|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del
2.11.2009 15:00:20   
veronikab
Jaz še nisem točno pogruntala, kako in č vpliva luna nanj. Je zdanja dva dni čez dan spal praktično nič, danes je pa takoj zjutraj potegnil 3h v kosu in sedaj je spet zaspal. Upam, da bo tudi noč ugodna za spanje.

Najina sreča Jakob Bela se je rodil 27. 4. 2009.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2676
2.11.2009 17:05:27   
štorkljica

IZVIRNO SPOROČILO: veronikab

IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

a ni polna luna danes?

Ja je.
user posted image

Kaka kul slikicauser posted image

Sicer pa se meni zdi, da je Sofija tudi lunasta...nazadnje je vsaj tak blo. Upam, da zdaj ne bo oz. da se je takrat mal zmotilauser posted image

(odgovor članu veronikab)
Neposredna povezava do sporočila: 2677
2.11.2009 18:30:53   
sonček85
KLIKNI NA TA LINK.NI POTEGAVŠČINA JE SAMO DOBRO DELO ZA UBOGEGA FANTKA,KI GA JE ZAPUSTILA MAMI(PREBERI PRVO STRAN ) http://www.ringaraja.net/forum/m_4557726/mpage_1/key_/tm.htm

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 2678
2.11.2009 18:32:09   
sonček85
brinaba:vse naj naj za tvoj rd,čeprav z zamudo

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2679
2.11.2009 19:47:38   
Miška2006
Upam, da ni to res...mogoče kaj ve več veste?

http://med.over.net/forum5/read.php?151

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2680
2.11.2009 20:33:00   
Miška2006
Mi neki šteka....

je bila ena debata na forumu starševski čvek na MON o tem, da je v parih dneh umrlo 8 ali 9 otrok v Izolski porodnišniciuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

(odgovor članu Miška2006)
Neposredna povezava do sporočila: 2681
2.11.2009 20:38:38   
Nalini
ojla

neko zatišje je tukaj user posted image  ....
a ste vse zmrznile user posted image user posted image user posted image user posted image  ? ... kaj bo šele jutri, ko bo baje sneg .....

še malo pa bomo dobili 4. zobeka .... user posted image  .... ta zobek nam malo nagaja ponočiuser posted image  ... ampak bo že ..... Mali je drugače ok ....user posted image

lili82 ... upam, da kašelj čimprej mine .... mi imamo neko mazilo iz lekarne prav za ta male ... zdaj mi je še pa nmagk poslala justovo materino dušico .....  ampak zaenkrat zelo malo kašljamo - upam,da tak ostane ....

*junona* .... pri nas se to pogosto dogaja ... to noč je sicer pomagala svečka proti bolečinam .... ampak jaz, ko postane nevzrdžnouser posted image  vzamem kar k sebi, da se vsaj malo naspiva .... ker drugače bi jaz zgleda še hujše kot čarovnicauser posted image  ...

sonček ... sem kupila mamo in prebrala tvojo zgodbo ..... lepo, lepo in lepo user posted image user posted image user posted image  ... me kar stisne pri srcu, ko se spomnim na tiste dni, ko smo rodile, ker so bili tisto res nepozabni trenutki ....

matcar ... čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nočkouser posted image .... grem spat, ker je danes bil naporen dan ..... (me je nekaj zahaklalo user posted image  ... sem mislila zjutraj, da me user posted image  vzame)

Neposredna povezava do sporočila: 2682
2.11.2009 20:39:46   
Nalini
miška ... po dnevniku so rekli, da 2 user posted image user posted image user posted image user posted image  ... groza, groza in groza ..... se bom raje vzdržala komentarja ..... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Nalini -- 2.11.2009 20:41:07 >

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 2683
2.11.2009 20:48:21   
veronikab
... novica na RTV SLO (KLIK)

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 2684
2.11.2009 20:52:26   
nmagk
Dopoldne je bla ta tema tudi tukaj gor na RR,začela jo je ena kateri svakinji je umrl dojenček v Izoli in ona je rekla da iz prve roke ve da jih je v enem tednu umrlo 8,potem so pa to temo izbrisaliker baje še raziskujejo.Baje so bile vse čez rok.

