|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 5. del
4.11.2009 17:31:28   
majana79
Hvala punce, sem boljše. Sem vzela lekadol, ampak fora je bila, da sploh nisem imela vročine, dejansko sem imela nižjo temperaturo kot ponavadi. user posted image Po moje je bila samo preutrujenost. user posted image

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 4026
4.11.2009 17:41:01   
meduzica
IZVIRNO SPOROČILO: PapuaNG

meduzica, imaš zs!

čist ponesreči sem ga opazila user posted image maš ZS nazaj

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 4027
4.11.2009 17:43:25   
meduzica
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

IZVIRNO SPOROČILO: meduzica

men je rekla P da se po 6m uvede malo glutena ... recimo malo žličko zdroba v zelenjavno kašico zakuhat ...

nevem če je ok že kar polno glutenska živila uvajat ??? pomoje to raje prišparajte za po dopolnjenem 7. mesecu

Men so pa na gastro oddelku rekli, da se po zanji doktrini daje od 4.-7. meseca enkrat, pri dojenih je optimalno med 6. in 7. mesecem. Glede na to, da so prebavila njihova domena,se bom tega držala.

se strinjam popolnoma user posted image jaz sem delala repliko bolj na količino glutena v obroku 6mesečnika  ..

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 4028
4.11.2009 18:13:15   
pokica_
Živjo!
Hvala Dudica, da si bla tok dobra in mi pomagala, hvala tudi ostale.
No, pa da povem....v bistvu nevem v čem je stvar, moti me, da Anej spet malo po malo je...po 80, 120, 140, no pol je prejle končno pojedel en konkreten obrok 170ml.
Slabo je ponoči jedel, sem vajena da zdaj zadnji cajt je 1-2x po 140ml, pol zjutraj mi ni hotu jest, je šele ob 11h jedel, je sicer pojedel 50ml čokoladne kašice za po 6. mes od Milupe, pa gor še 100 mleka. Pol je ob 14h pojedel le  40ml zelenjavne kašice in 50ml mleka...pa prejle ob 16.30 sma jedla še mleko in tega je pojedu 130ml. Se mi zdi full premalo obrokov, nevem. Pol sem pa čula da neki sopiha z noskom, sem pa šla, da mu dam fiziološko v noska in posesam z babyvacom,...pa se mu je vsa fiziološka stekla nazaj v grlo in se mi je en cajt davil,..pa bil rdeč, tk da sem normalno morala ukrepat kolk se je dalo. Pa sem premišljevala še, da nebi slučajno kaj tist gluten v kašici bil tud kj kriv?! Ampak ni bil, res ne...tale fiziološka. Je več nikol nebom uporabla, bom samo naprej samo z sesalcem posesala smčke iz noska...ko ima Anej čist use v ustih odprto in ne teče iz nosnice v nosnico, ampak direkt dol v grlo. Pol vete kako je to pr nas, ko se ti otrok davi. user posted image  
Ampak sem misla naredit dobro, ker mu že itak skos sesamo noska, da nebomo res enkrat imeli smolo in poškodovali sluznice, ampak pr nas ni druge kot res samo babyvac brez fiziološke.
Tk da je HB vse vredu, je prej tud jedel in vse,...
Kašico imama tole eno, zdaj sma kupla....pa tud P mi je rekla, da naj začnema jest tud te kašice z 7 žiti, za po 6. mes so. Tj. imajo te tud glutenuser posted image  Sem zdaj začela res devat vsaj 2 obroka GH, jpa še teh poje le po nekaj ml, ker se bojm za težo, k bo itak po OP spet nekaj shujšal. user posted image  

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu meduzica)
Neposredna povezava do sporočila: 4029
4.11.2009 18:16:05   
Dudica1
A še kateri ne objavlja  vseh postov na fb...opažam da ko hodim druge profile gledat veliko stvari ni bilo objavljenih na uni strani pa so!?!?

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 4030
4.11.2009 18:17:09   
Dudica1
poki lahko mu pa tud kašica ni bla všeč in se je pol tko davu...men Maj to dostkrat nardi,ravno danes ko je jedu bučko...očitno mu ni dobra user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4031
4.11.2009 18:21:28   
pokica_
Dudi, kolk obrokov GH imate že vi?
Pa ostale, koliko ???

