|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
5.11.2009 11:46:07   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Netta)
  Neposredna povezava do sporočila: 3501
   [Brisano sporočilo]
5.11.2009 11:50:17   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3502
   RE: Julijke 2008, 2. del
5.11.2009 11:55:16   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_

En dan morem prav malo skupaj potegnit koliko mi porabimo...recimo pleničk/mesec, robčkov za rito, kremic, mleka, keksolina, skutic,...men se zdi da OGROMNO vsega.

Jaz raje ne bi, bi me potem glava še bolj bolela.

Ugotavljam, da imam spet migreno, že drugi dan. Verjetno bi morala imeti M, pa mi hormoni delajo na polno, mirena jih pa tlači nazaj, pa mi vse skupaj buta v glavo. user posted image

Almera, oj oj...FOVŠ!!!! Itak.

Neposredna povezava do sporočila: 3503
5.11.2009 11:59:51   
neboglasnica
Ne morem verjeti, Almera, malo sonca si nam poslala, TX. 

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3504
   [Brisano sporočilo]
5.11.2009 12:05:39   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3505
5.11.2009 12:08:37   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi

joj, še v Svet knjige morem it... danes je zadnji dan za nakup, če ne mi pošljejo knjigo četrtletja... eh, spet bo Lovro bogatejši za kakšno knjigico ali dve... user posted image

Še meni vzemi eno, ker ne morem it, user posted image user posted image . Ne, saj počakajo, pa še prijazen opomin-povabilo k nakupu ti pošljejo, da res kupiš.

Sem s prevezovanja in se je očitno začelo celiti in jaz koza že letam po stanovanju s cunjami.... Še dobro, da me RR malce ustavi. In BTW, a je še katera danes takooo zaspana, meni se kar spi.

a veš kakšna gužva je?... uf, potem pa še počasi delajo user posted image

bejš nazaj v postlo... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3506
5.11.2009 12:12:16   
neboglasnica
Busica: kaj si izvedela???

Neposredna povezava do sporočila: 3507
5.11.2009 12:13:49   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi

bejš nazaj v postlo... user posted image

Razumem. Tam se pa zajebavam z gobelinom.

In user posted image jaz, 5100. Grem proslaviti z mini rolado. Aja, a katera zbira točke Gorenjka? Imam viška. Precej, user posted image .

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 3508
5.11.2009 12:45:39   
busica

Busica: kaj si izvedela???

nič še. Imam ob 16h pregled. Ob 17h pa zobarja. Potem grem malce v nabavo da bomo meli kaj v hladilniku in se vam javim zvečer. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3509
   [Brisano sporočilo]
5.11.2009 13:15:50   
Brisani uporabnik

(odgovor članu busica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3510
   [Brisano sporočilo]
5.11.2009 13:16:15   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3511
   [Brisano sporočilo]
5.11.2009 13:42:58   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3512
   [Brisano sporočilo]
5.11.2009 13:44:12   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3513
5.11.2009 13:44:42   
3jeMi
ah, sem hotla malo komentirat, pa mi ne gre... sem doma že od pol 12h... so me iz vrtca klicali, da ima naša žabica vročino... pa se crkljamo, zdaj je šel že drugič od takrat spat, tokrat s 5 žlicami hrane in Calpolom v ritki... upam, da mu rata malo dlje dremat... mami pa mora še finance malo okol obrnt... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3514
5.11.2009 13:54:50   
neboglasnica
A veste, da sem jaz ena koza???? Pozabila sem na bolniški list. Zdajle sem se spomnila in klicala v službo. Je rekla, da mi je obračunala plačo kot da piše na bolniškem listu št. 1 in ne 2 ali 3... Jap, zdaj je pa vse odvisno kaj mi bo zdravnica napisala. Če bo katerakoli druga številka,, bom morala vračati denar. user posted image

Lovro, kaj je zdaj to??user posted image Šc, šc... zate pa user posted image user posted image

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 3515
5.11.2009 14:07:00   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

OMG, what happened to HIM?

user posted image

jah, "poročil" se je... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 3516
5.11.2009 14:08:52   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: Almera

Moja 2 moska spita vsak v svojem kotu,jaz pa oci napenjam na tem mini gsm ekranu. Kot je Populis napisala se je Bor odlocil,da ne bo jedel. Danes je bil zgleda ze tako lacen,da je 2 jogurta pojedel brez ugovora,zdaj bomo pa videli kako bo naprej
Skratka mi se vedno uzivamo,imamo 21C-a ste kaj fous?
Jej,zdaj sem pa se zmanjsala povecavo, pa ne vem kako popravt.
Pozdravite se vsi bolancki,Zimska, jaz Boru dajem Enchinax bimbi, v varstu pa pije zeliscni caj iz svega i svasta.Pojdi na trznico in naj ti zeliscarca skupaj nekaj namesa.

ah, ker ti še nobena ni napisala, ti bom pa jaz... sem ti fouš kukr ima Brad Pitt (glej zgoraj) dlak na glavi... user posted image

user posted image  Bor... a se vam kdaj zazdi, da se na tak način naši malčki puntajo, če jim kaj ni prav? user posted image

