|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kljub mladosti bomo mamice :)
5.11.2009 11:35:06   
donna22
Punce, boste že nekako povedale staršemuser posted image

Mene je tudi ful skrbelo, povedala pa sem šele po NS, ostalim pa še malo kasneje, tak da je večina ljudi za mojo user posted image zvedla komaj pri 4 mesecihuser posted image Najprej je blo malo nenavadno, ampak so sprejeli, malo so bli začudeni, ker si niso mislila, da sploh imam željo do česa takega, pa mama je ugotovla, da bo zelo mlada babica (ima 40 let, moja babica pa 60, tak da smo res mladiuser posted image ), potem pa so se navadli in so se vsi veselili otročičkauser posted image No, in zdaj je Zala itak center vesolja za moje staršeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nanny.girll)
Neposredna povezava do sporočila: 2476
5.11.2009 11:44:16   
Tincy90
Js sm pa 18.user posted image kr pogumno punca, prej k boš povedala prej ti bo lažje.user posted image drgač pa vem kko je to k ne veš kko bi povedov staršem...ampak js sm dala to čez in res da mi ni blo lahko daleč od tega ampak sm vesela d bom mela bebico s takim fantom k mi stoji ob strani in me ma res rad.user posted image

kdaj pa maš rok nanny?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2477
5.11.2009 11:52:45   
Tincy90
Aja še za un seznam k sm si ga pogledala, mi je čist hud.user posted image   4.12.1990 (18) pričakujemuser posted image 12.12.2009.

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 2478
5.11.2009 11:55:45   
nanny.girll
ma ja sej jz vem,da bojo imel otroka fuuul radi. sam jz lihk ne znam povedat to. še kr bi zavlečvala in zavlečvala. pa briga me za očitke drugih sam mnenje staršev mi pa veliko pomeni.

Tincy90
26.5. kaj pa ti?

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 2479
5.11.2009 12:04:05   
Tincy90
Nanny js mam rok 12.12. tko da že komi čakam.user posted image
Men bi blo tud pomembno mnenje staršev sm js sm mela take štale doma d se rajš ne spominjam tega kaj vse sm mogla dat čez tko da js ne morm rečt d mi je mnenje staršev pomembno kr če bi blo po njihovo js tega otroka ne bi mela.user posted image ampak kukr sm že rekla hvalabogu mam tko dobrga fanta in njegovo mamo k mi stojita ob strani in se res dobr razumemo. Js tud ne dam nč na druge in kar se govori kr za svojo srečo ne rabm takih k mi hočjo slabo in so hinavski. V tem obdobju odkar sm noseča sm spoznala taprave kolege in tud starše kok jim js pomenm. Zmer sm bla dobra učenka v šoli, nikol delala piz*****, ampak oni še zmer slabo misljo o men. Na srečo sm dala to čez in vse skupi prebolela kr mi je zdj pomembna sm moja pikica k bo hmal pršla med nas.user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2480
5.11.2009 12:09:11   
nanny.girll
user posted image user posted image čestitam najprej...ja sej maš prou. najbolše prijatelje in tiste, ki jim kaj pomeniš spoznaš v takih trenutkih. tako sem tudi jaz rekla, da če mojega otroka ne bojo sprejeli potem naj ne jokajo če ga ne bojo nikoli več videli. user posted image

a vi2 sta na otročku delala načrtno?

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 2481
5.11.2009 12:30:04   
Tincy90
Heh pr men tud nimajo več kaj iskat niti se prlizvat k bo otročk na svetu.user posted image

Am ja načrtnouser posted image , nekak me je fant najprej navdušu za otroka, da bi ga mela, da bi bla mlada očka pa mami. Na srečo sm maturirala in mislm it kasnej še neki naprej, da bom lažje službo dobila, čeprov so zdj tko čudni časi glede zaposlitev.

