|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: * Avgustovčki 2009 *
2.11.2009 7:14:10   
simonalokar
dobro jutro

zame je bil kar težak vidkent sine bolan jaz sem se že nekak zrihtala,sva se pa z možem sploh ne vem kaj sem naredila narobe - ne pogovarja se z menoj. groza takrat ko je tak sploh ne vem kaj naj naredim - pustiti ga pri meruuser posted image user posted image user posted image .  pa skuz teži glede seksa men se bo zmešal - sploh nimam potrebe tko kot nekatere punce. no se bolj silm da je vsaj on zadovoljenuser posted image user posted image .  kaj pa moje želje. sam da me mal stisne. pa tudi pogovarjat sva se nehala - nevem kam to pelje mal nasvetov prosim - mogoče se počuti odrinejnega - ne vem.

zaj pa moram iti me kliče

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 1151
2.11.2009 8:08:14   
Drnula
IZVIRNO SPOROČILO: Ayo
Se pa vedno bolj nagibam k temu, da bom kar ostala doma...

user posted image jaz bi tud bla doma ... dve leti npr. user posted image Ne, ampak resno. Sam nama nebi zneslo niti finančno. Ena plača gre sam za kredit.
Glede likanja - jaz sem na tekočem kar ne likam in tudi perem več. Res se obnese. Zdaj bo po daljšem času spet treba malo, ker so na vrsti srajce in 'ta lepe' hlače. Sicer vse zložim direkt iz štrika, še zunaj, malo poglancam z dlanmi in ko prinesem v hišo je praktično sam še za po omarah dat. Zakon. In sploh nebi vedel, da ni zlikano. Tako da ... takoj nehat likat ! user posted image user posted image user posted image men je res zakon, ker to mi je pa vedno kradlo čas in ležalo na vesti

eee - jaz sem tud pomislila na obalo če bi šli ta vikend na izlet pa sem opustila idejo zaradi praznika (promet) in ker sem sklepala, da je burja. Pa še moj ma polno dela doma v garaži. Še zmeri smo namreč brez garažnih vrat. Luknja. In stopnice v pritličje. Vmes sam ena nikakva vrata z 20cm lufta spodaj. Pa praktično zima. In tako bo vsaj še en mesec user posted image Saj piha glih ne tu gor ampak toploto pa vseeno jemlje user posted image

Mi na srečo nismo prehlajeni. Smo pa bli tud pri nas.

simona - moj najboljši recept je, da se skušaš pomeniti. Če ne bo šlo in bo rezgetal ali se ne bo hotel brez jeze zaključi. Upam, da se takrat zave, da je on na vrsti, da nekaj naredi. Če ne bo nič ponovi. Midva sva pri zadnjem kregu, ko sem jaz kuhala mulo - žal, pogovarjala ob 4. zjutraj, takoj po dojenju, ko je imel moj čist dovolj.
To, da ne veš kaj je narobe je zelo zoprno. To ti še posebej prida na te 'spološne' občutke ' da je vse narobe'. Ker preprosto ne poznaš težave, da bi jo rešil in pika, temveč razmišljaš joh in sploh o vsem kaj bi lahko bilo in potem je samo še slaba volja in vse mnogo slabše kot bi lahko bilo. Zato tudi mislim, da se počutiš odrinjeno. Ne bi se čudila, če ima morda tudi on tak občutek. Mogoče - pazi, ugibam, mogoče se počuti odrinjenega ker ti ni douser posted image , morda misli, da ti je samo še do otroka pa nič do njega ... skratka ugibam in menim, da morata načeti temo. Pa četudi se pogovor razvije grdo, z jezo. To je sicer najslabše vendar za '1.fazo' mnogo bolje kot molk. Za tem bosta lažje razmišljala in se pripravila na '2.fazo' če bi bilo treba. Moj predlog je pogovor, pogovor ... poslušanje ne samo čakanje da vsak dobi svojo priliko za talanje očitkov. Povej mu da ga pogrešaš čeprav je s tabo, v item prostoru. Povej, da si želiš topline, objema .... da si utrujena itd, ... da ga imaš rada. MOogoče bosta pa le ugotovila kako napačno razmišljata, si razlagata stvari in kako se imata rada ...

