Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 2.11.2009 22:10:34
|
|
|
|
Najaa
|
zakaj, zakaj, zakaj???
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 2.11.2009 22:12:00
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa zakaj, zakaj, zakaj??? kaj, kaj, kaj?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 2.11.2009 22:13:04
|
|
|
|
NoBady
|
evo en vic... Dva policaja sta se sprehajala po cesti... Prvi zagleda na tleh ogledalo, ga pobere, se pogeda vanj in rece: "Poglej, poglej, tega cloveka pa ze od nekje poznam." Ogledalo vzame se drugi in odgovori: "Da, tudi meni se zdi znan! Najbolje, da neseva to sliko komandirju." In res odneseta "sliko" komandirju. Komandir vzame ogledalo in vzklikne: "Seveda da poznam tega cloveka, on pri frizerju vedno nasproti mene sedi !"
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 2.11.2009 22:13:37
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa zakaj, zakaj, zakaj??? kaj, kaj, kaj? ni v hladilniku vsaj enega radlerja? samo dva piva sta...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 2.11.2009 22:13:58
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa zakaj, zakaj, zakaj??? zato zato zato !!!!!!!!!!!! ( mislim da vem zakaj se gre)
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 2.11.2009 22:15:35
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa zakaj, zakaj, zakaj??? kaj, kaj, kaj? ni v hladilniku vsaj enega radlerja? samo dva piva sta... mi mamo zalogo laškega še od B. 30 letnice...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 2.11.2009 22:16:23
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa zakaj, zakaj, zakaj??? kaj, kaj, kaj? ni v hladilniku vsaj enega radlerja? samo dva piva sta... pa pivo vzemi, bolje išta nego ništa (jz sm pa misnla da Tija sprašuje zakaj to, zakaj on, zakaj ni tega, zakaj pa tko... )
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 2.11.2009 22:16:32
|
|
|
|
Nina00
|
Tyty je pa zgleda za danes končala z branjem Lahko noč!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 2.11.2009 22:16:40
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa zakaj, zakaj, zakaj??? kaj, kaj, kaj? ni v hladilniku vsaj enega radlerja? samo dva piva sta... mi mamo zalogo laškega še od B. 30 letnice... sej mam eno laško in enga uniona. sam jaz bi radlerja.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 2.11.2009 22:17:22
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa zakaj, zakaj, zakaj??? kaj, kaj, kaj? ni v hladilniku vsaj enega radlerja? samo dva piva sta... pa pivo vzemi, bolje išta nego ništa (jz sm pa misnla da Tija sprašuje zakaj to, zakaj on, zakaj ni tega, zakaj pa tko... ) Mogoče sem pa od Tije nalezla. ne, piva samega ne maram.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 2.11.2009 22:18:59
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa zakaj, zakaj, zakaj??? kaj, kaj, kaj? ni v hladilniku vsaj enega radlerja? samo dva piva sta... mi mamo zalogo laškega še od B. 30 letnice... sej mam eno laško in enga uniona. sam jaz bi radlerja. pa si sama zmešaj! Imaš oro?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 2.11.2009 22:19:27
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa zakaj, zakaj, zakaj??? kaj, kaj, kaj? ni v hladilniku vsaj enega radlerja? samo dva piva sta... pa pivo vzemi, bolje išta nego ništa (jz sm pa misnla da Tija sprašuje zakaj to, zakaj on, zakaj ni tega, zakaj pa tko... ) Mogoče sem pa od Tije nalezla. ne, piva samega ne maram. to pa prvič slišim
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 2.11.2009 22:20:26
|
|
|
|
Najaa
|
KOKICA res ga ne maram. Vedno, ko rečem, da pijem pivo, pijem v bistvu radlerja. In ne, nimam ore. Imam pa kokto. A gre to skupaj?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 2.11.2009 22:20:53
|
|
|
|
Najaa
|
No dejmo no, kje ste'? A bomo danes dočakale 6.del al ja?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 2.11.2009 22:21:12
|
|
|
|
KOKICA32
|
Nič, jaz grem babike...Načvekajte še danes, da pridemo do 6. dela. LAHKO NOČ!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 2.11.2009 22:22:21
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa KOKICA res ga ne maram. Vedno, ko rečem, da pijem pivo, pijem v bistvu radlerja. In ne, nimam ore. Imam pa kokto. A gre to skupaj? Probaj pa poročaj.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 2.11.2009 22:23:22
|
|
|
|
NoBady
|
vas pridem na 6. del pozdravit, moj je nehu smrčat in me priganja dol... sladke sanje...