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4032
4.11.2009 18:23:54   
Dudica1
jaz kukr je če mu je za jest...ponavadi 2 ampak hoče pol še mal flaške da zaspi...

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 4033
4.11.2009 18:24:35   
PapuaNG
Meni je tut patronažna rekla za gluten šele po 7. mesecu, sploh ker je alergičen na mleko. No, bomo videli, če gre res za to, ko imamo alergologa. Pa bom še tam vprašala, kaj menijo. 

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 4034
4.11.2009 18:31:02   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: meduzica

men je rekla P da se po 6m uvede malo glutena ... recimo malo žličko zdroba v zelenjavno kašico zakuhat ...

nevem če je ok že kar polno glutenska živila uvajat ??? pomoje to raje prišparajte za po dopolnjenem 7. mesecu

Men so pa na gastro oddelku rekli, da se po zanji doktrini daje od 4.-7. meseca enkrat, pri dojenih je optimalno med 6. in 7. mesecem. Glede na to, da so prebavila njihova domena,se bom tega držala.

meni je patronažna rekla isto - nekje po 6. mesecu, najbolje z glutenskimi piškoti ali celo kruhom

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 4035
4.11.2009 19:01:39   
Leela
poki za fiziološko uporabi aquamaris, ta samo malo pošprica en tak pršec in ovlaži nos. Je zelo nežen in je fajn da smrklne stopi. To imam jaz.

men je danes rekla patronažna, da sta na začetku 7. meseca 2 obroka, na začetku osmega pa 3.

http://www.lekarnar.com/izdelki/aqua-maris-prsilo-za-nos

< Sporočilo je popravil Leela -- 4.11.2009 19:03:22 >

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4036
4.11.2009 19:08:12   
Tanja_
papua a pol si ti na strogi dieti brez mleka?

ledenka vidiš pri vas so ažurne patronažne. Za Bežigradom pa še neuser posted image

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 4037
4.11.2009 19:14:27   
ledenka
gremo spat, že 15 min cmiha... user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 4038
4.11.2009 19:15:06   
PapuaNG

papua a pol si ti na strogi dieti brez mleka?

Pa več ali manj ja. Seveda se čist ne moreš izognit-sem recimo danes delala lazanjo, pa sem namesto mleka v bešamel dala riževo mleko, malo masla sem pa še zmeraj uporabila. Ne jem pa nič jogurtov, skute, sira, kravjega mleka...razen v evrokremu user posted image Je kar malo bedno, ker sploh ne vem, kaj bi jedla za malico. Prej bi si naredila sendvič s sirom al pa recimo skuto za zajtrk, zdej pa ? Kos kruha z evrorkemom user posted image Pa če so kakšni rojstni dnevi, se ne izogibam torte...drugače pa kar pazim ja. Upam, da bo sčasoma tole izzvenelo...mi je pa rekla patronažna danes, da če je alergičen na kravje mleko, je alergičen na vsa živalska mleka, ker gre ubistvu za alergijo na mlečno beljakovino. Tko da odpade tut kozje mleko (po kozjem siru nisem opazila reakcije). Ah ja...bo že.

Še vedno mi nobena ni dala kakega pametnega nasveta glede plavanja jutri-naj gremo ali ne? Jst se kr nagibam k temu, da gremo...Sej tam je itak toplo, voda je topla...pa še malo se bo zmatral...

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 4039
4.11.2009 19:21:07   
maja1488
O papua, jst tudi mlečno stradam. Sem sita že vse hrane. Nič ne morem jest!

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 4040
4.11.2009 19:28:09   
pokica_
IZVIRNO SPOROČILO: Leela

poki za fiziološko uporabi aquamaris, ta samo malo pošprica en tak pršec in ovlaži nos. Je zelo nežen in je fajn da smrklne stopi. To imam jaz.

men je danes rekla patronažna, da sta na začetku 7. meseca 2 obroka, na začetku osmega pa 3.

http://www.lekarnar.com/izdelki/aqua-maris-prsilo-za-nos

Ooooooo fino! To bo pa moj jutri šel iskat, hvala Leela!!!