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 1152
2.11.2009 8:23:31   
Anonimen
jutro, punce!
prvo hell!!!vse najboljseeeeee!!!!!!user posted image malo z zamudo, ampak vseeno iz srca!

a se vam tudi dogaja, da zgubljate stvari???? jst namrec non stop iscem dude od nine in pokrovcke od steklenick....ma non stop!!!!pa ima 4 dude in 4 steklenicke. ampak vedmo vem samo za 1 dudo in 1 pokrovcek kje je!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Drnula)
  Neposredna povezava do sporočila: 1153
2.11.2009 8:24:21   
simonalokar
drnula ampak ful je težko začet ker sem jezna kot user posted image , ko bi vsaj vedla kaj je narobe- sem včeri zvečer želela pogovorit se pa mi je šel ob 8 spat. tko da ni šlo. bom poskušala danes- če ne bom preveč jezna nanj. rada bi da bilo vse po starem. bolje da mi  pove v jezi kot da je tiho

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 1154
2.11.2009 8:28:00   
eee35
siminalokar: boga, upam, da se bo vse uredilo, podpišem se pod to kaj drnula ti je napisala - preobaj se pogovoriti, ampak mirno, res zna biti problem user posted image ...saj vem, da za njih je težko, ampak če prebereš, kaj smo prej pisale, boš vidla, da res je zelo različno - enim paše, drugim - recimo meni - skoraj sploh, pa ni problem v partnerju po moje, ampak v nas, pač takšno obdobje. Meni se ne bi dalo niti z nobenim od teh hudih igralcev (se spomnite punceuser posted image ). Nekaj s tem moram narediti, ker že sama sebi grem na živce, ampak kaj, naj se silim???? Saj itak ne pomaga, kot se vidi v tvojem primeru.

drnula: vreme je bilo super, pa ni pihalo preveč, vsake tok malo, na sončku pa je bilo sploh toplo in prijetno.

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 1155
2.11.2009 8:29:46   
eee35
miška: na štrikec vse male barabe, pa boš vedno vedla, kje souser posted image

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 1156
2.11.2009 8:36:47   
Anonimen
hm...simona, mene tudi caka tak pogovor. edina razlika je, da noben ni na nikogar jezen. enostavno nama ni...
pa prav lepo se razumeva zadnje case. ker kako leto pa pol nazaj do tri leta nazaj sva imela grooooozno krizo. ce ne i bilo otrok in bajte, se sploh ne bi trudila da postimam odnos. ampak uspelo nama je, samo sex nam manjka. pa ce sem postena mi sploh ne manjka, samo cudno se mi zdi, da ziviva kot dobra sostanovalca!

aja!!!jao jao.....moj dragi je pa v soboro "lovil carovnice"....
ong kaksen je prisel domov!!!!!tako nasekanega pa nisem vidla ze ohoho casa!!!
samo je itak dobil kazen vceraj!je bil tako bogiiiiii......smo sli na kosilo, pa je komaj v sebe spravil pol kroznika juhe in nic drugega. pa da ne omenjam akcij na in pred skoljko!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu simonalokar)
  Neposredna povezava do sporočila: 1157
2.11.2009 8:49:29   
aprilčica07
Jutro,

še vedno imamo net, tako, da me boste še en cajt mogle prenašat, pred zatišjemuser posted image user posted image user posted image user posted image upam, da mi bo siol poslal sms kdaj bom odklopljena, da bom vsaj vedla...

simonalokar: bogica, to je hudo, ko neveš kaj jim manjka, pa veš, da je nekaj nekje narobe...  jst se kr podpišem pod drnulin nasvet, pogovor, pogovor in pogovor.. pr nama edino tako laufajo stvari, drgači se hitro zasitimo in je takoj kašen kreg za neumnosti ponavadi.. veš, da sem bla jst taka predno sem mojga spoznala, sem začela kuhat mulo in bla tiiho, in nisem povedala kaj me mori.. no, potem me je moj dobil v roke in me je navadil, da sem začela govorit in govorit o tem kaj me matra.. sprva je šlo težko, ampak se splača.. user posted image in ja, objem in samo stiskanje na kavču včasih nardi več kot nevem kašen seks..
ayo: če si lahko doma in ti to paše, potem go for it! jst pa ne bi bla doma, kaj vem, sem bolj tak tip človeka, in mi je eno leto porodniške zadosti, kar je v primerjavi z vami precej več...no, zdaj tako razmišljam, kako bo ko bo treba it delat pa nevem..user posted image je pa 13 tednov porodniške svinsko malo..user posted image
eee35: ah, saj tudi meni verjetno ne bi blo do seksa, če ne bi moj prvič pritisnil na rpave gumbe in sem zdaj vsa naspidiranauser posted image user posted image
miska: še ena, ki išeč stvari, non stop.. isto kot ti dude in dude, in flaške in čevelje... ma svašta izgubim..
go ta: pocajtajte se.. Julija je zaenkrat ok, jst sem pa tudi zgleda prebolela grlo..

