Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 4.11.2009 22:01:08
|
|
|
|
majuška10
|
IZVIRNO SPOROČILO: Leela Jaz sem jih vzela v DM-u milupine. Imaš rumeno škatlo (my first cereals gor piše), kjer je že notri ad mleko in mešaš samo z vodo. jst tudi te kupujem, ampak jst mu dam kašico kr kot samostojen predzadnji obrok. Danes sem probala z okusom maline, od banane mu ni bil preveč všeč - meni pa tudi ne, riževa je pa ful dobra... (škoda ker niso kšne večje količine npr. kot čokolino, bi jst tudi to pomagala praznit
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 4.11.2009 22:04:47
|
|
|
|
Leela
|
ta rumena riževa je res okusna, samo cena pa ni okusna tudi jaz grem. nočko
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 4.11.2009 22:06:18
|
|
|
|
majuška10
|
ja žal cena vse pokvari, vendar sem slučajno zadnjič naletela na akcijo v Mulerju, kjer so bile 1,99 EUR, drugače so pa v DM 4,05 Eur
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 4.11.2009 22:06:43
|
|
|
|
majana79
|
Jaz tudi odpujsam. Lepo spite! Nočko
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 4.11.2009 22:07:37
|
|
|
|
majuška10
|
nč, ker vse počasi greste, pa grem še jst- gledat Surviverja lahko noč, pa eno bolho za pomoč, da bi vas grizla celo noč papa
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 4.11.2009 22:25:03
|
|
|
|
BBAJA
|
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_ IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Pokica, pri Zarji se pojavijo krči, grozen nemir, driska, spi 10 minut in potem jo spet krči... maja a vi imate alerijo na KML? BBAJA, kako žitno kašice jeste? Žitno kašico od Hippa zmešam z mlekcem,pustim kako minutko,da se zgosti in mu dam po žlički.Simpl,pa baje jih kr nasiti-poročam,ko vidm rezultat
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 4.11.2009 22:35:23
|
|
|
|
BBAJA
|
Lepo pančkajte
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 4.11.2009 22:36:36
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_ IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Pokica, pri Zarji se pojavijo krči, grozen nemir, driska, spi 10 minut in potem jo spet krči... maja a vi imate alerijo na KML? BBAJA, kako žitno kašice jeste? ja, sam test je ni pokazal. Grem jst tudi spat. Sem račune pisala ko nora do zdej....al bo denarja Nočko. Aja, z mAšo sva preživeli super babji popoldan!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 4.11.2009 23:32:14
|
|
|
|
eelyy
|
Ojla zmajčki in zmajčice! Sem vas kar malo pogrešala pa debate tudi...... evo se vam res končno malo oglasim . Tian je bolan in še zobki so ga mučili(tako,da sta obadva spodnja zobka prilezla isti dan ven )hvala bogu..je prav hecen . Vročine nima,ampak ima le zamašen nosek in je pomoje hujše,kot pa kašelj(revež je navajen imet skos prst v ustih ga ima namesto dude in je brez njega nemore ne spati ne nič,tako da si s raspiratorjem nemoremo pomagati,ker sploh nepusti,da pridem zraven noska......no fiziolška raztopina pomaga in ko mu jo dam je tak jokkkkkk,da se mi res smili(kako pa vi dajete fiziol. raztopino v nosek???)potem si pomagam tudi z vato in malo nakapam! Vidim,da pridno dajete GH no mi tudi in nimamo problema le takrat,zaradi brokolija in potem se ustavila za 2 tedna...!koliko pa potem dodajate adaptiranega mleka,kolikokrat kašico od hipp pa teh proizvajalcev ponudite na dan??? Mi je kolegica zadnjič povedala,da naprimer(da dva obroka ampak lažja na dan in da ga večinoma hrani za kašicami,ki se naredijo na vodo in naprimer obrok pred spanjem da novalac in ponoči??) želim vam lahko noč,tako da se jutri beremo***
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 5.11.2009 4:55:34
|
|
|
|
christiana21
|
Dobro jutro! Mi smo spet prvi zbujeni...že od 4. - standard Eelyy, jaz bi ti težko dala nasvet glede goste hrane, ker se mi ful matramo z njo. Glede f. raztopine pa..mi ji jo vbrizgamo v nosek z 1ml brizgo. Zdaj pa počasi kavica, potem malo zrihtat, potem pa šibamo v bolnico h kirurgu. Lepo se imejte.
Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 5.11.2009 7:05:49
|
|
|
|
majana79
|
Jutro! Upam da bom lahko šla nazaj spat...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 5.11.2009 7:30:01
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: christiana21 Dobro jutro! Mi smo spet prvi zbujeni...že od 4. - standard Eelyy, jaz bi ti težko dala nasvet glede goste hrane, ker se mi ful matramo z njo. Glede f. raztopine pa..mi ji jo vbrizgamo v nosek z 1ml brizgo. Zdaj pa počasi kavica, potem malo zrihtat, potem pa šibamo v bolnico h kirurgu. Lepo se imejte. jutro dobro opravite pri kirurgu
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 5.11.2009 7:32:28
|
|
|
|
FLASK_A
|
Jutro! Christiana, dobro opravite Babe, a ste danes za en čvek v Supernovi?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 5.11.2009 7:33:02
|
|
|
|
FLASK_A
|
Ma sploh si ne znam čokolešnika narest. Spet jem žgance
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 5.11.2009 7:58:06
|
|
|
|
Dudica1
|
DOBRO JUTRO Jaz lovim vodo tko da ne morem
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 5.11.2009 8:03:34
|
|
|
|
Tanja_
|
Jutro! flaska a pregosto nardiš?Pa dej zdej še mal mleka notri.Pa na čvek pridite v Atlantis, k mamo plavanje dons. pokica zdej ne jemljem KT. Prej so mi pa odgovarjale Cilest. Po ostalih sem pa zatekala, jokala, tečnarila, bruhala... majana jst sm kupla riževe kosmiče od Holle, ki so kao bio-imajo v BC, pa sem jih včer npr. zmešala z Aptamilom, pa še 2 Plazmona sem ji dalal notri,da je bilo nasitno.Drgač jih lahko tudi samo z vodo zmešaš, samo ne vem, če je to kej bolj nasitno, kot mleko.Aja, kašico za zvečer pa sem kupila v Mullerju od Milupe, piše gor Milchbrei Banane, k mi jo je enkrat zmanjkalo, sem pa kupila Rice-Banana isto od Milupe in je ne mara-se mi zdi, da jo je takrat ful napenjalo in tudi celo noč je bila nemirna, tako da ji je ne dajem več. .