Anej je že v postelji,...še sreča, da nam je ratalo tole uspavanje, sam dol ga položim, pa posluša muzko, pa uživa in zaspi.

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 4041
4.11.2009 19:28:18   
Tanja_
Če se ne izogneš mleku povsem, pa je mali vseeno kul, je zelo malo verjetno,da je res alergičen. Kozje je pa še bolj alergeno od kravjega.No, sej boš vidla-kdaj imate alergologa?
Glede plavanja pa ti ne znam svetovat, k tud jaz ne vem, če bi šla s Hano, če bi tkole imela vročino kot tvoj. Vem pa, da so včasih rekli, da moraš še en dan po vročini doma počivat. Ampak to za nas,ko smo odrasli.

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 4042
4.11.2009 19:35:48   
Dudica1
Jaz imam pa sterimar isto zelo dobro...in če ima zlo zabasan nos mu kar dolgo špricam da spuca.

http://www.lekarnar.com/izdelki/sterimar-fizioloska-raztopina-v-prsilu-50-ml

pri nas sneži user posted image user posted image user posted image ... kok je lepo

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 4043
4.11.2009 19:36:56   
lake
No moj avtorček ma novo obutev, sm čakala samo eno urco.

Papua Jst na tvojem mestu najbrž nebi šla na plavanje, sploh če je mel še dons vročino.

Mene tud jutri ne bo, ker mam en pregled v leonišču, pol se bom šla pa najbrž še cepit v službo proti stari gripi, ker se razen lansko leto vsako leto cepim.

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 4044
4.11.2009 19:37:35   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: PapuaNG

Še vedno mi nobena ni dala kakega pametnega nasveta glede plavanja jutri-naj gremo ali ne? Jst se kr nagibam k temu, da gremo...Sej tam je itak toplo, voda je topla...pa še malo se bo zmatral...

jest ne bi šla

(odgovor članu PapuaNG)
  Neposredna povezava do sporočila: 4045
4.11.2009 19:39:49   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ajetam*

Naš je tud prehlajen, pa ga je vseeno cepil. Važno je , da nima temperature.
Za hrano pa ne vem. Jaz dojim, pa se ponoči še vedno 1x zbudi.

sej otroke bi lahko cepili tudi če so bolani. Problem je v tem, da bi potem starši mislili, da je to reakcija in zato jih ne cepijo.

(odgovor članu ajetam*)
  Neposredna povezava do sporočila: 4046
4.11.2009 19:41:25   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

jutro!

kako ste?
mi spali... tako kot vedno.

plavalke, Urban še vedno malo hrope... grem jutri z njim na plavanje ali rajši še kakšen teden počakam? po eni strani se mi zdi, da bi ga "bazenska savna in klor" sčistila dokončno, a po drugi strani,... kaj menite?

kako ti hrope ?

ti hrope in se ti potem izkašlja ? tudi ponoči, ko spi,... ?

če pa je vmesna faza, da pač hrope, potem jest ne bi komplicirala.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4047
4.11.2009 19:45:22   
BBAJA
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

Jaz imam pa sterimar isto zelo dobro...in če ima zlo zabasan nos mu kar dolgo špricam da spuca.

http://www.lekarnar.com/izdelki/sterimar-fizioloska-raztopina-v-prsilu-50-ml

pri nas sneži user posted image user posted image user posted image ... kok je lepo

Dudi,s kje pa si ti,da mete že sneg?Sm kr mal foušuser posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4048
4.11.2009 19:49:21   
pokica_
Dudi, dj ga še k nam malo pošlji! Vsi že imate snegeca..očitno ga je zmanjkalo za nas.

Jst tudi nebi šla na bazen, če bi sine hropel. user posted image

(odgovor članu BBAJA)
Neposredna povezava do sporočila: 4049
4.11.2009 19:51:04   
Dudica1
bbaja sneg smo imeli že v ponedeljek so plužli ene 4krat tud v vrtec nisem mogla ker sm mela še letne gume!!!
Zdaj pa zdele spet sneži sej je blo napovedano...sem pa na 700m nadmorske višineuser posted image

(odgovor članu BBAJA)
Neposredna povezava do sporočila: 4050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?