Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 3.11.2009 7:42:22
|
|
|
|
Anonimen
|
pa.... DOBRO JUTRO! pri nas dežuje...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 3.11.2009 7:42:33
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl ledenka vse najboljše za tvoj praznik-25-ti praviš.. se pridružujem čestitki! (a dobim košček te slastne tortice?) jz tud, jz tud.... ledenka vse naj naj!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 3.11.2009 7:43:04
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja pa.... DOBRO JUTRO! pri nas dežuje... a zamenave???
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 3.11.2009 7:43:40
|
|
|
|
Anonimen
|
lahko cveka, a maš spet nov nevidni avatar?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 3.11.2009 7:49:27
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja lahko cveka, a maš spet nov nevidni avatar? že neki časa, pa mi ga za hudiča noče tuki gor pokazat
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 3.11.2009 7:50:47
|
|
|
|
lake
|
Ledenka Vse najboljše! Jst tud menjam dež za sneg, samo mal kasnej, ker morva najprej do cepljenja pridt
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 3.11.2009 8:00:59
|
|
|
|
Blueeyes
|
sem se mogla kr na forum prjavt, k mi je preveč hudo zarad Mice.. Gaja je zaspala, tko da samevam in gledam prazne mačje posode za hrano IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 BLUE Kaj oa je z muco da ti jo usmrtijo? naša Mica je stara 21 let, tko da je že to full dobr da je sploh doživela... Ma pa čist gnile zobe in zdej še vnete dlesni. Na zadnjem pregledu pri veterinarju (pred kakšne pol leta) mi je to povedala, da še dobr da sploh je k ma tko gnile zobe, ampak takrat je ni še nč bolel. Operacija je preveč tvegana, ker bi zaradi starosti lahko kr med posegom umrla.. pa zarad gnilobe ji je še začel fejst zaudarjat iz ust, pa še dlesni ji krvavijo tole je pa moja lepotička Mica, k je bla dons zjutri posneta (se pa tkole vsako jutro greje na radiatorju) drgač pa sem happy (kokr sem sploh lahko) k sneži pa še frajla naša ma pol leta matr leti čas
< Sporočilo je popravil Blueeyes -- 3.11.2009 8:03:32 >
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 3.11.2009 8:15:48
|
|
|
|
FLASK_A
|
Blue Škoda, da mora pri živalih prit tudi ta čas... Pri nas je tudi snegec Maja se heca tamle na jogijih, je pa prejle tako trdo kakala, da je bila čisto rdeča in ful je jokala Bogica... Upam, da bo kmalu bolje, ji bom dala mal več za pit čez dan. Kakšen protest naredi če ji igračo vzamem Dretje kot da bi jo iz kože dajala
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 3.11.2009 8:18:51
|
|
|
|
Anonimen
|
dobro jutro, pri nas tudi sneži
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 3.11.2009 8:28:53
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl Zdaj bo treba pa MIklavžu hmal pisat?Mamice bomo sam nastavle a ne? ...itak da bomo a ne blue sej bo No jaz nisem nikamor prišla je kar ledena podlaga tako da smo pa doma...T. itak skoz skozi okno gleda pa tolk sva bla zunaj da sva sprobala nove čevlje
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 3.11.2009 8:33:38
|
|
|
|
petrazg
|
Jutro.... Pa ne še sneg... nisem nič vesela... Jaz bi sončka.... Ledenka... no, sej vse so ti že napisale, jaz ti pa še dopišem, da ne bo več možek toliko lost in space (si nisem upala na fb, da me ne bi tvoj obiskal ) Tina... hitro po eno mucko, ti bo lažje... Jaz moram iti pa zdajle še gume menjat .... me nervira tale sneg za znoret
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 3.11.2009 8:34:40
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl Zdaj bo treba pa MIklavžu hmal pisat?Mamice bomo sam nastavle a ne? ...itak da bomo a ne
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 3.11.2009 8:35:34
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg Tina... hitro po eno mucko, ti bo lažje... ne, ker drgač nisem ljubiteljica mačkov.. mam raj pse... ampak to mico sm mela pa tok rada.. k se je vsako jutro pršla k men na trebuh uležt in crkljat, pa prest... pa gaji ni nč hotla.. je skoz sam spala al pa ležala... k če pa zdej mlado vzamem morm met pa gajo res skoz na očeh... da ji ne bi kej nardila k bi se hotla igrat
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 3.11.2009 8:35:54
|
|
|
|
PapuaNG
|
jutro, no, noč je bila še kar. Smo se zbudili le ob enih, treh in petih, potem pa potegnili skoraj do osmih. Ampak je vmes samo pojedel in zaspal nazaj, vročina je malo padla, tako da je zdaj 38,4. Tamal pa zgleda poln energije, je že navsezgodaj vriskal. Zdej pa itak že kravce pase. Jst pa...no ja, še dobro, da mi ni treba kaj takega počet ali razmišljat
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 3.11.2009 8:37:26
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl Zdaj bo treba pa MIklavžu hmal pisat?Mamice bomo sam nastavle a ne? ...itak da bomo a ne kaj se smeješ???