Kaj pa ti, načrtno al nenačrtno?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2482
5.11.2009 12:36:06   
nanny.girll
Načrtno seveda. ja lepo je bit mlada mami pa oči user posted image ja jz sm tud letos nardila maturo. zdj sm na faxu. sam kr zabušavam nekej...eh pa sej mamo še 7 let da končamo en fax potem pa služba. delale bomo pa itq do 70let. zakaj bi že s 23 začel če lahk vlečemo šudil ane? user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 2483
5.11.2009 13:03:37   
Tincy90
Ma ja itak.user posted image delala bom do takrt da k bom nazadne šla u službo se bom lahk kr na pokopališču ustavla pa tm ostala.user posted image a fant tud študira al je že u službi? skupi stanujeta al kako?user posted image upam da te ne sprašujem preveč osebno.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2484
5.11.2009 13:15:49   
nanny.girll
hehe user posted image

ja fant tudi še študira sam je izredno. živiva pa skupaj. ubistvu še ne uradno. user posted image kaj pa vi2? ti si najbrž pri njemu ali imata že svoje stanovanje? kaj pa tvoj je tudi še študent?user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 2485
5.11.2009 13:21:15   
Tincy90
Lepo.user posted image
Ja js živim pr njemu in je prou fajn. On ma pa že službo.user posted image

Še mal pa boš zvedla kaj boš mela...te zanima kaj bo?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2486
5.11.2009 13:24:47   
nanny.girll
ja že komej čakam, da izvem spol. Čutim pa, da bomo imeli punčko. kaj pa ti nosiš pod srčkom?user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 2487
5.11.2009 13:33:44   
Tincy90
Js mam pa punčko.user posted image user posted image hehe tko kt sm si tud želela, konc koncev je pa najbl važn d je zdravo in ne katerga spola je. Upam da bo u drugo fantek da bova mela oboje.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2488
5.11.2009 13:35:33   
BabyKitty
Eh veš da ne boš letela na cesto... sej so tvoji starši in te majo najrajš ane... predstavli si kok imaš že sedaj rada svojo pikico pa še na svetu ni, kaj morajo šele do tebe čutiti tvoji starši, ki te imajo že 20 let... verjetno bodo šokirani ampak ko bodo prespali in pomislili, da je to logično, da je njihov otročk odrastu... bo pa vse super... boš vidla! Je pa tudi meni kar slabo ko pomislim da bom morala to povedati staršem na glas nekoč user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2489
5.11.2009 14:02:19   
nanny.girll
BabyKitty upam da tudi oni tako razmišljajo. sej mislim, da bojo na koncu lepo sprejeli.user posted image

(odgovor članu BabyKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 2490
5.11.2009 15:27:51   
Anonimen
ciao,punce vidm de  ste vse tko približno ku jaz stare,...
jaz mam tudi strašansko voljo narest mičknca,...sam punce kako pa vam s šolo to gre? rata?

Neposredna povezava do sporočila: 2491
5.11.2009 15:50:26   
Tincy90
Ja pr men je šola zdj na stranskem tiru kr je v ospredju bebica, šola me bo pa itak počakala.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2492
5.11.2009 16:12:53   
nincy29
joj punce ne se tok sekirat glede staršev.
jaz sem tut ful se sekirala kako bodo moji in njegovi to sprejeli.
njegovi so bili takoo ful navdušeni..tašča je tako začela jokat od veseljauser posted image user posted image da sem potem še jaz zraven jokalauser posted image .
moji...mama naprej ful presenečena ampak presrečna..in zdaj se hvali da bo mlada nona..jih 38 imauser posted image ..tata pa je na svoj moški način sprejel..vesel je bil no..tako da res nese sekirat ker škodi bejbijuuser posted image user posted image .
tincy dobrodošla med nami..čestitke bodoči mamici in vidim da si enako kot jaz starauser posted image .

