|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2010
2.11.2009 14:59:56   
gapii27

user posted image

PREGLEDI:

NOVEMBER
2.11.-Lara73
3.11.-bili83, niwci
, spelch
  4.11.-kora33, punsha, valentinčica 30, julieb
  5.11.-rožca26, ursulina, Nattasha, gapii27
  6.11.-vaney (morf. 2)
  9.11.-Zimska, julieb, elaaa
11.11.-zvesta, brcko2, bejbs
12.11.-Jada82
14.11.-plouse
16.11.-Aja1, babajči, lunca83, gapii27
17.11.-bauky, twixy, Cappy96
18.11.-smuki, ninček1,
rožca26
19.11.-mucica2
20.11.-junehope, t*e*j*k*a
21.11.-zirafa76

22.11.-gapii27 (špika za rh-)
25.11.-Astralis, plouse
27.11.-slomak

*drugi pregled (in nadaljnji)
*morfologija 

* 3D

[/quote]

(odgovor članu julieb)
Neposredna povezava do sporočila: 4026
2.11.2009 15:58:18   
ninček1
Hej punce!Če bo šla katera gor v Avstrijo, sem dobila od Babyona mail, da imajo spet nova znižanja...

To je njihov novi letak:

http://www.babyone.de/_pic/alg/flashflyer/flyer311009.html

Tin, rojen 25.1.2010

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 4027
2.11.2009 16:16:52   
rožca26
Marička, kolk se stran počas odpira. A vm tud melje sto na uro??
Naš je komaj zaspal. Ga polna luna nosi, pa je pol tečen k driska. user posted image  Pa pardon izrazu. Upam, da ne zamerite.
Kati - če maš še kdaj namen k nam uletet, bi bila zelo vesela, če mi sporočiš 1 dan prej, da si rezerviran čas. K zdej je pa res že skrajni čas, da se dobiva. Sm že 2x zahinavla. Hja, to je pa to, če si na porodniški. Časa od nikoder. user posted image

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 4028
2.11.2009 16:47:27   
mucica2
IZVIRNO SPOROČILO: rožca26

Naš je komaj zaspal. Ga polna luna nosi, pa je pol tečen k driska. user posted image  Pa pardon izrazu. Upam, da ne zamerite.

a polna luna je? ni čudn da sm skoz lačna user posted image

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 4029
2.11.2009 16:49:35   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: mucica2

IZVIRNO SPOROČILO: rožca26

a polna luna je? ni čudn da sm skoz lačna user posted image

Oh, jest pa ne rabm polne lune za to user posted image  Mam ful hud napad hrane. Me že kr mal skrbi, kaj bo G rekla, sam se ne dam. Sm pr vidu tko mal dobila gor, pol je blo pa vse narobe. Jest na težo ne dam več veliko.

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 4030
2.11.2009 16:52:40   
junehope
Joj Dotika, sem šele zdaj prebrala kaj se je zgodilo in me je čisto pretreslo. Čestitam k tvojemu pogumu, da si uspela svoje misli strniti v to tragično zgodbo, si nas vse opomnila da ni nič samoumevno in, da skrivnost življenja še zmeraj ostaja ravno to kar je, hkrati čudež in skrivnost. Sicer so vse besede odveč, samo želim ti da ohraniš upanje in skupaj z Urošem najdeta oporo drug v drugem ter, da se obkrožita z ljudmi, ki vaju imajo brezpogojno radi.

(odgovor članu *dotika*)
Neposredna povezava do sporočila: 4031
2.11.2009 17:31:10   
Lara73
tako pa sem s pregleda. Mi je spet delal vaginalen pregled, UZ pa ne. Samo srček je poslušal. Maternični vrat bp, rastemo, maternica se mi je raztegnila do reber (je rekel, da me zato tako bolijo, ker mi jetra poriva pod rebra user posted image ). Naslednji pregled imam 11.12. z UZ.

Grem se počasi zrihtat za aerobiko. Sem se v enem mesecu zredila 2,5 kg! Grem migat...

(odgovor članu junehope)
Neposredna povezava do sporočila: 4032
2.11.2009 17:31:47   
Lara73
paše, držim pestke za ostale preglede!

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 4033
2.11.2009 18:20:21   
slomak
IZVIRNO SPOROČILO: ninček1

Hej punce!Če bo šla katera gor v Avstrijo, sem dobila od Babyona mail, da imajo spet nova znižanja...

