Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 2.11.2009 15:00:20
|
|
|
|
veronikab
|
Jaz še nisem točno pogruntala, kako in č vpliva luna nanj. Je zdanja dva dni čez dan spal praktično nič, danes je pa takoj zjutraj potegnil 3h v kosu in sedaj je spet zaspal. Upam, da bo tudi noč ugodna za spanje.
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 2.11.2009 17:05:27
|
|
|
|
štorkljica
|
IZVIRNO SPOROČILO: veronikab IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja a ni polna luna danes? Ja je. Kaka kul slikica Sicer pa se meni zdi, da je Sofija tudi lunasta...nazadnje je vsaj tak blo. Upam, da zdaj ne bo oz. da se je takrat mal zmotila
|
|
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 2.11.2009 18:30:53
|
|
|
|
sonček85
|
KLIKNI NA TA LINK.NI POTEGAVŠČINA JE SAMO DOBRO DELO ZA UBOGEGA FANTKA,KI GA JE ZAPUSTILA MAMI(PREBERI PRVO STRAN ) http://www.ringaraja.net/forum/m_4557726/mpage_1/key_/tm.htm
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 2.11.2009 18:32:09
|
|
|
|
sonček85
|
brinaba:vse naj naj za tvoj rd,čeprav z zamudo
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 2.11.2009 20:33:00
|
|
|
|
Miška2006
|
Mi neki šteka.... je bila ena debata na forumu starševski čvek na MON o tem, da je v parih dneh umrlo 8 ali 9 otrok v Izolski porodnišnici
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 2.11.2009 20:38:38
|
|
|
|
Nalini
|
ojla neko zatišje je tukaj .... a ste vse zmrznile ? ... kaj bo šele jutri, ko bo baje sneg ..... še malo pa bomo dobili 4. zobeka .... .... ta zobek nam malo nagaja ponoči ... ampak bo že ..... Mali je drugače ok .... lili82 ... upam, da kašelj čimprej mine .... mi imamo neko mazilo iz lekarne prav za ta male ... zdaj mi je še pa nmagk poslala justovo materino dušico ..... ampak zaenkrat zelo malo kašljamo - upam,da tak ostane .... *junona* .... pri nas se to pogosto dogaja ... to noč je sicer pomagala svečka proti bolečinam .... ampak jaz, ko postane nevzrdžno vzamem kar k sebi, da se vsaj malo naspiva .... ker drugače bi jaz zgleda še hujše kot čarovnica ... sonček ... sem kupila mamo in prebrala tvojo zgodbo ..... lepo, lepo in lepo ... me kar stisne pri srcu, ko se spomnim na tiste dni, ko smo rodile, ker so bili tisto res nepozabni trenutki .... matcar ... čestitke nočko .... grem spat, ker je danes bil naporen dan ..... (me je nekaj zahaklalo ... sem mislila zjutraj, da me vzame)
|
|
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 2.11.2009 20:39:46
|
|
|
|
Nalini
|
miška ... po dnevniku so rekli, da 2 ... groza, groza in groza ..... se bom raje vzdržala komentarja .....
< Sporočilo je popravil Nalini -- 2.11.2009 20:41:07 >
|
|
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 2.11.2009 20:48:21
|
|
|
|
veronikab
|
... novica na RTV SLO (KLIK)
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 2.11.2009 20:52:26
|
|
|
|
nmagk
|
Dopoldne je bla ta tema tudi tukaj gor na RR,začela jo je ena kateri svakinji je umrl dojenček v Izoli in ona je rekla da iz prve roke ve da jih je v enem tednu umrlo 8,potem so pa to temo izbrisaliker baje še raziskujejo.Baje so bile vse čez rok.
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 2.11.2009 20:58:13
|
|
|
|
Miška2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nalini miška ... po dnevniku so rekli, da 2 ... groza, groza in groza ..... se bom raje vzdržala komentarja ..... Ja vem, sem najdla zdaj link na žurnalu 24. Samo tam MON je bil še link od RR (zdaj pa je ta tema začasno izbrisana), katera debata je bila o 8 oz. 9!!!!
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 2.11.2009 21:14:34
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: veronikab ... novica na RTV SLO (KLIK) tukaj na forumu piše nekaj o tem
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 2.11.2009 22:17:02
|
|
|
|
lili82
|
Mi smo pa bronhitis ulovili Mali grozno kašlja, ampak pogumno prenaša vse skupaj - še vedno ga je samo smehek
|
|
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 3.11.2009 6:59:18
|
|
|
|
veronikab
|
IZVIRNO SPOROČILO: lili82 Mi smo pa bronhitis ulovili Mali grozno kašlja, ampak pogumno prenaša vse skupaj - še vedno ga je samo smehek Veliko in , dačimprj ozdravite.