Pridem nazaj,  pršla tašča user posted image user posted image user posted image

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1158
2.11.2009 8:51:37   
Anonimen
eeeuser posted image user posted image user posted image ....
samo pri nas nimajo nobenih lepoh strikcov!!!!!
bom kr scipalbo za cunje vesit pa snirnico vzela pa naredla haha!!!alpa prisijem na jopicouser posted image user posted image user posted image
sam, kaj pa s pokrovckiuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1159
2.11.2009 9:27:37   
hel32
Jutro

Praznovanje odpikali,user posted image gužva bila u nulo, pa je itak bilo prostora za vse, mali je celi dan sodeloval, smo si ga podajali iz rok v roke, ni hotel spati
sam, mulček, že zdaj ve, kje je boljši, no bo pa danes nadoknadil spanje.user posted image user posted image

Hvala za čestitke, go ti, Ayo, aprrilčica, miška,eee.
Nick bom pa res mal spremenila.

Simonalokar, glede tvojga problema, pomaga samo pogovor, kot je napisala drnula, če ne poveš kaj te muči ne moreš ukrepat, povej kaj te moti, kaj pričakuješ,
pa da imaš zdaj eno obveznost več in moreš 24 ur skrbet za otroka, in si včasih preveč utrujena, pa vključi ga v kako delo, naj ti pomaga, ne poskušaj vsega sama
meniuser posted image pomaga in gre lažje, tako se pogovarjama ob enem, pa ponoči vstaja, ko se mali joka. Midva k sreči problemov s sexom nimava, sma enako strastna kot pred nosečnostjouser posted image , vem, pa kako je to, ko se ti enostavno ni.

Eee35, ja pa ja ful več si starauser posted image , ne mi zdaj o starosti. Mi bomo tudi drug vikend verjetno odpeketali na obalo, imam najboljšo prijateljico tam, se je poročila
v Koper, in imava obe septemberčke z 17 dni razlikeuser posted image , ona ima pupouser posted image .

Ayo, samo 13 tednov porodniške, to pa je res malo, ti kr izkoristivse, če pa si lehko doma še več pa kr izkoristi, ko si enkrat v službi imajo otroci majn od tebe in ti od njih.
Midva razmišljama, da bi bila kr 4 leta doma, zdaj sem 1 leto, pa eno leto porodniške, če potem zanosim, eno leto bolniške, pa eno leto porodniške in potem grem delatuser posted image da si poiščem eno dobro službo državno v vrtcu, pa potem za stalno.

go ta, upam, da se pozdraviš, pa kak lekadol lahko vzameš, ne more škodit, pa mali tudi da ne bo kaj hujšega, trkammmmmmmmm, mi smo zdravi.

Aprilčica,
ja, bi lahk imele klub 33-tkuser posted image user posted image
Miška, mi kr naprej neki iščemo, emšouser posted image user posted image

Mi smo pa dobili včeraj še enega člana več, sestrična moja, o kateri sem pisala, da sta se 10 let trudila za bebico, je povila zdravega malega korenjaka, težkega 2350g in 44 cm dolgega, sem se kr zjokala, ko sem dobila sms, ji res želim vso srečo na tem svetu.

Pa morem še to napisat, meni je tako lepo user posted image user posted image , in tako sem srečna, in ljubljena.

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 1160
2.11.2009 9:38:07   
eee35
hel: jaz bi tudi morala nick spremeniti, ker sem 36 od 1.maja, ampak ne bomuser posted image . 35 še gre, 36 pa je že res tu mač!user posted image Pa še zdi se mi, da tukaj ne moreš nicka spremeniti, moraš nov narediti. Lahko bi bila samo eee...

