Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 4.11.2009 20:52:34
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: mmmc IZVIRNO SPOROČILO: NoBady novica večera. Taj je na igralni podlogi se veselo igra s igračami, se smeje in vriska... kaj je komu kaj jasn? Pri nas je bilo to nekaj dni nazaj, ampak ob 22:30. hvala za tolažbo
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 4.11.2009 20:52:52
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: mmmc IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA pumpkin23- jaz sem danes v formi kaj ,pa ti? A bova reknile kero? Poglej na vrh strani . tyty - a ti je moj avatar všeč? so spizdile že obe.. ampak res zanimivo da tako hitro najdejoo novi del... zgleda da zelo redno spremlajo... nebi nobena mela neopravičenih... Punce sm jaz sem vas tud eno leto samo brala. Sm sem pa zelo vesela, da me niste nikoli takole napadle, očitno ste me sprejele še predn sm se oglasla. Hvala, hvala, hvala. Mogoče pa niso špijuni, tko k jaz nisem bla Draga moja kolkokrat sem te vabla ,pa si me ignorirala
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 4.11.2009 20:52:54
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: NoBady novica večera. Taj je na igralni podlogi se veselo igra s igračami, se smeje in vriska... kaj je komu kaj jasn? ja, Taju ni za spat. KAj pa tebi ni jasno? ja to mi je jasn... pa men ni hecn... on spi ponavadi od 20.00 - 7,30 ... pa ga daj v posteljo. To je tak, ko je na igralni, ko da bi tebi dali sladoled lizat čez šipo!
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 4.11.2009 20:54:13
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: mmmc IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA pumpkin23- jaz sem danes v formi kaj ,pa ti? A bova reknile kero? Poglej na vrh strani . tyty - a ti je moj avatar všeč? so spizdile že obe.. ampak res zanimivo da tako hitro najdejoo novi del... zgleda da zelo redno spremlajo... nebi nobena mela neopravičenih... Punce sm jaz sem vas tud eno leto samo brala. Sm sem pa zelo vesela, da me niste nikoli takole napadle, očitno ste me sprejele še predn sm se oglasla. Hvala, hvala, hvala. Mogoče pa niso špijuni, tko k jaz nisem bla [/quot Kdo ve? Samo one!
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 4.11.2009 20:54:17
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 IZVIRNO SPOROČILO: NoBady na masaži sta bla, in je blo fajn? jaz sem rekla da boma tudi šla ta mesec, samo v termano v rimske...je ceneje, in bližje... ja je bilo OK, sva bila na tajski, pa je malo drugače kot klasična, ampak je bilo fajn, je pa res da je kar drago ja a je kdo po vama hod? sem slišala da to delajo da po teb hodijo
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 4.11.2009 20:54:27
|
|
|
|
Steffi
|
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 IZVIRNO SPOROČILO: Steffi Jutro, BRAVOOO za 6 del, pa saj vam je nemogoče sledit - za vas, - zame. Zadnjič ko smo se primorke in ostale priseljenke na obalo srečale so mi punce rekle, da sem postala zelo podobna še eni marčevski mamici, ki postavlja vprašanja in potem ne upošteva odgovora. Najhujše je to, da jaz ne preberem niti vaših odgovorov, ampak sem jih včeraj. Pa saj sem porabila pol dneva da sem sploh našla pravo stran . Hvala za nasvete: Kako navadit otroka, da bo jedel zelenjavo? Vćeraj in predvčeraj je celo uspel pogoltnit nekaj zelenjave in celo meso je prvič jedel (beri mi je uspelo, da je nekaj tudi pogotnil). Pa saj bo!!! Grem malo nazaj brat. A pa še to, a prevažete otroke že v avtosedežih? Midva s Tajem sva ga v ponedeljek krstila, imamo Kiddy-ja comfort pro. Zaenkrat nisem najbolj zadovoljna ali pa se moram samo navadit na njega. A ga ima še katera, Komica 32 se mi zdi? mi ga imamo tudi, samo ag še nismo sprobali ... bom poročala, kaj pa je tisto kar te dela nezadovoljno smo ga sicer samo 2x v njem peljali, enkrat jaz do trgovine in mu je bilo tistih 5 min tja in nazaj kar zanimivo. drugič pa se mi je zdel ful utesnjen notri. pa tudi zapenjanje je drugačno, mogoče se moram samo navaditi... in tudi Taj verjetno. upam.
