PapuaNG
|
Jst sm pa zaspala z malim v naročju. Sem mu naredila mlačno kopel, se je pridno igral, sicer manj energično kot sicer, ampak dobre volje. Ga potem nafutram, dam spat, jok....ga nekako umirim, zaspi za pol ure, nakar spet učke ko sovica, potem ga je pa še kuhat začelo se mi zdi. Ga vzamem iz posteljice, spucamo noska (je lih moj dam prišel, pa smo še to popedenal), svečko v ritko (sem upala, da bo šlo brez), pa nina nana pol ure, stalno vlečenje mojih prstov v usta...na koncu sem ga vzela k sebi v posteljo, mi je skoraj prst odgriznil Pol sem ga pa kar v naročje vzela, zadekala (je kihal, ga je očitno zeblo), seb udobno polšter naštimala, da sem samo glavo nazaj nagnila in niti ne vem, kdaj sva oba zaspala, jst seveda v sede No, upam, da bo čim dlje spal. Se mi zdi, da je malo že 'prekuhal, sem mela rokav, kamor je bil naslonjen, kar malo moker. Oh, če so to zobki, naj čimprej ven pridejo, sicer bom kmalu kmalu ko zombi Christiana, ne vem, kako ti to zbujanje sredi noči sfolgaš...sej zbudit se za nafutrat dvakrat al pa trikrat na noč mi ni panika sploh, tkole na dve uri pa še čez dan bit ful zraven pa uffff... Pa še to-sem prebrala v knjigi, naj bi dojenček,ki ima vročino, čim več v posteljici ležal. Nič pa ne piše, kako prepričat dojenčka, da je dobro zanj, če čim manj miga. Naš je bil danes ko navit. Če sem ga dala na tla, je bil v minuti na trebuhu, v vozičku je brcal, vriskal... bo jutri bolje, mora bit
|