Ta mali me je ob 7.40 vrgel pokonci, zdaj pa se valja v moji postelji, baraba mala...Spi zaenkrat kar veliko, HB, me zanima, kako bo danes, ko je slabše vreme je bolj tečkan.

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 1161
2.11.2009 10:14:48   
Ayo

IZVIRNO SPOROČILO: hel32

Pa morem še to napisat, meni je tako lepo user posted image user posted image , in tako sem srečna, in ljubljena.

So mi sle kar kocine pokonci, ko sem to prebrala, jaz se isto pocutim in vsakic ko pridem sem gor bi rada to napisala, pa enostavno ne najdem pravih besed, ker se mi zdi, da to enostavno ne mores opisat, moras dozivet! user posted image user posted image user posted image
Jaz bi kar 24 ur na dan gledala moje otrocke in se ne bi nikoli navelicala, tamalo bi kar pojedla, in to da se mi skos smeje sem poplacana za naprej in nazaj.
Vcasih se zamislim, kako se v zivljenju vse povrne, jaz sem bila v mladosti ful nesrecna, doma smo se samo kregali, denarja ni bilo, tapravga fanta tud nisem najdla...evo pa se je pri 29-ih letih vse obrnilo na glavo. user posted image

Eee in hel, nick lahko spremenita tako da piseta moderatorju!!

simonalokar, ja res se bosta morala potrudit in pogovorit. Ti mu kar reci, da bi se rada pogovorila, poslji mu sms al pa email, ce ne gre drugace. Zaradi seksa te popolnoma razumem in iz moje izkusnje ti lahko recem, da zna biti to problem. Moj se tudi zapre vase, ko mine prevec casa ko ne, pa ceprav ve da se meni ne da...jaz se malo potrudim, pa seksava ceprav brez strasti in upam in cakam, da se mi povrne.
Lahko pa to omenis svojemu G; ker jaz sem in mi je rekel, da je to normalno, da nimamo volje...samo da se to vrne in mi je rekel, da ce se ne, naj se oglasim.
Drugace je pa meni tudi cisto dovolj, da se stisneva, malo zapleseva, polubckava in sem cisto zadovoljna user posted image

Jaz sem pa cisto ob glas, ne morem niti peti pesmic Gabrielu in tamali user posted image

Imamo pa dez, pa hotela sem zjutraj na plavanje, ker imam totalno razstelan hrbet, pa se mi ni dalo vstat, ker sem se zbujala vsako uro ponoci, enkrat Gabriel, drugic Ilaria user posted image

Glede sluzbe - pa tudi jaz ne bi mogla bit kar skos doma; ce zdaj februarja ostanem bo to za max 1 leto, potem si bom iskala novo. Bi mi to pavziranje drugo leto kar prav prislo, glede na to da gradimo hisko in se selimo. Joj, sem ze zacela gledat za pohistvo in urejanje user posted image user posted image user posted image seveda sem najprej zacela pri otroski sobici user posted image user posted image user posted image

"Stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene."

Gabriel, 20.12.07 (54cm, 4540g)
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 1162
2.11.2009 11:03:01   
aprilčica07
ayo: tudi pr nas je grdo vreme, pada iz megle, pa mraz je, v primerjavi z včeraj, ko je   bil krasen dan..user posted image glede službe: če jo potem lahko dobiš, ni panike za ostat doma.. kjer sem jst doma je pa tako, da zeloo težko dobiš karkoli pametnega, in ne bi blo pametno pustit šihta in ostat doma.. no, mi tudi z eno plačo ne bi lih shajali,  no, bi, ampak bi šlo precej na tesno... in jst imam svoj šiht rada, tudi če kdaj fiskam in težim...user posted image
hel: super, da je epraznovanje minilo ok, in je Lukas lepo prenese šunder in kaos...user posted image user posted image ja, lahko bi imele klub 33, user posted image user posted image , magari jst bom kmalu 34, če pol leta in sem tam, mater, ratavam stara koka...user posted image user posted image
eee35: kako tvoj fantina še spančka v postelji?