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 4.11.2009 20:54:41
|
|
|
|
mmmc
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: mmmc IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA pumpkin23- jaz sem danes v formi kaj ,pa ti? A bova reknile kero? A res? Joj, to pa ni blo ignorirano, pa se ne hecam, res. Ne spomn se, da bi kje zasledila. Zdej pa ne vem, ali si neljube dogodke izbrišemo iz spomina ali pa nisem bila dovolj redna bralka. Hahahahahahahaha Poglej na vrh strani . tyty - a ti je moj avatar všeč? so spizdile že obe.. ampak res zanimivo da tako hitro najdejoo novi del... zgleda da zelo redno spremlajo... nebi nobena mela neopravičenih... Punce sm jaz sem vas tud eno leto samo brala. Sm sem pa zelo vesela, da me niste nikoli takole napadle, očitno ste me sprejele še predn sm se oglasla. Hvala, hvala, hvala. Mogoče pa niso špijuni, tko k jaz nisem bla Draga moja kolkokrat sem te vabla ,pa si me ignorirala
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 4.11.2009 20:56:28
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Steffi IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 IZVIRNO SPOROČILO: Steffi Jutro, BRAVOOO za 6 del, pa saj vam je nemogoče sledit - za vas, - zame. Zadnjič ko smo se primorke in ostale priseljenke na obalo srečale so mi punce rekle, da sem postala zelo podobna še eni marčevski mamici, ki postavlja vprašanja in potem ne upošteva odgovora. Najhujše je to, da jaz ne preberem niti vaših odgovorov, ampak sem jih včeraj. Pa saj sem porabila pol dneva da sem sploh našla pravo stran . Hvala za nasvete: Kako navadit otroka, da bo jedel zelenjavo? Vćeraj in predvčeraj je celo uspel pogoltnit nekaj zelenjave in celo meso je prvič jedel (beri mi je uspelo, da je nekaj tudi pogotnil). Pa saj bo!!! Grem malo nazaj brat. A pa še to, a prevažete otroke že v avtosedežih? Midva s Tajem sva ga v ponedeljek krstila, imamo Kiddy-ja comfort pro. Zaenkrat nisem najbolj zadovoljna ali pa se moram samo navadit na njega. A ga ima še katera, Komica 32 se mi zdi? mi ga imamo tudi, samo ag še nismo sprobali ... bom poročala, kaj pa je tisto kar te dela nezadovoljno smo ga sicer samo 2x v njem peljali, enkrat jaz do trgovine in mu je bilo tistih 5 min tja in nazaj kar zanimivo. drugič pa se mi je zdel ful utesnjen notri. pa tudi zapenjanje je drugačno, mogoče se moram samo navaditi... in tudi Taj verjetno. upam. Ne me že vnaprej strašit!
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 4.11.2009 20:57:43
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: NoBady novica večera. Taj je na igralni podlogi se veselo igra s igračami, se smeje in vriska... kaj je komu kaj jasn? ja, Taju ni za spat. KAj pa tebi ni jasno? ja to mi je jasn... pa men ni hecn... on spi ponavadi od 20.00 - 7,30 ... zdaj pa bo od 21-8,30. NoBady ajnfoht kot pasulj
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 4.11.2009 20:57:44
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: mmmc Punce sm jaz sem vas tud eno leto samo brala. Sm sem pa zelo vesela, da me niste nikoli takole napadle, očitno ste me sprejele še predn sm se oglasla. Hvala, hvala, hvala. Mogoče pa niso špijuni, tko k jaz nisem bla mmmc imaš ZS
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 4.11.2009 20:57:47
|
|
|
|
novo
|
Grem tud js zdaj! Kam, pa vam ne povem! Lahko noč!
