|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del
4.11.2009 20:35:04   
novo
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

mamaM sam reci kdaj, sej veš da sem za! user posted image user posted image

lahko pol po RD pa preden gremo mi na dopust

lahko ja, ko bomo vsi zdravi.user posted image

seveda
a gremo same al z velikimi? ko Žigi je full fajn en cheese

Kaj boste same hodile. Potem bosta preveč pojedle, ker bosta imele mir!  user posted image

Upanje in želja ter sreča

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 526
4.11.2009 20:35:08   
trinity22
IZVIRNO SPOROČILO: yania

Oj...
Pvejte, a ima še kjera ta problem...Timon je proti večeru tako utrujen, spal pa ne bi, oz.mogoče bi, če ga cincam v naročju, to pa ga nočem navaditi,,,sej če bi šlo za 3 minute ok, samo on kar gleda in gleda, pa komaj ima očke odprte, potem pa se joka, pa je siten vse tja do ure, ko ga dam spat...nekje 20.00...kr neki no...ma ne vem, zakaj mi okrog 18.ne zaspi za kako urco ali manj, pa je potem še dobre volje do 20 ali 21...pa še lepo bi se najedel, tako pa je siten, pa zaspan, da ga komaj nahranim....ma res za po****

Aja, moram pa sporočiti, da je prej moj opazil, da se plazi, in jaz gledam in vsa srečna rečem- pa reeeessss.....user posted image ,,,ja zjutraj in tudi pri tašči je še z bušijem se vlekel po tleh...očitno je ugotovil, da je tako boljše....user posted image ....

jutri ima moj en opravek v NM, no natančneje v Kostanjevici...pa je rekel, da nas vzame s sabo, če se imamo kam dat za tisti čas......in sem se z eno kolegico z morja zmenila za tisto urco...tako da prhajam na toto Štajersko območje....user posted image ...

tudi mi imamo podobne težave, tak da ni Timon edini, pa se noče nič sama zamotit, pa ne velja če se igraš z njo pa ne v stajici, pa ne na tleh pa ne na rokah, prav ne veš kaj bi z njo ... no jaz ji takrat pol ko je taka nemogoča BabyTV vklopim pol pa ful z zanimanjem gleda te risankeuser posted image ( pa se ful spomnem kak sem govorila, ko sem bla noseča, ne moj otrok pa že ne bo tv-ja gledaluser posted image )pol ji jaz za jest pripravim se na hitro najeva, se skopa in spat ..

Bravo Timon za plazenjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 527
4.11.2009 20:35:19   
trinity22
IZVIRNO SPOROČILO: trezika

aja, drugi zobek je tuuuuuuuuuuuuuuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jeeeej čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 528
4.11.2009 20:35:21   
mama_milchy

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Uporabniki na tej temi: tasa_m, mama_milchy, trinity22, maškolin, trezika, tyty

špijuni, špijuni, špijuni,... user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 529
4.11.2009 20:35:40   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady
mamo mi tak problem ki se pravkar ubadamo z njim... popoldne bi mogu še eno oddremat pa ni hotu, sem se šla z njim uležit, pa ni zalegl... in je bil tok zaspan pa ne spat... ob 19.00 koma, zaspi in se čez pol ure zbudi ful jok, pa ne spat.. spet zaspi in isto se ponovi že zele ene 5krat... če bo takšna noč bo groza, zele sem ga slekla če mu je slučajno prevroče... user posted image   ma ne vem več ka naredit...

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 530
4.11.2009 20:35:53   
Najaa
ja pol pa z velikimi, pa mariborčaanke vzamete zraven user posted image

komot. user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 531
4.11.2009 20:36:00   
mmmc
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Pa dober večer! No, zame ni! user posted image Pikec ima še vedno vročino, ob pol sedmih je bla še vedno 37.8, sem pa merila pod pazduho in to z navadnim živosrebrnim termometrom, ker oni digitalni za z uho vraga kaj prav pokaže, če sem si jaz zmerila pa mi je kazalo 35stopinj. user posted image Nove doze Calpola mu še nisem dala, ler sem ga kopala in mu na čelo devala mlačne obkladke. PA s tem termometrom navadnim moraš meriti ful dolgo, kak te naj bo on pri miru tak dolgo. Sem mu držala kako minuto noter pa je zraslo do 37.8, mogoče je ima še več, če bi dlje noter držala. Kaj pa vem. Pa joka se skoz. Sedaj je sicer zaspančkal, pa ne vem, če za dolgo. user posted image

Jutri grem kupiti digitalnega za pod pazduho...Karega priporočate?