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 2493
5.11.2009 16:25:21   
Tincy90
Nincy hvala.user posted image a ti si tud 90 letnik? kdaj maš pa rok?user posted image

(odgovor članu nincy29)
Neposredna povezava do sporočila: 2494
5.11.2009 16:35:56   
nincy29
ne jaz sem 91 letnik...imam pa rojstni dan 1.1 tako da bom hmalu že 19 user posted image user posted image
jaz imam rok 27.4
s kirga konca slo si?

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 2495
5.11.2009 16:40:17   
Tincy90
Aa lepo.user posted image js bom pa 4.12. 19user posted image user posted image
Js sm z Mirne pri Trebnjem-Dolenjska.
Pa ti?user posted image

(odgovor članu nincy29)
Neposredna povezava do sporočila: 2496
5.11.2009 16:49:25   
nincy29
jaz sem iz mirna-okolica nove gorice

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 2497
5.11.2009 17:23:09   
pinky86
KLJUB MLADOSTI BOMO MAMICE 

user posted image    

user posted image ali user posted image PRIČAKUJEMO user posted image  

Patrishka             20.08.          23 let       3.krog        LJ
katix                     xx.08.          20 let       5. krog         ? 

zlatolaska             xx.09           21 let       1. krog      Medvode
IsabellaLana        xx.09.          25 let       3. krog          NM 
sunshine84          xx.09.          25 let        6. krog          KR 
elanor                  30.09.          21 let        4. krog    Primorska

kago                     xx.10.         25 let         7. krog          ?

tix                        +- 10.11.       20let         4.krog (?)     KR
mladika                 15.11.          21let         8.krog           LJ
pinky86                 19.11.         23let          2.krog          Lj-okolica
BOSTINA               19.11.          25let         9.krog          CE

Lun1ca                  1.12.            22let          4.krog         MB
kajkakr                 19.12.           20let            ?                ?

user posted image

NOSEČKE 

Sasy                     20.11. 2009      20 let           LJ 
          Tincy90       12.12.2009       18let        Dolenjska                              
tinncyka               12.01 2010       19 let           CE  
Portorožegleria   16.1.2010         20 let        Velenje 
Anneri                  23.01.2010       25 let          MB 
P1ka23                18.2.2010         23 let           ?      
kemo                    19.1.2010         23 let        Celje 
Zvezdici                24.3.2010         21 let          LJ 
Chi_Pita                 01.04.2010        23 let        Izola   
lenčy                    28.03.2010           ?                 ? 
nincy29                27.04.2010       18 let          Go  
    patella                    xx.5.2010          23let           LJ       
                   biba88                     25.5.2010          21let             ?
         kaya333                  08.5.2010           21let             ?
          sa5i                           22.6.2010           20let                  MS
          nanny.girll                  26.5.2010            19let             LJ
           lila26                          ??:?:2010             18let            ?

user posted image

MLADE MAMICE 

*** lucy86 (1. pri 22. letih)***(2009) 
*** Mateja4 (1. pri 20. letih)***(2009) 
***Snoppyka (1.  pri 18. letih)*** (2009) 
***donna22 ( 1. pri 22 letih)*** (2009) 
*** pondelak (1.  pri 19. letih) *** (2009) 
*** zoja10 (1.  pri 22. letih) *** (2009) 
*** črticaa (1. pri 19 letih)*** (2009) 
*** Pikica5 (2.  pri 21. letih)*** (2008) 
***arupnik3 (1.  pri 20. letih)***(2008) 
*** Ploha ( 1.  pri 21. letih) *** 
*** angel_rebelde  (1.  pri 19. letih) *** 
*** petra88 (1.  pri 20. letih) *** 
*** pikica36 (1.  pri 18. letih) *** 
*** čebelica01 (1.   pri 20. letih)***
***M1987 (1.  pri 21. letih)***2009
             ***jasmina in tadej (1. pri 22. letih)***2009
  ***Tamika87 (1. pri 21. letih)***2009
  ***litlleMiss (1. pri 18. letih)***2009 
 ***jancyika (1. pri 19. letih)***2009
***kaya333 (1.pri 20. letih)***2008

user posted image  

Kljub mladosti bomo mamice song 

Mlade smo, polne energije, 
čakamo, da se nam  odkrije. 
Da nam bo čimprej uspelo, 
vsak dan user posted image veselo . 

