yania
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Jutro. Mi smo še kar vročični. Ponoči je imel 38.2, pa sem mu dala Calpol. Je normalno, tudi tečen ni ne vem fejst. A je že treba do P? kak dan še počakaj- če pije dovolj ni panike. ponavad se po cc. 3 pokaže kaj je narobe. če boš prej šla redko,da se bo vidlo kaj mu je. jaz bi na tvojem mestu do jutri počakala, če je drugač dobre volje. se podpišem, pa še kaj drugega boste domov prinesli, verjemi mi, mi smo tako s Timonom ko sma mogla na kontrole hoditi, zaradi bronhitisa,,,katastrofa...v čakalnici vedno ene 4 bolni otročki.,..ja itak je to vse v luftu, tamal pa jovo na novo zboleval... Glej, če bo fuuuulll narastla, al pa če bi neutolažljivo jokal, ga pelji, da ne bojo kaka ušeska, Calpola pa jaz na tvojem mestu ne bi dala, tudi če je 38.5, naj bo, ko gre čez pa daj...ker lahko prikriješ kaka ušeska, al pa kaj drugega,,,a razumeš...sej mislim da tako tudi v navodilih piše...sej če je dobre volje pa da papa, ni panike,,,lahk da je zobek, kaka otroška in bodo še pikice pršle, al pa je kaj drugega,,,v vsakem primeru pa jaz ne bi hodila...ti pa se odloči.. moje mnenje... Jaz sem tako srečna, ko smo že en čas zdravi,,,vam povem, da sem kar panična kaj bo spet ko bo šla čez kak teden v vrtec Naja,,,pa včeraj sem tu na RR brala o rotavirusih...grozno....ink.doba je 1-3 dni, zbolijo otročki od 6 mes.do 5 let in to v 95% ..haloooo...pa to je fulll...a ne vem če ne pretiravajo s tole številko,,potem spodaj pa spet ful piše o cepljenju blabla...po mojem spet kaka fora no... ,..,,sem kar malo razmišljala, če bi jo kar ven z vrtca dala...čeprav..ne vem no...