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 5.11.2009 8:14:34
|
|
|
|
Dudica1
|
tanja so mi rekle da moram tebe vprašat zarad tabletk...sm jedla yaz pa mi je blo ful slabo pojedla sm pa eno škatlco pa sm nehala...zdej pa ne vem a začnem še enkrat te iste jest al mi predlagaš kakšne druge?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 5.11.2009 8:15:49
|
|
|
|
FLASK_A
|
Aja, sej res atlantis! Herpes day Ja, tanja, vedno naredim pregosto. Mi gre na živce Če pa mleko dolijem je pa spet hladno. Pol dam pa v mikro, pa tko izgleda kot da bi vse skup že kdo prežvečil
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 5.11.2009 8:16:23
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 DOBRO JUTRO Jaz lovim vodo tko da ne morem Le lovi Upam da ti rata
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 5.11.2009 8:17:19
|
|
|
|
Tanja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 tanja so mi rekle da moram tebe vprašat zarad tabletk...sm jedla yaz pa mi je blo ful slabo pojedla sm pa eno škatlco pa sm nehala...zdej pa ne vem a začnem še enkrat te iste jest al mi predlagaš kakšne druge? Če ti je bilo slabo po njih, potem začni z drugimi. S katerimi, ti pa težko svetujem, boš mogla sama ugotovit, katerte so tebi okej. Jst sm mela Diane, Minulet, še ene(se ne spomnim), Cilest- na koncu so mi ble te okej. Imam pa ful kolegic, ki so jedle Diane in bile ful zadovoljne z njimi- meni so bile pa za znoret obupne.Zdej je pa tudi cel kup nizkohormonskih. Kr pejt h gin. pa naj ti kaj drugega napiše.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 5.11.2009 8:21:29
|
|
|
|
PapuaNG
|
jutro, se je mali ob polnoči HB zbudil, sicer bi mi joške razneslo. Zdj imamo pa spet obračanje na trebuh in nazaj, mi gre že kar malo na živce, ker je pol vedno jok. Včeraj sva oba z mojim ležala zraven malega, ko se je obrnil na trebuh in pustila, da se zjoka, da vidiva, kaj se bo zgodilo. No, dosegla sva samo to, da se je tako razjokal, da ga potem zlepa nisva umirila in na koncu sva jokala jst in mali Aja, plavalke-bova midva danes še doma, pa povejte, da nas ne bo (da ne bojo BZ čakali). Naj se tole fino pozdravi,da ne bomo potem celo zimo nekaj štukali.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 5.11.2009 8:24:45
|
|
|
|
lake
|
Dobro jutro! Christiana dobr opravte Dudica dobr lovi . Če maš vrečko ne sme bit gor več kot eno uro, ker potem urin res ni vredu zaradi bakterij ki pridejo zraven.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 5.11.2009 8:25:47
|
|
|
|
majana79
|
Tanja, hvala, sem si shranila tudi tvoje No, mi smo od pol 7 pokonci in nikakor zaspat nazaj... ko bo končno zaspal, bo pa spet samo pol ure potem bo pa siten... groza
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 5.11.2009 8:32:36
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 tanja so mi rekle da moram tebe vprašat zarad tabletk...sm jedla yaz pa mi je blo ful slabo pojedla sm pa eno škatlco pa sm nehala...zdej pa ne vem a začnem še enkrat te iste jest al mi predlagaš kakšne druge? Če ti je bilo slabo po njih, potem začni z drugimi. S katerimi, ti pa težko svetujem, boš mogla sama ugotovit, katerte so tebi okej. Jst sm mela Diane, Minulet, še ene(se ne spomnim), Cilest- na koncu so mi ble te okej. Imam pa ful kolegic, ki so jedle Diane in bile ful zadovoljne z njimi- meni so bile pa za znoret obupne.Zdej je pa tudi cel kup nizkohormonskih. Kr pejt h gin. pa naj ti kaj drugega napiše. ma ja se moram naročit samo bo spet dolgo trajalo Ja upam da mi uspe tole ulovit- lake men je rekla da ne v vrečko da ne pokaže točno ...in je rekla da naj prekuham frutkov lonček pa ulovim tja notr srednji curek...a misliš da ne smem od začetka ker drugač ne vem kolk mi bo sploh to ratal
< Sporočilo je popravil Dudica1 -- 5.11.2009 8:33:33 >
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 5.11.2009 8:37:39
|
|
|
|
Tanja_
|
Srednji curek je zato, k prvi kao izplakne bakterije iz sečnice. Samo pri tako majhnem-ne vem, kako ti bo to uspelo. Sej če dajo vrečko gor glih tko ni samo srednji curek notri.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?