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 3.11.2009 8:38:14
|
|
|
|
FLASK_A
|
asociacija pač
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 3.11.2009 8:39:17
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: PapuaNG jutro, no, noč je bila še kar. Smo se zbudili le ob enih, treh in petih, potem pa potegnili skoraj do osmih. Ampak je vmes samo pojedel in zaspal nazaj, vročina je malo padla, tako da je zdaj 38,4. Tamal pa zgleda poln energije, je že navsezgodaj vriskal. Zdej pa itak že kravce pase. Jst pa...no ja, še dobro, da mi ni treba kaj takega počet ali razmišljat super, da se vročina umirja
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 3.11.2009 8:40:22
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A asociacija pač aaaaaaa Kako kaj Maja danes?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 3.11.2009 8:40:39
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg Pa ne še sneg... nisem nič vesela... Jaz bi sončka.... v LJ ga verjetno še nekaj časa ne bo Blueeyes je hudo,...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 3.11.2009 8:45:13
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A asociacija pač aaaaaaa Kako kaj Maja danes? po babje
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 3.11.2009 8:45:35
|
|
|
|
petrazg
|
Kati... ne kliči nam snega no... Pojdi tvojim na obisk, ga je sihurno fulll... Kako ga jaz ne maram... Sej , če bi ga bilo veliko ok, ne pa da boso ceste in parkirišča svinjska, za otroke ga ne bo dovolj, zimske idila pa... mogoče pri Tini, pa pri Dudici, tle v Ljubljani itak da je ni.... Blue... ja , to imaš prav. Meni se je tudi srce trgalo, ko smo dali našega kužija uspavat... Ampak je bil zelooo bolan...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 3.11.2009 8:48:25
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A asociacija pač aaaaaaa Kako kaj Maja danes? po babje
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 3.11.2009 8:49:34
|
|
|
|
Tanja_
|
Jutro! Pri mojih tudi že sneži, pa sta samo 4 km stran od Rudnika..Se pravi bo tud v Ljubljani začelo Pa zimskih gum še nimam, pa na avtu mi je žarnica crknila-spet samo plačujemo za ta avto. Pa še z vozičkom ne morem nikamor, mah ta zima.... oliva jst mam semiš uggice.Naročila sem eno številko manjše.Za pletene pa ne vem, kok velikost rabiš, mogoče je kej drugač. Pejt jih v Emporiuma probat, pa pol naroči?Drugače pa jst te semiš glih tko nosim samo, ko je suho, ker mi jih je škoda za v dež in sneg. LEDENKA VSE NAJBOLJŠE IN NAJLEPŠE!!!!!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 3.11.2009 8:49:43
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg Kati... ne kliči nam snega no... Pojdi tvojim na obisk, ga je sihurno fulll... Kako ga jaz ne maram... Sej , če bi ga bilo veliko ok, ne pa da boso ceste in parkirišča svinjska, za otroke ga ne bo dovolj, zimske idila pa... mogoče pri Tini, pa pri Dudici, tle v Ljubljani itak da je ni.... Ja predlagam da pridete k meni na kavico in se bomo še sankali in uživali na zimski idili ki je pri nas res taka kot mora bit
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 3.11.2009 8:51:53
|
|
|
|
Leela
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja lahko cveka, a maš spet nov nevidni avatar? ledenka vse najnaj za 25. rojstni dan pri nas sneži
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?