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

mojih 5 biserov-neprecenljivo

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 2685
2.11.2009 20:58:13   
Miška2006
IZVIRNO SPOROČILO: Nalini

miška ... po dnevniku so rekli, da 2 user posted image user posted image user posted image user posted image  ... groza, groza in groza ..... se bom raje vzdržala komentarja ..... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja vem, sem najdla zdaj link na žurnalu 24.

Samo tam MON je bil še link od RR (zdaj pa je ta tema začasno izbrisana), katera debata je bila o 8 oz. 9!!!!

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 2686
2.11.2009 21:14:34   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: veronikab

... novica na RTV SLO (KLIK)
tukaj na forumu piše nekaj o tem

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 2687
2.11.2009 21:53:43   
sonček85
user posted image http://bibaleze.si/clanek/dojencek/11-letna-romkinja-rodila-na-porocni-dan.html

http://24ur.com/novice/slovenija/bolnica-v-smrtni-nevarnosti.html#video

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2688
2.11.2009 22:17:02   
lili82
Mi smo pa bronhitis ulovili user posted image user posted image user posted image user posted image Mali grozno kašlja, ampak pogumno prenaša vse skupaj - še vedno ga je samo smehek user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2689
3.11.2009 6:59:18   
veronikab
IZVIRNO SPOROČILO: lili82

Mi smo pa bronhitis ulovili user posted image user posted image user posted image user posted image Mali grozno kašlja, ampak pogumno prenaša vse skupaj - še vedno ga je samo smehek user posted image

Veliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  in user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , dačimprj ozdravite.

(odgovor članu lili82)
Neposredna povezava do sporočila: 2690
3.11.2009 7:03:39   
veronikab
Dobro jutro punce!user posted image

A bo danes res user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2691
3.11.2009 7:39:52   
tinaaja

lili, ti samo ornk pucaj nos, grej prsni kos in veliko cartaj pikca user posted image  Nos je treba pucat z veliko fizioloske, jaz nor dii vsaj 2-3x na nosnico stisnem not po 10ml brizgo. Za obe porabim nekje pol litra fizioloske na par dni.
Dita je tud zacela kasljat user posted image  

drugace pa.. punce spali smo super (no za nase razmere) user posted image user posted image user posted image  kje podpisem za take noci user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu lili82)
Neposredna povezava do sporočila: 2692
3.11.2009 7:41:45   
sonček85

joj mali bošček,čim prej e pozdravite

Evo mi smo se zbudlili v prelepo belo jutro,Aleks pa tko gleda kako pada snegec user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu lili82)
Neposredna povezava do sporočila: 2693
3.11.2009 7:42:54   
tinaaja
Aja, pa kaksne parne inhalacije se naredi lili user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2694
3.11.2009 8:06:36   
veronikab
Uj, torej imate pri vas že snegeca sonček85. Mi ga tudi pričakujemo.user posted image

Na tak dan pa sigurno paše (se že vnaprej opravičujem puncam, ki ste na dieti):

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2695
3.11.2009 9:26:06   
klavdyk
MORNING

js se glih oblačim-pelem našega malega pokazat k P, saj mi je včeraj sestra pri P rekla, da verjetno ni od hiconcila in da počakava do danesuser posted image user posted image user posted image - no pa mi je žal da ga nisem včeri pop pelala. ker dans je rekla da je pa že mogoče od AB- mah tk je pri nas v zdravstvu ko sestre več vejo od dohtarjev. dans sm pa klicala pa sn rekla da ga hočem pripeljat naj mi pove kdaj. no in zdaj mava uro ob 10. naš mali pa spiuser posted image user posted image user posted image ga bom mogla zbudit. nič

grem se uštimat pa na mraz!! brrrrrrrr

lp

GREGOR 05.03.2007
GAŠPER 11.04.2009
JAKOB 18.04.2013

Neposredna povezava do sporočila: 2696
3.11.2009 9:54:54   
veronikab
klavdyk dobro opravita user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu klavdyk)
Neposredna povezava do sporočila: 2697
3.11.2009 9:59:02   
Nalini
ojla

pri nas pa ni snegeca user posted image  ..... dežujeuser posted image  .....