To je njihov novi letak:

http://www.babyone.de/_pic/alg/flashflyer/flyer311009.html

živjo, jest nameravam it konec tega meseca v ikeo pa bi šla še sm pogledat. A je to kje bliz, če mi lahko mal opišeš...drgač pa nism bla še nikol niti v ikei... user posted image
zanimiva trgovina je tale babyone...pa bi jo mal obiskala, če bom že tam...no hvala za pojasnila...

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 4034
2.11.2009 18:31:36   
ninček1
Hej !

za babyone greš na onem velikem krožnem pri drugem izhodu ven in potem boš vidla maš par metrov naprej odvzem, ko boš pogledala nazaj-(če kaki avto pripelje)-boš pogledala skozi mali tunelček, baby one pa je naravnost čez cesto, vendar ne bom pametna, mislim, da ne smeš tam naravnost preko zapeljat, midva sva se peljala raje tako kot te vodi cesta, torej desno, potem pa sva prvo kjer je blo možno obrnila in se peljala nazaj in potem takoj pred mali tunelčko zaviješ na desno, se pelješ par metrov in vidiš tablo na kateri so vse žive trgovine, poleg te tudi baby one. Lahko se sparkiraš kar na tem parkirišču(midva sva se) in greš potem po stopnicah dol inna desni strani boš zagledala baby one, se pa da tudi okoli te stavbe zapeljat, da se pripelješ direkt pred vhod.Nasproti te trgovine je tudi kik, vendar tam nisem bila.

Za Ikeo pa jaz tudi nisem čist ziher kje je, ker sem bila nazadnje tam pred mnogo leti, morš pa it na prvem izhodu v krožnem prometu dol in ko se pelješp par metrov vidiš na svoji levi toysrus pa tale shoping west, čez cesto pa vidiš momax ful na veliko napisano ne moreš zgrešit, bom pa še dragega vprašala za točno pot do ikee, sicer je pa tak zemljevid gor na netu.

Tin, rojen 25.1.2010

(odgovor članu slomak)
Neposredna povezava do sporočila: 4035
2.11.2009 18:42:22   
slomak
o hvala za lepo pojasnilo user posted image ... mah bomo že najdl, jest sama bi se ziher zgubila, moj ma pa orientacijo v malem prstku user posted image .
Pa tko kot si rekla, na net bomo tud pogledal za pot...lepo noč...

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 4036
2.11.2009 19:55:57   
julieb

user posted image

PREGLEDI:

NOVEMBER

3.11.-bili83, niwci
, spelch
  4.11.-kora33, punsha, valentinčica 30, julieb
  5.11.-rožca26, ursulina, Nattasha, gapii27
  6.11.-vaney (morf. 2)
  9.11.-Zimska, julieb, elaaa
11.11.-zvesta, brcko2, bejbs
12.11.-Jada82
14.11.-plouse
16.11.-Aja1, babajči, lunca83, gapii27
17.11.-bauky, twixy, Cappy96
18.11.-smuki, ninček1,
rožca26
19.11.-mucica2
20.11.-junehope, t*e*j*k*a

21.11.-zirafa76
22.11.-gapii27 (špika za rh-)
25.11.-Astralis, plouse
27.11.-slomak

DECEMBER
11.12.-Lara73+UZ

*drugi pregled (in nadaljnji)
*morfologija 

* 3D

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 4037
2.11.2009 20:13:01   
Jada82
Evo, dober večer. Jaz se pripravljam za posteljo ... user posted image Kot da ne bi bla že cel dan v njej, heheh. No, vsaj v pižamo se je treba dat ... user posted image user posted image user posted image
Evo, pa je še en ponedeljek za nami, hehe.
Danes se mi zdi, da smo kar veliko stvari zrihtali - za tale naš stanovanjček.
So me pa popoldne iz službe klicali, da naj vrnem telefon - k imam službenega. Sem kar malo slabe volje, ne zato, ker bom mogla sedaj sama plačevati, ampak zato, ker je bila to hkrati moja službena in osebna tel. številka in jo hočem obdržat. Zdaj pa jo bom mogla prenest na drugega operaterja, pa bo to takoj par dni trajalo, ko bom brez številke, jaz pa v vsej poplavi obnove stanovanja dala vsem majstrom mojo številko. Upam, da ne bo kdo glih zdaj klical ... jej jej jej. Glih ko misliš, da se stvari štimajo .... eh.
No ja, bomo že, upam, da to s številko hitro zrihtajo.

Meni je pa prej moj prinesel kremšnito - pravo blejsko user posted image user posted image user posted image Sem jo pojedla kot za šalo, njami njami njami!!!!
Zdej pa v kopalnico, pol bo pa že počas kmetija, potem pa spančkat in jutri nov dan.

