Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 2.11.2009 21:55:29
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: yania ojoj...grozno.. preberite, če še niste...hm.. http://24ur.com/specialno/nega_in_zdravje/otrok-rodil-otroka.html ej če je to res da ni vedla kaj je kondom so krivi starši da je tak...pri 11 letih je pa res dobr da otroc že kej vejo da ne misljo da so jih res štrkle prnesle...moja nečakinja je stara 6 let pa ve vse, ampak v lepi obliki...kaj češ otrokm prikrivat kot da je to nekaj slabega, če ni... tumač... jaz sem bila stara 11 let, ko sem prvič slišala za "ola gumo" in nisem mela pojma, o čem se to fantje pogovarjajo... kaj to je kondom sklepam??? prvič slišim za to ime... meni je bolj znan "balonček" ... ma jaz pa morm pohvalt mooj mamo pri tem.. se je tak velik pogovarjala z mano o teh stvareh in to brez sramu tak da tud jaz se lahko brez sramu pogovarjam o tem... smo si dost zaupale, to mi je blo ušeč... sem pri 9,5letih dobila in takrat se je začelo...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 2.11.2009 21:55:57
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy drage moje; rr šteka, FB šteka očitno je ura da se spokam-o spat; a dežuje tudi drugod? tle pada full in piha tak zmešano jaz grem še tla pobrisat in pod tuš ter postelja vabi; jutri je nov dan, nove dogodivščine in nov čvek je treba bit spočit. lahko noč pa čimmanj prebujanja šteka ja RR ...FB pa tak vedno Nočko! Spočij si!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 2.11.2009 21:56:48
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa KOKICA, kako je kaj V? Kako je na FT? Je okej, hvala, le danes je bil tečen popoldan. Sumim na kak novi zobek. Pa je več ne tako lepo kot je prej. Jutri bo dobil makaronflajš z piščancem. FT tudi dobro..hodila še bova dokler se ne bo plazil ali dvigoval ob opori. Plazil se še ne bo hitro, ker ko ga dam na vse 4 se kar hitro na trebušček vleže...Ob opori pa se že dviguje, že kar nekaj časa. Bomo videli. Pa Nika? V redu. Na FT pravi, da je osvojila vse, kar za enkrat mora tak da jaz sem srečna.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 2.11.2009 21:57:29
|
|
|
|
felix7
|
a ste kej brale o tem, kako si Kitajci vreme regulirajo? Z letali škropijo oblake z nekimi kemikalijami, ki povzročijo snežne padavine. So imeli namreč sušo, pa so si zrihtali padavine kam gre ta svet???
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 2.11.2009 21:57:47
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy drage moje; rr šteka, FB šteka očitno je ura da se spokam-o spat; a dežuje tudi drugod? tle pada full in piha tak zmešano jaz grem še tla pobrisat in pod tuš ter postelja vabi; jutri je nov dan, nove dogodivščine in nov čvek je treba bit spočit. lahko noč pa čimmanj prebujanja šteka ja RR ...FB pa tak vedno Nočko! Spočij si! v nočnih urah vse gladko teče. zato pa sem nočna ptica.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 2.11.2009 21:58:10
|
|
|
|
Nina00
|
M_m lahko noč!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 2.11.2009 21:58:14
|
|
|
|
trinity22
|
jaz grem spat, ker mi vse šteka ......LAHKO NOČ
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 2.11.2009 21:58:23
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy drage moje; rr šteka, FB šteka očitno je ura da se spokam-o spat; a dežuje tudi drugod? tle pada full in piha tak zmešano jaz grem še tla pobrisat in pod tuš ter postelja vabi; jutri je nov dan, nove dogodivščine in nov čvek je treba bit spočit. lahko noč pa čimmanj prebujanja šteka ja RR ...FB pa tak vedno Nočko! Spočij si! lahko noč tudi tebi
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 2.11.2009 21:58:34
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 a ste kej brale o tem, kako si Kitajci vreme regulirajo? Z letali škropijo oblake z nekimi kemikalijami, ki povzročijo snežne padavine. So imeli namreč sušo, pa so si zrihtali padavine kam gre ta svet??? o groza no. kaj lahko še ena kak vic pove? drgač se bom še zjokala tule od slabih novic.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 2.11.2009 21:58:42
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 jaz grem spat, ker mi vse šteka ......LAHKO NOČ Lahko noč tudi tebi!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 2.11.2009 21:58:54
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa KOKICA, kako je kaj V? Kako je na FT? Je okej, hvala, le danes je bil tečen popoldan. Sumim na kak novi zobek. Pa je več ne tako lepo kot je prej. Jutri bo dobil makaronflajš z piščancem. FT tudi dobro..hodila še bova dokler se ne bo plazil ali dvigoval ob opori. Plazil se še ne bo hitro, ker ko ga dam na vse 4 se kar hitro na trebušček vleže...Ob opori pa se že dviguje, že kar nekaj časa. Bomo videli. Pa Nika? V redu. Na FT pravi, da je osvojila vse, kar za enkrat mora tak da jaz sem srečna.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 2.11.2009 21:58:56
|
|
|
|
yania
|
Mili nočko....pridan si...jaz imam tudi še kaj za postoriti, pa bom jutri ko bo gotova sobica, ker bo jutri isto...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 2.11.2009 21:59:13
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa V redu. Na FT pravi, da je osvojila vse, kar za enkrat mora tak da jaz sem srečna.