noč ... zgleda je vpliva polna luna ... pa ne vem še kaj ..... smo se kar pogosto zbujaliuser posted image  ... zato pa smo že zdaj spet v deželi sanj ....

klavdyk ... čist možno, da je od antibiotika ..... ko sem jaz jemala antibiotik je mali postal flekast pa pikast ....
upam, da bo čimprej bolje ....

veronika ... hvala za jutranji priboljšekuser posted image

sonček ... kako lepa slikica user posted image user posted image user posted image  uživajte

tinaaja ... super za spanjeuser posted image  .... mah jaz se tudi srašujem kje so bili časi, ko smo spali tudi po 7-8 ur v kosu .... user posted image  ... zdaj pa budnica vsako urouser posted image  ...... saj bo ... še prehitro bo mimo  ....

(odgovor članu klavdyk)
Neposredna povezava do sporočila: 2698
3.11.2009 10:13:00   
*Junona*

IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

Daj mi prosim povej, kako delujejo varnostni pasovi pri Tobiju? Baje se nekako smai odmaknejo...

Ja, paseki se sami razmaknejo in ti ne delajo gužve, ko malega oz. malo not pakiraš. So trdi in lepo na svojem mestu stojijo... Težko je razložit - tole poglej:

http://www.maxi-cosi.com/maxicosi/productdetail.aspx?id=10&tn=2

Kar se kilaže ob uporabi tiče - predviden je od 9 do 18 kg, oz. nekje okol 9 meseca - vendar pa kot je Detelja napisala - ko malčki prerastejo jajčko in so v njej utesnjeni, je pač treba stolček zamenjat... Edini pogoj je, da znajo sami dobro glavico držat...

Barve 2009 - določenih ni težko dobit, midva pa sva želela to, ker je nevtralna, če bo naslednja slučajno punčka, pa še rjava nama v avto lepo paše.. Naši BC in PP pa so zelo pametno naročevali - polno črnih izvedb, barvnih pa zelo malo.user posted image Naše izvedbe v BC sploh niso imeli, v PP pa eno, ki so nam jo iz Postojne pripeljali - novih barv pa menda naj ne bi naročali, dokler aktualne zaloge na prodajo... user posted image

O, super, hvala z razlago.user posted image

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu lili82)
Neposredna povezava do sporočila: 2699
3.11.2009 10:13:44   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: Nalini

ojla

neko zatišje je tukaj user posted image  ....
a ste vse zmrznile user posted image user posted image user posted image user posted image  ? ... kaj bo šele jutri, ko bo baje sneg .....

še malo pa bomo dobili 4. zobeka .... user posted image  .... ta zobek nam malo nagaja ponočiuser posted image  ... ampak bo že ..... Mali je drugače ok ....user posted image

lili82 ... upam, da kašelj čimprej mine .... mi imamo neko mazilo iz lekarne prav za ta male ... zdaj mi je še pa nmagk poslala justovo materino dušico .....  ampak zaenkrat zelo malo kašljamo - upam,da tak ostane ....

*junona* .... pri nas se to pogosto dogaja ... to noč je sicer pomagala svečka proti bolečinam .... ampak jaz, ko postane nevzrdžnouser posted image  vzamem kar k sebi, da se vsaj malo naspiva .... ker drugače bi jaz zgleda še hujše kot čarovnicauser posted image  ...

sonček ... sem kupila mamo in prebrala tvojo zgodbo ..... lepo, lepo in lepo user posted image user posted image user posted image  ... me kar stisne pri srcu, ko se spomnim na tiste dni, ko smo rodile, ker so bili tisto res nepozabni trenutki ....

matcar ... čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nočkouser posted image .... grem spat, ker je danes bil naporen dan ..... (me je nekaj zahaklalo user posted image  ... sem mislila zjutraj, da me user posted image  vzame)

Ja, js isto, ker takrat bolj mirno spi.

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 2700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?