Da povem kako sta spala moj in Julija, ki sta bla eno noč sama, v glavnem mala je bla kot princeska v zakonski postelji, jo je crtal revico bogo, ker ji manjka crtkanje in  pestvanjeuser posted image Pol sta pa enkrat popoldan oba zaspala in ko sva pršla jst in Jakob in ju zbudila ni vedel ne kdaj jo je previl, ne kdaj je jedla, če sploh je, niti tega ni vedel, pa sem vprašala zakaj ima  kapo na glavi, se mu sanjalo ni...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Dobro, da je pršla tašča in razkrula misterij, da jo je nesla malo ven in ji pozabla dat kapco dol, pa da ji je tudi ona dala jst, ker ni hotla moga zbudit, ker je rzaven fino žagal.. In predstavljajte si, da je bla tašče gor, je tle rogovilila, previla Julijo, ji dala jest, moj mojster je pa vse to gladko PRESPAL.. Nisem vedla ali naj se smejem ali jočem... Dedci

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 1163
2.11.2009 11:12:47   
Ayo

IZVIRNO SPOROČILO: aprilčica07

Da povem kako sta spala moj in Julija, ki sta bla eno noč sama, v glavnem mala je bla kot princeska v zakonski postelji, jo je crtal revico bogo, ker ji manjka crtkanje in  pestvanjeuser posted image Pol sta pa enkrat popoldan oba zaspala in ko sva pršla jst in Jakob in ju zbudila ni vedel ne kdaj jo je previl, ne kdaj je jedla, če sploh je, niti tega ni vedel, pa sem vprašala zakaj ima  kapo na glavi, se mu sanjalo ni...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Dobro, da je pršla tašča in razkrula misterij, da jo je nesla malo ven in ji pozabla dat kapco dol, pa da ji je tudi ona dala jst, ker ni hotla moga zbudit, ker je rzaven fino žagal.. In predstavljajte si, da je bla tašče gor, je tle rogovilila, previla Julijo, ji dala jest, moj mojster je pa vse to gladko PRESPAL.. Nisem vedla ali naj se smejem ali jočem... Dedci

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1164
2.11.2009 11:27:16   
eee35
aprilčica: ne, ob 10 (!!!!!) se je zbudil, pojedel, pa sem ga v njegovo posteljo prestavila, vrtiljak vklopila, dala igračke, ker jih je začel z ročicami šlatatuser posted image , pa za zdaj je mir, ampak spat hoče se mi zdi, ker nekaj jamra. A evo - spi, sem ga šla pogledat. Priden. Samo verjetno ne bo dolgo. Zadnje čase zaspi dopoldan z vrtiljakom, kaj mi je ful všeč, ker mu ni dolgčas, pa lahko dost naokrog naredim. Če se mi dauser posted image . Danes se mi ne, takšno vreme, da grozno čez okno gledat. Drugače ta zgodba z uspavanjem, pa spanjem je kar zabavna, res ti moški eni so od sile, saj mojemu veliko ne manjkauser posted image
Baje bomo dobili ležalniček - moj ga je sposodil za probat od kolega. Hehe, sem vedla, da bo grožnja zalegla!

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 1165
2.11.2009 11:28:09   
eee35
sploh nisem hotela tako na debelo pisat, pritisnila sem narobe gumb, kura smotana...

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 1166
2.11.2009 13:33:34   
Drnula
Ayo, Hel - glede počutja - enako. Jaz si z dneva v dan govorim kolk sem srečna. Ker sem. Saj imam težje trenutke, dneve, se z mojim kaj skregava ali pač kaj drugega .... ampak .... sem tolk srečna. Velikokrat potarnajo mame o utrujenosti v zvezi z oskrbo otrok, pa  večkrat dobivam neke vrste kritike ker imam Neco doma in se tako ne morem posvetiti ne eni ne drugi in sem preveč zmatrana bla bla bla... men ni težko. So izjeme, da se razumemo, v glavnem mi pa ni težko in stvari tečejo gladko, brez posebnih stresov ali težav, od jutra do večernega kopanja, ko vsak dan obe kopam in za to ne rabim veliko časa in prev prijetno in lepo mi je. Pa vsak dan knjigo prebrat za spanje ... ha! z veselejm! kdaj pa jo bom in kdaj pa bom lahko uživala te trenutke če ne zdaj. In ti trenutki te oplemenitijo, te polnijo in grejejo za celo življenje - mene in mislim, da tudi otroka.