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 2.11.2009 21:59:51
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa kaj lahko še ena kak vic pove? drgač se bom še zjokala tule od slabih novic. Moj spet starejšega uspava Študiram kdaj naj ga grem zbudit
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 2.11.2009 22:00:09
|
|
|
|
yania
|
Super za FT, obema,,,jaz moram pa pogledati kdaj imava mi2 datum FT..mislim da okrog 13.
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 2.11.2009 22:00:13
|
|
|
|
Najaa
|
Aja, se je pa danes prvič zgodilo, da na FT ni jokala. Je bil pravi balzam...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 2.11.2009 22:00:38
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa V redu. Na FT pravi, da je osvojila vse, kar za enkrat mora tak da jaz sem srečna.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 2.11.2009 22:01:00
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa kaj lahko še ena kak vic pove? drgač se bom še zjokala tule od slabih novic. Moj spet starejšega uspava Študiram kdaj naj ga grem zbudit Hvala Nina! Si ga kr predstavljam - ati spi, mali pa v luft gleda.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 2.11.2009 22:01:05
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 a ste kej brale o tem, kako si Kitajci vreme regulirajo? Z letali škropijo oblake z nekimi kemikalijami, ki povzročijo snežne padavine. So imeli namreč sušo, pa so si zrihtali padavine kam gre ta svet??? ja sem čula dans neki... ma bolani so do amena... in pol čez en teden (prej-kasneje) bo nekje drugje na drugem koncu sveta prišl do ene naravne nesreče in bo ful ljudi umrlo in noben nč kriv... sej jaz pravim če ene 3 leta... sami sebe bomo pokpali... mi ne bom dčakali svojih vnukov, pa če, jih naši otroci sigurno ne boj... mi šteka tipkovnica in mi ne izpiše oooo-ja... ne da se mi popravljat....
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 2.11.2009 22:04:10
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa kaj lahko še ena kak vic pove? drgač se bom še zjokala tule od slabih novic. dons sem enga dobrega prebrala, ampak itak... sem ga pozabla sem pa kupila revijo Mama, da bomo imeli slikico za spomin
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 2.11.2009 22:05:21
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa kaj lahko še ena kak vic pove? drgač se bom še zjokala tule od slabih novic. dons sem enga dobrega prebrala, ampak itak... sem ga pozabla sem pa kupila revijo Mama, da bomo imeli slikico za spomin lepo lepo, sam da pozabiš dober vic... tega ti pa ne oprostim.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 2.11.2009 22:06:41
|
|
|
|
NoBady
|
sam ta tyty pa vsak dan bere... pol jo pa povabiš med pogovor pa spizdi..jaoo jao
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 2.11.2009 22:07:55
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady sam ta tyty pa vsak dan bere... pol jo pa povabiš med pogovor pa spizdi..jaoo jao Kaj se jeziš? Je pač sramežljiva!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 2.11.2009 22:07:56
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady sam ta tyty pa vsak dan bere... pol jo pa povabiš med pogovor pa spizdi..jaoo jao vsako tele ma svoje vesele po mojem ji še ugaja, ko se tok z njo ukvarjamo
< Sporočilo je popravil felix7 -- 2.11.2009 22:08:37 >
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 2.11.2009 22:08:21
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady sam ta tyty pa vsak dan bere... pol jo pa povabiš med pogovor pa spizdi..jaoo jao evo, to je dobre vic! da bo tyty nekega dne spregovorila! oz. se razpisala.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
NeplodnostVitaebellaKaj bi storili, če bi izvedeli, da sta s partnerjem nekompatibilna pri zanositvi, kljub temu, da je z vsakim posebej vse v redu?Še naprej bi poskušala in se borila (
59%)
Šla bi v posvojitev (
15%)
Šla bi vsak svojo pot in poskusila z drugim partnerjem (
4%)
V življenju so še druge lepe stvari (
12%)
Kupila bi si psa (
3%)
Nič od naštetega (
7%)
Število vseh glasov: 431Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!