Jaz sem ga kupla v Mullerju sm ne vem katergauser posted image . Je bil pa srenji cenovni rang in ima upogljivo špico.
Samo pa vedno merim z digitaalnim, če mi pa pokaže sumljiv rezultat, potem pa še z navadnim. Mi je patronažna rekla, da ona verjame samo navadnim. user posted image
Z navadnim pa zmerim tako da ga stisnem k sebi v naročje ali pa ko leži na boku, mu ga dam pod tisto pazduho na kateri leži. Do zdej mi je vedno uspel,
Če ima vročino je itak malo bolj umirjen in je lažje.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 532
4.11.2009 20:36:24   
novo

Aja, KOKICA, sej imava midva tud enega dig. navadnega, sam nikol z njim ne merim, ker pa res vedno narobe kaže. Je ena leva firma, mislim da Hiundai. user posted image

Skor tak kot Hyundai! user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 533
4.11.2009 20:36:31   
mama_milchy

IZVIRNO SPOROČILO: novo

mamaM sam reci kdaj, sej veš da sem za! user posted image user posted image

lahko pol po RD pa preden gremo mi na dopust

lahko ja, ko bomo vsi zdravi.user posted image

seveda
a gremo same al z velikimi? ko Žigi je full fajn en cheese

Kaj boste same hodile. Potem bosta preveč pojedle, ker bosta imele mir!  user posted image

če bojo pa otroci zraven, pa si bomo kr duplo porcijo naročile user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 534
4.11.2009 20:37:37   
mama_milchy

komot. user posted image

tasa, ni blema pa na Persido ne smemo pozabit

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 535
4.11.2009 20:37:49   
spps
Halo babe žabe :)))

Kaj dogaja?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 536
4.11.2009 20:37:51   
Najaa

ja pa res. user posted image

NE! Same gremo!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 537
4.11.2009 20:38:02   
trinity22

IZVIRNO SPOROČILO: trinity22

joj čveke, sem se namučla da sem vse prebrala in si mona nisem sproti pisala kaj komentirat tako da sem zdej velik pozabla...

Jaz pa sem začela hodit na pilates... user posted image enkrat na teden... včeri sem mela in me nč druga ne boli samo trebušne mišice... se vidi da kje so najbolj ohlapneuser posted image ...  o hujšanju pa raj ne govorim, se trudim že par mesecev, pa se en teden držim da ne jem sladkarij drug teden se jih pa najem za 14dni skupajuser posted image ... pa dobro, saj pilates bo obvelal in bom vsaj tko malo pokurila in mišice dobila ( upam) user posted image ...

Dans sma mela kontrolo s Tajem.. je pogledala ušese in je rekla " en je vredu, en je pa kr vredu" ..oki zdej pa naj vem kaj to pomeni... treba ga je še malo pazit in antibiotike jemat vsaj do sobote-1teden...

drugače je pa ena taka velika driska, je bil bolan normaln da je bil ves tečen in jokav, a zdej je kr uredu z njim pa je še vedno tak... tak zaspan je skos,  pa tečen, zdej pa ne vem al je to stranski učinek ab , al mu je to pač pršl v kri???user posted image ...

naaja... glede zaprtja in vroočine si pomisnla da so za to krivi zobi? mogče bo kak zobek... drugače pa user posted image ... glede activie tudi jaz mislim da ne bi blo nič narobe, samo poanta teh jogurtov je samo reklama, activia ne vsebuje nič takega kar navaden sadni jogurt ne ozirma si lahko doma pripraviš isto kot je activia...... to da je za lažjo prebavo mislim......jaz bi raje kake suhe slive al kej podobnega dala...

kahlica... kaj si ti nor, sm se nasmejala cvetki.marjetki... ja sem se pa mal zamislila, jo bomo nabaviliuser posted image

NoBodyuser posted image user posted image user posted image user posted image  za pilates, kam pa to hodiš?

drugače pa super, da je Taju že boljeuser posted image user posted image user posted image da je pa mal še siten, pa je verjetno tudi od tega ker je od bolezni utrujen, ko bo parkrat brez bolečin in tega se normalno naspal bo verjetno postal tudi boljše volje.

