Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 3.11.2009 14:11:00
|
|
|
|
petrazg
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja IZVIRNO SPOROČILO: petrazg No, sem doma... pucam parket že celo dopoldne, pa se ga enostavno ne da spucat... sem obupala. Vedno se kje kakšna lisa vidi, kar je pa na temnem parketu katastrofalno grdo... Zdej bom pa reskirala, pa poklicala čiščenje, da vidiom kako mi ga bodo oni spucali... Da vidim, če se ga da v nulo spucat.... Sorry, mal sem vam zatežila.... petrazg če rabiš parni sesalec, ti ga posodim. Ja, to je edina stvar , ki je še nisem sprobala... Hvala ti... Se morva z mojim zmenit kaj bomo nardili, ker tole ne gre več nikamor... Ma sej čist je, samo lisast, pa nekje se full sveti, nekje pa da se ubiješ ne...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 3.11.2009 14:14:00
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg IZVIRNO SPOROČILO: k.tja IZVIRNO SPOROČILO: petrazg No, sem doma... pucam parket že celo dopoldne, pa se ga enostavno ne da spucat... sem obupala. Vedno se kje kakšna lisa vidi, kar je pa na temnem parketu katastrofalno grdo... Zdej bom pa reskirala, pa poklicala čiščenje, da vidiom kako mi ga bodo oni spucali... Da vidim, če se ga da v nulo spucat.... Sorry, mal sem vam zatežila.... petrazg če rabiš parni sesalec, ti ga posodim. Ja, to je edina stvar , ki je še nisem sprobala... Hvala ti... Se morva z mojim zmenit kaj bomo nardili, ker tole ne gre več nikamor... Ma sej čist je, samo lisast, pa nekje se full sveti, nekje pa da se ubiješ ne... pri svetlih tleh se pa temne packe poznajo sem že nehala jokati,... ko bosta otroka velika, si bom pa spedenala dom tako da bo po moji meri
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 3.11.2009 14:15:13
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 kati ga bom,bom...čaki da pride domov ja no a si mogoče mislila na koga drugega??
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 3.11.2009 14:15:28
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 kati ga bom,bom...čaki da pride domov
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 3.11.2009 14:19:12
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 kati ga bom,bom...čaki da pride domov ja no a si mogoče mislila na koga drugega??
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 3.11.2009 14:23:47
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 kati ga bom,bom...čaki da pride domov ja no a si mogoče mislila na koga drugega?? ja no ne vem......
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 3.11.2009 14:25:55
|
|
|
|
petrazg
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 kati ga bom,bom...čaki da pride domov ja no a si mogoče mislila na koga drugega?? ja no ne vem...... porednici, same packerije vama gredo po glavi
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 3.11.2009 14:37:32
|
|
|
|
Dudica1
|
matr je gibčen
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 3.11.2009 14:40:55
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 matr je gibčen
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 3.11.2009 14:41:37
|
|
|
|
Dudica1
|
kati kva je s tabo dons ... samo smejiš se nič ne poveš... ...a maš kej za bregom
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 3.11.2009 14:43:56
|
|
|
|
petrazg
|
Kati a je tvoj priden zadnje čase??????
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 3.11.2009 14:52:20
|
|
|
|
Tanja_
|
Evo, jst sm nazaj od mojih. Sem se fino najedla ribic in krompirja z blitvo...Pa Milke z lešniki...Dobr je blo. Zdej grem pa malo spat, k Hana tud spi, da izkoristim.Pol bomo šle pa mal ven. majana v redu je blo včerej. Tik preden sem šla, sem jo nahranila in dala spat, ker je bla ful zmatarana. In je spala več kot 2 uri, potem je bla pa nene pol ure sama z mami, pa ni nič jokala. Tko da super. Jutri me ne bo skro 5 ur, upam, da jima bo šlo. Drgač pa tubby to glede dojenja in postran gledanja, če ne, je meni čist mimo...Najprej te vsi fopajo, da moraš dojit ker če ne bo konc sveta, pol k je pa otrok star 4 mesece, bi mu pa najraj že kr zrezke dal za jest, pol pa kr naenkrat dojenje ni več kul. Mi smo glih zanč bli pr enih sorodnikih na kosilu in sem jedla zrezek s Hano v naročju in je partner od tete skoz govoril mali, kok je mami grda, k ji noče dat mal za jest. In pol meni, kok me mala gleda, k jem. Halo?!Lahko me stokrat gleda, pa ji ne bom dala zrezka za jest.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 3.11.2009 15:05:57
|
|
|
|
zoja10
|
katica ti packa ti .... ... Jaz po porodu če bi blo po moje sploh ne bi več 'slončkala' mi je isto al me po komolcu dreza al pa kje drugje... ... no upam da je to normalno in se bo stanje normaliziralo.. ...nekoč... al pa kakšen kavboj ... Jaz dojim sam še občasno oz... od jutra do večera s tem da popoldne dodajam flaško... torej imamo 3 polne dojene obroke ostalo pa še aptamil.. je že tok časa mimo da se res ne sekiram več... no ponoči in zjutraj pa prav pride ker se mi res ne da ustajat... mi bomo tudi jedli pire in korenček ga ma kar rada,... sam da bi pojedla za cel obrok pa nevem kdaj se bo zgodilo, en čas je pol se pa začne afnat,... no tko ku hoče, jo nč ne silim... ji dajem kr prise iz mojga krožnika, tudi če je narejn s smetano in maslom... do zdej je blo kul..