< Sporočilo je popravil NoBady -- 2.11.2009 22:24:55 >
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 2.11.2009 22:23:35
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa No dejmo no, kje ste'? A bomo danes dočakale 6.del al ja? kaj Najaa, a bova same naklofale še dve strani? yania, Nina, pridta na pomoč
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 2.11.2009 22:23:40
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa No dejmo no, kje ste'? A bomo danes dočakale 6.del al ja? Jaz moram vsake toliko šibat Brina nazaj uspavat. Od 21h že 4x Upam, da to ni napoved za noč. Sočustvujem s tabo zaradi pomanjkanja radlerja Meni pa mafini pod nos dišijo, a sem rekla, da tako pozno ne bom več jedla sladkarij.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 2.11.2009 22:24:35
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady vas pridem na 7. del pozdravit, moj je nehu smrčat in me priganja dol... sladke sanje... a 6. pa boš kar prespala????
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 2.11.2009 22:26:05
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: NoBady vas pridem na 7. del pozdravit, moj je nehu smrčat in me priganja dol... sladke sanje... a 6. pa boš kar prespala???? sem že popravla... se vidi da nism čist ok, pomankanje spanja...to že kroničnoo... geem zdej pa res...noč
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 2.11.2009 22:26:18
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 Jaz moram vsake toliko šibat Brina nazaj uspavat. Od 21h že 4x Upam, da to ni napoved za noč. Sočustvujem s tabo zaradi pomanjkanja radlerja Meni pa mafini pod nos dišijo, a sem rekla, da tako pozno ne bom več jedla sladkarij. polna Luna? Jure se je danes ponoči ful velikokrat zbudil, pa ne vem, je bila morda kriva luna, zobki ali to, da se je zjutraj po prvem hranjenju fuuuuuuuuuuuul pokakal. Prejšnji dan ni nič kakal, potem je imel pa najprej blazno trdo blato in ga je mogoče kej šraufalo.
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 2.11.2009 22:26:18
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa No dejmo no, kje ste'? A bomo danes dočakale 6.del al ja? kaj Najaa, a bova same naklofale še dve strani? yania, Nina, pridta na pomoč Evo, pomoč tukaj Kaj pa sedaj?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 2.11.2009 22:27:01
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa No dejmo no, kje ste'? A bomo danes dočakale 6.del al ja? kaj Najaa, a bova same naklofale še dve strani? yania, Nina, pridta na pomoč Evo, pomoč tukaj Kaj pa sedaj? ja nč, povej kej
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 2.11.2009 22:28:23
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 Jaz moram vsake toliko šibat Brina nazaj uspavat. Od 21h že 4x Upam, da to ni napoved za noč. Sočustvujem s tabo zaradi pomanjkanja radlerja Meni pa mafini pod nos dišijo, a sem rekla, da tako pozno ne bom več jedla sladkarij. polna Luna? Jure se je danes ponoči ful velikokrat zbudil, pa ne vem, je bila morda kriva luna, zobki ali to, da se je zjutraj po prvem hranjenju fuuuuuuuuuuuul pokakal. Prejšnji dan ni nič kakal, potem je imel pa najprej blazno trdo blato in ga je mogoče kej šraufalo. A je polna luna? Ker danes je bil tudi čez dan ves utrujen in ni dobro spal. Bogi Jure. Glavno, da mu je ratalo Saj mami mu je pa sigurno hitro kake slive uturila, da se ne ponovi
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
VaranjebinyyAli bi prevarali svojega partnerja,če le ta nebi nikoli izvedel?da, takoj (
7%)
ne, nikoli (
58%)
mogoče (
11%)
ne vem (
18%)
sem ga že (
6%)
Število vseh glasov: 290Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!