eee- nick ti lahko spremeni moderator. Mislim, da njemu pošlješ sporočilo. Bosta imela še kakšnega Mene je tudi imela moja mama pri 36 letih.

aprilčica - kaj naj rečem

hel - dobre plane imaš ti to s 4letnim dopustom. Kako pa z bolniško? Imaš kake težave al jo kar dobite?
Ja služba ... če bi imela tako, da se rada vrnem verjetno ne bi imela teh želj, ali vsaj tako, da bom čez dan še kaj otroke vidla in da ne bodo samevali v vrtcu, ko jih ne bo imel kdo pobrati. Ker jaz tu nimam nobene babice ali drugega sorodstva, od službe pa ca. 1uro in kar je najslabše ... šefico

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 1167
2.11.2009 13:50:09   
aprilčica07
ayo, drnula, hel:  tudi jst sem srečna srečna, da je tako kot je.. in ne bi menjala niti za trenutek in še tisočkrat bi ponovila enako.. ampak imam včasih težke dneve in težim in se smilim sama sebi... ampak se prekleto dobro zavedam, da sem srečna:)
drnula: glede tega, da imaš Neco doma.. veš, da tudi mene večina folka čudno pogleda, ko povem, da smo vsi trije doma in da je Jakob z mano, da gre šele drugo leto v vrtec..  pa me vsi gledajo kot, da bi iz lune padla...kaj vem, meni je kr logično, da je to tako.. user posted image je naporno, ampak mislim, da  je to za nas najbolj prav..

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 1168
2.11.2009 14:18:31   
Drnula
IZVIRNO SPOROČILO: aprilčica07
veš, da tudi mene večina folka čudno pogleda, ko povem, da smo vsi trije doma in da je Jakob z mano, da gre šele drugo leto v vrtec.. pa me vsi gledajo kot, da bi iz lune padla...kaj vem, meni je kr logično, da je to tako.. user posted image

Mar ne?
Oni se začudijo tebi jaz pa menda še bolj nazaj češ, kaj pa je to tolk čudnega in zakaj bi bilo to tolk strašno naporno? Po svoje je naporno, vendar .... niti slučajno prenaporno. Meni se zdi čist naravno, tako pač je, dva otroka imamo, zanj smo se odločili in zdaj sta tu, kaj češ lepšga. Če mi kaj od tega ni všeč je to, ker bi Neci koristila tudi družba vrstnikov in ker ti vrtci vse aktivnosti omejujejo striktno na 3leta starosti. Tako, da je ne morem nikamor vključiti.

Neposredna povezava do sporočila: 1169
2.11.2009 14:51:02   
Ayo
Ja, z otroci je tako, da jaz na primer neprespane noci se isti dan pozabim, nasmeh in objem lastnega otroka pa te spremlja na vsakem koraku skozi celo zivljenje user posted image user posted image user posted image
Tako da tudi meni ni NIC pretezko, me vsi spasujejo, ce je naporno, ker imamo pac tako majhno starostno razliko in jaz kar odkrito povem, da v tem uzivam in naredim zanju vsako stvari s srcem in duso!

Glede sluzbe - meni so z novim letom dali nove naloge in odgovornosti in tudi nadrejenega sem zamenjala in sem bila ful vesela...pa ful moznosti za napredek...samo kaj ko se je to zgodilo ob nepravem casu, sem bila ze user posted image .
Ampak mi ne bo pretezko pustit to priloznost, ker bom naredila to zaradi otrok, saj imam se 30 let delovne dobe pred sabo, bo ze se kaksna druga priloznost, medtem ko otroci rastejo in je vsak trenutek brez nijih izgubljen.

Jaz sem tudi Gabriela imela prej cel dan v vrtcu, zdaj ko sem doma, sem ga popoldne izpisala, tako da gre samo zjutraj, ravno s tem namenom, da izkoristim cas prezivet z njim.

Hel, Aprilcica, Eee, prosim a bi ze nehale o letih no, po moje so to nasa najlepsa leta! user posted image

Ilaria tudi ze pijemlje igracke, ki visijo na loku, pa z nogicami telovadi, je cisto navdusena. user posted image
Pa kako me gleda in spremlja s pogledom kadar se premikam. user posted image In ce se prevec oddaljim in me ne vidi vec, zacne jokat.