v wellnes Laško, majo ful dober, vsak dan neki in če slučajn ne morem kakšen torek na pilates grem lahko npr. v četrtek na oblikvanje telesa kar je podobno pilatesuuser posted image

to sem pa vidla zadnjič, ko sva bila tam na masažah, sam meni je v Laško malo dalečuser posted image  Za Velenje pa nič ne vem, kje kaj izvajajo, pa sem že spraševala, pa mi nihče nič ne zna povedatuser posted image

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 538
4.11.2009 20:38:15   
novo

špijuni, špijuni, špijuni,... user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa komu se da? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 539
4.11.2009 20:39:00   
tasa_m

komot. user posted image

tasa, ni blema pa na Persido ne smemo pozabit
samo ona bo dva pojedla... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 540
4.11.2009 20:39:10   
novo

ja pa res. user posted image

NE! Same gremo!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 541
4.11.2009 20:39:16   
tasa_m

a ti moram odgovorit na vprašanje? user posted image

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 542
4.11.2009 20:39:21   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Pa dober večer! No, zame ni! user posted image Pikec ima še vedno vročino, ob pol sedmih je bla še vedno 37.8, sem pa merila pod pazduho in to z navadnim živosrebrnim termometrom, ker oni digitalni za z uho vraga kaj prav pokaže, če sem si jaz zmerila pa mi je kazalo 35stopinj. user posted image Nove doze Calpola mu še nisem dala, ler sem ga kopala in mu na čelo devala mlačne obkladke. PA s tem termometrom navadnim moraš meriti ful dolgo, kak te naj bo on pri miru tak dolgo. Sem mu držala kako minuto noter pa je zraslo do 37.8, mogoče je ima še več, če bi dlje noter držala. Kaj pa vem. Pa joka se skoz. Sedaj je sicer zaspančkal, pa ne vem, če za dolgo. user posted image

Jutri grem kupiti digitalnega za pod pazduho...Karega priporočate?

KOKICA, meriš lahko 3-4 minute z navadnim pod pazduho in je čisto dovolj. Tisto, da je treba 10minut noter držat, ne drži. Verjemi, jaz obema merim po 3 minute. Digitalnih jaz ne maram, nimam dobrih izkušenj z njimi. Tastar navaden je najbolj ok. Sej za tiste 3 minute ga pa že zamotiš s čem.

js mam oba, pa se res najbolj zanesem na navadnega.

Jaz tudi s tem ,da jima vedno v ritki merim.

<Bom probala jutri.

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 543
4.11.2009 20:40:07   
spps

aja, drugi zobek je tuuuuuuuuuuuuuuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jeeeej čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

naš ga ma tudi,ha ha hauser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 544
4.11.2009 20:40:37   
mama_milchy
Čveke moje, grem jaz možu pomagat otročke rihtat, da ne bo rekel da je za vse sam in pol se grem k njmu malo stisnit, pa še za jutri moram pripravit, ko grem z Leo na UZ in kontrolo gor v izolo, spet nas ne bo doma, pa za kavico sem zmenjena, madona, sej mi bo mož dal odpoved user posted image user posted image user posted image ma ne, bom vse plačala user posted image user posted image

fajn bodite in pridno - pmetno čvekajte,
lahko noč in lepe sanje, pa seveda mirno noč

Neposredna povezava do sporočila: 545
4.11.2009 20:41:34   
novo

a ti moram odgovorit na vprašanje? user posted image

ja, ker nisem tolk pametna! user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 546
4.11.2009 20:42:07   
novo
IZVIRNO SPOROČILO: spps

naš ga ma tudi,ha ha hauser posted image user posted image

smo že trije! user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 547
4.11.2009 20:42:42   
novo

Čveke moje, grem jaz možu pomagat otročke rihtat, da ne bo rekel da je za vse sam in pol se grem k njmu malo stisnit, pa še za jutri moram pripravit, ko grem z Leo na UZ in kontrolo gor v izolo, spet nas ne bo doma, pa za kavico sem zmenjena, madona, sej mi bo mož dal odpoved user posted image user posted image user posted image ma ne, bom vse plačala user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 548
4.11.2009 20:42:43   
KOKICA32
MM- lahko noč! user posted image

Hvala vsem za informacije. user posted image Šibam spati, dokler še lahko.

LAHKO NOČ! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 549
4.11.2009 20:44:13   
tasa_m

FAJN PORIHTAJTA jutri user posted image

Lepo pančaj in nočko!

Neposredna povezava do sporočila: 550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Generacija Beta je prispela
Leto 2025 označuje začetek nove generacije. Preprosto povedano, generacija Beta zajema tiste, ki se bodo rodili med leto...
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......