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 4.11.2009 20:58:18
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: NoBady novica večera. Taj je na igralni podlogi se veselo igra s igračami, se smeje in vriska... kaj je komu kaj jasn? ja, Taju ni za spat. KAj pa tebi ni jasno? ja to mi je jasn... pa men ni hecn... on spi ponavadi od 20.00 - 7,30 ... zdaj pa bo od 21-8,30. NoBady ajnfoht kot pasulj
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 4.11.2009 20:59:29
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo Grem tud js zdaj! Kam, pa vam ne povem! Lahko noč! Lahko noč.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 4.11.2009 20:59:43
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: NoBady na masaži sta bla, in je blo fajn? jaz sem rekla da boma tudi šla ta mesec, samo v termano v rimske...je ceneje, in bližje... jaz pa se bom šla ta mesec kopat v Laško. No, pa Lijo bom zraven vzela, če bo pridna res, super, jaz se sicer še nisem kopala v novem delu, ponavadi hodmo v zreče... Midve sva tudi bile v Zrečah, samo mi ni bilo njbolj fajn. So šmrkavci tam okoli 12,13 let skakali v otroškem bazenu in so vse škropili..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 4.11.2009 21:00:21
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: NoBady novica večera. Taj je na igralni podlogi se veselo igra s igračami, se smeje in vriska... kaj je komu kaj jasn? ja, Taju ni za spat. KAj pa tebi ni jasno? ja to mi je jasn... pa men ni hecn... on spi ponavadi od 20.00 - 7,30 ... zdaj pa bo od 21-8,30. NoBady ajnfoht kot pasulj iz tvojih ust v božja ušesa.. amen
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 4.11.2009 21:00:29
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo Grem tud js zdaj! Kam, pa vam ne povem! Lahko noč! Lahko noč pa oglasi se še kaj..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 4.11.2009 21:00:59
|
|
|
|
trinity22
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 IZVIRNO SPOROČILO: NoBady na masaži sta bla, in je blo fajn? jaz sem rekla da boma tudi šla ta mesec, samo v termano v rimske...je ceneje, in bližje... ja je bilo OK, sva bila na tajski, pa je malo drugače kot klasična, ampak je bilo fajn, je pa res da je kar drago ja a je kdo po vama hod? sem slišala da to delajo da po teb hodijo ja na začetku res nekak s celimi dlanmi in nogami po teb pritiska, prav hodi ne gor, je pa zanimivo, kar precej boleče sploh tiste mišice, ki so bolj zategnjene, nesproščene
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 4.11.2009 21:01:01
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady iz tvojih ust v božja ušesa.. amen samo amen bi mogla jaz rečt
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 4.11.2009 21:01:34
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 ja na začetku res nekak s celimi dlanmi in nogami po teb pritiska, prav hodi ne gor, je pa zanimivo, kar precej boleče sploh tiste mišice, ki so bolj zategnjene, nesproščene upam, da je bila vsaj kakšna trlica
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 4.11.2009 21:02:44
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: NoBady na masaži sta bla, in je blo fajn? jaz sem rekla da boma tudi šla ta mesec, samo v termano v rimske...je ceneje, in bližje... jaz pa se bom šla ta mesec kopat v Laško. No, pa Lijo bom zraven vzela, če bo pridna res, super, jaz se sicer še nisem kopala v novem delu, ponavadi hodmo v zreče... Midve sva tudi bile v Zrečah, samo mi ni bilo njbolj fajn. So šmrkavci tam okoli 12,13 let skakali v otroškem bazenu in so vse škropili.. a res... barabe, zakaj jih nisi odgnala? ne sej s Tajem še nismo bili, z mojim sma hodla se kopat pa v savno... s tajem zdej smo bli pa v čatežkih pa v podčetrtku... se spravlam pa tudi v laško in zreče... ko bo čas
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 4.11.2009 21:03:16
|
|
|
|
mmmc
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: mmmc Punce sm jaz sem vas tud eno leto samo brala. Sm sem pa zelo vesela, da me niste nikoli takole napadle, očitno ste me sprejele še predn sm se oglasla. Hvala, hvala, hvala. Mogoče pa niso špijuni, tko k jaz nisem bla mmmc imaš ZS A nej bom iskrena? Kaj pa je ZS? A to je tisto k lahko dobiš sporočilo na ringaraji?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 4.11.2009 21:03:55
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: NoBady iz tvojih ust v božja ušesa.. amen vredi tak??
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 4.11.2009 21:04:15
|
|
|
|
trinity22
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 ja na začetku res nekak s celimi dlanmi in nogami po teb pritiska, prav hodi ne gor, je pa zanimivo, kar precej boleče sploh tiste mišice, ki so bolj zategnjene, nesproščene upam, da je bila vsaj kakšna trlica ja no moja je bila malenkost močnejša .... ta suho je imel mož, ampak je on bolj stokal zraven kot jaz ... pa sej se ve, konec koncev smo me rodile
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 4.11.2009 21:04:47
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: mmmc A nej bom iskrena? Kaj pa je ZS? A to je tisto k lahko dobiš sporočilo na ringaraji? ja to je to. Klikni tam ko piše Moja Ringaraja.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 4.11.2009 21:05:16
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: NoBady iz tvojih ust v božja ušesa.. amen vredi tak?? super duper
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Najtežje stvari v materinstvuTo so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......