|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke VI. del
4.11.2009 7:37:38   
rina22
Še vse spite? user posted image user posted image

Spet eno vprašanje.. ima katera mogoče telefon, internet in TV preko T2? Malo iščem, katera varianta je najugodnejša - pri katerem ponudniku, pa mi nekak ne uspevauser posted image Aja, še to - na Brezju Telekom nima optike. Za T2 pa ne vem - ne najdem podatka. Mogoče katera ve? Imela pa bi (vsaj) TV in internet. Ja, bilo pa bi fajn, če je optikauser posted image No, saj če Telekom nima tam optike, je velika verjetnost, da tudi T2 nima, ampak baje da ima T2 svoje omrežje, tak da - upanje ostajauser posted image

No, če katera ve, bom zelo hvaležna za informacijouser posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 601
4.11.2009 7:41:56   
tasa_m
Jutrooo. Spali tak,tak. Prvič je bila gor že ob 0.30, se je najedla in bla zopet lačna ob 6h user posted image Malo prej pa je zaspala nazaj. Tak da se lahko v miru pripravim za na pot..greva v Bistrico na čvek, Lija pa se bo tacajt igrala z njenimi marčevčki. Mi je kul, ko se stalno pri eni dobimo in ne po nakupovalnih središčih user posted image

rina hvala za kavico user posted image

Nič grem nekaj papcat pa kafe spit..

se tipkamo!

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 602
4.11.2009 7:47:46   
rina22
tasa, če bi vedla kako slikico prilimat, bi boljšo kavico častilauser posted image

Super, fajn čvekajteuser posted image user posted image user posted image Midva pa greva danes po mizo za v jedilnicouser posted image Tak da, spet malo v šopinguser posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 603
4.11.2009 7:48:12   
rina22
Aja, pa dober tekuser posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 604
4.11.2009 7:52:57   
marta82

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Jutrooo. Spali tak,tak. Prvič je bila gor že ob 0.30, se je najedla in bla zopet lačna ob 6h user posted image Malo prej pa je zaspala nazaj. Tak da se lahko v miru pripravim za na pot..greva v Bistrico na čvek, Lija pa se bo tacajt igrala z njenimi marčevčki. Mi je kul, ko se stalno pri eni dobimo in ne po nakupovalnih središčih user posted image

rina hvala za kavico user posted image

Nič grem nekaj papcat pa kafe spit..

se tipkamo!

V Bistrico prideš pa nič ne poveš...user posted image user posted image A jaz pa nisem dovolj dobra da bi z mano kavico spila?user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 605
4.11.2009 7:56:43   
marta82
Dobro jutro.user posted image

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 606
4.11.2009 7:58:32   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: marta82
V Bistrico prideš pa nič ne poveš...user posted image user posted image A jaz pa nisem dovolj dobra da bi z mano kavico spila?user posted image
ups user posted image user posted image pozabla da si ti v bistrici doma. Bom vprašala našo kolegico če te pozna. A si prav iz bistrice?
Naslednjič ko grem v CE pa se pr tebi še ustavim, oky? Bo pa to v tem mescu, ker se greva z Lijo kopat, ker sva dobile karto za kopanje v Laškem user posted image

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 607
4.11.2009 7:59:18   
tasa_m
rina.. glede T2 pa kuhinje v Sponi ti nebi znala pomagat. Žal user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 608
4.11.2009 8:02:02   
marta82
Ok.user posted image Drugače pa dvomim, da me pozna, ker sem preseljena sem in se zelo malo zadržujem in družim tu, grem za vsako stvar v mb.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 609
4.11.2009 8:04:47   
marta82
Mi imamo kuhinjo iz Spone. Je bila res poceni in se dobro drži. Sva bila pa takrat razočarana nad odnosom, ampak gre za samo enega prodajalca nekaj let nazaj.

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 610
4.11.2009 8:05:38   
rina22
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

rina.. glede T2 pa kuhinje v Sponi ti nebi znala pomagat. Žal user posted image

Hvala vseenouser posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 611
4.11.2009 8:08:47   
rina22

Mi imamo kuhinjo iz Spone. Je bila res poceni in se dobro drži. Sva bila pa takrat razočarana nad odnosom, ampak gre za samo enega prodajalca nekaj let nazaj.

Res? Super - za kuhinjo mislim. Prodajalec pa - user posted image user posted image Joj, mi grejo taki ljudje na živce, ko se grdo obnašajo do strankuser posted image Zakaj je potem trgovecuser posted image Mislim...