Lahko noč vsem in prijetno mirno noč!!!! user posted image

(odgovor članu julieb)
Neposredna povezava do sporočila: 4038
2.11.2009 20:39:34   
Aja1
Jaz bi tudi kremšnito. user posted image  Sem čist usekana na sladko. user posted image

Jada - super, da delo v stanovanju hitro napreduje.user posted image

Lara - super za pregled. user posted image

Punce - še malo, pa bo tukaj novo leto in kmalu februar. Čas kar leti naprej. Mene je malo strah, kako bo potem z dvema otrokoma. No, bomo že nekako. Upam le, da ne bo prevelikega ljubosumja in da bo user posted image  vsaj ponoči zadovoljivo spal. Neja namreč ni spala 3 ure v kosu do 14tega meseca. Sem bila čist neprespana.

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 4039
2.11.2009 21:04:03   
mucica2

Lara super za pregleduser posted image user posted image

Jst sm šla pa prej v trgovino, da bom kupla eno čestitko za rojstni dan, ker ima od sestrične sinek jutri 1. rojstni dan in sm tako dolgo zbirala, potem pa sem le našla eno luškano (zdele so se mi lepe slikce) in hiter kupla. Potem pa doma dober pogledam in sploh ni za rojstni dam, ampak iskrene čestitke ob rojstvu. kr neki, še zdej se sam seb smejim user posted image jah nč bom pa juter novo kupla, tako za rojstni dan.

zdej grem pa mal pred tv pol pa spat
lahko noč pa lepo spite

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4040
2.11.2009 21:24:30   
mavo
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Mene je malo strah, kako bo potem z dvema otrokoma. No, bomo že nekako. Upam le, da ne bo prevelikega ljubosumja in da bo user posted image  vsaj ponoči zadovoljivo spal. Neja namreč ni spala 3 ure v kosu do 14tega meseca. Sem bila čist neprespana.

Aja1, koliko pa bo razlike med tvojima dvema? Pri nas bo namreč le 21 mesecev razlike, pa me je že zdaj strah, kako bo to izgledalo. Kako bom malemu dopovedala, da je dojenček naš, pa kako bo, ko bo videl, da ni več samo on v središču pozornosti. Zadnje čase kar veliko razmišljam o tem. Ali ima katera izkušnje s tem?

Nekoč bomo tudi mi dobili vrtec...

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4041
3.11.2009 6:34:11   
zvesta
jutro... sem vstala v pričakovanju snega, pa je samo mokro :)

noč je bila pestra, Izak je nonstop nekaj gunđal....ob pol treh je bil pa buden kot zajček in so se besede kar sipale iz njega... zdaj še spi, pol ure mu dam, pol ga pa zbudim....

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 4042
3.11.2009 7:12:46   
kora33
jutro...
nisem verjela, da so prav napovedali...ampak je res...sneg je...sicer za vzorec...tolko da je belo...ampak je...zima se je res začela....kmalu bo februar....jupi.....samo mi je pa težko, ker se letos ne bom mogla sankat...smučat in noret na snegu....no bomo pa drugo leto nadoknadli....
lp in lep bel dan vsem, ki imate možnost videt prvi letošnji sneg v dolinah....ha ha ha....
papa

sreča je

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 4043
3.11.2009 7:36:41   
valentinčica30
Pri nas tut sam dež in mraz. Noč tak tak me skoz neki zvija, zato komaj čakam jutrišni pregled. Sicer sem pa sedaj postala taksist. V sosednji vasi prekopavajo za vodovod in so pustili preozek prehod za naše velikane, bolj je primeren za kakega twingota, tak da imamo dva avtomobila na uni strani z enim pa se vozimo do hiše, ko v pradobiuser posted image .

(odgovor članu kora33)
Neposredna povezava do sporočila: 4044
3.11.2009 8:09:22   
seya
Dobro jutrooo!!
Pri nas je pa sneg user posted image user posted image
Sem zjutraj navsezgodaj čistila avto, potem pa šla v borbo na zasneženo cesto. Ampak je šlo presenetljivo brez problema in zastojev - sem rabila le 10 minut več do službe (namesto 15 sem se vozila 25 minut) - zelo sprejemljivo.
Sem pa siinoči šla na srečo menjat gume - so pri našem vulkanizerju zaradi velikega navala zvečer prijazno podaljšali del. čas za dve uri. Zeelo pohvalno user posted image

Bodite lepo, punce!!!