Mlade nosečke se veselijo, 
saj kmalu svojo pikico dobijo. 
Skupaj čvekamo v dobrem in slabem, 
da zagledamo user posted image   nepozaben. 

Nekatere med nami pa so že mamice, 
pomagajo nam lajšati naše težavice. 
Znaki, skrbi in pričakovanja nas skrbijo, 
mamice pa nam pomagati hitijo.

vse punce naprošam, da podatke za seznam obarvajte z debelimi črkami...  če katera sama kopira seznam,naj poišče zadnjega... !!!!!!!!!!!!

< Sporočilo je popravil pinky86 -- 5.11.2009 17:34:49 >

(odgovor članu pinky86)
Neposredna povezava do sporočila: 2498
5.11.2009 17:37:09   
egleria
punce ne se sekirat kako bodo sprejeli.. tudi jaz sem letos opravila maturo.. na fax še hodim (zdej sem v sedmem mesecu) pa bom naredila nekaj izpitov letos da mi ne bo prehudo naslednje leto ;)
moja mami je jokala od sreče, ati se je smejal.. sestra pa bratec sta bla pa tudi čisto navdušena. zdej vsi nestrpno pričakujejo user posted image je pa res da je tudi mene blo strah povedat.. opogumila sem se šele par dni po NS.. user posted image

(odgovor članu pinky86)
Neposredna povezava do sporočila: 2499
5.11.2009 17:51:22   
pinky86
Tincy noče in noče te lepo poravnat na seznamčku user posted image sorry!
Pri nama bodo pa drugače vsi ful veseli novega člana user posted image res!! Me sploh ne skrbi kako povedat...če se bo ta mesec kaj prijelo, bova taščo presenetila ravno za njen rojstni dan - to bi bilo ful lepouser posted image no ja, če pa ne bo...potem bo pa za RD dobila samo materialno darilce user posted image bo pa vnuček prišel malo kasneje...Drugače pa nihče sploh ne ve, da že tako resno razmišljava o user posted image hmmmm bo kar presenečenje - v dobrem smislu.

Mene bolj skrbi kako bom v službi to povedala user posted image ampak se ne bom preveč sekirala...nočem da mi služba kroji življenje...ravno brez mislim, da ne bom ostala...samo pri pogodbi za nedoločen čas se zna malo zamaknit, kar pa tut ni ne vem kakšen problem, saj kredit za stanovanje sem itak že dobilauser posted image V službi bodo izvedeli, ko se mi bo že kaj poznalo - sploh ne mislim govorit naokrog. Drugače pa tut porodniške ne bom cele koristila, ker sva se menila s fantom, da bi bil on zadnje 3 al pa 4 mesece na porodniški...da je še ON z otročkom res skupaj in dobita nek stik...nočem, da ima očka vlogo tistega, ki vedno prihaja šele po službi domov in je potem tako malo z otrokomuser posted image

Aja, na pohištvenem sejmu sva bila včeraj - NIČ PAMETNEGA!! Sva iskala mizo za v kuhinjo in kakšen ugoden kavč...pa naju nekje  sploh resno niso jemali (kao mlada pa ne vem kaj) ufff me to razjezi!! Tako da potem ti siliš tam nekaj, pa se počutiš kot en butelj. Tko da bova še v soboto mal naokrog letala, pa upam da tudi  kaj našla user posted image

"My past is my lesson. My present is my gift. My future is my motivation."

(odgovor članu pinky86)
Neposredna povezava do sporočila: 2500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?