drage frrr na hektolitre čaja. Sm rekla, da mi bo že janež, kumina in kamilice začele rast Ne jem ravno vsega po vrsti no, čokoladi se pa tut js na vsake tolk časa ne znam upret Pediatrinjo pa imave Dr. Mojco Kos (ZD) k je zelo dobra in ti pove naravnost kako pa kaj. Tut če se ne strinja s tabo ti kr pove. Nisva šle nikamor drugam, ker je ta res o.k.