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 3.11.2009 15:11:07
|
|
|
|
meduzica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ Mi smo glih zanč bli pr enih sorodnikih na kosilu in sem jedla zrezek s Hano v naročju in je partner od tete skoz govoril mali, kok je mami grda, k ji noče dat mal za jest. In pol meni, kok me mala gleda, k jem. Halo?!Lahko me stokrat gleda, pa ji ne bom dala zrezka za jest. Men je dans neki podobnega moj oče delal sta prišla na obisk lih medtem ko sva z malim telovadila in jasno mali se dere in protestira in moj foter ves čas ko telovadiva govori take v stilu kako je mami grozna ... kaj mu dela bogemu revčku ... jaz sem se pa sam smehljala ... ko da je men fajn gledat mojga otroka kako joka na vse pretege GROZA sem bla kar huda sam sem bila tih pa se raje koncentrirala na telovadbo. Sam nimam slabe vesti (ali pač ..?) .. pač tiste pol ure na dan sem grda mami, ampak nadoknadim v ostalem času se crkljava igrava in vse kar paše zraven ... Zato pa tut nisem huda ko me ugrizne v bradavico (joške so vedno bolj pogosto tarča zobkov) .. pravim da to dela iz ljubezni tko ko jaz ko ga mučim s telovadbo dans smo jedli korenček mu je šlo veliko bolje ... ampak ga je matrala tekstura ni bilo tko zmečkano kot bučke pa se je mal davil ...na konc se mu je pa še zaletelo je pa vse ven zbruhal revček ... upam da se mu ni zdej korenček zameril. Bom jutri probala ga še mal bolj pretlačit ... ali pa malo bolj pokuhat
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 3.11.2009 15:16:20
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 kati kva je s tabo dons ... samo smejiš se nič ne poveš... ...a maš kej za bregom
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 3.11.2009 15:16:51
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg Kati a je tvoj priden zadnje čase?????? je veliko bolj priden....
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 3.11.2009 15:17:51
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: zoja10 katica ti packa ti .... ... Jaz po porodu če bi blo po moje sploh ne bi več 'slončkala' mi je isto al me po komolcu dreza al pa kje drugje... ... no upam da je to normalno in se bo stanje normaliziralo.. ...nekoč... al pa kakšen kavboj ...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 3.11.2009 15:30:07
|
|
|
|
meduzica
|
IZVIRNO SPOROČILO: tubby Tud mi jemo nekje na 3 ure, samo če spi ga pustim. je pa tak da ne joka ko je lačen, res. Neverjeten je naš podobno .. ma neko čudno navado zjutri .. on je lahk eno uro buden (se zbudi ob 6 ali 6:30 recimo) .. vem da je lačen ker že celo noč ni jedel, če pa ne je pa vsaj žejen. Ampak on se igra v svoji košari in čaka da ga pridem iskat. Skoraj vedno ga slišim pa veselo spim dalje ... Ko se končno odločim vstat (okoli 7) ga grem pogledat se mi smeji .. grem na wc, pridem nazaj ga vzamem iz košare ... pol pa začne jamrat ... pa vedno huje ... pol pa če sem nevem kolk hitra nisem dost hitra ... on hoče joško TAKOOOJ!!! skratka začne prav žalostno pojokavat dokler ga končno ne priklopim. prav hecen je. ko ga enkrat vzamem v roke rata prav neučakan !!! sicer pa ne vem če sem ga v zadnjem mesecu ali dveh sploh slišala zares jokati od lakote ... prej jamranje ... joka ful malo (obvezno pa med telovadbo )
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 3.11.2009 16:08:06
|
|
|
|
majana79
|
Juhu! Midva sva iz sprehoda, sva šla po mleko. Se pa čist čudno danes počutim, tako nemirna sem.. Še dobro da nisem v službi, bi blo napeto.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 3.11.2009 16:23:16
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 kati kva je s tabo dons ... samo smejiš se nič ne poveš... ...a maš kej za bregom lej jo pa se še kar samo reži
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 3.11.2009 16:24:59
|
|
|
|
majana79
|
Mogoče je bil pa Miklavž pri njej že na obisku?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 3.11.2009 16:25:52
|
|
|
|
majana79
|
A bi kera kej iz Nexta naročila? Mate časa do zvečer da se zmislite
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 3.11.2009 16:28:33
|
|
|
|
lake
|
Tri ure me ni pa ste preveč načvekale. Sva ble pri bratu pa mali nečakinji, ki itak skoz spi , ne vem a je bla moja tud taka. Christiana Jst Tajo včasih tud na eno uro hranim, da poje tok kot more, samo sm jo verjetno že tko navadla da je lačna na eno do dve uri. pi pa itak nikol več kot tri ure v kosu čez dan. Dojenje Dojila nisem več kot pa dni, pa se zarad tega nisem sekirala, čeprov sm si polk še neki mesecov črpala mleko. Kašice Zelenjavne ji delam sama, sadne a ponavad kupm, čeprov jih itak ne je, razen marelice.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 3.11.2009 16:36:28
|
|
|
|
lake
|
javascript:openShot('X44',%20'776',%20'11','Childrenswear'); Majana, jst bi mela tele copatke
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?