hel32
|
Jutro Praznovanje odpikali, gužva bila u nulo, pa je itak bilo prostora za vse, mali je celi dan sodeloval, smo si ga podajali iz rok v roke, ni hotel spati sam, mulček, že zdaj ve, kje je boljši, no bo pa danes nadoknadil spanje. Hvala za čestitke, go ti, Ayo, aprrilčica, miška,eee. Nick bom pa res mal spremenila. Simonalokar, glede tvojga problema, pomaga samo pogovor, kot je napisala drnula, če ne poveš kaj te muči ne moreš ukrepat, povej kaj te moti, kaj pričakuješ, pa da imaš zdaj eno obveznost več in moreš 24 ur skrbet za otroka, in si včasih preveč utrujena, pa vključi ga v kako delo, naj ti pomaga, ne poskušaj vsega sama meni pomaga in gre lažje, tako se pogovarjama ob enem, pa ponoči vstaja, ko se mali joka. Midva k sreči problemov s sexom nimava, sma enako strastna kot pred nosečnostjo , vem, pa kako je to, ko se ti enostavno ni. Eee35, ja pa ja ful več si stara , ne mi zdaj o starosti. Mi bomo tudi drug vikend verjetno odpeketali na obalo, imam najboljšo prijateljico tam, se je poročila v Koper, in imava obe septemberčke z 17 dni razlike , ona ima pupo . Ayo, samo 13 tednov porodniške, to pa je res malo, ti kr izkoristivse, če pa si lehko doma še več pa kr izkoristi, ko si enkrat v službi imajo otroci majn od tebe in ti od njih. Midva razmišljama, da bi bila kr 4 leta doma, zdaj sem 1 leto, pa eno leto porodniške, če potem zanosim, eno leto bolniške, pa eno leto porodniške in potem grem delat da si poiščem eno dobro službo državno v vrtcu, pa potem za stalno. go ta, upam, da se pozdraviš, pa kak lekadol lahko vzameš, ne more škodit, pa mali tudi da ne bo kaj hujšega, trkammmmmmmmm, mi smo zdravi. Aprilčica, ja, bi lahk imele klub 33-tk Miška, mi kr naprej neki iščemo, emšo Mi smo pa dobili včeraj še enega člana več, sestrična moja, o kateri sem pisala, da sta se 10 let trudila za bebico, je povila zdravega malega korenjaka, težkega 2350g in 44 cm dolgega, sem se kr zjokala, ko sem dobila sms, ji res želim vso srečo na tem svetu. Pa morem še to napisat, meni je tako lepo , in tako sem srečna, in ljubljena.