Grem si umit lase, mi ze kar mascoba tece dol, tolk so umazani. Potem pa imam namen se spravit malo urejat slike, ce mi bo uspelo, ob takem sivem in dezevnem vremenu moram izkoristi.

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 1170
2.11.2009 20:33:11   
Sanikaa
Vse moje virtualne prijateljice prejmite lepe pozdrave z Bolfenka na Pohorju!! Uživamo v saunah, bazenčkih in jaccuzziju user posted image user posted image Supeer se imamo samo so mi noči groza naporne user posted image Lejči mi se zbuja na 1-2 ure in sem zjutraj kot zombi. Čez dan pa počasi pridem k sebi!!
Se beremo uživajte!!

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 1171
2.11.2009 21:15:29   
go_ta
'čeeeruser posted image  Sine spi, jst mal na netu, hočem pogledat Razočarane gospodinje, upam, da bom zdržala do takrat, še zmer sm bolj švoh. HB se je zjutraj user posted image  ponudil, da bo ostal doma, je poklical šefa in je bil z nama.user posted image Ker jst sm bla res čist povožena. Bolna, ponoči se je Niko 3x zbudil ...
sanikaa, lepo, da se oglašaš z dopusta. Držim pesti, da bo danes Leo bolje spal! Tud meni bi pasal kak jacuzziuser posted image  
Vreme je res bljak, tko da ne vem, kako bom preživela to zimo. Potem imam pa preveč časa za razmišljanje ... zadnje čase me prav v depresijo spravijo ljudje. Ne vem, zdi se mi, da je blo včasih res bolje, danes pa ... zavist, ogovarjanje, ljudje mislimo, da smo vsemogočni. Prav razočarana sem nad svetom. Vreme je krivo za tako razmišljanjeuser posted image
ayo, drnula, aprilčica: se strinjam, da je treba izkoristiti trenutke z otročkom!user posted image  pa pohvale, da imate energije za oba! Moja soseda ma tud dva mala otročka in je rekla, da je v zadnjem letu sedela le, ko je dojilauser posted image  Je naporno, ampak še prehitro bojo zrasli ane?
Tudi meni je lepo, neprespane noči vzamem v zakup, topim pa se ob Nikotovih nasmehihuser posted image  Samo da je on srečen in zdrav, pa sm jst srečnauser posted image  Po drugi strani je pa res, da če imaš s partnerjem vse pošlihtano, če je user posted image  v redu, si res srečen. razumem pa tud tiste, ki se ne počutijo tako zadovoljno. Ne vem, kako bi se počutila jst, če bi se Niko npr. non stop jokal, brez prestanka, alpa če bi se z mojim kregala vsak dan. Uf. Tko da HB, da imam doma vse urejeno (trkamuser posted image ).
aprilčica, madona si me nasmejala s tisto zgodbo. Desci so včasih res ....user posted image
simonalokar, treba se bo pogovorit, tko kot so ti punce že napisale. Treba je dat vn iz sebe, zvedet, kaj ima on v glavi, kaj ti.
Nič, grem se mal stiskat k user posted image , mal bacilov mu grem prenestuser posted image

23. 7. 2009 - Niko (50 cm, 3460 g)
1. mesec: 56, 4715
3. mesec: 64, 7030
4 meseci 3t: 7980
6. mesec: 71,5, 8590

(odgovor članu Sanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1172
2.11.2009 22:03:39   
*anč*
helou punce!

maladva sta precej smrkava, tristan še bolj, tako da je doma. kiara je tok dobre volje, tko lušna, nasmejana, prav za pojest ...

aprilčica  user posted image !!  si kr predstavljam podobno situacijo pri nas, če ne bi blo dojenja.

drnula, hel, ayo  lepo je brat o vaši sreči!!

hel  hepi brzdej!!user posted image user posted image user posted image

simona  user posted image upam,da se čimprej poštima vaša situacija. zoprno je, ko ne veš kaj je narobe, ampak se bo že poštimalo, za vsakim dežjem posije sonce.

gota  s hemoroidi sm mela jst pred kakim mesecem težave, zdej se je pa porihtalo. mi je bla prava mora it na wc, enkrat je bla cela školjka krvava user posted image . pol sm pa začela activio jest in  mazat z modolexom in je zdej vse ok. pa tut 1. sm mela na začetku težave pa se je pol uredilo.

eee35  super za ležalnik!

sanikaa  uživajte še naprej!

uf, sm že fino zaspana ... lahko noč punce!!

