Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Ja mene tudi skrbi, če bi zboleli..ampak po drugi strani pa mi je kristalno jasno, da v 2 mesecih niso mogli testirati zdravila, kot bi bilo treba in ni znanih dolgoročnih stranskih učinkov! Cepili se ne bomo, če bo izbruh bodo otroci doma..to je to-upajmo na najboljše!
Nismo in se ne bomo. Sem zdaj videla na dnevniku, da so švicarji prepovedali cepljenje otrok, mladine, nosečnic in starejših od 60 let z tem istim cepivom, pri nas pa cepijo vse povprek .
< Sporočilo je popravil Hope2 -- 2.11.2009 19:30:15 >
Nismo in se ne bomo. Sem zdaj videla na dnevniku, da so švicarji prepovedali cepljenje otrok, mladine, nosečnic in starejših od 60 let z tem istim cepivom, pri nas pa cepijo vse povprek .
Že ves dan razmišljam o tem. Delo imam takšno, da sem pravzaprav ves čas med ljudmi in se lahko okužim, prav tako mož potuje po celi evropi in je tudi v nevarnosti. Pa vendar sem zdi, da je bilo premalo časa za testiranje cepiva. Najverjetneje se ne bomo cepili. Se mi pa jutri vrne v Slovenijo sorodnica- doktorica, ki je prav na to temo cepiva na predavanju v Ameriki in čakam še njeno mnenje. Ko ga izvem sporočam še vam.
Proti navadni gripi sem se že cepil, proti H1N1 pa se bomo v podjetju v kratkem. Žena in otrroci pa se ne bodo cepili za nobeno gripo. Prvotno smo se mislili vsi, vendar, ko je bila danes žena z najmlajšo hčerko pri zdravnici, je le ta rekla, da ne ve kaj naj stori, saj je letos pri tistih otrocih, ki jih je cepila veliko stranskih učinkov.
meni tale današnja novica o okuženi v življenski nevarnosti smrdi malo po tem, da i ljudi malo prestrašili in posledično privedli k temu, da se cepijo...mi se ne mislimo...
She May be the face I can't forget. A trace of pleasure or regret May be my treasure or the price I have to pay. She may be the song that summer sings. May be the chill that autumn brings. May be a hundred different things Within the measur
Tui mi se ne bomo cepili, mi je moja osebna zdravnica rekla, da se tudi ona ne bo cepila, ker ni bilo dovolj stestirano , samo da jaz tega nisem slišala pri njej.Samo toliko o vednosti cepiva, sigurno je kaj na tem, in ima preveč hudih stranskih ućinkov.