yania
|
oj... nisem pozabila na vas. Spanje ponoči je bilo tudi pri nam katastrofalno,,,sva se z mojim zvečer zmenila (sem ga prepričala ), da 1.budnico on da skozi, 2.pa jaz...samo se je zbudil še tretjič, to pa nisva bila dogovorjena... ,,,ma kriza res...sem se že z glavobolom ulegla, in tudi zbudila...potem pa sva šla še na en obisk,...ma mine dan, tik-tak,,,evo, zdej me čaka še čiščenje , sesala bom, pa mal pospravila, da bo vsaj miško imel čisto na peni, ker je tako kot bi ene 10 m vlekel po cesti.. ...ves prah se lepi gor, in ker zdej ni bilo smisla sesat od sobote (ker še vedno belimo sobico, no prej jo je zadnjič, treba bo še par popravkov narest, kjer je barva stekla, baje to čaka mene) je rezultat tak kot je.. .... drugače pa je moja mami fuuul prehlajena, ...me kar malo skrbi, pa noče k zdravniku, no sej upam da bo jutri pa že kaj boljša...se vleče že 3 dni. Je pa to sranje ko je itak kadilka in ima čist ful pljuča,,,upam da še kake gripe , tanove ne stakne,,,mah, sem tolk jezna na te čike, res, če me kaj iztiri v življenju, če je kaj na kaj sem pa res jezna ko , sem pa na cigarete...pa se opravičujem vsem kadilkam tule gor, samo res ne vem, kako si lahko takole nekdo uničuje zdravje...ah, pa ne bom...pač, moje mnenje......sem rekla, da če bosta Naja in Timon kadila...tu pa bom ropotala do onemoglosti...pa sej vem, da če prepoveduješ je najslajše...upam da jima v pamet dam, da je to neumnost..... nič, grem mal postorit...pa mene tudi že 3 .dan malenkost grlo boli,,,da ne bo spet šlo po vrsti, po družinskih članih aja, še to, Najaa, za Nikico..a tako je boga?...ma si ne predstavljam kako je to, ko naš kaka , npr.danes ob 5.00 zjutraj prvič, potem 7.00, pa ob 10.30, pa pb 13.00, pa še ob 17.00ih, in to vedno kar konkretno, cela plenička,,,božčki so, če se matrajo,,,naš se je danes ponoči ob 1.00 zbudil, ker ga je ravno to matralo in ob 5.00 se je prav olajšal.... mi je pa danes rekla sodelavka, da je pri njih en dojenček ki je imel 5 kg ob rojstvu, in da je zdej tak kot bi imel 2 leti, je pa star pol leta .....baje pa da kaka na 10 dni, da vse porabi...hm,,, trinity.....glej , bomo prestavile na drugi teden, glede na razmere pri Felix in še res se ne ve, kake so ceste proti vam....sledimo vremenu...