(odgovor članu valentinčica30)
Neposredna povezava do sporočila: 4045
3.11.2009 8:27:36   
mucica2

Dobro jutro!

Pri nas je tudi sneguser posted image user posted image pa tud še lepo sneži naprej. Kr nisem mogla verjet da je res sneg...jst pa letne gume, tako da danes bom raje kr doma, ne bom mogla it na rojstni danuser posted image . Sploh pa mi mora moj še dve zimski gumi kupit, dve pa še imam, je reku da jih bo danes pa bo nesu kr na platišča gor zmontirat pol mi jih bo pa za vikend zamenjal kr sam. Na svojem avtku pa si jih bo tud kr sam.

Blagor vsem, k imate že tako kmalu preglede, jst ga imam šele čez 16 dni, čeprav si od njega tako ne obetam veliko, ker bo po moje vse na hiter, aja pa en dan prej morm it še cukr pit.

Ja danes sm pa klicala za materinsko šolo in začneva 16.11. ob 15.30user posted image user posted image user posted image ,

(odgovor članu seya)
Neposredna povezava do sporočila: 4046
3.11.2009 8:31:18   
Lara73
jutro,

tudi mi imamo malo pobeljeno. ceste so cicer samo mokre, travniki in strehe pa malo bele. zdaj pa dežuje...

avta še nisem preobula. moram še poklicat.

moj sinko mlajši se  spet čudno obnaša. depresija....sploh ne vem, če je prišel do šole. že včeraj je prišel domov predčasno z izgovorom, da je bruhal in da ga je učiteljica poslala domov. zdaj to še preverjam. ko ga daje, ni z njim nič. samo spal bi, mogoče še kakšen film pogledal (v postelji na računalniku).

zajtrk: margarina + med na kruhu, čaj

(odgovor članu seya)
Neposredna povezava do sporočila: 4047
3.11.2009 8:45:10   
ninček1
jutro,

jaz sploh nočem ven pogledat (nisem ravno ljubiteljica snega), slišim pa da nekaj pada, pa mrzlo je ko user posted image .Celo noč nisem spala, mali je spet ful brcal, kakorkoli sem se vlegla mu ni ustrezalo.  Me pa istočasno žgečka na vsaki strani ledvic, verjetno je počez, tako, da spanje na boku danes ni bilo mogoče...pa tako sem se že navadla.
Danes čakam to odločbo, upam, da jo dobim no, če so v najboljšem primeru včeraj obravnavali.
Sem pa vidla, da imajo v Leclercu 5 bodijev na preklop za 8 eur. Ste že kaj kupovale tam?Kaka je kvaliteta?
Ob šestih danes pa začneva z šolo za bodoče staršeuser posted image .

Zdaj pa si grem naredit šmorn in kompot, bom čokolino kasneje jedlauser posted image .

Tin, rojen 25.1.2010

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 4048
3.11.2009 8:51:18   
zirafa76
Pozdrav

tudi pri nas je vse belo, mene je kr stisnal, ker grem oz. moram ta teden v Slo....pa sem upala, da mi bo prizaneslo vreme še par dni...user posted image ..no, ja počasi pa bo menda šlo...gume pa imem že teden dni, tako da je moj avto obut...
Moja mala mi je začela nekaj kašljati, po malo..imamo že preventivo, ampak je bila pri babici in so šli nekam okrog, pa stari ljudje tam, ..pa takoj kašlja..grgg

Drugače pa tudi mene vse špika, boli, ...na sumu imam tudi vnetje, ker me tam doli boli....

Včeraj sem bila na cukr testu, pa bomo videli..upam, da je vredu.izvem danes....je pa fajn, ker dodaja tam malo lim.soka, ki ta sladkor malo omili...bljak...user posted image

nič, imejte se v snegecu..

PONOSNA MAMICA MALEGA DOMINIKA 01.02.2010, IZABELE 16.10.07 TER MOJEGA ANGELCKA SOFIJE 16.10.07-04.11.07, KI BO ZA VEDNO OSTALA V MOJEM SRCKU IN MOJA PUNCKA

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 4049
3.11.2009 8:54:26   
zvesta
ninček, pri nakupih v Leklerku bodi smao pozorna, da imajo francozi veliiiiikkkooo manjše številke... naš je pri 4. mesecih nosil njihove bodije za 12. mesecev.....

evo, naš malček je cepljen proti gripi... malo je bilo joka, ampak pol je pa tako ponosen nase....

aha, tadrugi malček je pa včeraj prvič obrcal atija.... je bil pa včeraj noro živ, danes pa počiva, se mu ne da v tem vremenu...

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 4050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?