< Sporočilo je popravil 3jeMi -- 5.11.2009 14:16:03 >

Neposredna povezava do sporočila: 3517
5.11.2009 14:14:55   
3jeMi

A veste, da sem jaz ena koza???? Pozabila sem na bolniški list. Zdajle sem se spomnila in klicala v službo. Je rekla, da mi je obračunala plačo kot da piše na bolniškem listu št. 1 in ne 2 ali 3... Jap, zdaj je pa vse odvisno kaj mi bo zdravnica napisala. Če bo katerakoli druga številka,, bom morala vračati denar. user posted image

Lovro, kaj je zdaj to??user posted image Šc, šc... zate pa user posted image user posted image

kaj pa pomeni 1?... pa jo vprašaj, če ti lahko pocahna enko...

naš mali... ne vem, ima okoli 38 vročine in full rdeča lička... se samo crklja, v rokah drži flaško in občasno malo popije... se bomo pa crkljali, ni problema... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3518
   [Brisano sporočilo]
5.11.2009 14:17:42   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 3jeMi)
  Neposredna povezava do sporočila: 3519
5.11.2009 14:25:34   
3jeMi
kaj pa vem, bom videla, ko se zbudi... ga tale zadnja štrica matra že dolgo... res pa njemu ponavadi raste več zob hkrati in lahko še kakšna 5. ven rine... bom prečekirala, če mi bo gospod dovolil... v vrtcu je normalno jedel zajtrk, malico, kosilo še ni bilo kuhano, je pa že glodal vrtčevsko popoldansko malico... iz nosa mu teče že cel teden po malem... bomo videli... samo, da bi spal... spanc je bolš k žganc... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3520
   [Brisano sporočilo]
5.11.2009 18:08:13   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 3jeMi)
  Neposredna povezava do sporočila: 3521
   [Brisano sporočilo]
5.11.2009 18:09:21   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3522
5.11.2009 19:30:05   
3jeMi
o ti boga... populis... tudi jaz sem si tako mislila... upam, da se vas res kaj ne prime... user posted image  za očka... in naj vama z Laro ne hodi blizu...

hvala za pika poke...

mali je popoldne spal 3x po eno uro, vmes se je pa crkljal in crkljal... vročina je prilezla do 39,5, je pa prej full dlesen ob dlesen drsal user posted image , sem mu jih namazala in je potem nehal... prejle je dobil svečko, zdaj pa čakamo noč... bomo videli kako bo... jutri pa rufnem P, da vidimo kaj bo rekla...

lepo se imejte, dame... jaz grem kar semle na kavč...

< Sporočilo je popravil 3jeMi -- 5.11.2009 19:31:23 >

Neposredna povezava do sporočila: 3523
5.11.2009 20:14:47   
Majuska
'čer julijke,

danes so mi pa v banki živce kravžljali ... To je cela kolobocija. Že septembra sem urejala nov račun zame, pa so moje papirje očitno založili oz. pozabili name, vmes sem enkrat zastonj prišla in so mi rekli, da me bodo poklicali za nadaljne stvari. Od tega je mesec in pol, v torek pa me kličejo, zakaj še nimam plače gor. Ja zakaj neki, zato ker bi me oni najprej morali poklicati user posted image   s tem da se tako čudno izražajo, da so mi z nekimi čudnimi informacijah dvigovali pritisk. Skratka, končno imam urejene stvari ... je moral Aleksander dlje počakati pri babi, da ga nisem v dežju vlačila sem in tja.

Jutri moram biti pa že pred 7h v službi ... neko uvajanje imam, vraga, sploh se jim ne da dopovedati, da ob taki uri ne morem priti. Očitno jim ne gre skupaj, kako lahko živimo s samo enim avtom, ko pa imamo otroka. Tako da grem z busom, fanta pa štartata kasneje. Too much!

Saj ni bil slab dan, samo nervirali so me mal user posted image

Populis, to pa sploh ni fajn s tisto gripo ... upajmo, da boste tole preskočili user posted image tati naj pa čimprej ozdravi!

3jeVi, kaj se pa pri vas dogaja? Kar naenkrat spet vročina?

Almera, ne moreš brez nas, a ne? user posted image Fouš sem ti samo toliko, kolikor moram pač prenašati dež in mokre ceste. Sicer pa ti privoščim iz dna srca user posted image

mirjam, ti pa pazi nase in na dete user posted image

evo še žehto operem, potlej pa spat user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 3524
5.11.2009 20:37:20   
dzanika
drage moje julije!

Pa sem iz pregleda.  In imam tudi s strani ginekologa potrjeno da sem srečka nosečka! user posted image   Sem že videla mojo malo pikico! user posted image   PDP imam pa 11.6.2010. Zaenkrat kaže da je vse ok. Jutri se naročim še na nuhalno pa da vidmo kaj mi tam povejo. user posted image
Tolko za danes ker sem tko utrujena da grem počasi kar spat in se vam jutri kaj javim! NOČKO!

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 3525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......