pokica_
|
Živjo! Hvala Dudica, da si bla tok dobra in mi pomagala, hvala tudi ostale. No, pa da povem....v bistvu nevem v čem je stvar, moti me, da Anej spet malo po malo je...po 80, 120, 140, no pol je prejle končno pojedel en konkreten obrok 170ml. Slabo je ponoči jedel, sem vajena da zdaj zadnji cajt je 1-2x po 140ml, pol zjutraj mi ni hotu jest, je šele ob 11h jedel, je sicer pojedel 50ml čokoladne kašice za po 6. mes od Milupe, pa gor še 100 mleka. Pol je ob 14h pojedel le 40ml zelenjavne kašice in 50ml mleka...pa prejle ob 16.30 sma jedla še mleko in tega je pojedu 130ml. Se mi zdi full premalo obrokov, nevem. Pol sem pa čula da neki sopiha z noskom, sem pa šla, da mu dam fiziološko v noska in posesam z babyvacom,...pa se mu je vsa fiziološka stekla nazaj v grlo in se mi je en cajt davil,..pa bil rdeč, tk da sem normalno morala ukrepat kolk se je dalo. Pa sem premišljevala še, da nebi slučajno kaj tist gluten v kašici bil tud kj kriv?! Ampak ni bil, res ne...tale fiziološka. Je več nikol nebom uporabla, bom samo naprej samo z sesalcem posesala smčke iz noska...ko ima Anej čist use v ustih odprto in ne teče iz nosnice v nosnico, ampak direkt dol v grlo. Pol vete kako je to pr nas, ko se ti otrok davi. Ampak sem misla naredit dobro, ker mu že itak skos sesamo noska, da nebomo res enkrat imeli smolo in poškodovali sluznice, ampak pr nas ni druge kot res samo babyvac brez fiziološke. Tk da je HB vse vredu, je prej tud jedel in vse,... Kašico imama tole eno, zdaj sma kupla....pa tud P mi je rekla, da naj začnema jest tud te kašice z 7 žiti, za po 6. mes so. Tj. imajo te tud gluten Sem zdaj začela res devat vsaj 2 obroka GH, jpa še teh poje le po nekaj ml, ker se bojm za težo, k bo itak po OP spet nekaj shujšal.