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 3.11.2009 7:03:39
|
|
|
|
veronikab
|
Dobro jutro punce! A bo danes res
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 3.11.2009 7:39:52
|
|
|
|
tinaaja
|
IZVIRNO SPOROČILO: lili82 Mi smo pa bronhitis ulovili Mali grozno kašlja, ampak pogumno prenaša vse skupaj - še vedno ga je samo smehek lili, ti samo ornk pucaj nos, grej prsni kos in veliko cartaj pikca Nos je treba pucat z veliko fizioloske, jaz nor dii vsaj 2-3x na nosnico stisnem not po 10ml brizgo. Za obe porabim nekje pol litra fizioloske na par dni. Dita je tud zacela kasljat drugace pa.. punce spali smo super (no za nase razmere) kje podpisem za take noci
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 3.11.2009 7:41:45
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: lili82 Mi smo pa bronhitis ulovili Mali grozno kašlja, ampak pogumno prenaša vse skupaj - še vedno ga je samo smehek joj mali bošček,čim prej e pozdravite Evo mi smo se zbudlili v prelepo belo jutro,Aleks pa tko gleda kako pada snegec
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 3.11.2009 7:42:54
|
|
|
|
tinaaja
|
Aja, pa kaksne parne inhalacije se naredi lili
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 3.11.2009 8:06:36
|
|
|
|
veronikab
|
Uj, torej imate pri vas že snegeca sonček85. Mi ga tudi pričakujemo. Na tak dan pa sigurno paše (se že vnaprej opravičujem puncam, ki ste na dieti):
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 3.11.2009 9:26:06
|
|
|
|
klavdyk
|
MORNING js se glih oblačim-pelem našega malega pokazat k P, saj mi je včeraj sestra pri P rekla, da verjetno ni od hiconcila in da počakava do danes - no pa mi je žal da ga nisem včeri pop pelala. ker dans je rekla da je pa že mogoče od AB- mah tk je pri nas v zdravstvu ko sestre več vejo od dohtarjev. dans sm pa klicala pa sn rekla da ga hočem pripeljat naj mi pove kdaj. no in zdaj mava uro ob 10. naš mali pa spi ga bom mogla zbudit. nič grem se uštimat pa na mraz!! brrrrrrrr lp
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 3.11.2009 9:54:54
|
|
|
|
veronikab
|
klavdyk dobro opravita
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 3.11.2009 9:59:02
|
|
|
|
Nalini
|
ojla pri nas pa ni snegeca ..... dežuje ..... noč ... zgleda je vpliva polna luna ... pa ne vem še kaj ..... smo se kar pogosto zbujali ... zato pa smo že zdaj spet v deželi sanj .... klavdyk ... čist možno, da je od antibiotika ..... ko sem jaz jemala antibiotik je mali postal flekast pa pikast .... upam, da bo čimprej bolje .... veronika ... hvala za jutranji priboljšek sonček ... kako lepa slikica uživajte tinaaja ... super za spanje .... mah jaz se tudi srašujem kje so bili časi, ko smo spali tudi po 7-8 ur v kosu .... ... zdaj pa budnica vsako uro ...... saj bo ... še prehitro bo mimo ....
|
|
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 3.11.2009 10:13:00
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: lili82 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Daj mi prosim povej, kako delujejo varnostni pasovi pri Tobiju? Baje se nekako smai odmaknejo... Ja, paseki se sami razmaknejo in ti ne delajo gužve, ko malega oz. malo not pakiraš. So trdi in lepo na svojem mestu stojijo... Težko je razložit - tole poglej: http://www.maxi-cosi.com/maxicosi/productdetail.aspx?id=10&tn=2 Kar se kilaže ob uporabi tiče - predviden je od 9 do 18 kg, oz. nekje okol 9 meseca - vendar pa kot je Detelja napisala - ko malčki prerastejo jajčko in so v njej utesnjeni, je pač treba stolček zamenjat... Edini pogoj je, da znajo sami dobro glavico držat... Barve 2009 - določenih ni težko dobit, midva pa sva želela to, ker je nevtralna, če bo naslednja slučajno punčka, pa še rjava nama v avto lepo paše.. Naši BC in PP pa so zelo pametno naročevali - polno črnih izvedb, barvnih pa zelo malo. Naše izvedbe v BC sploh niso imeli, v PP pa eno, ki so nam jo iz Postojne pripeljali - novih barv pa menda naj ne bi naročali, dokler aktualne zaloge na prodajo... O, super, hvala z razlago.
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 3.11.2009 10:13:44
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nalini ojla neko zatišje je tukaj .... a ste vse zmrznile ? ... kaj bo šele jutri, ko bo baje sneg ..... še malo pa bomo dobili 4. zobeka .... .... ta zobek nam malo nagaja ponoči ... ampak bo že ..... Mali je drugače ok .... lili82 ... upam, da kašelj čimprej mine .... mi imamo neko mazilo iz lekarne prav za ta male ... zdaj mi je še pa nmagk poslala justovo materino dušico ..... ampak zaenkrat zelo malo kašljamo - upam,da tak ostane .... *junona* .... pri nas se to pogosto dogaja ... to noč je sicer pomagala svečka proti bolečinam .... ampak jaz, ko postane nevzrdžno vzamem kar k sebi, da se vsaj malo naspiva .... ker drugače bi jaz zgleda še hujše kot čarovnica ... sonček ... sem kupila mamo in prebrala tvojo zgodbo ..... lepo, lepo in lepo ... me kar stisne pri srcu, ko se spomnim na tiste dni, ko smo rodile, ker so bili tisto res nepozabni trenutki .... matcar ... čestitke nočko .... grem spat, ker je danes bil naporen dan ..... (me je nekaj zahaklalo ... sem mislila zjutraj, da me vzame) Ja, js isto, ker takrat bolj mirno spi.
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?