Kolko sta pa dala za njo, če smem vprašat? Sva gledala eno fuuuuuuuul lepo v Lesnini za 2500 eur. Je bla znižana 50 %. Bi jo kar takoj mela user posted image user posted image No, bova še šla malo v Spono gledat. Sile še tak ni, še je ne rabim takoj. Malo si napasem očiuser posted image Samo nekaj si pa moram kupit - enkrat do kdaj že? Maja, junija.. Ja, še je dooooosti časa, samo vseeno se čas obrne, pa je fajn, če mam že kaj prej.

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 612
4.11.2009 8:10:59   
tasa_m

Ok.user posted image Drugače pa dvomim, da me pozna, ker sem preseljena sem in se zelo malo zadržujem in družim tu, grem za vsako stvar v mb.
aja,te pa težko ja.. user posted image

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 613
4.11.2009 8:15:41   
marta82
Najina je kupljena še s tolarji in je majhna... Čisto točno ne vem, ker nama jo je mami za poročno darilo kupila. Ampak mislim, da brez aparatov nekaj čez 100 000, mogoče 150 000. Res ne vem več.

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 614
4.11.2009 8:17:28   
marta82
Tak punce... Grem zajtrk pripravit. Naredite si lep dan.user posted image

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 615
4.11.2009 8:19:56   
rina22

Najina je kupljena še s tolarji in je majhna... Čisto točno ne vem, ker nama jo je mami za poročno darilo kupila. Ampak mislim, da brez aparatov nekaj čez 100 000, mogoče 150 000. Res ne vem več.

Hvala user posted image user posted image

Uživajte, tudi jaz grem počasi. Se bo Timeja prebudila vsak čas.

Lep danuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 616
4.11.2009 8:46:04   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: rina22

Eno vprašanje - je mogoče katera kupovala kuhinjo v Sponi? Zanima me, kak so kaj cene- se splača it pogledat?

ne, ker sem videla da so zelo nekvalitetne...no to je moje mnenje. Mogoče boš pa ti kaj našla oz. mogoče imajo sedaj kaj več izbire, takrat ko sva midva kupovala niso imeli preveč lepih...user posted image

< Sporočilo je popravil botrca -- 4.11.2009 8:47:08 >

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 617
4.11.2009 9:09:46   
botrca
Kaj boste počele danes?

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 618
4.11.2009 9:23:19   
koala
rina malo poglej glede teh popustov v lesnini. Ko sva  midva kupovala kuhinjo je bila v Lesnini z 40% popustom dražja kot ista kuhinja v Marlesu. Sponine pa vsaj takrat ko sva midva kupovala kuhinjo niso bile bogve kaj. Jaz bi raje dala malo več pa imela kvalitetno kuhinjo.

Glede interneta pin T2 pa, sama sicer nimam izkušnej z njimi poznam pa veliko ljudi ki so imeli veliiiike težave z njimi. Sicer je bilo to čisto na začetku pa vseeno. Kaj pa kablski net?

Saraya včeraj si bila slabe volje zato user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 619
4.11.2009 9:28:00   
matcar
Jutro!

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 620
4.11.2009 9:31:03   
matcar
Kolko pa jaz vem in sem seznanjena s kuhinjami v Sponi,so kvalitetne,ker so tudi malo dražje kot v Lesnini.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 621
4.11.2009 9:31:27   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Jutro!

mislim, da je že dan user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 622
4.11.2009 9:32:17   
matcar

IZVIRNO SPOROČILO: botrca

IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Jutro!

mislim, da je že dan user posted image

Sory,no! Dober dan!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 623
4.11.2009 9:35:30   
matcar

IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Kaj boste počele danes?

Nič pametnega! Grem po gsm Lei,ker sem ga popravit dala,pa po vozek k Ly.Pol pa kuhat,pa spat!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 624
4.11.2009 9:35:42   
botrca
Glede kuhinj...spona nima glih neke kvalitete, vem kak je bilo ko sva mi2 hodla okrog in kupovala. Se pa strinjam z Koalo, rajši dam malo več kot pa da mi v 1-2 začnejo panti odpadat ali pa se krušit...no vsak za sebe ve kaj in kako. Ima pa Marles čudovite kuhinje user posted image .

Rina22 glede T2 ti tudi ne bi vedla povedat, midva imava kabelski internet Triero (ker tel.ne rabiva, saj sta mobitela dovolj velik strošek...pa tudi ni potrebe po navadnem tel.zdaj ko že vsi imajo mobitele in internet user posted image ) in sva zelo zadovoljna. Pa še račun ni visok, glede na to da imava neomejen dostop do interneta.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.