Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 5.11.2009 7:38:56
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Mi spet nismo nič spali,ampak dobesedno nič-nobeden! Ne vem,kaj je to zadnje čase.Saš je tak jokal,kričal ne jokal.Nič ni zaleglo,ne čaj,ne mleko,nič.In to je trajalo 2x po pol ure.Valda je še Maksa zbudil,pol pa je še on imel samogovore pol noči. Moram 2 dozi kave spit,da k sebi pridem.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 5.11.2009 7:48:52
|
|
|
|
rina22
|
Jutro, jutro Tudi od mene za vse bolančke matcar, tebi pa en velik in , da se prebudiš Božčki, ki ne morete spat Timeja je spala od 19h do 7h, zdaj se pa meni z vrtiljakom v pojstli, jaz pa sem šla malo gledat na net pa kavico spijem, potem jo pa grem oblečem in hop v nov dan in novim zmagam naproti
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 5.11.2009 7:54:56
|
|
|
|
rina22
|
Grem počasi malo zrihtat, potem pa počasi proti mestu, ko bo vreme ok Uživajte, pa se še tipkamo kaj
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 5.11.2009 8:12:20
|
|
|
|
marta82
|
Jutro in lep dan!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 5.11.2009 8:21:22
|
|
|
|
tasa_m
|
JAz bi tud mogla v mesto po mehčalec v Mullerja pa mi tak ni tak za daleč it. Ma*er, danes se mi nič ne da. Edino govejo župo že kuham, da boma z Lijo ko prideva s prehoda imele nekaj toplega, pa cote sem že obesla, pa en stroj še perem. Mi gre na žuvce, da med vikendom, ne naberemo za cel stroj cunj in pol moram prat čez teden, ko je vse dražje Aja, moram povedat, da se je Lija začela že po komolcih vlačit, ker je ugotovila, da hitreje pride do neke stvari (kot po trebuhu). Jo je že vse povsod polno. Že imamo vsepovsod pojštre nametane da cuj ne pride
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 5.11.2009 8:36:29
|
|
|
|
koala
|
Jutro! matcar , pa pikapoke tvojemu bolančku! tasa sem se ti pozabila zahvalit da si mojega sončka dala na seznam, pa suuuper sličiso si mu izbrala, naše dete namreč obožuje memo (beri medo). Zate .
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 5.11.2009 8:52:33
|
|
|
|
ly117
|
Jutro! Mi smo še pa kr spali. Sem ga dala ob pol12 k nama, ker se je zbudo, pa je spal do pol2. Te je jedo in imel govorilno uro skoraj do treh. Pol pa je spal do pol8. Je pa drugač vredu, no razen da je prehlajen, a ne matcar.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 5.11.2009 8:54:50
|
|
|
|
nebo
|
Jutro, en velik cmok vsem bolnim otročkom, in enega dobrega striptizerja vsem mamicam bolnih otročkov...da pridete k sebi Ej Tasa kdaj gres na sprehod in kam? Midva tudi greva danes vuuuuunnnnnnnnn....
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 5.11.2009 9:42:00
|
|
|
|
matcar
|
Tasa,nima vročine,samo kašlja in iz noska mu teče.pa malo je hripal.Samo se je že porihtalo malo na boljše.Pomaga sirup proti kašlju.Pa vlažim stanovanje ful. Ly,saj to sem ravno mislila,da je prehlajen.Sem mislila,da ne boš vedla o čem je govora!
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 5.11.2009 9:46:03
|
|
|
|
matcar
|
Mi2 z Maksom pa šibama v štacuno.Se tipkamo...
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 5.11.2009 9:48:23
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ly,saj to sem ravno mislila,da je prehlajen.Sem mislila,da ne boš vedla o čem je govora! Sem takoj skapirala.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 5.11.2009 11:10:07
|
|
|
|
matcar
|
Zunaj pa je prav toplo.Mi je blo kr fajn malo veni bit.Zdaj pa kuhamo špinačo,pa pire,pa govejo juhico.Za posladek pa bom puding skuhala-mnjami!
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 5.11.2009 11:12:43
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ly,saj to sem ravno mislila,da je prehlajen.Sem mislila,da ne boš vedla o čem je govora! Sem takoj skapirala. Odlično!
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 5.11.2009 12:01:48
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala tasa sem se ti pozabila zahvalit da si mojega sončka dala na seznam, pa suuuper sličiso si mu izbrala, naše dete namreč obožuje memo (beri medo). Zate . o, hvala lepa Ma, saj ne vem kakšne slikice dam, ko pa ne vem kaj takšni "taveliki" obožujejo. Pol pa kr nekaj kar mi prvo pod roke pade
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 5.11.2009 12:04:00
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo Ej Tasa kdaj gres na sprehod in kam? Midva tudi greva danes vuuuuunnnnnnnnn.... sem šibala proti šparu, ker sem rabla skuto in jogurt za pecivo. Pol pa sem še šla v papirnico in nakupila čopiče, šeleshamer in škarje različnih oblik, tak da bom končno lahko začela ustvarjat
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 5.11.2009 12:05:03
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Zunaj pa je prav toplo.Mi je blo kr fajn malo veni bit.Zdaj pa kuhamo špinačo,pa pire,pa govejo juhico.Za posladek pa bom puding skuhala-mnjami! jaz tud govejo juho kuham, sem jo prej samo na pol. Pa piščanca in riž. Za posladek pa bo kar jog. pecivo z borovnicami
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 5.11.2009 12:05:22
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ly,saj to sem ravno mislila,da je prehlajen.Sem mislila,da ne boš vedla o čem je govora! Sem takoj skapirala. Odlično! ja, tudi jaz sem skapirala
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 5.11.2009 14:04:24
|
|
|
|
tasa_m
|
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 5.11.2009 15:07:18
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ly,saj to sem ravno mislila,da je prehlajen.Sem mislila,da ne boš vedla o čem je govora! Sem takoj skapirala. Odlično! ja, tudi jaz sem skapirala jaz pa ne.........
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 5.11.2009 15:08:38
|
|
|
|
arabela*
|
ob pol petih držite pestke...................in mislite na mene
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 5.11.2009 15:10:00
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar Zunaj pa je prav toplo.Mi je blo kr fajn malo veni bit.Zdaj pa kuhamo špinačo,pa pire,pa govejo juhico.Za posladek pa bom puding skuhala-mnjami! jaz tud govejo juho kuham, sem jo prej samo na pol. Pa piščanca in riž. Za posladek pa bo kar jog. pecivo z borovnicami fullll fullllllll ste pridne babike.Jaz zraven mojih čist nič ne morem ......danes imam norišnico že od jutra..pa sedaj tudi.........sekunde ni miru
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 5.11.2009 15:15:11
|
|
|
|
arabela*
|
Grem se sporihtat.če mi bo uspelo seveda Lep dan še naprej in se tipkamo šibam....
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 5.11.2009 15:16:07
|
|
|
|
doris04
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ob pol petih držite pestke...................in mislite na mene sej bo šlo...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 5.11.2009 15:18:57
|
|
|
|
doris04
|
dan ...pri nas je tut špinača na jedilniku .... pa ima zelenjavno juho, ker po špinači dobi fleke okoli ust pa rito ma rdečo
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.