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 1173
3.11.2009 7:38:56   
simonalokar
no punce dobro jutro

da najprej povem pride iz dela domov kukur da ni bilo nč včeraj narobe nato pa je reku da sem se včeri grdo držala. v sem sem bla jezna kot user posted image . a jz. nato pa je reku da bi raduser posted image in ko gredo otroci spat da imava midva čas zase, vredu sem se strinjala tko da mora tudi on iti dol iz računalnika in priti v dnevno. kajne drgač bom jz zasala pred TVuser posted image user posted image user posted image . ko ga bom čakala. tko da hvala za vašo podporo.

našemu sinčku gre bolje in ko se je zjutraj zbudu je pogledu vn in sneg. prletu v sobo in vpil snega pada vn. ja pa mu razloži da ne sme iti.

naša mala tudi že prijemlja igrače in jih nosi v usta - ko je v igralnem centru - hvala bogu tistemu ki jih je izumiluser posted image user posted image user posted image . je lahko po uro in se igra in gruli.
včeraj pa sem doživela nekaj najlepšega. naglas se je začela smejati to bi morale slišati naglas ha ha- to je blo ful lepo.

no zaj pa grem me kličejo

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 1174
3.11.2009 7:54:33   
aprilčica07
Jutro,

še vedno sem on lineuser posted image user posted image user posted image user posted image

sanikaa: uživajte še naprej na dopustu, pa naj naslednje noči Leo malo bole spi!user posted image user posted image
simonalokar: no vidiš, da se bo vse pošlihtalo, pridejo taki dnevi.. tudi midva sva se včeraj zvečer malo spičila, za neumnosti, ma bo že minilo.... danes sem itak cel dan sama, tako, da se bo obema jeza skadila in bo jutri dobro..
anč: tudi Julija je malo smrkava, ma ni panike, še trkaaaaaaaaaaaaam... ji pa pucam noska in potegnem kr neki stvari ven, čeprav ji ven ne teče, se pa zadaj očitno nabira in jo pol tisto moti in tečnari.. je pa muka muka pucat noseka, ker vrešči ko zverina, kot pr kopanju.. za tvoje otročke in zateuser posted image user posted image user posted image ti lahko tudi kako živo pikapoko pošljem, jih imamo še kr za prodajat
user posted image user posted image
go ta: vreme je obupno, pr nas piha in dežuje, grozno pogledat skozi okno... tako depresivno za popiz...... meni je november eden najbolj groznih mesecev v letu in me vsako leto prime ena novemberska depresija..user posted image user posted image

Naša Julija ima vsak dan drgačen ritem, kdaj se to ustali? prej smo ene tri noči zaporedoma jedle ob 4, zaspala je zvečer pa okoli 22, no, včeraj je zaspala ob osmih zvečer, in spala do 1, pol je jedla in spala do 6.. kaj vem, se mi zdi, da je Jakob že imel ritem pr 2 mesecih, ta pa še kr neki po svoje dela... babnica moja malauser posted image user posted image
Popoldan gremo z Jakobom na ure pravljic, Julija bo pa pr moji mami uživala.

drnula: a ti Neco kam voziš? mi gremo tle pr nas na Krasu na ure pravljic, ker smo dosti v NG, pa bi lahko tudi tam kam šli, ma me je kmalu na rit vrglo, ker je vse za plačat.... saj ok, ena simbolična cena ok, ma tam je urica 5 eur, kar mi je pa tu mač... nevem no, mogoče pa narobe razmišljam... mi je pa škoda, ker Jakob ima ful rad družbo in jo kr naprej išče, pa bi ga tudi tam kam peljala...

Nič, grem, pridem nazaj, če bomo še konektani potem.. ker se mi sanja ne kdaj me bojo odklopli, danes jutri drug teden, boooo, pojma nimam....

(odgovor članu simonalokar)
Neposredna povezava do sporočila: 1175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?